Recenzie hotelov - Marina di Zambrone (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Residence Sciabache recenzie

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

56% Sonia

15.07.2018

Hotel je vhodný pre tých, ktorí chcú pokojný rezort v peknej záhrade v blízkosti mora - hneď za bránou rezortu začína pláž. Pre deti je tam detské ihrisko aj s malou ZOO (zajačiky, pávy, holuby, hydina, poník). Animátori sú talianski a milí. V rezorte je jeden oddychový bazén prepojený s plaveckým, pozor, vstup do bazéna len s čiapkou (dajú sa kúpiť priamo v bazénovom bare za 3 €). Chyžné sú príjemné, čašníci - ktorí ako, nevedia anglicky, nemecky sa dohovoríte v pohode. Zúfalá je iba strava, raňajky bez zeleniny, jeden druh šunky po celý čas a jeden druh syra, raz ementál, inak stále niečo ako eidam. Veľký výber sladkého pečiva, ale slané jedine chlieb a hriankový chlieb, žiadne bagety ani rožky. Večere sú servírované, volí sa z 3 predjedál, 2 x sú vždy cestoviny a 1 polievka. Druhé jedlo buď ryba, alebo nejaké iné mäso (brav. hydina, hov. ). Ale nič úžasné. Príloha je formou bufetu, ten je pomerne pestrý, ale chýba viac surovej zeleniny.

prečítať si celú recenziu
Albergo Residence Sciabache recenzie

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

70% Marcelik

01.10.2017

Velka zahrada krasne udrziavana, palmy, kvety, dosli sme po polnoci, na izbe nas cakala vecera. Prevazne nemecka klientela, izby jednoduche, ale cistucke. Recepcia, velmi ochotni, dokonca vedeli profi nemecky. Informacie zrozumitelne, vzdy nacas vyvesene.

prečítať si celú recenziu
BV Borgo Del Principe recenzie

BV Borgo Del Principe

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

+
50% Adriana

23.08.2017

Hotel situovaný v krásnej rozkvitnutej záhrade, čistý, útulný, pláž jemne kamienková - lepšie je mať obuv, veľmi pekná. A tým sa moje pozitíva končia. Ak ste zvyknutí na all inclusive, ani tam nechoďte. Personál vie iba po taliansky, anglicky sotva recepční, aj to s problémami. Akonáhle neviete taliansky, v Kalábrii ste nezaujímavý človek. Ani v blízkom mestečku Tropea. Strava v hoteli AI znamenala jeden druh "chleba" - dlhá biela bageta, nič iné. Pečivo na raňajky sladké, rôzne druhy, ak chcete zeleninu - len paradajky a polo očistené uhorky celý týždeň. Nic více. Jeden druh šunky, salámy, hmota pripomínajúca praženicu, volské oko. Takže, ak nejete sladké, smola. Na obed a večeru 1 druh ryby, 1 druh mäsa, občas zemiaky, ryžu sme nevideli ani raz. Samozrejme nejaká cestovina - oni to jedia namiesto polievky. K zelenine pribudol šalát a rôzne zmesi asi zo zbytkov z predchádzajúceho dňa. Ovocie - občas pomaranč, ináč len jablko a ringlota. Dezert - len k večeri a aj to až po ôsmej, keď už väčšina mala večeru za sebou. A to "šéf jedálne" kontroloval konzumáciu tým, že vám kúsok z 2 ponúkaných druhov zúrivo capol do taniera. Pitivo - k obedu víno a pivo v rámci AI, akonáhle ste opustili jedáleň, museli ste si ho iba kúpiť. Drevený bufet ponúkal okrem kávy a sladkého likéru večer všetko za poplatok. Animátori sa venovali výlučne talianskym hosťom, o angličtinu sa ani nepokúsili. Takže, ak ste nechceli počúvať celodenný rev, k bazénu radšej nechoďte. Zmrzlinu sme si museli ísť kúpiť peši asi 15 min od hotela, k železničnej stanici. Delegátku sme mali mladú a neskúsenú, na celodennom výlete loďou po ostrovoch s činnými sopkami sa jej kolegovia trhali, aby svojím klientom povedali, čo najviac v taliančine, poľštine, nemčine. Našej stačili 2 vety. Chceli sme ísť na Sicíliu, nenazbierala dosť záujemcov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

70% Martina B.

14.07.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

63% Ata

25.04.2014

Tento hotel je vybudovaný v kopci. Väščina izieb je v malých akoby domčekoch kaskádovite pod sebou. Pláž bola dolu pod kopcom, kto mal záujem-mohol sa odviezť malým hotelovým tuk-tukom. Na recepcii bol problém sa dohovoriť anglicky. Wifi fungovala len v blízkosti recepcie a stále vypadávala.

prečítať si celú recenziu
Hotel Borgo Del Principe recenzie

BV Borgo Del Principe

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

+
66% Aurel

19.12.2013

Borgo del princípe je malý hotelík v krásnej lokalite, len nás zaskočilo, že all inclusive zahŕňal predsa len toho málo. Pripravte sa na to, že si budete musieť čo to doplácať. Veľkosť izby aj celkový dizajn boli fajn, pekné. V hoteli boli ubytovaní predovšetkým Angličania a domáci Taliani. Personál bol milý až na nie príliš príjemného recepčného, ale to sme možno len my mali smolu. Stravu by sme si v tejto oblasti predstavovali aj lepšiu, pestrejšiu, no túto by sme označili maximálne ako priemernú. Niektoré časti hotela by si zaslúžili rekonštrukciu, samotná jedáleň pôsobila industriálnym štýlom a pripomínala skôr kantínu, než príjemné dovolenkové miesto, kde si príďte vychutnať obed. Personál v globále bol milý, niekedy sa nám zdalo, že predsa len k domácim návštevníkom sa správajú inak – lepšie, ale to by sa dalo aj čakať. Celý komplex hotela je skôr menší a treba počítať s tým, že na pláž to pár minút chôdze trvá. Pláž bola pekná a udržiavaná, trochu malá. Bola vždy plná. Je možné si v hoteli objednať výlety do okolitých miest, ale pozor, nám sa zdali byť dosť predráždené, odporúčame si skôr prenajať auto.

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio del Leone recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

83% evka

14.08.2013

Hotel, bazén, záhrada pekne udržiavané. Umiestnený na svahu, jeden z najlepších v stredisku. Veľmi sa snažili uspokojiť hostí. Strava talianska, raňajky bufet, obedy, večere výber z menu + bufet prílohy a šaláty. Hlavné jedlo s obsluhou, mali sme vlastného čašníka. More nádherné a pláže udržiavané, avšak nie príliš pozvoľné. Stredisko pokojné, ale bez zábavy, treba vycestovať.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

85% evkag, Zvolen

13.08.2013

Ak cestujete do cudzej krajiny, treba si niečo o nej prečítať, potom nebudete sklamaní. Kalábria je krásna, no chudobná, Taliani hluční, no milí, ochotní a usmievaví. Kuchyňa typická talianska ( nečakajte na obed rezeň ). Strediská bez promenád na svahoch, taká je Kalábria. More a pláže s pozvoľným vstupom skôr výnimočné ( nie je to Rimini), ale nádherné a živé. Naše deti (12,14) nemali problém. Treba si požičať auto, alebo vycestovať vláčikom. Tropea, Pizzo, Zungri, Gerace, Locri...a veľa nádherných nezabudnuteľných miest. úžasná dovolenka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marina di Zambrone

BV Borgo Del Principe recenzie 66%

BV Borgo Del Principe

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Scoglio Del Leone recenzie 65%

Scoglio Del Leone

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb40%

Personál73%

Pomer ceny a služieb23%

zobraziť recenzie
Hotel Residence Sciabache recenzie 52%

Hotel Residence Sciabache

Taliansko - Kalábria - Marina di Zambrone

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb20%

Personál60%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie