Kampánia - Amalfské pobrežie recenzie hotelov (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Minerva Resort recenzie

Minerva Resort

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

16% vavika

03.10.2017

Ubytovanie pre 4 os stalo 960 € na tyzden. Vybavenie bolo uplne ubohe, v kuchyni par starych spinavych hrncov, rura bola cisty hnus - nepouzitelna, postele rozhegane, stare aspon 15 rokov! Trezor katastrofalny, nepouzitelny. Prejst sa bosou nohou po apartmane znamenalo, totalne cierne nohy. Neumyvalo sa aspon mesiac. V realitke nam povedali, ze za cleaning service je to na tyzden 80 e! Neviem, co upratovali, lebo nic nebolo ciste. Hned prvu noc nas vykradli. Boli sme na prvom poschodi. Volali sme policiu rano, talianska policia odmieta hovorit po anglicky, len taliansky. Ked konecne dosli, povedali, ze je to tu bezne. Maju cca 8 vykradnutych apartmanov denne. Upozornujem vopred, ze sme mali okna a dvere balkonove zatvorene. Prisiel cez balkonove dvere, ktore si sam otvoril zvonku! Ma to nacvicene a robi to podla mna nonstop. Nas vykradol nadranom, okolo 5:30.

prečítať si celú recenziu
Hotel Delfino recenzie

Delfino

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Massa Lubrense

76% Klára

16.12.2013

Hotel je krásny, no trošku izolovaný. Najbližšie sa nachádza mesto Sorrento. Premáva tu aj kyvadlová doprava, no je večne preplnená, takže je problém ju využiť. Oplatí sa mať vlastné auto. Personál bol veľmi priateľský a to od recepčného, upratovanie až po zamestnancov v bare a jedálni. Izba bol priestranná, pohodlná, funkčná. Cítili sme sa tu dobre. Hygiena bola na jednotku, pravidelne uprataná, čisté uteráky. Strava bola chutná, no príliš nemyslia na vegetariánov. Prijali by sme aj pestrejší výber. Dezerty boli chutné. Pre starších ľudí je trochu obtiažnejšie sa dostať k bazénu, je tam dosť schodov. Obrovskou výhodou tohto hotela je vlastná zátoka, v ktorej sme sa potápali. Bolo to úžasné. Plávanie v zátoke má svoju atmosféru. Pláž je blízko a je krásne čistá. Voda bola tiež veľmi čistá. Hotel má otvorený pôdorys s krásnym výhľadom na Stredozemné more a ostrov Capri. K dispozícii sú ležadlá, slnečníky, stoly, stoličky... Hotel má v komplexe k dispozícii aj bazén so slanou vodou. Hotel odporúčam párom, ale pre staršie deti, či partiu mladých ľudí to asi veľmi nebude. Nie je tu žiadna hlučná zábava s barmi a ruchom. Na svoje si prídu tí, čo hľadajú pokoj v krásnej atmosfére zátoky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mec recenzie

Mec

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

70% Simona

16.12.2013

Túto dovolenku sme si skutočne užili, nádherné prostredie, super hotel. Na pláž to trvá pešo len cca 2 minútky, čo je skutočne rýchlo. Hotel ma dobrú polohu, nachádza sa blízko takých turisticky atraktívnych miest, ako sú Pompeje, Paestrum alebo Palnuro. Paestrum je jedno z najznámejších nálezisk v Taliansku, tak vrelo odporúčam. Ak hľadáte ubytovanie v pokojnej oblasti, tak tento hotel vám odporúčam. Dokonca aj ceny sú tu prijateľné. Nečakajte ale najnovší hotel. Našli sme tu pár nedostatkov – už pomerne starý nábytok v izbe, nedostatočne vybavená kúpeľňa, ktorej by sa tiež nejaká zmena či väčšia starostlivosť už zišla, raňajky si tiež vieme predstaviť pestrejšie a kvalitnejšie. Keďže hotel je cenovo veľmi výhodný, personál ochotný a hlavne sa snažia všade dodržiavať vysokú úroveň hygieny, tak hotel odporúčam aj s chybami, ktoré má. Izba bola pomerne veľká a ako som už spomínala, bola čistá, upratovali ju každý deň. Je to jeden z tých hotelov, ktorý domáci Taliani obľubujú pre usporadúvanie svadieb. Vtedy je tu pomerne rušno. Niet divu, že potom personál trochu nestíha. Oblasť je krásna, ceny lákavé, len si treba zvážiť, či chcete stráviť dovolenku s hodujúcimi, zabávajúcimi sa, hlučnými Talianmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Savoy Beach recenzie

Savoy Beach

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

80% Ľuboslav

16.12.2013

Hotelový komplex je krásny, všade sú palmy a veľa zelene. Hotel Savoy beach má na výber dva typy izieb. Väčšie izby majú výhľad na more. My sme si však zvolili radšej malú izbu s výhľadom na bazény a do záhrady, kde bol pokoj a ticho. Izba bola aj tak dosť priestranná a presvetlená s vlastným balkónom. Mali sme pohodlnú posteľ a peknú kúpeľňu. Bola tu aj tv. Nábytok bol v dobrom stave. Upratovali ju pravidelne. Personál bol spoľahlivý, plnili si svoje povinnosti, boli super. Pripojenie na wi-fi fungovalo. Parkovanie je jednoduché, ale miesta je dosť pre všetkých hostí. Bazén bol krásny a čistý. Hotel sa nachádza len pár minút od nádherných chrámov Paestum. Prezrite si zrúcaniny i múzeum Paestrum. Súčasťou hotela je aj malá, ale funkčná posilňovňa a krytý bazén. Hotel je trochu vyčlenený, ale vďaka tomu je tu pokoj a absolútny relax, preto odporúčame si prenajať auto, ak máte v pláne si zájsť na nákupy či urobiť si výlet. Pláž je čistá s ležadlami a slnečníkmi. V hoteli sa často konajú svadby, vtedy je tam rušno, inak je to veľmi tichý hotel. Jedlo bolo veľmi chutné. Raňajky boli skutočne chutné so širokou ponukou čerstvého ovocia. Veľmi sme si pochutili na káve.

prečítať si celú recenziu
Hotel Minerva Resort recenzie

Minerva Resort

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

83% Iveta

07.08.2013

Vyborný hotel na úrovni oficiálneho hodnotenia 4 hviezdiciek. Upratovane izby kazdy den. Krasne spolocenske priestory. Ranajky sa podavali prostrednictvom bufetovych stolov a vecere boli servirovane. Vecere pozostavali z dvoch druhov hlavnych jedal a dezertu.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Delfa

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum - Laura

70% Monika P., Valaliky

29.03.2013

spokojnosť so službami, časník Pietro veľmi milý, uslužný, robil super kávu , celkový dojem z dovolenky bol dobrý

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Minerva Resort

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

60% Lukáš

31.07.2012

Nedoporučujem osobám mladším 60 rokov.Vhodné pre zamilované dvojice a rodiny s detmi ktoré chcú mať klud.Tu si ho užijete až až.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Minerva Resort

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

40% Alica

19.08.2011

Klinec na torte je delegatka ktora vsetkych presviedca ze nik nechce nikam chodit aby nemusela organizovat vylety a ukazat sa v hoteli. Moje odporucanie ak si chcete spevnit nervy a celu dovolenku prespat a preckat cakanim tak je to spravny hotel pre rodiny s detmi a milovnikmi vecernych prechadzok je tento hotel neodny

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kampánia - Amalfské pobrežie

Savoy Beach recenzie 80%

Savoy Beach

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Delfino recenzie 76%

Delfino

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Massa Lubrense

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Delfa recenzie 70%

Hotel Delfa

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum - Laura

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Mec recenzie 70%

Mec

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Minerva Resort recenzie 50%

Minerva Resort

Taliansko - Kampánia - Amalfské pobrežie - Paestum

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb35%

Personál50%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu