Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
73% Michaela

03.08.2019

Hotel kategoricky vyhovuje tak 3 plus nie 4*, ale my sme mali fajn izbu, všetko v poriadku, každý deň upratané, bazén čistučký, pláž čistá, more krásne. Starali sa, robili, čo mohli. Kuchyňa fajn, síce menej na výber, ale dalo sa najesť veľmi chutne. Výborná káva. Čašníci v bare pri bazéne veľmi ochotní a milí. Areál hotela pekný, udržiavaný. My sme si prenajali auto a precestovali niektoré mestá, ktoré odporúčam - Tropea, Pizzo, Scilla a Reggio Calabria. Na výlete sme neboli, pretože stúpla hladina mora a nemohli sme tak absolvovať výlet na Liparské ostrovy, čo nás dosť mrzelo, ale čo už. Jediné, s čím sme boli nespokojní, bolo požičané auto, ktoré nám vybavila delegátka, starý smradľavý renault, kde nič nefungovalo, zjazdené gumy, špinavý interiér, pýtali sme SUV, kvôli bezpečnosti, lebo máme trojročného syna a v tomto aute nešlo skoro ani dobre upevniť autosedačku, za ktorú si vypýtali doplatok 10 eur, takže požičanie na jeden deň nás vyšlo 110, - eur v aute, ktoré v požičovni nemá čo hľadať. Na toto treba dať pozor a zohnať si radšej niečo sami! Čo sa týka animátorov, Slovenky veľmi slabé, malá snaha, talianski animátori večne usmiati a robili množstvo animácií.

prečítať si celú recenziu
Village Club Santa Caterina recenzie

Village Club Santa Caterina

Taliansko - Kalábria - Scalea

90% Tina

01.08.2019

Hotel sa nachádza v malom mestečku, od letiska vzdialeného cca 2 hod. krásnej cesty popri pobreží. Odporúčam si prejsť aj mestečko, hlavne jeho starú časť, ktorá je naľavo od hotela. Na pravej strane toho veľa na pozeranie nie je, iba supermarket Despar. Každý deň zabezpečený program skupinou talianskych profesionálnych animátorov, denné aj večerné aktivity, odporúčam určite využiť. Organizujú rôzne súťaže pre deti i dospelých, na konci dňa víťazi dostanú diplom - komunikácia je však iba v taliančine.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
50% Matej F.

29.07.2019

Dobrý deň, boli sme ubytovaní v tomto hoteli, môžem podotknúť, že prostredie veľmi pekné, čo sa týka ubytovanie a stravy veľmi slabé a tie izby vôbec nie sú také ako na obrázku v katalógu a neviem, ako mohol získať 4 hviezdičky, kúpeľne zanedbané a staré. Čo sa týka stravy, veľmi slabý výber jedál hotových a skoro všetko podávajú v plastových pohároch aj lyžičky ku káve boli plastové.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
16% Priamo

15.07.2019

Rozhodne neodporucam Nicotera Beach rezort, ani CK T....... . Propagacia destinacie cestovnou kancelariou bola s "kristalovo cistym morom" a s tym nam bol predany aj zajazd. Voda bola ale skutocne spinava, uz pri brehu nebolo vidno na dno a tvorili sa v nej hnede pasy. Ako sme na mieste zistili, nedaleko hotela sa nachadzaju rieky, ktore sa vlievaju do mora. Snazili sme sa riesit tento problem najprv s delegatkou Ingrid. Chceli sme najst riesenie, nie sme ziadni notoricki stazovatelia. Ako napriklad vozit nas do inej lokality, vylet do nedalekej Scille, inych lokalit s cistym morom... Prave do Scille isli ini slovenski klienti s prenajatym autom z nasho hotela, ktori sa tiez stazovali na vodu v mori. Ked sa vratili, skonstatovali, ze tam je more skutocne kristalovo ciste, ake malo byt aj pri nasom rezorte. Delegatka, (prepacte, ale nevedela si ani zapamatat nazov vasej cestovnej kancelarie - vraj jej to nevytlacili na papier a spolupracovala hlavne s inymi cestovnymi kancelariami) bola cely pobyt arogantna, neprijemna, s takymto pristupom som sa este nestretla a ked som ju kontaktovala na telefone pocas toho, ako bola na vylete, poslala mi SMS a odvolala ma na animatorku. Nasledne som skusala kontaktovat teda pani Durcovu z CK, na ktoru dostanete kontakt v pripade problemu a vyriesit situaciu s nou. Zaver z jej strany bol taky, ze kedze je voda v mori zdravotne nezavadna, nic pre nas ani neurobi. Voda pravdepodobne zdraviu skodliva nebola (to je podla noriem urcite aj v bulharskej Varne ci na Sirave). K spominanym vyletom do nedalekeho Scille mi bolo najprv povedane, ze kludne mozeme ist a nasledne, ze ho organizuju talianski animatori (hotel), nie nasa delegatka, CK ho v ponuke a mnohe ine ani nema, preto mi ho nepredaju. CK ma dohodu s hotelom, aby nam nesmeli predavat ich vylety a ked maju rovnake, tak cez cestovku si priplatite o dost viac. Prepacte, ale takto sa ku klientom nesprava a je nonsens, ked ja chcem najst riesenie (nie delegatka, nie pani Durcova,...) a riesenia boli, len bolo treba chciet, ale samotna CK sa absolutne ani nesnazi cloveku pomoct. Pani, ktora nam zajazd predavala (je z cestovnej agentury, teda spolupracuje s viacerymi cestovnymi kancelariami) mi vravela, ze mala uz podobnu situaciu a nasledne premiesnili klientov do ineho hotela, kde boli s morom a sluzbami spokojni, ale to sa jednalo o inu cestovnu kancelariu. Na tomto nestastnom zajazde bolo este viac neprijemnych skusenosti, ktore popisuju ini klienti v recenziach, preto odporucam si dobre premysliet, ci sa vyberiete na dovolenku s touto CK. Ako sa vyjadrili ini klienti, ktori tam boli s nami: tuto dovolenku uz len prezit a s CK nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Pizzo Calabro Resort recenzie

Pizzo Calabro Resort

Taliansko - Kalábria - Pizzo

+
80% letícia

14.07.2019

Rezort blízko letiska, lokalizovaný v peknom prostredí, pavilónový typ, napriek polohe pri mori vzdialenosť asi 1 km od ubytovania. Denne sme dosť nachodili, čo sme ale považovali za pozitívum, keďže sa z rezortu nedalo pešo nikde ísť. Bola možnosť aj využiť navettu, v časoch kedy premávala. Služby delegátky sme veľmi nevyužívali, potrebné sme si vybavili sami na recepcii, výhradu máme k neinformovaniu ohľadom obsadzovania stolov prvý večer, čo spôsobovalo konflikty s domácimi, ďalšie dni to už bolo v poriadku.

prečítať si celú recenziu
Villaggio Baia d´Ercole recenzie

Villaggio Baia d´Ercole

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

70% Kamila

14.07.2019

Hotel vhodný pre klientov, ktorí hľadajú pokoj, transfer z letiska asi 1,5 hodiny, ubytovaní sme boli hneď, prišli sme vo večerných hodinách. Areál hotela krásny, zelená udržiavaná záhrada, hlavná budova, jedáleň neklimatizovaná, rýchlo sme sa najedli a utekali si vypiť nápoj von, klienti, ktorí mali šťastie, stolovali na terase. Stôl sme mali vopred určený na celý týždeň. Izby superrior a štandard, ubytovanie v štandardných izbách, vilky majú rôznu polohu, v areáli sú dva bazény, udržiavané, čisté, pláž krásna, ale zlý vstup do mora, chýba tam aspoň jedno mólo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
20% Priamo

14.07.2019

Rozhodne neodporucam Nicotera Beach rezort, ani CK T....... . Propagacia destinacie cestovnou kancelariou bola s "kristalovo cistym morom" a s tym nam bol predany aj zajazd. Voda bola ale skutocne spinava, uz pri brehu nebolo vidno na dno a tvorili sa v nej hnede pasy. Ako sme na mieste zistili, nedaleko hotela sa nachadzaju rieky, ktore sa vlievaju do mora. Snazili sme sa riesit tento problem najprv s delegatkou Ingrid. Chceli sme najst riesenie, nie sme ziadni notoricki stazovatelia. Ako napriklad vozit nas do inej lokality, vylet do nedalekej Scille, inych lokalit s cistym morom... Prave do Scille isli ini slovenski klienti s prenajatym autom z nasho hotela, ktori sa tiez stazovali na vodu v mori. Ked sa vratili, skonstatovali, ze tam je more skutocne kristalovo ciste, ake malo byt aj pri nasom rezorte. Delegatka, (prepacte, ale nevedela si ani zapamatat nazov vasej cestovnej kancelarie - vraj jej to nevytlacili na papier a spolupracovala hlavne s inymi cestovnymi kancelariami) bola cely pobyt arogantna, neprijemna, s takymto pristupom som sa este nestretla a ked som ju kontaktovala na telefone pocas toho, ako bola na vylete, poslala mi SMS a odvolala ma na animatorku. Nasledne som skusala kontaktovat teda pani Durcovu z CK, na ktoru dostanete kontakt v pripade problemu a vyriesit situaciu s nou. Zaver z jej strany bol taky, ze kedze je voda v mori zdravotne nezavadna, nic pre nas ani neurobi. Voda pravdepodobne zdraviu skodliva nebola (to je podla noriem urcite aj v bulharskej Varne ci na Sirave). K spominanym vyletom do nedalekeho Scille mi bolo najprv povedane, ze kludne mozeme ist a nasledne, ze ho organizuju talianski animatori (hotel), nie nasa delegatka, CK ho v ponuke a mnohe ine ani nema, preto mi ho nepredaju. CK ma dohodu s hotelom, aby nam nesmeli predavat ich vylety a ked maju rovnake, tak cez cestovku si priplatite o dost viac. Prepacte, ale takto sa ku klientom nesprava a je nonsens, ked ja chcem najst riesenie (nie delegatka, nie pani Durcova,...) a riesenia boli, len bolo treba chciet, ale samotna CK sa absolutne ani nesnazi cloveku pomoct. Pani, ktora nam zajazd predavala (je z cestovnej agentury, teda spolupracuje s viacerymi cestovnymi kancelariami) mi vravela, ze mala uz podobnu situaciu a nasledne premiesnili klientov do ineho hotela, kde boli s morom a sluzbami spokojni, ale to sa jednalo o inu cestovnu kancelariu. Na tomto nestastnom zajazde bolo este viac neprijemnych skusenosti, ktore popisuju ini klienti v recenziach, preto odporucam si dobre premysliet, ci sa vyberiete na dovolenku s touto CK. Ako sa vyjadrili ini klienti, ktori tam boli s nami: tuto dovolenku uz len prezit a s CK nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Village Club Santa Caterina recenzie

Village Club Santa Caterina

Taliansko - Kalábria - Scalea

70% Alena

11.07.2019

Ultra all inclusive? - snívajte s nami. Hotel nie je vôbec pripravený na slovenských turistov, izby "Rezort" boli super, jedáleň pre "rezort" tiež, komfort a smart nič moc, jedáleň obrovská, pripomínajúca jedálne študentských čias, retro tunel popod cestu - 50 - roky. Je to obrovský kolos, kde síce nájdete krásne more - pláž so slnečníkmi, bazén, športoviská, ale v bare máte problém, keď nehovoríte po taliansky, anglicky hovoria málo a k slovenským turistom sa správajú čašníci v oboch baroch arogantne a výrazne uprednostňujú Talianov. Talianski animátori sú síce super, len škoda, že slovenské cestovky nemajú tam medzi nimi svojho človeka, bolo tam pár Poliakov a oni mali medzi nimi jednu dievčinu, ktorá sa starala o to, aby ich informovala o všetkých pripravovaných aktivitách, pretože všetko sa oznamovalo taliansky. Pre budúcnosť by som určite volila osvedčený hotel, ktorý si viac váži slovenských turistov. Ved im obsadzujeme skoro polovicu kapacity a platíme rovnakými eurami ako Taliani. Chcela by som vidieť, či by sa im páčilo v našich Tatrách, keď by sme sa správali podobne.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu