75%
Hodnotenie
75%
Hodnotenie
Taliansko Taliansko
 Taliansko, Kalábria, Simeri Mare  Taliansko, Kalábria, Simeri Mare

VOI Floriana Resort recenzie 

VOI Floriana Resort recenzie 

1:40 h
29 °C
29 °C
21 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
727 €
727 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 65 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 78 %
Izby 70 %
Strava 75 %
Personál 73 %
75%
Celkové hodnotenie
46 recenzií
Eva
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 30.09.2017 Prečítané 810-krát
87 %
Hotel je situovaný ďaleko od centra, ale o zábavu pre hostí sa postaral výborný animačný tím, odporúčam prenájom auta, Tropea a Capo Vaticano cca 100 km. Jedlo All inclusive super, izby čisté, pravidelne upratané, more a pláž krásne. Príjemný personál... väčšinou taliansky a nemecky hovoriaci, ale to nikomu nevadilo, lebo sa tam človek vďaka personálu cítil fajn. Pre deti vhodné, kto vyhľadáva rušný život, neodporúčam. Kto chce relax, je to super, ale v období koniec augusta a september, lebo cez leto je to vraj preplnené. čítať celú recenziu
Oto
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 03.09.2017 Prečítané 372-krát
63 %
Hotel je umiestneny v krasnom zelenom areali, blizko k moru, vhodny pre rodiny s detmi, transfer z letiska cca 60 minut, ubytovanie okamzite, hotel sa nachadza mimo nakupnych moznosti, bazen pekne cisty, v areali je poriadok, animacie pre deti su vyborne, zla obsluha v baroch, v mori obrovske meduzy. čítať celú recenziu
oto
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 02.09.2017 Prečítané 207-krát
70 %
izba mala,vhodna iba pre dve osoby bez pristelky,uz by si to ziadalo rekonstrukciu,areal krasny udrziavany,strava vyborna,personal ochotny ale obsluzia vas az po Talianoch,stredisko bez nakupnych moznosti,animacne programy vyborne,cely tyzden obrovske meduzy- neodporucam ak sa radi kupete uz vobec nie s malymi detmi čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 330-krát
43 %
Tri hviezdičky, ale služby all inclusive sú nula bodov. Káva, zmrzlina, balená voda a nealko nápoje sa platia. Víno a pivo len na obed (čapované), ináč sa platia. Horšiu dovolenku som ešte nezažila. Osobne neodporúčam, atrakcie skoro žiadne, okrem kajakov a vodných bicyklov nič iné, žiadne skútre ani padáky. 80 % personálu nevie žiadnu reč! Nevidím rozdiel medzi polpenziou a all inclusive. Za tie peniaze, čo sme tu minuli, sme mohli ísť na Kubu! čítať celú recenziu
Karkulka
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 08.07.2017 Prečítané 435-krát
80 %
Nádherne more, nadherna plaz, izba pre tri osoby mala, aj ked upratovali kazdy den, upratovali len naoko, vela prachu, jedlo vyborne, ale rychlo sa vam prejedia ich jedla, sladke kolace uzasne, vela ovocia, animatori az otravny, casnici akoby ste ich otravovali, problem s pitnou vodou, v bare stal liter vody 2eura. odporucam pre rodiny s detmi, pre mladych ktory sa chu vyblaznit. Vyzdvihujem more a plaz, ak mate moznost absolvovat vylet na Siciliu, na hrad Le Castella, urcite to vyuzite, Siciilia je brutalne nadherna čítať celú recenziu
Timea
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 30.06.2017 Prečítané 369-krát
90 %
Transfer z letiska trvá cca 45 minút. Ubytovanie v malých útulných domčekoch. Celý rezort je v nádhernej udržiavanej záhrade s množstvom kvetov a stromov. Strava pestrá, veľmi chutná, vždy boli v ponuke cestoviny, ryby, pizza. Zákusky famózne. Bazén čistý s príjemnou teplotou vody, pláž každý deň uprataná. Hocikedy sme prišli na pláž, stále sme našli voľné ležadlá a slnečník. More krásne, čisté. Bez poplatku je možné si požičať kajak. čítať celú recenziu
anonym
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 3393-krát
77 %
Rozľahlý hotel s domčekmi so samostatnými vchodmi do izieb. Komplex je oddelený od sveta, zabudnite na prechádzky mimo hotela. Výborná kuchyňa, krásne čisté more, priestranná pláž s dostatkom ležadiel. Bohatý animačný program a detský mini klub so slovenskými animátormi. čítať celú recenziu
Kaja
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.12.2013 Prečítané 4044-krát
80 %
Po prílete ná čakal zabezpečený komfortný transfer priamo do hotela. Hotel tvorí rozľahlý komplex, o ktorý sa zamestnanci starajú svedomito. Izba bola pekná, klimatizovaná, upratovali každý deň. Ak sme chceli mať posteľnú bielizeň častejšie vymenenú, stačilo požiadať personál. Ocenili sme jazykovú zdatnosť zamestnancov, nebol problém sa dohovoriť. Súčasťou izby bola aj televízia. Hotel prešiel rekonštrukciou, čo je vidieť napr. na krásnej novej jedálni, no ešte sa nájdu časti, ktoré potrebujú opraviť. Jedlo bolo výborné, kvalita a výber boli super. Pochutili sme si na rybích špecialitách a iných talianskych jedlách. Ochutnali sme aj talianske vína. Podávali aj čerstvé ovocie. Pláž bola čistá a voda tiež. Ak si chcete urobiť výlet, tak máte možnosť vziať si taxi, využiť kyvadlovú dopravu, prenajať si auto alebo využiť ponuku hotela, ktorý tiež ponúka výlety zabezpečeným autobusom, Odporúčame si pozisťovať ceny. My sme si urobili individuálny výlet do Tropey. Veľkou výhodou je, že hneď vedľa hotela sa nachádza ranč, kde si deti môžu zajazdiť na koňoch. Tento hotel sa hlavne orientuje na rodiny s deťmi. Naznačuje to už samotná starostlivosť o ne. Je tu zabezpečený animačný tím, ktorý sa stále staral o deti, robili im program na vysokej úrovni. Prejavovali veľký záujem. Síce hovorili prevažne taliansky, ale to vôbec nevadilo. čítať celú recenziu
Roman, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 31.07.2007 Prečítané 4075-krát
69 %
Prijemne prostredie no nedporucam ludom ,ktory si chcu uzit tichu a prijemnu dovolenku nakolko je tam velmi vela talianov s detmi a talianske deti su extremne hlucne presne ako ich rodicia vobec nevedia co je to poriadok a ani co je odpadkovy kos:)) Co sa tyka ceny zajazdu nezodpoveda absolutne cene a kvalite all incluusive. V katalogu CK je oznaceny ako 4 hviezdickovy ale pritom je len 3 hviezdickovy. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia