Najnovšie recenzie hotelov

Galidon Terme & Village recenzie

Hotel Galidon Thermal & Wellness Park

Taliansko - Ischia - Forio

80% Andrej Svitana

21.09.2019

Hotel je obklopený južnými stromami a množstvom kvetín. Vyhovuje dôchodcom trpiacim na kĺbové ochorenia, pretože v bazénoch je termálna voda. Dostupnosť z letiska až do hotela je pomerne zložitá, ak je zabezpečená doprava je potrebné počítať okolo 2 hodín. Ubytovanie je v centrálnej budove a v množstve ubytovanie bungalovového typu.

prečítať si celú recenziu
Sikania Resort & Spa recenzie

Sikania Resort & Spa

Taliansko - Sicília - Butera

65% Marianna

17.09.2019

Rezort je pekný, palmy, kvety atď., izba priestranná a svetlá, hoci posteľ opotrebovaná a vŕzgajúca, v kúpeľni taktiež riadne znaky opotrebovania, ale v celku OK. Strava bola tiež dobrá, talianska, hoci toho bolo pomenej na výber, ale večer sa vždy niečo grilovalo (väčšinou ryby), dalo sa vybrať. Personál v pohode, robili si svoju robotu. Pláž bola pomerne úzka, ale zato dlhá, vhodná na prechádzky po piesku :), pri vstupe do mora boli kamienky, more bolo neustále rozbúrené s vlnami, naozaj vhodné na vodné športy, no pre neplavcov určite nevhodné!! Ak hľadáte priezračné a kľudné more, zvoľte inú destináciu, na tomto mieste bolo, žiaľ, mútne.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

73% Miro

15.09.2019

Hotel Borgo di Fiuzzi 4*. Príjemné, pokojné, pláž super, kamienky fajn, more fajn, celkom ochotný personál, nápoje to troška viac brzdili, ako by som čakal, víno červené vynikajúce, jedlo akurát, dalo sa veľmi dobre najesť až prejesť. Niektoré sympatické, niektoré menej, asi som mal šťastie.

prečítať si celú recenziu
Marmorata Village recenzie

Marmorata Village

Taliansko - Sardínia - Santa Teresa Gallura

95% Anka

08.09.2019

Dovolenka super, animatori skveli. Bola som s dcerami (vek 28, 24) - absolutna spokojnost so vsetkym. Delegatka Elenka bola tiez super aj animatorka Kika velmi zlata, na delegatku Elenku mam to najlepsie hodnotenie. Odporucam pre vsetkych.

prečítať si celú recenziu
Club Lipari recenzie

Club Lipari

Taliansko - Sicília - Sciacca

100% Jana

04.09.2019

Miesto, stravu, prostredie a vsetko hodnotim velmi pozitivne. Personal mily vratane slovenskej delegatky /Katarina M./. Vrelo odporucam kazdemu. My sme boli nadmieru spokojni.

prečítať si celú recenziu
Sikania Resort & Spa recenzie

Sikania Resort & Spa

Taliansko - Sicília - Butera

70% Peter

03.09.2019

Rezort je rozsiahly, treba počítať s tým, že sa hodne nachodíte, pretože všetko okrem izieb je na začiatku pri recepcii. Izba s terasou je na prízemí, superior s balkónom (cca 1 x 1 m) na poschodí, obyčajná izba na poschodí nemá balkón len okno. More teplé, ale mútne, vstup postupný, občas kamene pri vstupe, plávať sa dá až po cca 150 m. Okolo nie je nič, najbližšie mestečko cca 15 km. Auto sa dá požičať v hoteli, ale je to zážitok, pretože majú len 5 ks PANDA a pýtajú za to 85,- € na deň + 10,- € pripoistenie (automaticky), prípadne +10,- € detská sedačka. Pri viacdňovom alebo opakovanom požičaní neexistuje žiadna zľava. Auto si musíte nájsť na parkovisku sami, sú strašne špinavé zvonka aj z vnútra. Ak budete na Sicílii prvýkrát, pripravte sa na úžasný neporiadok okolo ciest, na odpočívadlách v mestách, všade sa váľajú vrecia s odpadom. Strava v hoteli bola dobrá, pestrá a chutná. Každý večer grilované špeciality, a cestoviny, all inclusive slabší, ale výborné zákusky. Izby upratané denne, osušky možno požičať za depozit 20,- € na recepcii. Pri príchode musíte zaplatiť pobytovú taxu 3,- € /os. /noc. Napriek všetkému odporúčam požičať si auto a pozrieť aspoň neďaleké okolie (Licata, Gela, Argigento). Na organizovaných výletoch sme neboli, organizuje ich akási talianska agentúra, sprievodca len v taliančine a stalo sa, že Slováci sa napriek rezervácií a zapleteniu ráno "nezmestili" do autobusu. Veľmi hlučné talianske animačné programy doobeda na pláži, poobede pri bazéne a večer v amfiteátri.

prečítať si celú recenziu
Cala Gonone Beach Village recenzie

Cala Gonone Beach Village

Taliansko - Sardínia - Cala Gonone

76% Janka Bartková

02.09.2019

Hotel vhodný pre zdatných, keďže samé schody až do neba a kufor dostať na izbu v prípade, že neposilňujete je problém, bazén posledné dni nepoužiteľný, animácie pre Slovákov nijaké, sprievodca na výlet na Korziku - hodnotím na 5 a mali by nám vrátiť peniaze. More úžasné, ale ryby stále hrýzli.

prečítať si celú recenziu
Marmorata Village recenzie

Marmorata Village

Taliansko - Sardínia - Santa Teresa Gallura

70% Eva

01.09.2019

Hotel Marmorata Village sa nachádza v rozsiahlom terasovitom areáli, pričom izby sú rozdelené do viacerých častí a úrovní. Celý areál je veľmi rozsiahly, takže sa človek dosť nachodí cestou na pláž, do reštaurácie, amfiteátra a pod. Po areáli hotela síce premáva vláčik, ale treba naň čakať vyše 10 min., často býva preplnený, takže je rýchlejšie ísť pešo. Negatívne hodnotím rozhodnutie CK letieť namiesto letiska v neďalekej Olbii (1 hod autobusom) do Alghera, kam transfer z letiska autobusom trval dlhšie (3 hod) ako samotný let z Bratislavy (1,5 hod). Negatívne tiež hodnotím postup slovenskej delegátky pri ubytovaní hostí, nakoľko nám dala zlé inštrukcie, nalepila zlú nálepku na kufre, a tak sme ešte večer behali po celom areáli a hľadali našu izbu + kufre. Navyše nikto v hoteli nerozpráva plynule inak ako taliansky, anglicky sa nedalo dohovoriť poriadne ani na recepcii, takže zistiť akékoľvek informácie bolo náročné. Delegátka nereagovala na naše telefonáty ani na telefonáty z recepcie, takže sa ľudia všetko snažili riešiť sami aspoň "nohami, rukami", keďže inak sa dohovoriť nedalo. Na sťažnosti delegátka reagovala iba tým, že išla na večeru, kde nebol signál, takže preto nedvíhala - na večeri signál bol a predovšetkým je úlohou delegáta zabezpečiť bezproblémové ubytovanie a udubytovanie hostí a riešiť prípadne komplikácie pri príchode a odchode, preto ľudia cestujú s CK. Čo sa týka aktivít, myslím si, že talianski a francúzski animátori boli skvelí, priateľskí, snažili sa všetko možné vymýšľať a ozaj sa o hostí zaujímali, venovali sa im. Škoda len, že pri takom veľkom počte Slovákov a Čechov nemáme aj my v tomto hoteli animátorov, ktorí by sa hosťom venovali, minimálne aspoň prekladali program a aktivity do slovenčiny/angličtiny, nakoľko denné aktivity, ako aj večerný program boli len v taliančine a francúzštine. Pre deti je k dispozícii slovenská animátorka.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu