Najnovšie recenzie hotelov

Il Gattopardo Terme & Beauty Farm recenzie

Il Gattopardo Terme & Beauty Farm

Taliansko - Ischia - Forio

30% Vala

07.10.2019

Izby v hoteli sú zastaralé, nemoderné, zodpovedajú dvom hviezdičkám. Najprv nás ubytovali v prízemnej izbe, ktorá nebola súčasťou hlavnej budovy, izba mala výhľad na vinič. Tieto izby sú maličké, s maličkým oknom a veľmi tmavé. Po reklamácii nás veľmi neochotne dali do hlavnej budovy, izba bola o niečo lepšia, avšak kúpeľne sú veľmi staré, napríklad sprchovacia hlavica normálne pichá, pretože je aspoň 30 ročná a zanesená vodným kameňom. Takéto sprchy sú aj pri bazéne. Vnútorný bazén a jeho priestory nevzbudzovali dôveru, nezdali sa veľmi čisté, koberec pred vírivkou zakrýval hrdzavý poklop. Na chodbe pri izbách veľká plieseň a opadaná stena. Vstupné priestory aj dvor hotela je celkom v poriadku, hotel je umiestnený v ovocnom sade. Personál hotela je veľmi nevľúdny, nikdy sa neusmieva a až na pár výnimiek, ani nezdraví. Raňajky veľmi úbohé (hlavne cca 10 džemov), jeden druh šunky, občas aj saláma a za týždeň 2x praženica. Večere výber z menu, ale tie boli dobré. Okolie hotela je dosť neupravené. My sme boli na poznávaco-rekreačnom pobyte, takže verejnú pláž sme nevyužili, dvakrát sme sa boli kúpať v Poseidonových záhradách, ktoré sú úžasné. Delegátky CK boli fantastické. Ischia je krásna...

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

90% Juraj N.

03.10.2019

Ubytovanie a za riadenie izby bolo štandardné, upratovanie a čistota bola dobrá. Pokazený trezor (čo sa môže stať) bol po nahlásení vymenený okamžite (príchod pracovníka do 15 minút). Snáď len bezpečnosť trezora je pochybná. Celý je pripevnený na drevotriesku nábytku dvomi skrutkami, takže aj dieťa ho bez problémov vytrhne zo steny!!! Ponuka jedál bola veľmi pestrá. Jediný zlý bod by prináležal oddeleniu grilu, kde väčšina bola pripálená až zhorená. Jediné, čo pomáhalo, bola žiadosť "no black please!". Všeobecne personál vrátane animátorov bol profesionálny a priateľský. Veľmi veľa záleží na delegátke, na ktorú sme mali šťastie, bola jednoducho super!

prečítať si celú recenziu
Galidon Terme & Village recenzie

Galidon Terme & Village

Taliansko - Ischia - Forio

80% Andrej Svitana

21.09.2019

Hotel je obklopený južnými stromami a množstvom kvetín. Vyhovuje dôchodcom trpiacim na kĺbové ochorenia, pretože v bazénoch je termálna voda. Dostupnosť z letiska až do hotela je pomerne zložitá, ak je zabezpečená doprava je potrebné počítať okolo 2 hodín. Ubytovanie je v centrálnej budove a v množstve ubytovanie bungalovového typu.

prečítať si celú recenziu
Sikania Resort & Spa recenzie

Sikania Resort & Spa

Taliansko - Sicília - Butera

65% Marianna

17.09.2019

Rezort je pekný, palmy, kvety atď., izba priestranná a svetlá, hoci posteľ opotrebovaná a vŕzgajúca, v kúpeľni taktiež riadne znaky opotrebovania, ale v celku OK. Strava bola tiež dobrá, talianska, hoci toho bolo pomenej na výber, ale večer sa vždy niečo grilovalo (väčšinou ryby), dalo sa vybrať. Personál v pohode, robili si svoju robotu. Pláž bola pomerne úzka, ale zato dlhá, vhodná na prechádzky po piesku :), pri vstupe do mora boli kamienky, more bolo neustále rozbúrené s vlnami, naozaj vhodné na vodné športy, no pre neplavcov určite nevhodné!! Ak hľadáte priezračné a kľudné more, zvoľte inú destináciu, na tomto mieste bolo, žiaľ, mútne.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

73% Miro

15.09.2019

Hotel Borgo di Fiuzzi 4*. Príjemné, pokojné, pláž super, kamienky fajn, more fajn, celkom ochotný personál, nápoje to troška viac brzdili, ako by som čakal, víno červené vynikajúce, jedlo akurát, dalo sa veľmi dobre najesť až prejesť. Niektoré sympatické, niektoré menej, asi som mal šťastie.

prečítať si celú recenziu
Marmorata Village recenzie

Marmorata Village

Taliansko - Sardínia - Santa Teresa Gallura

95% Anka

08.09.2019

Dovolenka super, animatori skveli. Bola som s dcerami (vek 28, 24) - absolutna spokojnost so vsetkym. Delegatka Elenka bola tiez super aj animatorka Kika velmi zlata, na delegatku Elenku mam to najlepsie hodnotenie. Odporucam pre vsetkych.

prečítať si celú recenziu
Club Lipari recenzie

Club Lipari

Taliansko - Sicília - Sciacca

100% Jana

04.09.2019

Miesto, stravu, prostredie a vsetko hodnotim velmi pozitivne. Personal mily vratane slovenskej delegatky /Katarina M./. Vrelo odporucam kazdemu. My sme boli nadmieru spokojni.

prečítať si celú recenziu
Sikania Resort & Spa recenzie

Sikania Resort & Spa

Taliansko - Sicília - Butera

70% Peter

03.09.2019

Rezort je rozsiahly, treba počítať s tým, že sa hodne nachodíte, pretože všetko okrem izieb je na začiatku pri recepcii. Izba s terasou je na prízemí, superior s balkónom (cca 1 x 1 m) na poschodí, obyčajná izba na poschodí nemá balkón len okno. More teplé, ale mútne, vstup postupný, občas kamene pri vstupe, plávať sa dá až po cca 150 m. Okolo nie je nič, najbližšie mestečko cca 15 km. Auto sa dá požičať v hoteli, ale je to zážitok, pretože majú len 5 ks PANDA a pýtajú za to 85,- € na deň + 10,- € pripoistenie (automaticky), prípadne +10,- € detská sedačka. Pri viacdňovom alebo opakovanom požičaní neexistuje žiadna zľava. Auto si musíte nájsť na parkovisku sami, sú strašne špinavé zvonka aj z vnútra. Ak budete na Sicílii prvýkrát, pripravte sa na úžasný neporiadok okolo ciest, na odpočívadlách v mestách, všade sa váľajú vrecia s odpadom. Strava v hoteli bola dobrá, pestrá a chutná. Každý večer grilované špeciality, a cestoviny, all inclusive slabší, ale výborné zákusky. Izby upratané denne, osušky možno požičať za depozit 20,- € na recepcii. Pri príchode musíte zaplatiť pobytovú taxu 3,- € /os. /noc. Napriek všetkému odporúčam požičať si auto a pozrieť aspoň neďaleké okolie (Licata, Gela, Argigento). Na organizovaných výletoch sme neboli, organizuje ich akási talianska agentúra, sprievodca len v taliančine a stalo sa, že Slováci sa napriek rezervácií a zapleteniu ráno "nezmestili" do autobusu. Veľmi hlučné talianske animačné programy doobeda na pláži, poobede pri bazéne a večer v amfiteátri.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Taliansko

Pollina Resort recenzie 100%

Pollina Resort

Taliansko - Sicília - Palermo

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Clubviaggi Santo Stefano Resort recenzie 100%

Clubviaggi Santo Stefano Resort

Taliansko - Sardínia - La Maddalena

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Blue Bay Resort recenzie 100%

Blue Bay Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
VOI Colonna Village  recenzie 100%

VOI Colonna Village

Taliansko - Sardínia - Golfo Aranci

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cala Gonone Beach Village recenzie 100%

Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pizzo Calabro Resort recenzie 100%

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sun Beach Palmeto Resort recenzie 100%

Hotel Sun Beach Palmeto Resort

Taliansko - Kalábria - Squillace

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Columbus recenzie 100%

Columbus

Taliansko - Taliansky Jadran -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kennedy recenzie 100%

Kennedy

Taliansko - Sicília - Sant'Alessio Siculo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu