Najnovšie recenzie hotelov

Villa Al Parco recenzie

Villa Al Parco

Taliansko - Ischia - Forio

60% Anna B.

23.10.2018

Podlaha v izbe neumyta, v kupelni umyvadlo neciste, taktiez aj pohar na vodu spinavy.

prečítať si celú recenziu
Hotel CalaCuncheddi recenzie

Hotel CalaCuncheddi

Taliansko - Sardínia - Li Cuncheddi

100% Adrian

23.10.2018

Strava, personál, prostredie perfektné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
55% Zuzana

19.10.2018

Hotel má reálne maximálne 2 hviezdičky a najviac ho vystihuje v každom smere kvantita na úkor kvality. V prvom rade chcem upozorniť na to, aby ste sa nenechali zmiasť celkom dobrým hodnotením hotela či na bookingu, alebo na tripadvisore. Práve túto chybu sme spravili my a na základe priemeru sme mali pocit, že hotel bude fajn a tie negatívne recenzie sú určite prehnané. Opak bol však pravdou. Treba si totiž všímať, že väčšinu dobrých hodnotení má tento hotel práve od Talianov, ktorí sú zvyknutí na iné štandardy a asi už vedia, že 4 hviezdičkový hotel v Taliansku je ako 2 max 3 hviezdičkový hotel niekde inde. No jednoducho naozaj pri tomto hoteli sú bližšie k pravde negatívne ako tie pozitívne, žiaľ. Ubytovanie. Hotel sme si vyberali na základe dobrého hodnotenia a keďže ide o 4 hviezdičkový hotel, čakali sme skutočne omnoho viac. Hneď po príchode sme mali problém s izbou – nábytok, ako tu už niekto uviedol, má asi 30 rokov - jednoducho starý a nemoderný. To by som však ako tak zniesla, no izba bola ako taká kutica – žiadne prirodzené svetlo a všade bolo cítiť potuchlinu. To, čo nás však skoro zabilo, bola všadeprítomná pleseň! Áno, v 4 hviezdičkovom hoteli sme mali pleseň nielen v kúpeľni, ale aj v spálni. Čo sa týka čistoty, tak hneď ako sme na izbu prišli, tak sme našli chlpy/vlasy na posteli a tiež na záchode. Delegátka nám povedala, že sa im to stáva často, že sa ľudia sťažujú na izbu a že aj samé delegátky mali plesnivú izbu. Pleseň je zdravotne škodlivá a to, že majú viac takýchto plesnivých izieb, ma doslova ohromilo. My sme si našťastie inú izbu vydobyli, ktorá bola svetlejšia a bez plesne. Tiež mala v lepšom stave kúpeľňu, no žiaľ, interiér bol na úkor exteriéru - výhľad sme totiž mali na preplnené parkovisko a priestor, kde mal hotel asi všetky odpadkové koše. Jednoducho na tom veľkom balkóne ste nechceli tráviť čas (to je však naša smola, izieb je tam veľa a ktorú dostanete, proste neviete). Strava bola podpriemerná. Osobne som nemala pocit, že bol výber nejaký malý, avšak jedlo bolo nekvalitné. Na prvý pohľad bolo vidno, že väčšina zeleniny bola z polotovaru. Cestoviny boli dosť slabé na to, že je to Taliansko. Stravovanie bolo ultra all inclusive, ale ja som mala pocit, že skôr máme light all inclusive, nakoľko snacky boli tak biedne, že by som to ani nerátala za jedlo. Už som zažila v 4 hviezdičkovom hoteli snacky a boli v štýle, že ste si mohli vybrať jedlá ako sendvič, mini pizza, hranolky a pod. a všetko spravili čerstvé (cca 6 jedál na výber). Tu sme dostali doobeda sladké pečivo, čo ostalo z raňajok (dva druhy, s džemom a s čokoládou) a poobede bolo niečo ako koláčová pizza podobná focacciu – zoschnutá a nechutná (buď s cesnakom, alebo s paradajkovým pretlakom). Tento snack bol rovnaký každý deň po celý náš pobyt (čiže asi každý deň celú sezónu). Žiadne normálne, plnohodnotné jedlo. Takisto aj raňajky boli celý pobyt úplne rovnaké. Čo musím vyzdvihnúť je asi výber ovocia – ovocie bolo každý deň, asi 3 druhy vždy. Ak ste náhodou vegetarián alebo nebodaj vegán absolútne neodporúčam. Studené bufety nemali žiadne označenie ani názov jedál, takže ste netušili, čo v jedle môžete nájsť. Pri hlavných (teplých) jedlách bol názov jedla, ktorý Vám však nemusel nič hovoriť, keďže išlo napr. o tradičné talianske jedlo – ak som sa snažila vyzistiť napr., či sa v jedle nachádza mäso alebo ryba, nedalo sa. Asi 99% personálu nerozumelo ani medzinárodným slovám ako je „fish“ alebo „meat“. Neviem, či je tak zložité a namáhavé urobiť pár označení ako vegetarian / gluten free a pod. Komunikovať s personálom bolo teda naozaj problematické či už v kuchyni, alebo mimo nej. Výnimkou boli asi len plavčíci. Keď už som pri jazykovej bariére, tak treba upozorniť na to, že hotel má zahraničných zákazníkov úplne na háku. Všade po hoteli boli rôzne tabule s rozpisom alebo nejakými informáciami a zo všetkých tých tabúľ som našla možno 2, ktoré boli preložené aj do angličtiny. Jednoducho hotel je vyslovene talianskym hotelom, kde je väčšina turistov Talianov. A aby som nezabudla, v jedálni bolo milión ľudí a obrovský ruch, proste romantická večera nehrozí. Cítila som sa tam ako v školskej jedálni. Hrozné niečo. Program vyzeral celkom rôznorodo a myslím, že sa niečo dialo takmer každý deň. Žiaľ, aj tu šlo zase raz o kvantitu na úkor kvality. My Slováci sme mali pocit, že skôr ide o paródiu. Každý večer vystupovala spevácka skupina – chlap a dievča, ktorí však spievali možno tak dobre ako každý jeden priemerný človek v tom hoteli. Bolo to celkom smiešne. V hoteli bolo asi 60% starých ľudí a 30% ľudí tvorili rodiny s deťmi, 10% ľudí bolo mladých. Ešte pripomeniem, že 90% programu bolo po taliansky a teda sme nerozumeli takmer nič. Areál hotela bol celkom pekne upravený, v tomto smere nemám čo vytknúť. Poloha hotela bola však dosť o ničom, nakoľko najbližšie mestečko bolo 40 minút pešo, kde však nebolo takmer nič. Trošku väčšie mestečko bolo asi hodinku a pol chôdzou od hotela. Takže večerné prechádzky po mestečku neboli veľmi možné. Čo ma však celkom nahnevalo bolo to, že o 21:00 nás vyhodili z pláže. Nevysvetlili nám to – iba proste plavčík povedal, že má také nariadenie i keď sám tomu veľmi nerozumie. Plast, plast a plast. Neviem, či som vo svojom živote zažila neekologickejší hotel ako tento. Ako by sa vám páčil drink Sex on the beach v mini plastovom poháriku? A čo by ste povedali na čapované pivo v plastovom dvojdecovom poháriku? Alebo Prosecco, tiež v plaste. Dokonca aj kávu dávali v bare iba do plastu. Veľmi často sa stávalo, že do plastu ste si museli dať nápoj aj na večeru alebo na raňajky, keď sa sklenené poháre vychytali. Toto bol pre mňa šok – ako si mám užiť večer drink, keď ho dostanem do plastového poháru? A ako zaujímavosť – keď som chcela byť eko a vypýtala som si drink do toho istého pohára, tak to barmani odmietli. A verte tomu, že keď neviete po taliansky a oni ani prd po anglicky, tak sa s nimi jednoducho dohodnúť neviete. Bolo vidno, že nalievať hosťom opakovane do toho istého pohára majú zakázané. Beach bar. Ste zvyknutí, že v all inclusive máte v plážovom bare na výber všetky možné alko aj nealko nápoje? V tomto hoteli to tak nie je. V plážovom bare dostanete iba čistú vodu – výsmech pre hostí. Hluk. Hotel má kapacitu cca 800 hostí, takže ak hľadáte oddychovú dovolenku a myslíte si, že večer si v pokoji posedíte pri bazéne, tak na to hneď zabudnite. Hlavne na večer je v okolí bazéna, teda na mieste, kde sa všetko deje, milión ľudí a veľa ruchu.

prečítať si celú recenziu
Pollina Resort recenzie

Pollina Resort

Taliansko - Sicília - Palermo

100% Lenka

15.09.2018

Izba bola čistá a útulná, jedlo vynikajúce, rezort nádherný, personál milý a ústretový. Len sa mi nepáčilo, že keď prišli francúzski dovolenkári, išli sa z nich pototo, ale s tým zrejme nič neurobíme....

prečítať si celú recenziu
Hotel Costa Azzurra recenzie

Hotel Costa Azzurra

Taliansko - Sicília - Brolo

45% Ivana

06.09.2018

Stravovanie nezodpovedajúce all inclusive. Jedlo studené, nechutné, slabý výber - 4 druhy jedla, príloha len varené zemiaky, stále rovnaký výber. Ovocie žiadne. Zelenina stále tá istá. Nedoporučujem. Ubytovanie vcelku slušné, čisté. More teplé, čisté. Pláž kamienkovo-piesková cca 20 m od hotela. Dosť zlý vstup do mora, po 4 - 5 m hlboká voda.

prečítať si celú recenziu
Belo Horizonte recenzie

Belo Horizonte

Taliansko - Sardínia - Marina di Sorso

66% An

31.08.2018

Izby bez balkona, vyhlad na "sklad". Strava dobra aj plaz, sem tam riasy. Lezadlo si treba obsadit.

prečítať si celú recenziu
Hotel Baia Otello recenzie

Hotel Baia Otello

Taliansko - Sicília - Giardini Naxos

80% Martin

20.08.2018

Izby postačujúce, balkón, klíma, TV. Nefungoval však minibar a vypadávala wi-fi. 100% čistota, upratovanie každý deň. Personál ústretový, ale málokto vie inak ako len po taliansky (to bolo všade). Stravovanie skromnejšie, stereotypné. Na raňajky žiadne teplé bufety, dokola jeden druh salámy a jeden druh syra. Večere servírované, ale málo kreatívne, stále sa opakujú cestoviny a ryba. Okolie krásne a malebné, v blízkosti skalné mesto Taormina. Na promenáde množstvo služieb. 100 m od hotela perfektná piesočná pláž. Bohaté možnosti plavieb, výletov a zábavy. Trochu draho.

prečítať si celú recenziu
San Pietro recenzie

San Pietro

Taliansko - Sicília - Letojanni

90% Oľga

15.08.2018

Stredisko Letojanni patrí k tým pokojnejším letoviskám. Ožíva však večer, kedy sa zmení na jedno veľké, veľmi živé korzo. V stredisku je veľa obchodíkov, cukrární, reštaurácií. Hotel je situovaný pri kamienkovej pláži. Vstup do mora je pozvoľný. Za set 2 ležadlá a slnečník si zaplatíte 12 i viac eur. Na pláži sú reštaurácie a sprchy. Ubytovanie je skromnejšie. Izby sú zariadené na dnešnú dobu už dosť zastaralo. Na izbe je chladnička, TV, klíma, ktorú centrálne ovládajú. Všade je čisto, spoločné priestory sú pekne zariadené a udržované. Letovisko je cca 1,15 od letiska v Catanii. Do mestečka Taormína premáva pravidelne autobus. Spiatočný lístok stojí 3 €.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Taliansko

Columbus recenzie 100%

Columbus

Taliansko - Taliansky Jadran -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kennedy recenzie 100%

Kennedy

Taliansko - Sicília - Sant'Alessio Siculo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pollina Resort recenzie 100%

Pollina Resort

Taliansko - Sicília - Palermo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sun Beach Palmeto Resort recenzie 100%

Hotel Sun Beach Palmeto Resort

Taliansko - Kalábria - Squillace

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Esse Cala Gonone Beach Village recenzie 100%

Club Esse Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pizzo Calabro Resort  recenzie 100%

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Clubviaggi Santo Stefano Resort recenzie 100%

Clubviaggi Santo Stefano Resort

Taliansko - Sardínia - La Maddalena

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valtur Colonna Beach recenzie 100%

Valtur Colonna Beach

Taliansko - Sardínia - Golfo Aranci

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Nuovo Diana recenzie 98%

Hotel Nuovo Diana

Taliansko - Palmová riviéra - Senigallia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu