75%
Hodnotenie

Serenusa Village recenzie 

  • Taliansko
  • Taliansko
  • Sicília
  • Licata
19 °C
teplota vzduchu
19 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 50 %
Poloha 55 %
Izby 80 %
Strava 80 %
Personál 83 %
75%
Celkové hodnotenie
4 recenzií
Juraj N.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 03.10.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Ubytovanie a za riadenie izby bolo štandardné, upratovanie a čistota bola dobrá. Pokazený trezor (čo sa môže stať) bol po nahlásení vymenený okamžite (príchod pracovníka do 15 minút). Snáď len bezpečnosť trezora je pochybná. Celý je pripevnený na drevotriesku nábytku dvomi skrutkami, takže aj dieťa ho bez problémov vytrhne zo steny!!! Ponuka jedál bola veľmi pestrá. Jediný zlý bod by prináležal oddeleniu grilu, kde väčšina bola pripálená až zhorená. Jediné, čo pomáhalo, bola žiadosť "no black please!". Všeobecne personál vrátane animátorov bol profesionálny a priateľský. Veľmi veľa záleží na delegátke, na ktorú sme mali šťastie, bola jednoducho super! čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 128-krát
93 %
Parádny rezort pre rodiny s deťmi :), animátori slovenskí a talianski, pozdravujeme Sisu a Denisa :), neoľutujete, keď sa tam vyberiete :), budete spokojní určite. Teplé more, pálivý piesok, famózne jedlá, program super, nie je nuda pre nikoho. ODPORÚČAME. čítať celú recenziu
Miška
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 09.07.2019 Prečítané 617-krát
87 %
Hotel celkovo - výborný dojem, slušná izba, krásna zeleň, o ktorú sa neustále starali, aj napriek tomu, že sme nikde inde neboli, nám to tu stačilo. Bazén pre deti aj pre dospelých, čisté more. Už pri príchode nachystané občerstvenie... veľmi milé. Jedáleň je trocha masovka. Sedí sa po 8 osôb za okrúhlymi stolmi, čiže sedíte s cudzími ľuďmi, ale vynahradila to kvalita stravy. Hotel ponúka light all inclusive... treba si preštudovať, čo to zahŕňa (nápoje po večeri si už treba zaplatiť)... ešte jeden detail... hodinový transfer autobusom do hotela, ale aj na to sme boli upozornení, takže to bolo ok. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 319-krát
100 %
Napriek tomu, že nie som zvyknutá chodiť do rezortov a cez CK, bola som veľmi milo prekvapená. Hotel je situovaný ďalej od mesta, ale pokiaľ idete s deťmi za účelom kúpania sa a zábavy, je tento rezort úžasný. Nádherné prostredie plné zelene, priestranné, nemali ste pocit, že by bolo hlučno, keďže rezort má svoju dennú a nočnú časť. Izby sú veľké, priestranné, a vždy top upratané. Dokonca tu umývajú ešte aj chodníky. V rezorte nenájdete jedinú špinu či fľak, ešte aj puknutá kachlička bola na druhý deň opravená. čítať celú recenziu
Ivka a Petrík s malým Maťkom
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 317-krát
90 %
Rezort je vhodný pre rodiny s deťmi. Prvé dva dni sme mali v mori vlny, preto asi nie je vhodné pre úplne najmenších. Zvyšok pobytu však bolo more pokojné. Je tu veľa atrakcií, napr. detské ihrisko, skákací hrad, vodné ihrisko s množstvom striekačiek, animačné programy, dva bazény pre deti s 2 toboganmi, jazda na koni. Pre väčších futbalové a tenisové ihrisko či strieľanie z luku. čítať celú recenziu
Nina
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 02.07.2019 Prečítané 364-krát
70 %
Pohodová dovolenka v spoločnosti temperamentných Talianov. Celkovo pozitívne hodnotenie. Služby All inclusive je nutné využívať kreditnou kartou, čo mne osobné trošku prekážalo. Ale zvyknete si. Od 19:00 hod. All inclusive služby končia a všetko je výlučne za poplatok. Pivo - 4,50, miešaný kokteil - 5,90€. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 20.09.2018 Prečítané 1185-krát
90 %
Areál, more, bazény pekné, čisté. Na pláži, v bazénoch, na športoviskách, na zábavách na vystúpeniach, pri večeri sú stále prítomní animátori, ktorí sa o vás starajú. Bezkonkurenčne najlepší animátori na vysokej a profesionálnej úrovni. Cez deň prebiehajú na rôznych športoviskách súťaže /tenis, lukostreľba, stolný futbal, v kartách, boccia, v spoločenských tancoch, beach volley a pod./. Strava bola super, počasie na 1. :-). Každý večer je v amfiteátri 1,5 hodinové vystúpenie, komediálne scénky, tanečné, hudobné vystúpenia animátorov, celého teamu animátorov, cca 25 ľudí. čítať celú recenziu
zuzana k.
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 06.09.2018 Prečítané 1568-krát
73 %
Z tyzdnoveho pobytu sme boli v mori, bohuzial, len 2 x, kedze bol vietor, voda bola spinava a plavcik vyhanal pri najmensich vlnach z mora. Kedze sa v mori nedalo kupat, clovek bol zatvoreny v rezorte, kedze z ponuky zajazdov v CK bola na mieste ponuknuta iba Etna. Velke sklamanie, kedze sme prisli v noci a takisto aj odchadzali, nevideli sme zo Sicilie nic. Moznost pozicania auta ziadna ani v meste Licata, jedinom v okruhu, kam sa viete dopravit autobusom. Velmi zle nastavene all inclusive - rozne neprehladne casy, kedy mozete cerpat 3 druhy napojov, zbytocny naramok, kedze musite neustale predkladat karticku, ktora je 1 ks na izbu. Ten, kto nebol na vylete na Etnu, ani nevie, ze je pritomny nejaky slovensky animator ci delegat - ochota 0 bodov. Inak hotel a zahrada krasne, avsak pokial nemate moznost byt v mori a nerozumiete skutocne skvelym talianskym animatorom, nuda a nemate sa kam pohnut. Kedze sme hotel volili ako hotel pre rodiny s detmi, boli sme hlboko sklamani, ked sme museli napriek zaplateniu late checkoutu - 50€ opustit izbu o 14:00. Podotykam, neboli sme jedini, vsetky deti velmi trpeli, lebo boli unavene a 2 rocnemu dietatu nevysvetlite, ze vas z izby vyhodili. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 04.09.2018 Prečítané 867-krát
100 %
Krásny rezort, pohodová dovolenka, nádherná záhrada, čisté prostredie, úžasná pláž a more. Milí ľudia, super animátorky Natália a Laura, príjemná delegátka Katrin. Výlet na Etnu je úžasný zážitok, mestečko Taormina je malebné. Sicílska zmrzlina nemá konkurenciu. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 1096-krát
90 %
Na dovolenke sme boli od 17. 7. 2016 do 24. 7. 2016. Hľadali sme oddychovú dovolenku a all inclusive služby. Rezort Serenusa Village nám to dopriala plnými dúškami. Odlet bol v nedeľu v noci a prílet tiež. Let v noci nič moc, ale nie vždy sa dá vybrať. Avšak letecká spoločnosť bola skvelá. Na palube sme dostali občerstvenie (bagetku, keksík) + voda/čaj/káva - všetko v cene. Pilot bol skvelý, vysvetľoval pekne, kde sa nachádzame a podobne. Transfer bol asi 2hod. V autobuse sme vyplnili tlačivo na miestny poplatok (Tu dávam veľké mínus cestovke, nakoľko na predajnom mieste nám to nebolo povedané. Dokonca to nebolo ani na zmluve, ani na listine s Dôležitými informáciami. Pán, ktorý nám zájazd predával, na nás šiel dosť rýchlo, veľa vecí sme sa museli pýtať sami a keď sme sa na záver opýtali, či má na nás ešte niečo, s čím nás môže oboznámiť, tak samozrejme, že nič a poplatok na mieste samozrejme nespomenul. V autobuse však o tom niektorí vedeli a iný nie, takže tu to beriem ako ľudské zlyhanie). Ubytovanie bolo rýchle, spánok tiež, pretože skoro ráno o 7:30 sme mali byť na raňajkách, aby sa rozdelili stoly. :) Dovolenka postačuje na 8 dní, pretože sme sa stretli s negatívnymi názormi ľudí, ktorí tam boli na 15 dní (nudili sa). My sme sa nudili aj počas 8 dní, ale to preto, že sme zvyknutí na akčné dovolenky. Treba si však aj oddýchnuť a naučiť sa oddychovať. :D Je to uzavretý rezort, a preto nečakajte ani v meste Licata obchodne pasáže, ruch, diskotéky. Dostatočné to však bolo aj v rezorte. Delegátka Martinka bola veľmi milá, vedela všetko vybaviť, takže žiaden problém. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 572-krát
67 %
Fajn jedlo, pevne dané sedenie - garancia zoznámenia sa. Ležadlá voľné (nie je "uterákový" boj - dôsledne čistia rezervácie), rezervované slnečníky pri mori. Program nič moc (taliančina). Obsluha pri bare občas pomalá, ale nie extrémne - dalo sa vydržať. Izby v pohode, čisté. Pri mori zdarma vodné bicykle, člny - každopádne kvôli vetru len doobeda. čítať celú recenziu
Pali
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 1220-krát
100 %
Boli sme veľmi spokojní so všetkými službami, vybavením komplexu, plážou, stravou a možnosťami cestovania na ostrove. Vrelo odporúčame ako mladým, starším, ako aj rodinám s deťmi - každý si tu nájde "to svoje". Rezort sa nachádza cca. 8km od najbližšieho mesta Licata, ktoré je dostupné autobusovou dopravou - autobus premáva každú hodinu. čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 853-krát
87 %
Transfer z letiska Catania trval cca 2 hodiny. Hotel a celý areál je moderne vybudovaný, veľmi vhodný pre rodiny s deťmi. Všade plno zelene a kvetov, tenisové kurty, bazény, tobogany, ihriská pre deti, amfiteáter, animácie. Najbližšie mesto Licata cca 7 km. čítať celú recenziu
Vladimíra
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 409-krát
87 %
Pravá talianska dovolenka s južanskou atmosférou, ku ktorej patril aj typický hluk a zábava. Vhodné pre rodiny s malými deťmi, keďže v rezorte nájdete takmer všetko, čo k dovolenke potrebujete. Hotel je zameraný na taliansku klientelu, čiže sa prispôsobuje všetko im, aj jazyková znalosť pomerne nízka. Okolie hotela je pustatina, najbližšie mesto Licata je 7 km, dá sa dostať miestnou dopravou. čítať celú recenziu
t.markechová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.07.2015 Prečítané 1079-krát
63 %
Malé izby, čistota bola dobrá, strava slabá chýbali polievky a malý výber jedál, a tie nápoje katastrofa, na pláži nie sú ležadlá, ale tie si treba dokúpiť, lebo sedieť 7 dní na pláži, to sa fakt nedá. Pre Slovákov iba jeden druh kávy, ktorá sa nedal piť. Plusom bolo, že sme mali pridelené miesto na pláži a takisto aj pri stole, nestalo sa, že by to niekto obsadil. čítať celú recenziu
Hana S.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 825-krát
100 %
Transfer z letiska trval autobusom 2 hodiny. Ubytovani sme boli hned (11:30) aj napriek tomu, ze v pokynoch bolo uvedene ubytovanie od 16:00. uz v autobuse sme dostali naramky a tlacivo, ktore bolo treba vyplnit. Hned na recepcii sa platil miestny poplatok. Dostali sme kartu od izby s akymsi imaginarnym kreditom, z ktoreho sa nam odratavali ceny za napoje zahrnute v all inclusive (voda, pivo, vino, vodka, gin, whisky, limoncelo a snack). Okrem toho sme si mohli dobit kredit na napoje a zmrzlinu, ktore neboli zahrnute v all inclusive. Zaroven nam boli pridelene sedatka a slnecnik na plazi, co bolo uzasne, pretoze sme nemuseli rano vstavat a chodit si obsadzovat. Osusky na plaz, o ktorych v katalogu nie je zmienka, su za depozit plus 4 eura za jednu. Pocas dna si vodu mozete nalievat len do 2 dcl poharov, ale my sme si vzdy na ranajkach obedoch a vecerach nabrali do flasiek. Hotel je novy, sklada sa z viacerych mensich budov, nie velky, v krasnom prostredi paliem, rozkvitnutych ibistekov, bugenvilii. Vhodny pre rodiny s detmi aj bez deti aj pre seniorov. Vlastne pre vsetkych, ktori oblubuju kludnu dovolenku. Jedlo uzasneeeeeeee! Vsetko jedle nielen na oko. V rezorte su 3 bazeny - plavecky, detsky, dospelacky. Do centra licaty je to autobusom cca 15 minut. autobus jazdi priamo z recepcie kazdu hodinu. da sa pozicat auto ale je lepsie platit kreditkou, pretoze ak mate len hotovost, tak na hoteli vam nepozicaju auto, ale az v licate... cena je 70 eur na den. Pre deti su tam detske ihriska a animacie v taliancine. More ma pozvolny vstup do mora, vhodny aj pre deti. My sa tam este urcite vratime. :) čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 1419-krát
100 %
Zo Serenuse sme sa vrátili pred 2 dňami, takže píšem reálnu recenziu. BOLO TAM FANTASTICKY. Areál je uzatvorený bránou a má súkromnú pláž (z pláže sa dá ísť hodinu pešo doľava a hodinu pešo doprava na úžasnú prechádzku spojenú so zbieraním mušličiek). V okolí sa nič nenachádza (to bolo perfektné súkromie), ale každú hodinu ide z pred hotela autobus do Licaty za 2 Eura(cesta tam). Ludia frflali, že v okolí hotela nie sú žiadne obchody a diskotéky, ale nám ten kľud a pohoda absolútne vyhovovali. V areáli a na pláži boli vlastne len ľudia ubytovaní v rezorte. Ubytovanie nádherné, mali sme veľkú rodinnú izby s terasou na prízemí, upratovačky denne upratovali a menili uteráky. Jedlo bolo chutné a bolo toho neskutočne veľa na výber. V niektorých recenziách bolo písané, že raňajky sú slabé, ale to je nezmysel - bolo všetko aj ovocie a zelenina. Bazény sú dva pre deti, ale kúpali sa tam aj dospelí a tretí bazén je plavecký len pre dospelých. V detskom bazéne sú aj šmykľavky a stále tam plavčíci dávali pozor na deti a pískali na nezbedníkov. V areáli je taktiež ihrisko pre deti, kde sú šmykľavky, hojdačky a skákací hrad. Večer po 21. 00 býval v amfiteátri program v Taliančine, ale zabavili sa aj Slováci. Jediná vec ktorá nám trošičku vadila bolo, že karty ktorými sa otvárala izba sa používali pri bare na nápoje, takže ju stále bolo treba nosiť zo sebou (ale na druhej strane chápem, že takto môže hotel aj cestovka odkontrolovať, koľko toho ľudia skonzumujú), lebo fakt niektorý Slováci nevedia čo zo sebou - naobjednávali si drinky a potom sme videli, ako to nevládali vypiť a vylievali to. Tiež v jedálni nabrali si toho plné taniere a potom to nedojedli. Po Slovákoch strašne veľa odnášali - po Talianoch nie. Ináč personál bol veľmi milý, síce nevedeli moc po anglicky, ale snažili sa všetko splniť. V areáli bolo v rámci all inclusive všetko zadarmo, nebolo treba ani peniaze na zmrzlinu, lebo tá bola na obed a na večeru zadarmo. Zdarma boli kajaky, kánojky, vodné bicykle, surf - 10 minút, masáž - 5 minút. Všade čisto, areál aj pláž stále upratovali, vynášali koše. Delegátka Martina je mladá a neskúsená, ale snažila sa vždy nám pomôcť vybaviť, čo kto potreboval. Animátorka Miška tam viac dovolenkuje, ako robí niečo pre hostí a pre slovenské deti nezorganizovala za týždeň žiaden Miniklub (ale našim to nevadilo). Celkovo hodnotím dovolenku ako úžasnú, prišli sme oddýchnutí, spokojní, pribratí, veľa sme videli a nemuseli sme riešiť absolútne žiadnu nepríjemnosť. čítať celú recenziu
Smelý Igor MUDr.
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.03.2015 Prečítané 550-krát
69 %
Čistota a udržiavaná zeleň v rekreačnom stredisku, ale pomerne pustá, neudržiavaná a špinavá krajina všade navôkol. Odporúčam ostať len v stredisku. čítať celú recenziu
Lenka kulangova
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.09.2014 Prečítané 2534-krát
93 %
Velmi mily hotel, starsi, ale pekne, ciste, priestranne izby, upratane, pozmyvane, prakticky zariadene, velka kupelka, sprchovy kut, bidet, dostatok uterakov, susic na vlasy, taktiez v predzahradke na prizemi alebo na balkonoch na poschodi susiak na pradlo, uteraky, strava prefantasticka, cerstve ryby, masko, morske plody, prave talianske cestoviny al dente na tisic sposobov, pre deti neskutocny vyber a pre najmensich zvlast vybavene materske centrum s vlastnou jedalnou, stravou, riadmi, mliekami, jogurtami, ovocim mixermi, chladnickami, co vas len napadne otvorene non stop, cistucke, TOP, precestovali sme vela, ale toto sme este nikde nevideli, ozaj klobuk dole, celkovo pre deti krasne ihriska aj minibazenikom, animatormi, detskym klubom, sportoviskami, vsetko zadarmo! Aj vodne bicykle, kajaky, jachty, surfy, tenis, futbal, strelba z luku, na plazi dve kresielka a slnecnik, ostatne si mozte dokupit, areal prekrasne upraveny, zelen, kvety, program po cely den v areali i na plazi, i vecerny program uzasny, moznosti vyletov, v areali kaviarne, par obchodikov, zmrzlina, UZASNE, jedine neinformovanost cestovky o lete a transfere vam moze pokazit dojem, ale nenechajte si lebo sluzby v tomto hoteli su tazky nadpriemer, akurat ze o nich neviete, kedze vam to v cestovke ani delegatka nepovie! Zistite si to vsak, lebo tu je ozaj co vyuzit a aktivne si oddychnut! Nikto vam nepovie o moznostiach napojov all inclusive, ale su! Dozadujte sa, taktiez jedlo, ovocie, vsetko je! Len o tom nemate odkial vediet, ozaj jedine, co bolo negativne, bola neinformovanost cestovky a delegatky! Dovolenka UZASNA - s detmi top. :-)))) čítať celú recenziu
Julius Buchta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 2249-krát
87 %
Hotel je v pohode, služby tiež, all inclusive ujde. Izby boli čisté a upratané každý deň, strava výborná. Rezort ako taký poskytuje všetko, čo na dovolenke potrebujete. Ale delegát a celá cestovka - katastrofa. Let z KE na Sicíliu - 5 hodín! A ostatné, škoda riešiť. čítať celú recenziu