Recenzie hotelov - Santa Maria di Ricadi (52)

Najnovšie recenzie hotelov

Villaggio Baia d´Ercole recenzie

Villaggio Baia d´Ercole

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

70% Kamila

14.07.2019

Hotel vhodný pre klientov, ktorí hľadajú pokoj, transfer z letiska asi 1,5 hodiny, ubytovaní sme boli hneď, prišli sme vo večerných hodinách. Areál hotela krásny, zelená udržiavaná záhrada, hlavná budova, jedáleň neklimatizovaná, rýchlo sme sa najedli a utekali si vypiť nápoj von, klienti, ktorí mali šťastie, stolovali na terase. Stôl sme mali vopred určený na celý týždeň. Izby superrior a štandard, ubytovanie v štandardných izbách, vilky majú rôznu polohu, v areáli sú dva bazény, udržiavané, čisté, pláž krásna, ale zlý vstup do mora, chýba tam aspoň jedno mólo.

prečítať si celú recenziu
Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

56% Denisa

11.07.2019

Areál hotela je krásne udržiavaný, je postavený v štýle stupňovitých terás. Prepravu umožňuje vláčik v stanovených časových limitoch. More je plné medúz, ktoré bolestivo popŕhlia. Pár dní bolo more veľmi znečistené, veľa plastov a odpadkov. Pláž je malá a pri návale turistov si ani neviem predstaviť, kam si ľahnúť. Sú tam aj plavčíci, ktorí ale od 13:00 do 16:00 majú siestu. V tomto čase plávate na vlastné nebezpečenstvo a po popŕhlení medúzou sa o Vás nemá kto postarať! Na ubytovanie sme čakali skoro 3 hodiny a dostali sme izbu bez okien. V noci sa tam nedalo dýchať. Upratujú každý deň, ale uteráky nám vymenili, až keď sme ich dali na zem. Strava je super, ale dostanete k tomu iba vodu a víno. Čo sa týka all inclusive, dostanete iba kávu, víno a pivo "Krušovice". Alkoholické drinky sú za poplatok 6 eur. Čo mi veľmi vadilo, je prístup animátorov a čašníkov. Keď zistili, že nie sme Taliani, tak sa s nami ani nebavili. Čašníci si najprv obsluhovali svojich a my sme mohli iba čakať. Kalábria mi nehrozí ani omylom!

prečítať si celú recenziu
Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

90% Jana 1952

07.10.2017

Kalábriu a hotel Scoglio della Galea sme navštívili tretí krát za sebou a to asi hovorí za všetko. Nič nemôžem vytknúť. Izby majú štandardnú úroveň,strava je vynikajúca a personál veľmi milí a ochotní.

prečítať si celú recenziu
Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

96% Vančová

01.10.2017

Väčší hotel na svahu, premával hotelový vláčik, vhodný pre všetky vekové kategórie, izby čisté, personál milý, usmievavý, izby pekné, vždy čisté, upratané, v jedálni má každá izba svoj stôl, strava výborná, každý večer program, more čisté, na začiatku trocha kamene, ale dalo sa cez ne prejsť, autobusové spojenie do blízkej Tropei, tá je nádherná, doporučujem celodenný výlet.

prečítať si celú recenziu
Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

100% vladimir

30.09.2017

Hotel uzasny. Transfer z letiska cca 1,5 hod. Je pravda, pred hotelom presadate z autobusu do stareho Vw transportera, ale niet sa co cudovat, inac by ste sa nedostali do hotela, lebo je tam maly prejazd, ale to je cca 1 km do hotela. Urcite to nie je na horsiu recenziu. Mali sme delegatku, ktora Vam je k dispozicii cely cas pobytu, jedine ked ide na vylety, tam nie je.

prečítať si celú recenziu
Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

100% Lea

09.08.2017

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio della Galea recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

100% sofinka

28.11.2016

Pre mňa jedna z najlepších dovoleniek

prečítať si celú recenziu
Hotel Scoglio della Galea recenzie

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

56% Cestovateľka

03.09.2016

Oproti perfektnému letu z Košíc bol transfer z letiska komplikovaný a trval dlho. Najprv sme cestovali normálnym autobusom. Potom nás aj s kuframi preložili do menšieho a potom do ešte menšieho. K hotelu sa nedá dostať"normálne", je v prudko kopci a z toho vyplývajú dopravné a iné obmedzenia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Santa Maria di Ricadi

Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie 74%

Scoglio Della Galea Village & Spa

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb15%

Personál82%

Pomer ceny a služieb12%

zobraziť recenzie
Villaggio Baia d´Ercole recenzie 70%

Villaggio Baia d´Ercole

Taliansko - Kalábria - Santa Maria di Ricadi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie