Recenzie hotelov - Parghelia (16)

Najnovšie recenzie hotelov

San Domenico Resort recenzie

San Domenico Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

60% vlado

24.08.2016

Pozitíva: Ubytovanie je na Talianske pomery dobré, na izbe je klíma bez poplatku, upratovanie každý deň, k pláži chodí auto. Neplatí to asi pre všetky izby, ale z nášho balkóna bolo vidieť more tiež bez poplatku. Navyše sme mali v izbe sporák, hoc sme nemali objednaný apartmán. Nebola tam však chladnička. Negatíva: Diskotéka každý jeden deň od rána do rána s výnimkou obeda. Strašná strava. Naozaj strašná. Chlieb iba zvyšky a úplne tvrdý. Mäso z odpadu, nedovarené. Z 20 večerí bolo štandardne cca 18 vrátených. Najbližší obchod cca 2 km, cesta bez chodníka a zásobený je veľmi biedne. Jediné čo uvaríte sú špagety. More a pláž: Prístup od hotela po betónovej ceste, dosť veľký kopec, ale hotel poskytuje odvoz. My sme ho nevyužívali. Dá sa to v pohode prejsť. Slnečník a kreslá sú bezplatné. Sľubovaný biely piesok nenájdete, delegátka povedala, že je do mája a potom ho vezme more. Máte si kúpiť topánky do mora. Na pláži sú kamene a troška drsného piesku, prístup do vody je zložitý, ale nie nemožný. Vďaka tomu, pláž nie je preplnená, neškriekajú tam haranty, voda naozaj stojí za tú chvíľku námahy. Krásna, tyrkysová s možnosťou normálneho neobmedzeného plávania. Resumé: Tento rezort nie je pre každého, väčšina hostí sa sťažovala. No pokiaľ nieste rozmaznaní a je pre Vás dôležité slobodné plávanie v tej najkrajšej vode, nedostatky sa dajú prekonať. More za to rozhodne stojí. Určite odporúčam nabaliť si konzervy. My sme nevzali žiadne zásoby, že nie sme paštikári, ale to sme trpko oľutovali, lebo hotelová strava sa jesť nedá a možnosti na nákup sú veľmi biedne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cora Club recenzie

Hotel Cora Club

Taliansko - Kalábria - Parghelia

63% Dana Drobná

10.08.2016

Hotel je zavádzajúce pomenovanie, je to kemp v tesnej blízkosti mora, ktorý tvoria nízke chatky (v katalógu pomenované vilky) a jedáleň, určený najmä pre talianske rodiny. Bazén je čistý, zrekonštruovaný, vstup iba v čiapkach. More je krásne s čistou plážou, ležadlami a slnečníkmi. Celý areál je oplotený, takže možnosť prechádzky, návštevy reštaurácie v čase obeda nie je.

prečítať si celú recenziu
Rosette Resort recenzie

Rosette Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

66% Ivusik

15.09.2015

Hotelovy komplex bol krasny, personal prijemny, izby ciste, kazdy den menene uteraky a kazdy druhy postelne pradlo. More bolo užasne krasne, len vstup do mora a teda aj v mori kamene, takze treba urcite topanky do vody. No oplati sa zazit, priroda uzasna, krasna sceneria blizko dedinka Parghelia asi tak 1, 5km priamo do dedinky, Tropea mestecko bolo 5km, kde sa da objednat priamo z rezortu minibus 5E osoba, alebo boli aj vlakom uz zo spominanej Parghelie, kde listok vlakom je 1Euro. Tropea je velmi pekna a plaze taktiez uzasne, moznosti nakupit miestne potraviny a hromada obchodikov, kde mali pamiatkove predmety. Vsetko z hotela bolo na dosah.

prečítať si celú recenziu
Rosette Resort recenzie

Rosette Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

56% Gabriela S

01.07.2015

Ubytovacie jednotky tohoto rezortu sú jedno a dvojposchodové, situované v peknej záhrade. Nedostatkom je ale kamenistá pláž a strava. Každý deň animácie/ väčšinou šípky, aquagym a vodné pólo/, každý večer diskotéka pre deti /o 21. 30/ a neskôr /po 22.00/animácie pre dospelých.

prečítať si celú recenziu
Hotel Infinity Resort recenzie

Infinity Resort Tropea

Taliansko - Kalábria - Parghelia

66% Marko Piesecký

11.01.2015

Hotel je nový, postavený v svahu, príroda krásna, krásne upravený areál, okolie zelené, atmosféra krásna, z hotela výhľad na more a areál, z hotela viedla cestička z kameňa vybudovaná až k pláži, pekná prechádzka, je to ďalej, musíte prejsť cez celý rezort (nič pre detičky a starých či imobilných ľudí), pláž zmesová, patrí hotelu, ležadlo+slnečník automaticky pridelený na izbu, udržiavaná, more krásne, poloha výhodná a krásna, mesto Tropea spojí za videnie, obchody na dosah. Hotel odporúčam skôr dospelým a partiám, bolo tu dosť starších ľudí a našli sa aj nejaké rodiny s deťmi. Trochu nuda pre deti, si myslím, aj my sme si museli sami robiť program. Animácie hotel nemá, nie je tu čo extra robiť, je to hotel na vegetenie. Len pohoda pri mori, prechádzky a ak nejaký ruch potrebujete, tak vyrazte do mesta. Izba v poriadku, pekná, výhľad na areál a časť mora, pekne ustlané postele, všetko doplnené pravidelne, problém nebol, upratovačka nám nerozumela, ale dorozumeli sme sa rukami nohami. Hotel odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Rosette Resort recenzie

Rosette Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

66% Petronela

27.12.2014

Hotel je menší, žiadna masovka, všade dosť miesta a príjemný prístup personálu, ktorý mal na nás čas počas celého dňa. Izba veľmi, veľmi skromná, trochu internátový štýl, čistá a krásne vyvoňaná, ale nábytok základný, žiadna paráda, len funkčnosť. Ak netrávite na izbe celý pobyt, ta nie je problém. Najsilnejšou stránkou bola podľa mňa strava. Veľmi chutná, výber bohatý, bufetový spôsob, all inclusive, vždy sme si toho riadne navyberali, pitie v cene, ešte bol medzi hlavnými chodmi aj snack, na stravu sa nemá kto sťažovať, super. Poloha hotela je parádna, tie hory za hotelom,pred ním krásna záhrada a more. Na relax ideálne miesto. Personál na jednotku, skvelá čašníčka. Čo sa týka nedostatkov, tak treba spomenúť určite pláž, je napísané, že je zmesová, rada by som to objasnila. Nie je to jemná zmes piesku a kamienkov, piesok je pod ležadlami a dookola sú samé kamene. Bola čistá, vstup fajn, more úžasné, len si nezabudnite zobrať topánky, bez nich to nepôjde. :-) Centrum Tropey je na dosah, kyvadlová doprava premáva pravidelne a cesta tam aj späť nás vyšla dokopy nejakých 5 Eur.

prečítať si celú recenziu
Hotel Baia Tropea recenzie

Baia Tropea Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Parghelia

43% Janka Lehotská

28.07.2014

BAIA TROPEA: neodporúčam tento hotel, nezodpovedá ani zďaleka 4 hviezdičkám. Pri hoteli nič nie je, iba úzka cesta. Do Tropei je to 7 km a nie 4. Dá sa ísť taxíkom z hotela za 5 eur tam aj späť na osobu. Ale hocikedy taxík hotel zabudne zavolať a stojíte pri ceste aj vyše pol hodiny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cora Club recenzie

Hotel Cora Club

Taliansko - Kalábria - Parghelia

40% Kováčová

01.07.2014

Je to zotavovňa pre domácich hostí a nie hotelový komplex ako uvádza CK. Zahraniční turisti (Slováci a Češi) sme tam boli iba do počtu. Doporučujem iba tým dovolenkárom, ktorí chcú zároveň odtučňovať. Cena dovolenky určite nezodpovedá kvalite poskytovaných služieb.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Parghelia

Infinity Resort Tropea recenzie 66%

Infinity Resort Tropea

Taliansko - Kalábria - Parghelia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rosette Resort recenzie 63%

Rosette Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Baia Tropea Resort & Spa recenzie 63%

Baia Tropea Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Parghelia

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe55%

Čistota izieb75%

Personál62%

Pomer ceny a služieb52%

zobraziť recenzie
San Domenico Resort recenzie 60%

San Domenico Resort

Taliansko - Kalábria - Parghelia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Cora Club recenzie 47%

Hotel Cora Club

Taliansko - Kalábria - Parghelia

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie