Recenzie hotelov - Praia a Mare (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

73% Miro

15.09.2019

Hotel Borgo di Fiuzzi 4*. Príjemné, pokojné, pláž super, kamienky fajn, more fajn, celkom ochotný personál, nápoje to troška viac brzdili, ako by som čakal, víno červené vynikajúce, jedlo akurát, dalo sa veľmi dobre najesť až prejesť. Niektoré sympatické, niektoré menej, asi som mal šťastie.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

36% Jana

20.08.2019

Toto bolo ultra all inclusive???? Taliani sa k nám chovali ako k votrelcom, jesť sme mohli iba na prehriatej terase, oni v klimatizovanej reštaurácií, izby boli vcelku čisté, blbá klimatizácia, hneď po príchode sme si museli kúpiť kúpacie čapice, inak nás nepustili do bazéna, samozrejme pri Talianoch to také nutné nebolo, jedlo teda nič moc, šaláty, sem tam ryba, na môj vkus mastné, samozrejme podávané v 35 stupňoch na terase. O vodu človek musel doslova žobrať, lebo ju podávali iba v mini asi 100 ml plastových kelímkoch, keď sme si chceli zobrať viac, tak nám to nedovolili, lebo dať vodu do mojej fľašky je nehygienické! Všade psy a to, že Taliani po nich nikdy exkrementy nezdvihnú, bolo jasné, fajčili všade, popol, špaky... všetko na zem, žiadne popolníky, fuj, hnus. More bolo krásne čisté, ale pláž samý kameň, bez topánok sa nedalo vojsť ani vyjsť z mora. Celkovo tento horel neodporúčam absolútne, je to hotel čisto pre Talianov a ostatní sme pre nich...

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

0% Eva

20.08.2019

Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatné nápoje a strava nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovná kancelária. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba počas raňajok, obeda a večere a večer v plážovom bare, kde máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

46% Eva Pechočiaková Svitačová

17.08.2019

Hotel pekný, avšak ďaleko od letiska, t.z. dlhý transfer. Služby hotela nezodpovedali tomu, čo deklarovala cestovná kancelária - ultra all inclusive. Rozhodne to bol iba slabý all inclusive, res. plná penzia. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

50% Eva P. S.

17.08.2019

Bohužiaľ, informácie o destinácií, poskytovaných službách a pláži, ktoré pri predaji zájazdu i v katalógu deklarovala cestovná kancelária K.... t... sú zavádzajúce. Rozhodne nejde o ultra all inclusive, ale iba o slabý all inclusive, res. plnú penziu. Napr. tzv. bar na pláži poskytuje iba vodu, ostatný tovar nie je dostupný v rámci "ultra all inclusive". Plážové uteráky nie sú k dispozícii ani za depozit, je nutné priniesť si vlastné. Vstup do mora je kamenistý, podobne ako v Chorvátsku a nie ako v katalógu uvádza vyššie uvedená cestovka. Odporúčam topánky do vody. Kávu dostanete v rámci "ultra all inclusive" v hoteli iba ráno z automatu, počas dňa máte nárok iba na tzv. americkú kávu, ktorá je vopred uvarená a nalievaná do plastového pohára. Na nealkoholické nápoje v plastových pohároch máte počas dňa v rámci zaplateného programu nárok iba na raňajky, obed a večeru a večer v plážovom bare, kedy máte nárok aj na niektoré alkoholické nápoje. Chladnička na izbe síce je, no je prázdna a ak si chcete do nej priniesť fľašu vody, nemáte nárok. Ak chcete prežiť pohodlnú dovolenku a využívať kvalitné služby, tento hotel s manželom rozhodne neodporúčame.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

40% Mgr. Lenka Pešková

17.08.2018

Cesta z letiska 2,5 hodiny. Ubytovanie v uzavretom priestore, kde bol amfiteáter. Hotel bol aj pre psíčkarov! Žiaden tobogan, jeden bazén, animátori hovorili len po taliansky. Pre naše deti neprijateľné, takže žiaden klub pre deti! Výber jedál slabý, nakladali čašníci. Personál neochotný, drzý.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

50% Zuzana

14.08.2018

Hotel pekny, izby sa upratuju kazdy den. Nevyhoda je, ze je dlhy transfer z letiska - cez dve hodiny. Na konci pobytu treba opustit izby do 10, co tiez nie je vyhovujuce, nemali sme sa kde osprchovat, nemaju to dobre zorganizovane. V bazene pri hoteli treba mat kupacie ciapky.

prečítať si celú recenziu
Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

73% Ingrid

27.07.2018

Hotel je priamo pri pláži - to je výborné. Ale čakajte, že ešte zaplatíte pobytovú taxu, čo je 4, -€/ osoba deň. Veľmi nám vadilo, že si nás označili farebnými náramkami - podľa národnosti. Čiže my z SK - modrý náramok v jedálni absolútna ignorancia. Nakladali nám veľmi malé porcie, museli sme vyslovene prosiť. Na pláži vám nalejú minerálku do decáku - aj to polovicu. Inak hotel čistý a pekný. Transfer z letiska 2 hodiny, ale dalo sa.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Praia a Mare

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa recenzie 63%

Borgo di Fiuzzi Resort & Spa

Taliansko - Kalábria - Praia a Mare

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe12%

Čistota izieb16%

Personál61%

Pomer ceny a služieb9%

zobraziť recenzie