Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalábria, Santa Maria di Ricadi Taliansko, Kalábria, Santa Maria di Ricadi

Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie 

Scoglio Della Galea Village & Spa recenzie 

Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalábria, Santa Maria di Ricadi Taliansko, Kalábria, Santa Maria di Ricadi
Teplota vzduchu: 22 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 150 m
Centrum: 2.5 km
Dĺžka letu: 1:40 h
Od letiska: cca 1:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

05.06.2023 - 12.06.2023, 7 nocí, All inclusive

od 884 €

LEN UBYTOVANIE

01.06.2023 - 08.06.2023, 7 nocí, All inclusive

od 419 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 50 %
Poloha 50 %
Šport a zábava 58 %
Izby 75 %
Strava 75 %
Personál 42 %
Denisa
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 11.07.2019 Prečítané 318-krát
57 %
Areál hotela je krásne udržiavaný, je postavený v štýle stupňovitých terás. Prepravu umožňuje vláčik v stanovených časových limitoch. More je plné medúz, ktoré bolestivo popŕhlia. Pár dní bolo more veľmi znečistené, veľa plastov a odpadkov. Pláž je malá a pri návale turistov si ani neviem predstaviť, kam si ľahnúť. Sú tam aj plavčíci, ktorí ale od 13:00 do 16:00 majú siestu. V tomto čase plávate na vlastné nebezpečenstvo a po popŕhlení medúzou sa o Vás nemá kto postarať! Na ubytovanie sme čakali skoro 3 hodiny a dostali sme izbu bez okien. V noci sa tam nedalo dýchať. Upratujú každý deň, ale uteráky nám vymenili, až keď sme ich dali na zem. Strava je super, ale dostanete k tomu iba vodu a víno. Čo sa týka all inclusive, dostanete iba kávu, víno a pivo "Krušovice". Alkoholické drinky sú za poplatok 6 eur. Čo mi veľmi vadilo, je prístup animátorov a čašníkov. Keď zistili, že nie sme Taliani, tak sa s nami ani nebavili. Čašníci si najprv obsluhovali svojich a my sme mohli iba čakať. Kalábria mi nehrozí ani omylom! Čítať celú recenziu
Jana 1952
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 07.10.2017 Prečítané 2387-krát
90 %
Kalábriu a hotel Scoglio della Galea sme navštívili tretí krát za sebou a to asi hovorí za všetko. Nič nemôžem vytknúť. Izby majú štandardnú úroveň,strava je vynikajúca a personál veľmi milí a ochotní. Čítať celú recenziu
Vančová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1245-krát
97 %
Väčší hotel na svahu, premával hotelový vláčik, vhodný pre všetky vekové kategórie, izby čisté, personál milý, usmievavý, izby pekné, vždy čisté, upratané, v jedálni má každá izba svoj stôl, strava výborná, každý večer program, more čisté, na začiatku trocha kamene, ale dalo sa cez ne prejsť, autobusové spojenie do blízkej Tropei, tá je nádherná, doporučujem celodenný výlet. Čítať celú recenziu
vladimir
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.09.2017 Prečítané 1270-krát
100 %
Hotel uzasny. Transfer z letiska cca 1,5 hod. Je pravda, pred hotelom presadate z autobusu do stareho Vw transportera, ale niet sa co cudovat, inac by ste sa nedostali do hotela, lebo je tam maly prejazd, ale to je cca 1 km do hotela. Urcite to nie je na horsiu recenziu. Mali sme delegatku, ktora Vam je k dispozicii cely cas pobytu, jedine ked ide na vylety, tam nie je. Čítať celú recenziu
Lea
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 610-krát
100 %
Izba veľmi pekná, stále upratané, vymenené uteráky a osušky každý deň. Čítať celú recenziu
sofinka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 28.11.2016 Prečítané 1140-krát
100 %
Pre mňa jedna z najlepších dovoleniek Čítať celú recenziu
Cestovateľka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 03.09.2016 Prečítané 1131-krát
57 %
Oproti perfektnému letu z Košíc bol transfer z letiska komplikovaný a trval dlho. Najprv sme cestovali normálnym autobusom. Potom nás aj s kuframi preložili do menšieho a potom do ešte menšieho. K hotelu sa nedá dostať"normálne", je v prudko kopci a z toho vyplývajú dopravné a iné obmedzenia. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 1091-krát
100 %
Priznám sa, že som sa trochu obávala podľa čítaných recenzií na hotelový komplex, preto som bola o to viac prekvapená, keď som tam prišla. Transfer trval niečo vyše hodiny. Lietadlo nám meškalo tri hodiny, takže keď sme prišli, išli sme rovno na obed (kvôli nám ho predĺžili), a potom sme sa šli rovno ubytovať. Boli sme len dve, izbu sme nemali s výhľadom na more, ale nevadilo nám to. Izba bola čistá a útulná, bolo tam všetko, čo sme potrebovali. Uteráky sa vymieňali každý jeden deň, nebolo ich potrebné hádzať na zem, vymenili ich každý deň aj bez toho. Obliečky menili každý tretí deň. Čo sa týkalo stravy bola naozaj pestrá. Raňajky boli naozaj bohaté, veľa druhov sladkého pečiva, jogurty, cereálie, praženica, šunka, syr, ovocie, zelenia. Naozaj sa dalo vybrať a každý deň ste si mohli dať dačo iné. Obedy a večere ponúkali takisto širokú škálu. Rôzne prílohy, mnoho zeleniny, šaláty zeleninové, s morskými plodmi. Rôzne druhy cestovín, ryby, mäso. Každý deň boli zákusky viac druhov, ovocie. Takže sa najesť naozaj dalo. Strava bola ľahká, preto nezaťažila žalúdok. Čašníci boli naozaj ochotní. Zakaždým sa pýtali, či si dáte víno alebo niečo iné. Hneď Vám brali špinavý riad. Stoly boli čisté. Na stole bola vždy čistá voda. Čo sa týka barov, boli dva, jeden hlavný, ktorý bol pri bazéne a druhý na pláži pri mori. V bare na pláži sa dalo nahlásiť na obed aj na večeru, len ste sa museli nahlásiť deň dopredu (odporúčam vyskúšať aspoň v jeden deň). Naozaj je pravda, že personál sa k Vám správa tak, ako vy k nim. Takže ak Ste k nim milí a dokážete sa poďakovať, ocenia to a spravia pre Vás všetko, čo bude v ich silách, aby ste boli spokojní. Ja som osobne bola s personálom nesmierne spokojná. Správali sa k nám naozaj skvelo. Čo sa týka mora, odporúčam si zobrať topánky do mora, pretože sú skaly. Je aj vstup čistý, bez skál, len musíte ísť ďalej. Ak sa Vám ďalej ísť nechce, je potrebná obuv. Medúz veľa nebolo, iba keď bola búrka na mori, ale za to hotel naozaj nemôže. Pláž bola krásna, s ležadlami problém skutočne nebol, vždy boli voľné miesta. Bazény boli dva, jeden pri hlavnom bare a druhý relaxačný s vírivkou. Prostredie neskutočne krásne, v celom komplexe bolo čisto, príjemne, všade samé kvety, stromy, človek sa tam cítil ako v raji. Nádherný výhľad na more. Keď bolo pekne dovideli ste na Sicíliu aj na Etnu. Po komplexe chodil vláčik, je samozrejme bezplatný. Ak sa chcete prejsť, tak po komplexe sa prejdete dostatočne, pretože hotelový komplex je neskutočne rozsiahly. Taliansky animátori boli naozaj skvelí. Nerobili rozdiely z kade ste, venovali sa Vám cez deň na pláži aj pri bazéne, večer pri bare. Boli k Vám úctiví, snažili sa, aby ste sa cítili dobre. Čo by som vymenila, tak slovenské animátorky, tie nestáli za nič, keď sme sa ich niečo opýtali, boli ofučané, ako keby sme ich neviem, ako obťažovali a vymýšľali programy ako vedomostné kvízy. Nič v zlom, ale na dovolenke sa mi nechce hrať kvíz, keď pri bazéne je diskotéka alebo keď tam hrá živá hudba. Takže to bola čistá katastrofa. Vynahradili nám to všetko taliansky animátori, takže im všetka česť, za to ako sa správali. Vedeli po anglicky, niektorí sa niečo učili aj po slovensky, takže nebolo problém sa s nimi dohovoriť. Rovnako čašníci rozumeli po anglicky. Program pre deti bol naozaj bohatý, deti sa tam v žiadnom prípade nebudú nudiť. Každý večer hral pán na gitare, spieval naozaj krásne, potom bol tancovali deti, a potom hodinu mali program animátori, väčšinou hudobno–tanečný, aby sa mohli dívať všetci. Nerobili programy výslovne pre Talianov, po jedenástej vždy bola diskotéka pri mori alebo spieval a hral spevák. Bola to naozaj krásna dovolenka. Je to jedno z najkrajším miest na zemi. Hotel naozaj ODPORÚČAM. Bola to najkrajšia dovolenka, akú som kedy zažila. Čítať celú recenziu
Snehulka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 717-krát
73 %
Na základe prečítaných recenzií o tomto hoteli som sa obávala, ako naša dovolenka dopadne. Neviem, či tieto recenzie píšu ľudia, ktorí nie sú s ničím spokojní alebo chodia na samé superluxusné dovolenky - tento hotel spĺňal presne to, čo nám pracovníčky CK povedali. Transfer z letiska niečo cez hodinu. Prišli sme do hotela cca okolo 23:00hod. Do hodiny sme boli všetci ubytovaní - boli sme poslední. My sme boli 4 - 2 dospelí a 2 deti, mali sme rodinnú izbu s výhľadom na more (bez príplatku aj akejkoľvek žiadosti). Izba bola čistá, každý deň uprataná, čisté uteráky. Posteľné prádlo vymieňali každé 3 dni. Strava - výborná, nie je to Turecko, Egypt - ale raňajky množstvo sladkého pečiva, koláčikov, aj šunka, saláma,syr, praženica, zelenina - kto si nevyberie, neviem čo raňajkuje doma. Obedy, večere - viacero druhov cestovín, ryby - viac druhov, každý deň mäso - kuracie, bravčové, morské plody, hranolky, ryža, krokety - prílohy sa striedali, ale množstvo rôznej zeleniny a šalátov. Koláčiky, ovocie - melóny, kivi, broskyne, nektarinky, slivky. Výborná, ľahká strava. Nápoje voda, sladké ako z automatu (nie klasická kola, fanta...), výborné pesso, pivo, alko - whisky, vodka, gin a niečo ich sladké - likér (domácej talianskej produkcie), víno biele, červené - nám nalievali rovnaké ako Talianom. Personál bez problémov, vyšiel nám vo všetkom v ústrety, myslím ako sa chováte vy, tak sa chovajú aj oni. More bolo úžasné - čisté, teplé, asi 4 dni sme mali medúzy (sem-tam). Vstup do vody po kameňoch, ale úplne v pohode ho zvládali aj bez topánok aj naše 10ročné deti. Ak prejdete 30 m nájdete piesočnatý vstup do mora - len treba chcieť. Miesto na pláži, ležadlá úplne bez problémov. Osuška za depozit 20 eur za kus - každý deň si môžete vymeniť, nič iné sme neplatili, depozit nám na konci vrátili. Plážový bar bol krásny. Celý areál hotela - pekne udržiavaná záhrada. Bazény - nebolo potrebné nosiť čiapku, my sme sa v nich nekúpali, ani naše deti. Animácie, väčšina v talianskej réžii - ak máte chuť tak si vyberiete a zabavíte sa - futbal, spining vo vode, joga, strečing, súťaže na pláži...detský klub. Najslabší článok - slovenské animátorky a delegátka (od nej sa nič dôležité nedozviete, ale ak chcete, zistíte si sami). Takže je to taliansky all inclusive - na to sme boli upozornení v CK. Bola to výborná dovolenka - nič nám nechýbalo (musím podotknúť, že sme boli, dovolím si povedať, aj na iných miestach nielen v Taliansku, takže myslím, že môžem porovnávať). Dovolenka je taká, akú si urobíte - aj okolo nás boli ľudia, ktorí sa sťažovali takmer na všetko. Čítať celú recenziu
Laci Šamorín
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 05.07.2016 Prečítané 911-krát
50 %
Na recepcii Vás privíta neochotný personál, ktorý Vám dá hneď na úvod podpísať tri dokumenty v taliančine s tým že potom ich vyplnia. Naša izba bola síce zhodou okolností docela slušná, no viacerý účastníci dovolenky si však po dlhodobých dohadovaniach na recepcii menili izbu kvôli neprijeteľnému prostrediu za doplatky od 220 do 130 EUR. Osušky tak ako to bolo uvádzané, že za depozit tak to je podvod. Na každý deň Vám naúčtujú za používanie každej osušky 2 Eur ktoré Vám uatomaticky strhnú z Vášho akože depozitu. Bezmotorové plavidlá zadarmo? V skutočnosti 7 Eur na 30 min. More zo siedmich dní doobeda 5 dní špinavé. Igelitové sáčky, papiere mastnota a pod.. Nič extra nečakajte, ale ak budete mať štastie a bude dostatok talianskych hostí, tak dostanete aj červené melóny. Aj my sme ich mali posledné 2 dni (druhý deň 2 tácky 20 min. pred zatvorením lebo sa objavila akási vrchnosť na kontrolu). Nápoje - káva, čaj, pivo, víno (akože), džús a malinovky - áno, alkohol -1-vodka, 1-whisky, amareto a koniec, ostatné za poplatok. Žiadny gin rôzne nápoje a pod. na to môžete zabudnúť. Zmrzlina iba pre deti po dobu jednej hodiny. Nechápem čo je na tomto ultra all inclusive. To ešte asi v poriadnom hoteli neboli aby význam tohoto pojmu poznali. V posledný deň ak náhodou budete odchádzať po obede tak počítajte s tým že sprcha bez všetkého (mydlo, osuška) niekde pri bazéne, lebo iné nenájdete, a kufre sme mali od 10.00 vyhodené pod prístrešok neuzamknuté a bez akéhokoľvek dozoru, lebo na recepcii ich mali tý ktorý odchádzali doobeda. Keď sme sa spýtali na možnosť uzamknutia aspoň časti batožiny ako laptop fotoaparát a pod., aby sme ju celý deň nemuseli vláčiť zo sebou, tak nám odpovedali že nech si to kľudne necháme pod prístreškom, lebo v taliansku sa nekradne. Nikomu to z personálu zrejme neprekážalo že uložené veci sú úplne mimo dohľadu personálu recepcie, že na ne môže pršať alebo si ich poprípade zoberie aj ten kto nechce. Však už sme boli na odchode a prachy sú už doma. Ako protipól musím pochváliť že areál hotela bol na zeleň naozaj bohatý pekný a udržiavaný. Mimo areál a ostatnú pláž sa však toto naozaj povedať nedá. Klasicky odpadky špina a neporiadok. Ako pikoška na záver. Pri našom odchode o 17,30 sme sa po 30 min. sledovaní skupinky asi 15 hostí postávajúcich a diskutujúcich pri recepci spýtali že na čo čakajú, tak nám bez úsmevu odpovedali, že toto bol asi katastrofálny omyl lebo od desiatej hodiny im nie sú schopný dať náhradné izby a oni do tých chlievov spať nepôjdu. Ak ste si už hotel zaplatily, prajem šťastnú ruku pri výbere izby a veľa trpezlivosti. Ak ešte nie tak hľadajte lepšie, lebo toto vôbec NEODPORÚČAM. Čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.04.2016 Prečítané 557-krát
83 %
Krásny areál hotela plný zelene. Transfer z letiska trval asi 1,5 hodiny. Na recepcii nás čakali delegátka a animátori, ktorí sa nám hneď venovali a autíčkami nás porozvážali do izieb. V celom areáli chodí vláčik. Super milý personál, nehovorím o animátoroch, ktorí stáli za to a každý večer pripravovali program. My sme mali pekné ubytovanie s výhľadom na more. Strava bola výborná, každý si našiel to svoje. Zákusky uno-nuno. Odporúčam výlet do Tropei - krása. More - hotový Karibik. Hotel je určený ako pre mladých, tak aj pre staršiu generáciu, nakoľko tam všade chodí vláčik. Celý areál je stavaný do kopca a ten výhľad od bazénov stojí za to. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 1399-krát
50 %
Transfer z letiska do hotela trval 1:15 hod. Ubytovaní sme boli ihneď, nakoľko sme mali večerný prílet. Areál hotela sa rozprestiera na kopci v prekrásnej udržiavanej záhrade. Prepravu v areáli umožňuje využitie miestneho hotelového vláčika, ktorý premáva ráno, na obed a večer v stanovených časových intervaloch, samozrejme, na ktoré sa je potrebné časovo viazať, čo vidím ako veľké obmedzenie pre klienta. Prístup do mora je nebezpečný, nie len pre veľké kamene, ale aj pre medúzy. Každovečerné animačné programy prebiehali do 24. 00 hod. a boli určené pre domácu taliansku klientelu. Hluk rôznych celodenných a večerných animačných programov narúšal pokojný pobyt na pláži, pri bazéne aj na izbe. Obedy a večere boli pomerne chutné, no však počas celého pobytu na raňajky bol podávaný jeden druh dusenej šunky a jeden druh tvrdého syra, samozrejme okrem tradičných talianskych raňajkových pokrmov (croassan, bábovka, drobné čajové pečivo, marmeláda, džus, čaj, káva, čokoláda). Pokiaľ klient odišiel na celodenný výlet, dostal balík stravy, ktorý obsahoval fľašku chladenej vody, misku ryže, bagetu s plátkom šunky a nekonzumovateľný kus ovocia. Bazény sú v areály dva. Jeden sa nachádza v tzv. relaxačnom areáli. Prevádzkovú dobu sme sa nesnažili pochopiť, bola nepochopiteľná. Druhý bazén sa nachádza pri bare, vstup do toho bazéne je iba s kúpacou čiapkou. Vzhľadom na počet rôznych obmedzení tento hotel nie je určený pre medzinárodnú klientelu, rovnako ako nie je určený pre klientov, ktorí hľadajú na dovolenke voľnosť, pohodu a kľud. Čítať celú recenziu
Silvia Poláčková
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 1057-krát
53 %
Areál hotela udržiavaný, pekný, veľa zelene, rozsiahly, do kopca, vláčik premáva na raňajky, obed a večeru, transfer z letiska trvá 1, 15min, 1 baz. oddychový, 1 na plávanie kde musíte mať čiapku, malý, ubytovaní sme boli o polnoci, večera malá voda, katastr. bageta, suchá, maxim. 2. plátky šunky. Čítať celú recenziu
Gabriela Kováčová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 1033-krát
60 %
Hotel určený pre rodiny s deťmi aj pre mladomanželov na romantiku. Vzdialený od letiska asi hodinu transferom aj s delegátkou, ktorá počas cesty opisuje hotel. Studená sprcha nasleduje po prevzatí kľúčov od izieb, za ktoré si skoro každý priplatí za komfort! Ten tam nebol, dokonca niekde ani len skrine, takže šaty mali celý pobyt v kufroch. V rodinnej izbe boli síce dve samostatné miestnosti, ale jedna bez okna! Boli tam iba dvere do "trucovne" 2mx2mx80cm, plafón ústil na hlavnú cestu hotela, odkiaľ prechádzali autíčka, turisti s kolieskovými kuframi, upratovačky s plechovými nádobami na prádlo - SUPER HLUČNÉ. Výhľad z izieb tiež nezodpovedal popisu v katalógu! Na našej terase mali upratovačky skladové priestory - upratovať začali už o 6*30! Na koniec pobytu-deň odchodu si nemáte, kde odložiť batožinu, izbu treba opustiť do 10, 00-odlet je od 16, 00hod. Po sťažnostiach polovice zájazdu nám delegátka rozdala reklamačné protokoly (už bola pripravená), samozrejme si to odniesla celé sama a nie cestovka! Areál hotela, bazény, animácie (iba po taliansky), zodpovedal popisu, more krásne, teplé, čisté. Čítať celú recenziu
Brano F.
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 1304-krát
70 %
V hoteli je obrovsky rozdiel v kvalite izieb. Comfort si nepriplácajte. nič tým nezískate. Najkrajšie izby s výhľadom na more sú v pavilóne Filicudi a Panarea, najhoršie v Salina, ktorý je aj najďalej od reštaurácie. Možno aj preto tam bývali takmer všetci Slováci a Česi. Niektorí si vymenili na recepcii izby, stojí to na týždeň od 150 do 350 EUR navyše. Večer je program iba v taliančine, animátori sa idú pretrhnúť v aktivite. Čistota aj personál vynikajúce. Nikto nevie hlavné cudzie jazyky, nedohovoríte sa. Delegátka je tam už viac rokov a iba diplomaticky tíši konflikty, nevybaví nič, ba klame, že do 10 km, vzdialenej Tropei môžete iba drahým taxíkom, pritom tam chodí za 2. 50 mestská doprava pravidelným autobusom. CK tam ponúka zájazd za 20 EUR na pol dňa. V rámci Ultra all inclusive dostanete v hotelových zariadeniach 3x denne najesť sa (výborne a pestro) a od 10. 00 do 22. 00 pár nápojov v bare priamo pri hoteli na skale vo výške, v bare na pláži iba od 10. 00 do 13. 00 a potom od 16. 00 do 19. 00 bez tvrdého alkoholu. Relax bazén je cez obed do 16. 30 zatvorený. V tom druhom musíte mať čiapku. V mori boli denne medúzy spôsobili turistom zlé poranenia. Plavčíci ich z času na čas lovia sieťkami. More je iba pre riskujúcich aj vstup do vody je krkolomný aj to iba na vybraných miestach. Čítať celú recenziu
Miroslava Ďurišová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.11.2014 Prečítané 3219-krát
100 %
Hotel je veľmi krásny, na veľkej skale, terasovité umiestnenie. Našla som tu veľa zlých recenzií, tak som sa bála, ako táto dovolenka dopadne, ale bola som nadmieru spokojná. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Myslím, že zlé recenzie písali ľudia, ktorým sa vôbec nikde nepáči a ktorí neprišli na dovolenku, ale hľadať chyby. Strava bola úžasná, personál milý, prívetivý. Jediné, čo by som vytkla, že žiadna disco pre mladých, ale v podstate nám to ani nevadilo, vykompenzovali sme si to inak. Ubytovanie nádherné, čistučké. Z čoho som bola priam nadšená bolo, že v každom smere a z každej strany je výhľad na more, či už od bazénov, kde je prekrásna terasa, aj pri jedálni, kde je taktiež krásna terasa. More bolo úžasné, čisté. Neprekážal nám ani kamenitý vstup. Celkový dojem z dovolenky je veľmi dobrý, Kalábria je nádherná. Čítať celú recenziu
Pavol
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 2430-krát
80 %
Hotel sa nachádza cca. 1h od letiska (ak idete bez zastávky, nás bolo 54 Slovákov tam smerujúcich). Celý je položený v prudkom kopci, skladá sa z domčekov (apartmánov). Autobusom sa doveziete asi 200m od hotela, lebo ďalej sa pre úzke uličky a prudký kopec nedostane. Tam sme presadli do hotelového vláčika (batožinu naložili do dodávok). Na recepcii nás čakali, bolo tam dostatok personálu. Najprv vybavili rodiny s deťmi a potom nás bez detí. Pre každého bola nachystaná fľaša vody. Po izbách nás porozvážali na dodávkach a elektrických vozíkoch animátori a personál. Vynikajúco zohratí, čakacie doby relatívne krátke. INTERNET WIFI je už zdarma. Veľmi dobré v hoteli je, že pri celodenných výletoch balíčky nebalí hotel, ale sami si môžete nabaliť, čo chcete a koľko chcete. Raňajky pre vás otvoria už od 6:30, lebo o 7:00 odchádzate na výlet. Čítať celú recenziu
Pavol Cvicela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1003-krát
95 %
Hotel sa nachádza cca. 1h od letiska (ak idete bez zastávky, nás bolo 54 Slovákov tam smerujúcich). Celý je položený v prudkom kopci, skladá sa z domčekov (apartmánou). Autobusom sa doveziete asi 200m od hotela, lebo ďalej sa pre úzke uličky a prudký kopec nedostane. Tam sme presadli do hotelového vláčika (batožinu naložili do dodávok). Na recepcii nás čakali, bolo tam dostatok personálu. Najprv vybavili rodiny s deťmi a potom nás bez detí. Pre každého bola nachystaná fľaša vody. Po izbách nás porozvážali na dodávkach a elektrických vozíkoch animátori a personál. Vynikajúco zohratí, čakacie doby relatívne krátke. INTERNET WIFI je už zdarma. POZOR: Zo stredy na štvrtok, pripadne aj zo štvrtka na piatok o polnoci dezinfikujú hotel. Nezabudnite zavrieť okná a schovať si veci z vonka. Delegátka toto nepovažovala za potrebné povedať. Inak delegátka býva s vami v hoteli. Čítať celú recenziu
rudolf
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 2250-krát
100 %
Fantasticky hotel s perfektnou polohou a fantastickou stravou. Plaz a more uzasne, personal fantasticky, sprievodkyna. Talianski animatori bomba. Co viac si priat! Cestovka je moja srdcovka a 1! Vsetkym odporucam, chodte sa pozriet na europsky Karibik - Kalabriu! Čítať celú recenziu
Barbara
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1861-krát
50 %
Ultra all inclusive? Na to zabudnite! Strava ta ista dokoola, ovocie - ziaden vyber, kazdy den tie iste dva druhy! Napoje capovane zo stroja (sirup+voda), casto teple a len do plastu. Plaz mala, uzka, lezadla riadne opotrebovane. More ciste, priezracne, ale same skaly a smyklave balvany. Nevyhnete sa ani meduzam. Mimo hotela nic, jedine taxikom do ineho mesta. Izby pekne, ciste, celkovo rezort udrziavany. Ale za tie peniaze??? Čítať celú recenziu