Najnovšie recenzie hotelov

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

73% Miro

15.09.2019

Hotel Borgo di Fiuzzi 4*. Príjemné, pokojné, pláž super, kamienky fajn, more fajn, celkom ochotný personál, nápoje to troška viac brzdili, ako by som čakal, víno červené vynikajúce, jedlo akurát, dalo sa veľmi dobre najesť až prejesť. Niektoré sympatické, niektoré menej, asi som mal šťastie.

prečítať si celú recenziu
Village Club Santa Caterina recenzie

Village Club Santa Caterina

Taliansko - Kalábria - Scalea

+
90% Mariana

30.08.2019

Krásne, čisté more, super strava, hlavne každý deň ryby. Úžasný, veselý delegát Pavel. Zaujímavé staré centrum. Avšak krátky čas pre all inclusive /od 10:00 do 21:00/. Mohli by to predĺžiť. Ale celkovo hodnotené - super. Izby sú dennodenne upratané, čisté uteráky a izba pekná a priestranná.

prečítať si celú recenziu
Pizzo Calabro Resort recenzie

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

93% Ema Marekova

29.08.2019

Tento rezort je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Nie je ďaleko od letiska, ubytovanie vo forme bungalovov v krásnej záhrade, izby sú vybavené všetkým potrebným pre dovolenku, pravidelne upratovanie, výmena uterákov. Môžete sa rozhodnúť, či strávite voľné chvíle pri bazéne, alebo v mori. Strava je výborná a ani človek s bezlepkovou diétou nemal problém si vybrať. Personál je príjemný a delegátka Sandra nás sprevádzala pri výletoch, kde nás aj informovala o danom mieste, čo bolo prínosom. Každý večer bol program pre deti aj dospelých a napriek tomu, že bol v taliančine, bolo možné mu porozumieť a zabaviť sa. V tomto rezorte som bola 2. krát a bola som znova veľmi spokojná. Ďakujem.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

36% Jana

20.08.2019

Toto bolo ultra all inclusive???? Taliani sa k nám chovali ako k votrelcom, jesť sme mohli iba na prehriatej terase, oni v klimatizovanej reštaurácií, izby boli vcelku čisté, blbá klimatizácia, hneď po príchode sme si museli kúpiť kúpacie čapice, inak nás nepustili do bazéna, samozrejme pri Talianoch to také nutné nebolo, jedlo teda nič moc, šaláty, sem tam ryba, na môj vkus mastné, samozrejme podávané v 35 stupňoch na terase. O vodu človek musel doslova žobrať, lebo ju podávali iba v mini asi 100 ml plastových kelímkoch, keď sme si chceli zobrať viac, tak nám to nedovolili, lebo dať vodu do mojej fľašky je nehygienické! Všade psy a to, že Taliani po nich nikdy exkrementy nezdvihnú, bolo jasné, fajčili všade, popol, špaky... všetko na zem, žiadne popolníky, fuj, hnus. More bolo krásne čisté, ale pláž samý kameň, bez topánok sa nedalo vojsť ani vyjsť z mora. Celkovo tento horel neodporúčam absolútne, je to hotel čisto pre Talianov a ostatní sme pre nich...

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

0% Eva

20.08.2019

Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatné nápoje a strava nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovná kancelária. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba počas raňajok, obeda a večere a večer v plážovom bare, kde máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

46% Eva Pechočiaková Svitačová

17.08.2019

Hotel pekný, avšak ďaleko od letiska, t.z. dlhý transfer. Služby hotela nezodpovedali tomu, čo deklarovala cestovná kancelária - ultra all inclusive. Rozhodne to bol iba slabý all inclusive, res. plná penzia. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

50% Eva P. S.

17.08.2019

Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je dostupný v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba na tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame.

prečítať si celú recenziu
Blue Bay Resort recenzie

Blue Bay Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

100% Andrea H.

06.08.2019

Hotel spĺňa popis, ktorý cestovná kancelária uvádza, je nádherný, veľmi kvalitne, čistotne udržiavaný, personál veľmi milý, úctivý, úslužný a ochotný. V jedálni Vám pridelia Váš stôl, pri ktorom sedávate celý pobyt, v podstate dostanete aj svoju obsluhu. Večere si vyberáte z dvoch druhov jedál, objednávate víno a vodu, čo je v cene. Strava je famózna, ak máte radi rybacinky a morské dobrotky, tak si prídete na svoje, ak nie, viete sa najesť aj tak. Jediná malá výhrada by sa dala dať k raňajkám. Ak potrebujete mať niekoľko druhov salámy a syrov, nátierok, tak to nebude, ale zato sladký výber je perfektný. Prístup k vode hotelovým autom v určitých časových intervaloch, ale aj mimo nich, Alesandro - vodič - je veľmi ochotný odviezť aj mimo nastavených časov. Alebo máte možnosť prechádzkou po strmom chodníku priamo na pláž, dole fajn, hore pre športovcov. Pláž upravená, nepreľudnená, vládne pokoj a súkromie. Vôbec dovolenka na Capo Vaticano je pokojná. Ak ste zvyknutí na večerné obchodíkovanie a prechádzky po kaviarničkových promenádach, tu ich nenájdete. Za to výhľady, príroda, more, scenérie sú neopísateľné. Určite doporučujem pri výbere kľudnej dovolenky hotel Blue Buy Resort. Ďakujem cestovnej kancelárii aj hotelu za peknú dovolenku. Prajem veľa spokojných zákazníkov.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kalábria

Pizzo Calabro Resort recenzie 100%

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sun Beach Palmeto Resort recenzie 100%

Hotel Sun Beach Palmeto Resort

Taliansko - Kalábria - Squillace

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Blue Bay Resort recenzie 100%

Blue Bay Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Green Garden Club recenzie 95%

Green Garden Club

Taliansko - Kalábria - Briatico

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Residenza Villaggio Old River recenzie 93%

Residenza Villaggio Old River

Taliansko - Kalábria - San Nicolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valtur Capo Rizzuto recenzie 90%

Valtur Capo Rizzuto

Taliansko - Kalábria - Isola di Capo Rizzuto

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nausicaa Village recenzie 84%

Nausicaa Village

Taliansko - Kalábria - Sant´Andrea Apostolo dello Ionio

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
L´Arcobaleno Resort recenzie 83%

L´Arcobaleno Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Capo Vaticano Resort Thalasso & Spa recenzie 80%

Capo Vaticano Resort Thalasso & Spa

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu