80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Taliansko Taliansko
 Taliansko, Kalábria, Pizzo  Taliansko, Kalábria, Pizzo

Pizzo Calabro Resort recenzie 

Pizzo Calabro Resort recenzie 

1:40 h
17 °C
17 °C
18 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
611 €
611 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 75 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 67 %
Izby 83 %
Strava 82 %
Personál 80 %
80%
Celkové hodnotenie
20 recenzií
Ema Marekova
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 59-krát
93 %
Tento rezort je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Nie je ďaleko od letiska, ubytovanie vo forme bungalovov v krásnej záhrade, izby sú vybavené všetkým potrebným pre dovolenku, pravidelne upratovanie, výmena uterákov. Môžete sa rozhodnúť, či strávite voľné chvíle pri bazéne, alebo v mori. Strava je výborná a ani človek s bezlepkovou diétou nemal problém si vybrať. Personál je príjemný a delegátka Sandra nás sprevádzala pri výletoch, kde nás aj informovala o danom mieste, čo bolo prínosom. Každý večer bol program pre deti aj dospelých a napriek tomu, že bol v taliančine, bolo možné mu porozumieť a zabaviť sa. V tomto rezorte som bola 2. krát a bola som znova veľmi spokojná. Ďakujem. čítať celú recenziu
letícia
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 436-krát
80 %
Rezort blízko letiska, lokalizovaný v peknom prostredí, pavilónový typ, napriek polohe pri mori vzdialenosť asi 1 km od ubytovania. Denne sme dosť nachodili, čo sme ale považovali za pozitívum, keďže sa z rezortu nedalo pešo nikde ísť. Bola možnosť aj využiť navettu, v časoch kedy premávala. Služby delegátky sme veľmi nevyužívali, potrebné sme si vybavili sami na recepcii, výhradu máme k neinformovaniu ohľadom obsadzovania stolov prvý večer, čo spôsobovalo konflikty s domácimi, ďalšie dni to už bolo v poriadku. čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 1689-krát
70 %
Hotelový rezort rozhodne odporúčame, išli sme last-minute, pobyt kúpený 2 dni pred odletom, čím to podľa nás aj lepšie odpovedalo tomu, čo sme za tú cenu dostali. Komplex sa nachádza blízko letiska v Lamezii, transfer teda rýchly max. 20 minút a ste na recepcii. Ubytovanie pripravené hneď po príchode, bez čakania, v našom prípade to bolo krátko pred polnocou. Treba rátať ešte s okamžitým zaplatením pobytovej taxy 2 eurá/osoba/deň. Deti neplatia. Nám ešte po príchode pripravili neskorú ľahkú večeru, čo nás celkom prekvapilo aj potešilo. Rezort sa nenachádza v žiadnom stredisku či dedinke, je uprostred ničoho, v okolí len iné hotely a sady a skleníky, kde sa pestuje ovocie a zelenina. V čase nášho pobytu v komplexe prevažovala domáca klientela, veľa mládeže, potom Nemci, Slováci a bratia spoza rieky Moravy. Rusi vôbec, zopár Poliakov, takže skladba celkom vyhovovala. Taliani sú svojskí, ale dá sa na to zvyknúť. Pred dovolenkou v Pizzo Calabro Resort netreba mať veľké oči, netreba si prehnane všímať každý nedostatok a určite tak budete spokojní. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 30.08.2018 Prečítané 745-krát
80 %
Hodnotenie veľmi dobré, ubytovanie, strava, servis, animátori a prostredie nadštandardné, mierne sklamanie more, ktoré bolo počas nášho pobytu po búrke špinavé, vyriešili sme to tým, že sme sa išli kúpať do vedľajšieho mestečka Pizza. V čase nášho odchodu už bolo more čisté. Ale aj tak malé mínus. čítať celú recenziu
Vlado
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.08.2018 Prečítané 961-krát
73 %
Myslim, ze zbytocna denna vymena uterakov /ani doma si nemenime denne/, na ukor toho by som poriadne pridal na kvalite "napojovych" sluzieb hlavne kavy v baliku "all" v bare /z mojho pohladu zbrndy, ktora sa nedala pit/, aj ked bola moznost kupit si ju cez kartu, ale preco? V "all" by to malo byt samozrejme... aj to len pri bare a nie na plazi, ako je to vsade inde v "all", podobne aj pivo, mimochodom dobre, musim pochvalit ale tiez len v "bare" nie na plazi??? Ked som chcel, musel som ist 500 m k baru... preco??? Tak som si dal vodu. Mimochodom, aj s tou zo zaciatku boli na plazi problemy. Tepla, potom ju aj chladili a po staznostiach koncom pobytu dali vycapne zariadenie s chadenim. Zmzlina? Krajina zmrzliny... uplny vybuch, 1x za pobyt a to zrejme po staznostiach. Takto si odradili min 50-80% potencialnych klientov. Inak strava super, trochu malo "morskych potvor", prostredie krasne, to klobuk dole, zelen na 1-ku, trosku dlhsie k moru, ale dalo sa /bol aj zvoz/, talianski animatori boli super, bavili na plazi i v restauracii, vylet Lipari doporucujem... skoda, nam nevysla Sicilia pre pocasie, more super teplucke, troska hlbka z kraja, mne to nevadilo, ale s detmi boli len na kraji. Pocasie na 1-ku ubytovanie, dalo sa, akurat asi nevedia, co je fungujuca klimatizacia. Niektori "mrzli", niektori sa "dusili" vo vlastnej stave... takze celkovo - po odstraneni horeuvedenych "chybiciek krasy"... ok čítať celú recenziu
Zuzana G.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 20.07.2018 Prečítané 1156-krát
87 %
Hodnotim velmi pozitivne, jedine vazne negativum je strava. Urcite to nie je ultra AI, ale skor plna penzia s neobmedzenymi napojmi, aj to vodu mate len z dzbanov na bare ci pri bazene alebo na plazi, takze ak ste smadny vecer na izbe a nenacapovali ste si do poharika, mate smolu, voda z vodovodu nie je az tak vhodna na pitie. čítať celú recenziu
zdenka
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 10.07.2018 Prečítané 1576-krát
67 %
Po príchode si vypýtajú pobytovú taxu, čo je 7 eur za pobyt (7 nocí). Uterák za vratnú kauciu 10 eur, ale 2 eurá za vypratie a prípadnú výmenu ďalšie 2 eurá. Slabší výber nápojov pri bazéne pri all inclusive. Káva iba americká, z termosky, inú je potrebné zakúpiť cez kartu, ktorú Vám nabijú na recepcii. Ak sa Vám karte zvýšia nejaké peniaze, už Vám ich nevrátia. Na pláži máte k dispozícii iba vodu. Na izbe sa neodporúča konzumovať vodu, ale brať si ju nemôžete. Výhľad z izieb na more nie je. Ubytovanie v poschodových barakoch, kde si pozeráte do izby protiľahlému hosťovi. Izby čisté, každý deň upratané a vymenené uteráky. Malé, ale na prespatie stačilo. Na izbách zápach od naftalínu. Všetky veci v skrini bolo potrebné po príchode vyprať. Strava vcelku dobrá. Animátori len pre taliansky hovoriacich hostí. Mohla by byť lepšia organizácia jednotlivých aktivít animátorov. Delegátka milá, príjemné vystupovanie, s prehľadom. Organizáciu zvládla dobre. čítať celú recenziu
Natalia
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 28.07.2017 Prečítané 2802-krát
100 %
V tomto rezorte sme boli toto leto 2017 na zaciatku jula. S dovolenkou som maximalne spokojna a urcite by som ju odporucila aj inym. čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 1807-krát
70 %
Hotel po rekonštrukcii cca 2 roky, všetko zariadenie je nové a neopotrebované. Krásny bazén a more vo vzdialenosti cca 600 m od hotela. Úroveň hotela vzhľadom na služby skôr 3+. Pekná rodinná klubová dovolenka pre rodiny s deťmi, nie pre náročnejšiu klientelu. čítať celú recenziu
Michaela (26-51)
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 30.06.2017 Prečítané 2333-krát
100 %
VOI PIZZO odporucame vsetkym vahajucim a rozmyslame, ze si pobyt predlzime čítať celú recenziu