Najnovšie recenzie hotelov

Cala Gonone Beach Village recenzie

Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

76% Janka Bartková

02.09.2019

Hotel vhodný pre zdatných, keďže samé schody až do neba a kufor dostať na izbu v prípade, že neposilňujete je problém, bazén posledné dni nepoužiteľný, animácie pre Slovákov nijaké, sprievodca na výlet na Korziku - hodnotím na 5 a mali by nám vrátiť peniaze. More úžasné, ale ryby stále hrýzli.

prečítať si celú recenziu
Marmorata Village recenzie

Marmorata Village

Taliansko - Sardínia - Santa Teresa Gallura

70% Eva

01.09.2019

Hotel Marmorata Village sa nachádza v rozsiahlom terasovitom areáli, pričom izby sú rozdelené do viacerých častí a úrovní. Celý areál je veľmi rozsiahly, takže sa človek dosť nachodí cestou na pláž, do reštaurácie, amfiteátra a pod. Po areáli hotela síce premáva vláčik, ale treba naň čakať vyše 10 min., často býva preplnený, takže je rýchlejšie ísť pešo. Negatívne hodnotím rozhodnutie CK letieť namiesto letiska v neďalekej Olbii (1 hod autobusom) do Alghera, kam transfer z letiska autobusom trval dlhšie (3 hod) ako samotný let z Bratislavy (1,5 hod). Negatívne tiež hodnotím postup slovenskej delegátky pri ubytovaní hostí, nakoľko nám dala zlé inštrukcie, nalepila zlú nálepku na kufre, a tak sme ešte večer behali po celom areáli a hľadali našu izbu + kufre. Navyše nikto v hoteli nerozpráva plynule inak ako taliansky, anglicky sa nedalo dohovoriť poriadne ani na recepcii, takže zistiť akékoľvek informácie bolo náročné. Delegátka nereagovala na naše telefonáty ani na telefonáty z recepcie, takže sa ľudia všetko snažili riešiť sami aspoň "nohami, rukami", keďže inak sa dohovoriť nedalo. Na sťažnosti delegátka reagovala iba tým, že išla na večeru, kde nebol signál, takže preto nedvíhala - na večeri signál bol a predovšetkým je úlohou delegáta zabezpečiť bezproblémové ubytovanie a udubytovanie hostí a riešiť prípadne komplikácie pri príchode a odchode, preto ľudia cestujú s CK. Čo sa týka aktivít, myslím si, že talianski a francúzski animátori boli skvelí, priateľskí, snažili sa všetko možné vymýšľať a ozaj sa o hostí zaujímali, venovali sa im. Škoda len, že pri takom veľkom počte Slovákov a Čechov nemáme aj my v tomto hoteli animátorov, ktorí by sa hosťom venovali, minimálne aspoň prekladali program a aktivity do slovenčiny/angličtiny, nakoľko denné aktivity, ako aj večerný program boli len v taliančine a francúzštine. Pre deti je k dispozícii slovenská animátorka.

prečítať si celú recenziu
Marmorata Village recenzie

Marmorata Village

Taliansko - Sardínia - Santa Teresa Gallura

85% Iveta

31.08.2019

Naša dovolenka na Marmorata Village splnila naše očakávania. More bolo nádherné, taktiež aj pláž, kvôli čomu sme tam išli. Pár nedostatkov sa nájde všade, takto bolo aj tu. Delegátka bola fajn, keď sme potrebovali pomôcť, pohotovo vyriešila a ochotne nám pomohla. Celkové hodnotenie dávam 4 hviezdičky.

prečítať si celú recenziu
Village Club Santa Caterina recenzie

Village Club Santa Caterina

Taliansko - Kalábria - Scalea

90% Mariana

30.08.2019

Krásne, čisté more, super strava, hlavne každý deň ryby. Úžasný, veselý delegát Pavel. Zaujímavé staré centrum. Avšak krátky čas pre all inclusive /od 10:00 do 21:00/. Mohli by to predĺžiť. Ale celkovo hodnotené - super. Izby sú dennodenne upratané, čisté uteráky a izba pekná a priestranná.

prečítať si celú recenziu
Pizzo Calabro Resort recenzie

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

+
93% Ema Marekova

29.08.2019

Tento rezort je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Nie je ďaleko od letiska, ubytovanie vo forme bungalovov v krásnej záhrade, izby sú vybavené všetkým potrebným pre dovolenku, pravidelne upratovanie, výmena uterákov. Môžete sa rozhodnúť, či strávite voľné chvíle pri bazéne, alebo v mori. Strava je výborná a ani človek s bezlepkovou diétou nemal problém si vybrať. Personál je príjemný a delegátka Sandra nás sprevádzala pri výletoch, kde nás aj informovala o danom mieste, čo bolo prínosom. Každý večer bol program pre deti aj dospelých a napriek tomu, že bol v taliančine, bolo možné mu porozumieť a zabaviť sa. V tomto rezorte som bola 2. krát a bola som znova veľmi spokojná. Ďakujem.

prečítať si celú recenziu
Club Esse Roccaruja recenzie

Club Esse Roccaruja

Taliansko - Sardínia - Stintino - La Pelosa

65% Gabriela

25.08.2019

Izba bola v katastrofálnom stave, nábytok sa rozpadával a všade bolo cítiť puch plesne. Cestovná kancelária to ponúkala ako 4 hviezdičkový hotel! Personál veľmi milý, snažil sa vynahradiť nedostatky hotela, strava bolo vynikajúca. Okolie prekrásne, hotel priamo na pláži Pelosa.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

36% Jana

20.08.2019

Toto bolo ultra all inclusive???? Taliani sa k nám chovali ako k votrelcom, jesť sme mohli iba na prehriatej terase, oni v klimatizovanej reštaurácií, izby boli vcelku čisté, blbá klimatizácia, hneď po príchode sme si museli kúpiť kúpacie čapice, inak nás nepustili do bazéna, samozrejme pri Talianoch to také nutné nebolo, jedlo teda nič moc, šaláty, sem tam ryba, na môj vkus mastné, samozrejme podávané v 35 stupňoch na terase. O vodu človek musel doslova žobrať, lebo ju podávali iba v mini asi 100 ml plastových kelímkoch, keď sme si chceli zobrať viac, tak nám to nedovolili, lebo dať vodu do mojej fľašky je nehygienické! Všade psy a to, že Taliani po nich nikdy exkrementy nezdvihnú, bolo jasné, fajčili všade, popol, špaky... všetko na zem, žiadne popolníky, fuj, hnus. More bolo krásne čisté, ale pláž samý kameň, bez topánok sa nedalo vojsť ani vyjsť z mora. Celkovo tento horel neodporúčam absolútne, je to hotel čisto pre Talianov a ostatní sme pre nich...

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

0% Eva

20.08.2019

Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatné nápoje a strava nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovná kancelária. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba počas raňajok, obeda a večere a večer v plážovom bare, kde máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu