82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Taliansko Taliansko
 Taliansko, Sicília, Pollina  Taliansko, Sicília, Pollina

Pollina Resort recenzie 

Pollina Resort recenzie 

1:50 h
20 °C
20 °C
15 °C
cca 2:15 h
cca 2:15 h
490 €
490 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 75 %
Izby 92 %
Strava 83 %
Personál 75 %
82%
Celkové hodnotenie
2 recenzií
Andrea
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 204-krát
100 %
Super ubytovanie, veľmi pekné izby, čistota izieb super, strava vynikajúca, ale all inclusive to nebol, skôr light inclusive, jedlo super, ochotný personál, veľmi príjemná delegátka, vo všetkom ústretová, pláž čistá, cesta z letiska v Palerme trvala asi 1,5 hod /po príchode nám bola podaná večera formou švédsky stolov, taktiež pri fakultatívnych výletoch/. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 195-krát
80 %
Sicília je prenádherný ostrov, ktorý stojí za to vidieť :). Hotelový komplex bol veľmi rozsiahly a krásny. Všade bolo plno kvetov, byliniek. Všetko bolo zrekonštruované, prerobené, všade bolo čisto. K pláži viedla cesta okolo hotela, prišli ste k výťahu, ktorý Vás zviezol dolu na krásnu pláž. Odporúčam jednoznačne topánky do mora. More bolo čisté. Jedno z najkrajších morí. :) Jedlo bolo vynikajúce, na výber bolo zo všetkého, boli raňajky, obedy a večere v podobe švédskych stolov. Podľa mňa si každý vedel vybrať a dosýta sa najesť. Na konci reštaurácie bola pizzeria a rovnako ste si mohli ísť vypýtať aj zmrzlinu. Hotel fungoval na kartičkovom systéme, ale naliali Vám viac než len jeden nápoj na jednu kartu, nemali s tým žiadny problém. Personál neskutočne milý, všetci boli milí, ochotní, usmiati. Izby sa upratovali každý deň. Čistotu hotela naozaj veľmi chválim. Ďalej by som chcela pochváliť našu delegátku Máriu G., ktorá bola veľmi milá, ochotná, zariadila všetko, o čo sme ju poprosili. Nemala s ničím problém, všetko nám pekne vysvetlila a s radosťou nám odporučila miesta, ktoré by sme mali navštíviť. Boli sme na výletoch v Cefale, na Etne + Taormína, Palermo. Jednoznačne odporúčam, je čo vidieť. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 570-krát
63 %
Hotelovy komplex je krasny, ale rozlahly, tak sa poriadne nachodite. Od ultra all inclusive sme ale ocakavali viac. Do Talianska chodime casto, ale to, co sme inde napr. na Sardinii dostali v ramci all inclusive, zodpovedalo tomu, co sme tu dostali v ramci ultra all inclusive. Ako uz bolo opisane v recenzii pana Michala, stotoznujem sa s jeho nazorom, my sme boli v termine po nom a len doplnim, ze urcite sem radsej ist mimo sezonu, lebo v juli je tu uz plno Talianov. V jedalni sa neda hnut, odporucam si sadnut do zadnej casti pri pizzerii, tam je to kludnejsie. Na plazi mozete mat na jednu izbu jeden slnecnik a dve lezadla, toto nikde nie je napisane a za tu cenu, co plati osoba na pristelke, sa mi zda smiesne, ze nema narok na lezadlo a kusok vlastneho tiena. Navyse o 15tej plavcik, alebo kto to je, zbiera osusky, ked tam zrovna nie ste, co mi pride zbytocne, nakolko poobede je plaz poloprazdna, Taliani su bud pri bazene, alebo prichadzaju na plaz az okolo 17tej. Na tak velky komplex sa mi jeden bazen zda malo (hlava na hlave), cize sme ho s malym dietatom radsej oblukom obchadzali. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 02.07.2019 Prečítané 517-krát
60 %
Uvedomujeme si, že sme boli v 4 hviezdičkovom hoteli. Zároveň sme mali na pamäti, že sme na "ultra all inclusive" pobyte. Požičanie osušky = 5 eur. Hotel nezabezpečuje obedové balíčky! Obmedzená ponuka nápojov. Jeden bar v hoteli. Z nášho pohľadu išlo o rozšírenú plnú penziu. Ultra all inclusive v Pollina resort funguje na obťažujúci kartičkový systém. Každý hosť má okrem náramku aj kartičku, na základe ktorej mu v jedinom bare v rezorte - pri bazéne - dajú nápoj. Jedna kartička = jeden nápoj. Chcete kávu a pohár vína? Smola! Máte len jednu kartičku. Chcete dve deci vína? Tiež smola. Nalejú vám len deci. Je to nepohodlné, ponižujúce a obmedzujúce. Ak cestovka tento program nazve "ultra all inclusive", veľmi hrubo zavádza. Myslím si, že chybu v tomto prípade urobili slovenské cestovky, ktoré ponuku prehnane nafukujú. Nejde o žiadny ultra all inslusive! čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.09.2018 Prečítané 1222-krát
97 %
Rezort krásny čistý, jedlo výborné, určite to splnilo viac, než sme očakávali. More čisté, dajú sa požičať vodné bicykle, bar je aj na pláži. Rezort je nádherný, postavený na útese a všade plno kvetov a zelene. Animátori robia skvelú atmosféru. Určite doporučujem. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.09.2018 Prečítané 1202-krát
100 %
Izba bola čistá a útulná, jedlo vynikajúce, rezort nádherný, personál milý a ústretový. Len sa mi nepáčilo, že keď prišli francúzski dovolenkári, išli sa z nich pototo, ale s tým zrejme nič neurobíme.... čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 14.07.2018 Prečítané 1587-krát
100 %
Ponuka v katalógu sedí s realitou, veľmi príjemný, rozľahlý, čistý rezort s maximálne ochotným a milým personálom, niet čo vytknúť. Krásny a udržiavaný exteriér ako v botanickej záhrade. Kto má rád taliansky (južanský) naturel a atmosféru, určite odporúčam. All inclusive bohaté a veľmi dobré, každý si určite nájde svoje. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia