Recenzie hotelov - Capo Vaticano - Kalábria (38)

Najnovšie recenzie hotelov

Blue Bay Resort recenzie

Blue Bay Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

100% Andrea H.

06.08.2019

Hotel spĺňa popis, ktorý cestovná kancelária uvádza, je nádherný, veľmi kvalitne, čistotne udržiavaný, personál veľmi milý, úctivý, úslužný a ochotný. V jedálni Vám pridelia Váš stôl, pri ktorom sedávate celý pobyt, v podstate dostanete aj svoju obsluhu. Večere si vyberáte z dvoch druhov jedál, objednávate víno a vodu, čo je v cene. Strava je famózna, ak máte radi rybacinky a morské dobrotky, tak si prídete na svoje, ak nie, viete sa najesť aj tak. Jediná malá výhrada by sa dala dať k raňajkám. Ak potrebujete mať niekoľko druhov salámy a syrov, nátierok, tak to nebude, ale zato sladký výber je perfektný. Prístup k vode hotelovým autom v určitých časových intervaloch, ale aj mimo nich, Alesandro - vodič - je veľmi ochotný odviezť aj mimo nastavených časov. Alebo máte možnosť prechádzkou po strmom chodníku priamo na pláž, dole fajn, hore pre športovcov. Pláž upravená, nepreľudnená, vládne pokoj a súkromie. Vôbec dovolenka na Capo Vaticano je pokojná. Ak ste zvyknutí na večerné obchodíkovanie a prechádzky po kaviarničkových promenádach, tu ich nenájdete. Za to výhľady, príroda, more, scenérie sú neopísateľné. Určite doporučujem pri výbere kľudnej dovolenky hotel Blue Buy Resort. Ďakujem cestovnej kancelárii aj hotelu za peknú dovolenku. Prajem veľa spokojných zákazníkov.

prečítať si celú recenziu
Villaggio Baia d´Ercole recenzie

Villaggio Baia d´Ercole

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

70% Kamila

14.07.2019

Hotel vhodný pre klientov, ktorí hľadajú pokoj, transfer z letiska asi 1,5 hodiny, ubytovaní sme boli hneď, prišli sme vo večerných hodinách. Areál hotela krásny, zelená udržiavaná záhrada, hlavná budova, jedáleň neklimatizovaná, rýchlo sme sa najedli a utekali si vypiť nápoj von, klienti, ktorí mali šťastie, stolovali na terase. Stôl sme mali vopred určený na celý týždeň. Izby superrior a štandard, ubytovanie v štandardných izbách, vilky majú rôznu polohu, v areáli sú dva bazény, udržiavané, čisté, pláž krásna, ale zlý vstup do mora, chýba tam aspoň jedno mólo.

prečítať si celú recenziu
Villaggio SoleMare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

76% Monika

05.03.2019

Príjemná, kľudná, oddychová dovolenka. Čítali sme si recenzie, takže sme neboli ničím zaskočení. Služby hotela uspokojivé, čašníci ochotní a milí, strava vcelku fajn. Priestranné bazény pre deti aj dospelých, nutnosť nosenia kúpacích čapíc, prekážala nám hlučnosť talianskeho animátora pri bazéne. Okolie hotela by mohlo byť viac udržiavané - čistejšie. Izby boli na prekvapenie veľmi pekné a priestranné, no na poschodiach sme mali veľmi slabý tlak vody. Hotel nebol preľudnený, čo nám vyhovovalo. Talianske animátorky robili každý večer pre deti minidisco. V bare sa dali kúpiť nanuky, zmrzlina, čerstvá pizza, káva atď. bol tam aj obchodík s potravinami. V hoteli sa konali aj svadby s ohňostrojmi, čo sme boli veľmi prekvapení. Po večeri sme sa išli vždy pozrieť na nádherný západ slnka.

prečítať si celú recenziu
Villaggio SoleMare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

53% Tina

04.07.2018

Hotel vhodny skor pre nenarocnych turistov, hoci najdu sa aj zrekonstruovane izby. Cesta z letiska okolo hodiny, hotel mimo civilizacie pod kopcom, najblizsie mesto je Tropea cca 11 km, hotelovym transferom je to 10€ na osobu od 4 ludi, inak 20€ osoba, par veci ako napr. magnetky, hracky, nejake potraviny a uzky vyber drogerie sa da kupit v bare, vacsi vyber v Mini markete na kopci, kde starsie osoby urcite nepojdu. Okolie hotela je zelen, kazia to len nevynesene kose, v bazenoch povinne pouzivat kupacie ciapky! Inak su bazeny celkom ciste. Animacie v hlavnej sezone, aj to slabe. Vecer je to o tancovani formou opakovania bez predchadzajucej pripravy, inak cez den je mozne po dohode hrat pexeso, vyfarbovat.

prečítať si celú recenziu
Villaggio SoleMare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

73% Dija

24.06.2018

Hotel nezodpoveda 4*, ale 3*, iba ubytovanie v zrekonstruovanej junior suite bolo na 4*. Transfer z letiska cca 1,5 hodiny. Lokalita nie je velmi vhodna pre deti, uz po par metroch hlboka voda. Do bazena treba kupaciu capicu, ktoru si za 2,5 eura kupite na mieste a treba pocitat so siestou medzi 13 - 16 hodinou. Pizzeria na plazi pride vhod, ale pizza nas trochu sklamala, hranolky boli lepsie. :) K hotelu vedie strmsia, klukata cesta, ktorou klasicky autobus neprejde, preto hotel robi vlastne zvozy. Peso tu cestu date tak za cca 10 minut smerom hore. V rezorte je problem so signalom, ruzovy operator na niektorych miestach nebol vobec, oranzovy fungoval lepsie, wifi v hotelovom bare vsak bez problemov. Voda vraj nie je velmi pitna, da sa vsak za 4 eura dokupit 6 ks 1,5 litrovych flias. Vyzdvihnut urcite treba aj romanticke zapady slnka s vyhladom na sopku Stromboli.

prečítať si celú recenziu
Villaggio SoleMare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

46% Jozef

01.04.2018

Hotel si zaslúži maximálne dve hviezdičky (pre porovnanie so Slovenskom). Je zanedbaný, prístup k moru je strmý, ležadlá si treba obsadzovať. Bazény už potrebujú rekonštrukciu. Cez siestu sú zatvorené. Personál si je vedomý vychýreného morského pobrežia, nádherného mora a neakceptuje pripomienky a sťažnosti - trúfalo tvrdili, že som prvý sťažovateľ vôbec.

prečítať si celú recenziu
Villaggio Solemare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

35% Eva V.

07.10.2017

Izba dobrá,ale za 2 týždne nevymenili prádlo. A menenie čistých uterákom bol chaos. Niekedy nám vymenili úplne čisté a inokedy sme si museli pýtať čisté. Strava no hrozné. To bola najhoršia strava z našich všetkých dovoleniek. Voda vo fľašiach,ktorú predávajú za 2€ liter čapujú z vodovodu. V plnej penzii,sme si kupovali minerálku a nosili si ju do jedálne. Veľmi nám chýbalo ovocie. A keď bolo,tak bolo miešané a povykrajované hniliby. Signal a wifi iba ak si v bare dáš kávu,alebo niečo si kupiš dostaneš heslo a vyjdeš z baru a hotovo nič.

prečítať si celú recenziu
Villaggio Solemare recenzie

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

73% Zuzana

14.08.2017

Príjemný hotel v krásnom prostredí, pri krásnom mori, ktorý by si zaslúžil však lepšiu organizáciu personálu. Niekedy to vyzeralo, akoby bol personál v neustálom strese buzerovaní majiteľom, a tak v konečnom dôsledku boli niektorí z nich mierne vystresovaní. Ale inak perfektné miesto. Keď sa vychytajú chyby, BUDE TO SUPER!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Capo Vaticano - Kalábria

Blue Bay Resort recenzie 100%

Blue Bay Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
L´Arcobaleno Resort recenzie 83%

L´Arcobaleno Resort

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Capo Vaticano Resort Thalasso & Spa recenzie 80%

Capo Vaticano Resort Thalasso & Spa

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villaggio Torre Ruffa Robinson recenzie 73%

Villaggio Torre Ruffa Robinson

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villaggio Baia d´Ercole recenzie 70%

Villaggio Baia d´Ercole

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villaggio SoleMare recenzie 67%

Villaggio SoleMare

Taliansko - Kalábria - Capo Vaticano - Kalábria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál69%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie