Recenzie hotelov - Simeri Mare (18)

Najnovšie recenzie hotelov

VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

86% Eva

30.09.2017

Hotel je situovaný ďaleko od centra, ale o zábavu pre hostí sa postaral výborný animačný tím, odporúčam prenájom auta, Tropea a Capo Vaticano cca 100 km. Jedlo All inclusive super, izby čisté, pravidelne upratané, more a pláž krásne. Príjemný personál... väčšinou taliansky a nemecky hovoriaci, ale to nikomu nevadilo, lebo sa tam človek vďaka personálu cítil fajn. Pre deti vhodné, kto vyhľadáva rušný život, neodporúčam. Kto chce relax, je to super, ale v období koniec augusta a september, lebo cez leto je to vraj preplnené.

prečítať si celú recenziu
VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

63% Oto

03.09.2017

Hotel je umiestneny v krasnom zelenom areali, blizko k moru, vhodny pre rodiny s detmi, transfer z letiska cca 60 minut, ubytovanie okamzite, hotel sa nachadza mimo nakupnych moznosti, bazen pekne cisty, v areali je poriadok, animacie pre deti su vyborne, zla obsluha v baroch, v mori obrovske meduzy.

prečítať si celú recenziu
VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

70% oto

02.09.2017

izba mala,vhodna iba pre dve osoby bez pristelky,uz by si to ziadalo rekonstrukciu,areal krasny udrziavany,strava vyborna,personal ochotny ale obsluzia vas az po Talianoch,stredisko bez nakupnych moznosti,animacne programy vyborne,cely tyzden obrovske meduzy- neodporucam ak sa radi kupete uz vobec nie s malymi detmi

prečítať si celú recenziu
VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

43% Silvia

01.08.2017

Tri hviezdičky, ale služby all inclusive sú nula bodov. Káva, zmrzlina, balená voda a nealko nápoje sa platia. Víno a pivo len na obed (čapované), ináč sa platia. Horšiu dovolenku som ešte nezažila. Osobne neodporúčam, atrakcie skoro žiadne, okrem kajakov a vodných bicyklov nič iné, žiadne skútre ani padáky. 80 % personálu nevie žiadnu reč! Nevidím rozdiel medzi polpenziou a all inclusive. Za tie peniaze, čo sme tu minuli, sme mohli ísť na Kubu!

prečítať si celú recenziu
VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

80% Karkulka

08.07.2017

Nádherne more, nadherna plaz, izba pre tri osoby mala, aj ked upratovali kazdy den, upratovali len naoko, vela prachu, jedlo vyborne, ale rychlo sa vam prejedia ich jedla, sladke kolace uzasne, vela ovocia, animatori az otravny, casnici akoby ste ich otravovali, problem s pitnou vodou, v bare stal liter vody 2eura. odporucam pre rodiny s detmi, pre mladych ktory sa chu vyblaznit. Vyzdvihujem more a plaz, ak mate moznost absolvovat vylet na Siciliu, na hrad Le Castella, urcite to vyuzite, Siciilia je brutalne nadherna

prečítať si celú recenziu
VOI Floriana Resort recenzie

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

90% Timea

30.06.2017

Transfer z letiska trvá cca 45 minút. Ubytovanie v malých útulných domčekoch. Celý rezort je v nádhernej udržiavanej záhrade s množstvom kvetov a stromov. Strava pestrá, veľmi chutná, vždy boli v ponuke cestoviny, ryby, pizza. Zákusky famózne. Bazén čistý s príjemnou teplotou vody, pláž každý deň uprataná. Hocikedy sme prišli na pláž, stále sme našli voľné ležadlá a slnečník. More krásne, čisté. Bez poplatku je možné si požičať kajak.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Simeri Village recenzie

TH Simeri - Simeri Village

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

80% Rodina s detmi

07.08.2016

Hotel Barcelo sme si vybrali kvoli dobrej lokalite a kludnemu prostrediu. Okolie v hoteli je plne zelene - olivovniky, oleandre, palmy. Prijemne tu fuka, takze aj v najvacsej horucave osviezi. :) Strava je prevazne zeleninova a morske ryby alebo plody mora su v jedalnicku kazdy den. Kto caka preplnene stoly ako v Turecku, tak bude mozno sklamany, pretoze taky vyber tu nie je. My sme boli ale spokojni, nam talianska kuchyna vyhovovala, jedlo bolo skvele. Plaz cista vzdy volne miesto, takisto aj pri bazene. Ochotny a mily personal. Taktiez slovenske animatorky boli mile dievcata, co sa vsak neda povedat o "delegatke". Tej sa radsej nic nepytajte, neochotne vas posle opytat sa vsetko na tecepciu, kde je samozrejme komunikacny problem, lebo neovladaju moc dobre anglictinu. Neviem, ale ked ma niekto pracovat s ludmi, ocakavam iny pristup a toto nie je len moj nazor. Izby boli krasne, ciste, kazdy den upratane. My mozeme len odporucat.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Simeri Village recenzie

TH Simeri - Simeri Village

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

73% Renáta

29.07.2016

Hotel v príjemnom prostredí, plnom zelene. Poriadok a čistota na izbách a hoteli bola v poriadku. Strava super, vybrali si deti aj dospelí. Dovolenku nám pokazil prístup talianskeho personálu, ktorý uprednostňoval Talianov...česť výnimkám. Celý animačný program bol určený zase len Talianom, žiadne medzinárodné animácie spolu so slovenskými animátormi, ako bolo napísané v katalógu. No a o slovenských animátorkách asi napíšem samostatnú kapitolu. Tie mali naozaj super dovolenku. Už tretí rok sme boli na dovolenke s tou istou cestovkou. Vždy mali animátorov na nič, ale tieto boli fakt na nič. Jediné, čo ich zaujímalo, bolo vyhrať volejbal proti Talianom. Detské animácie za celý pobyt neboli žiadne, nedokázali sa ani prihovoriť deťom, nieto ešte sa s nimi hrať. Delegátka nám celý čas opakovala, že len zastupuje, že to nie je jej destinácia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Simeri Mare

TH Simeri - Simeri Village recenzie 76%

TH Simeri - Simeri Village

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
VOI Floriana Resort recenzie 72%

VOI Floriana Resort

Taliansko - Kalábria - Simeri Mare

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb11%

Personál82%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie