Recenzie hotelov - Nicotera (53)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
73% Michaela

03.08.2019

Hotel kategoricky vyhovuje tak 3 plus nie 4*, ale my sme mali fajn izbu, všetko v poriadku, každý deň upratané, bazén čistučký, pláž čistá, more krásne. Starali sa, robili, čo mohli. Kuchyňa fajn, síce menej na výber, ale dalo sa najesť veľmi chutne. Výborná káva. Čašníci v bare pri bazéne veľmi ochotní a milí. Areál hotela pekný, udržiavaný. My sme si prenajali auto a precestovali niektoré mestá, ktoré odporúčam - Tropea, Pizzo, Scilla a Reggio Calabria. Na výlete sme neboli, pretože stúpla hladina mora a nemohli sme tak absolvovať výlet na Liparské ostrovy, čo nás dosť mrzelo, ale čo už. Jediné, s čím sme boli nespokojní, bolo požičané auto, ktoré nám vybavila delegátka, starý smradľavý renault, kde nič nefungovalo, zjazdené gumy, špinavý interiér, pýtali sme SUV, kvôli bezpečnosti, lebo máme trojročného syna a v tomto aute nešlo skoro ani dobre upevniť autosedačku, za ktorú si vypýtali doplatok 10 eur, takže požičanie na jeden deň nás vyšlo 110, - eur v aute, ktoré v požičovni nemá čo hľadať. Na toto treba dať pozor a zohnať si radšej niečo sami! Čo sa týka animátorov, Slovenky veľmi slabé, malá snaha, talianski animátori večne usmiati a robili množstvo animácií.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
50% Matej F.

29.07.2019

Dobrý deň, boli sme ubytovaní v tomto hoteli, môžem podotknúť, že prostredie veľmi pekné, čo sa týka ubytovanie a stravy veľmi slabé a tie izby vôbec nie sú také ako na obrázku v katalógu a neviem, ako mohol získať 4 hviezdičky, kúpeľne zanedbané a staré. Čo sa týka stravy, veľmi slabý výber jedál hotových a skoro všetko podávajú v plastových pohároch aj lyžičky ku káve boli plastové.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
16% Priamo

15.07.2019

Rozhodne neodporucam Nicotera Beach rezort, ani CK T....... . Propagacia destinacie cestovnou kancelariou bola s "kristalovo cistym morom" a s tym nam bol predany aj zajazd. Voda bola ale skutocne spinava, uz pri brehu nebolo vidno na dno a tvorili sa v nej hnede pasy. Ako sme na mieste zistili, nedaleko hotela sa nachadzaju rieky, ktore sa vlievaju do mora. Snazili sme sa riesit tento problem najprv s delegatkou Ingrid. Chceli sme najst riesenie, nie sme ziadni notoricki stazovatelia. Ako napriklad vozit nas do inej lokality, vylet do nedalekej Scille, inych lokalit s cistym morom... Prave do Scille isli ini slovenski klienti s prenajatym autom z nasho hotela, ktori sa tiez stazovali na vodu v mori. Ked sa vratili, skonstatovali, ze tam je more skutocne kristalovo ciste, ake malo byt aj pri nasom rezorte. Delegatka, (prepacte, ale nevedela si ani zapamatat nazov vasej cestovnej kancelarie - vraj jej to nevytlacili na papier a spolupracovala hlavne s inymi cestovnymi kancelariami) bola cely pobyt arogantna, neprijemna, s takymto pristupom som sa este nestretla a ked som ju kontaktovala na telefone pocas toho, ako bola na vylete, poslala mi SMS a odvolala ma na animatorku. Nasledne som skusala kontaktovat teda pani Durcovu z CK, na ktoru dostanete kontakt v pripade problemu a vyriesit situaciu s nou. Zaver z jej strany bol taky, ze kedze je voda v mori zdravotne nezavadna, nic pre nas ani neurobi. Voda pravdepodobne zdraviu skodliva nebola (to je podla noriem urcite aj v bulharskej Varne ci na Sirave). K spominanym vyletom do nedalekeho Scille mi bolo najprv povedane, ze kludne mozeme ist a nasledne, ze ho organizuju talianski animatori (hotel), nie nasa delegatka, CK ho v ponuke a mnohe ine ani nema, preto mi ho nepredaju. CK ma dohodu s hotelom, aby nam nesmeli predavat ich vylety a ked maju rovnake, tak cez cestovku si priplatite o dost viac. Prepacte, ale takto sa ku klientom nesprava a je nonsens, ked ja chcem najst riesenie (nie delegatka, nie pani Durcova,...) a riesenia boli, len bolo treba chciet, ale samotna CK sa absolutne ani nesnazi cloveku pomoct. Pani, ktora nam zajazd predavala (je z cestovnej agentury, teda spolupracuje s viacerymi cestovnymi kancelariami) mi vravela, ze mala uz podobnu situaciu a nasledne premiesnili klientov do ineho hotela, kde boli s morom a sluzbami spokojni, ale to sa jednalo o inu cestovnu kancelariu. Na tomto nestastnom zajazde bolo este viac neprijemnych skusenosti, ktore popisuju ini klienti v recenziach, preto odporucam si dobre premysliet, ci sa vyberiete na dovolenku s touto CK. Ako sa vyjadrili ini klienti, ktori tam boli s nami: tuto dovolenku uz len prezit a s CK nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
20% Priamo

14.07.2019

Rozhodne neodporucam Nicotera Beach rezort, ani CK T....... . Propagacia destinacie cestovnou kancelariou bola s "kristalovo cistym morom" a s tym nam bol predany aj zajazd. Voda bola ale skutocne spinava, uz pri brehu nebolo vidno na dno a tvorili sa v nej hnede pasy. Ako sme na mieste zistili, nedaleko hotela sa nachadzaju rieky, ktore sa vlievaju do mora. Snazili sme sa riesit tento problem najprv s delegatkou Ingrid. Chceli sme najst riesenie, nie sme ziadni notoricki stazovatelia. Ako napriklad vozit nas do inej lokality, vylet do nedalekej Scille, inych lokalit s cistym morom... Prave do Scille isli ini slovenski klienti s prenajatym autom z nasho hotela, ktori sa tiez stazovali na vodu v mori. Ked sa vratili, skonstatovali, ze tam je more skutocne kristalovo ciste, ake malo byt aj pri nasom rezorte. Delegatka, (prepacte, ale nevedela si ani zapamatat nazov vasej cestovnej kancelarie - vraj jej to nevytlacili na papier a spolupracovala hlavne s inymi cestovnymi kancelariami) bola cely pobyt arogantna, neprijemna, s takymto pristupom som sa este nestretla a ked som ju kontaktovala na telefone pocas toho, ako bola na vylete, poslala mi SMS a odvolala ma na animatorku. Nasledne som skusala kontaktovat teda pani Durcovu z CK, na ktoru dostanete kontakt v pripade problemu a vyriesit situaciu s nou. Zaver z jej strany bol taky, ze kedze je voda v mori zdravotne nezavadna, nic pre nas ani neurobi. Voda pravdepodobne zdraviu skodliva nebola (to je podla noriem urcite aj v bulharskej Varne ci na Sirave). K spominanym vyletom do nedalekeho Scille mi bolo najprv povedane, ze kludne mozeme ist a nasledne, ze ho organizuju talianski animatori (hotel), nie nasa delegatka, CK ho v ponuke a mnohe ine ani nema, preto mi ho nepredaju. CK ma dohodu s hotelom, aby nam nesmeli predavat ich vylety a ked maju rovnake, tak cez cestovku si priplatite o dost viac. Prepacte, ale takto sa ku klientom nesprava a je nonsens, ked ja chcem najst riesenie (nie delegatka, nie pani Durcova,...) a riesenia boli, len bolo treba chciet, ale samotna CK sa absolutne ani nesnazi cloveku pomoct. Pani, ktora nam zajazd predavala (je z cestovnej agentury, teda spolupracuje s viacerymi cestovnymi kancelariami) mi vravela, ze mala uz podobnu situaciu a nasledne premiesnili klientov do ineho hotela, kde boli s morom a sluzbami spokojni, ale to sa jednalo o inu cestovnu kancelariu. Na tomto nestastnom zajazde bolo este viac neprijemnych skusenosti, ktore popisuju ini klienti v recenziach, preto odporucam si dobre premysliet, ci sa vyberiete na dovolenku s touto CK. Ako sa vyjadrili ini klienti, ktori tam boli s nami: tuto dovolenku uz len prezit a s CK nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
43% Zuzana

19.10.2018

V prvom rade chcem upozorniť na to, aby ste sa nenechali zmiasť celkom dobrým hodnotením hotela či na bookingu alebo na tripadvisore. Práve túto chybu sme spravili my a na základe priemeru sme mali pocit, že hotel bude fajn a tie negatívne recenzie sú určite prehnané. Opak bol však pravdou. Treba si totiž všímať, že väčšinu dobrých hodnotení má tento hotel práve od Talianov, ktorí sú zvyknutí na iné štandardy a asi už vedia, že 4 hviezdičkový hotel v Taliansku je ako 2 max 3 hviezdičkový hotel niekde inde. No jednoducho naozaj pri tomto hoteli sú bližšie k pravde negatívne ako tie pozitívne, žiaľ. Areál hotela bol celkom pekne upravený, v tomto smere nemám čo vytknúť. Poloha hotela bola však dosť o ničom, nakoľko najbližšie mestečko bolo 40 minút pešo, kde však nebolo takmer nič. Trošku väčšie mestečko bolo asi hodinku a pol chôdzou od hotela. Takže večerné prechádzky po mestečku neboli veľmi možné. Čo ma však celkom nahnevalo bolo to, že o 21:00 nás vyhodili z pláže. Nevysvetlili nám to – iba proste plavčík povedal, že má také nariadenie i keď sám tomu veľmi nerozumie. Plast, plast a plast... Neviem, či som vo svojom živote zažila neekologickejší hotel ako tento. Ako by sa vám páčil drink Sex on the beach v mini plastovom poháriku? A čo by ste povedali na čapované pivo v plastovom dvojdecovom poháriku? Alebo Prosecco, tiež v plaste. Dokonca aj kávu dávali v bare iba do plastu. Veľmi často sa stávalo, že do plastu ste si museli dať nápoj aj na večeru alebo na raňajky, keď sa sklenené poháre vychytali. Toto bol pre mňa šok – ako si mám užiť večer drink, keď ho dostanem do plastového poháru? A ako zaujímavosť – keď som chcela byť eko a vypýtala som si drink do toho istého pohára, tak to barmani odmietli. A verte tomu, že keď neviete po taliansky a oni nič po anglicky, tak sa s nimi jednoducho dohodnúť neviete. Bolo vidno, že nalievať hosťom opakovane do toho istého pohára majú zakázané. Hotel má kapacitu cca 800 hostí, takže ak hľadáte oddychovú dovolenku a myslíte si, že večer si v pokoji posedíte pri bazéne, tak na to hneď zabudnite. Hlavne na večer je v okolí bazéna, teda na mieste, kde sa všetko deje, milión ľudí a veľa ruchu. Program vyzeral celkom rôznorodo a myslím, že sa niečo dialo takmer každý deň. Žiaľ, išlo skôr o kvantitu na úkor kvality. My Slováci sme mali pocit, že skôr ide o paródiu. Každý večer vystupovala spevácka skupina – chlap a dievča, ktorí však spievali možno tak dobre ako každý jeden priemerný človek v tom hoteli. Bolo to celkom smiešne. V hoteli bolo asi 60% starých ľudí a 30% ľudí tvorili rodiny s deťmi, 10% ľudí bolo mladých. Ešte pripomeniem, že 90% programu bolo po taliansky a teda sme nerozumeli takmer nič.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
55% Zuzana

19.10.2018

Hotel má reálne maximálne 2 hviezdičky a najviac ho vystihuje v každom smere kvantita na úkor kvality. V prvom rade chcem upozorniť na to, aby ste sa nenechali zmiasť celkom dobrým hodnotením hotela či na bookingu, alebo na tripadvisore. Práve túto chybu sme spravili my a na základe priemeru sme mali pocit, že hotel bude fajn a tie negatívne recenzie sú určite prehnané. Opak bol však pravdou. Treba si totiž všímať, že väčšinu dobrých hodnotení má tento hotel práve od Talianov, ktorí sú zvyknutí na iné štandardy a asi už vedia, že 4 hviezdičkový hotel v Taliansku je ako 2 max 3 hviezdičkový hotel niekde inde. No jednoducho naozaj pri tomto hoteli sú bližšie k pravde negatívne ako tie pozitívne, žiaľ. Ubytovanie. Hotel sme si vyberali na základe dobrého hodnotenia a keďže ide o 4 hviezdičkový hotel, čakali sme skutočne omnoho viac. Hneď po príchode sme mali problém s izbou – nábytok, ako tu už niekto uviedol, má asi 30 rokov - jednoducho starý a nemoderný. To by som však ako tak zniesla, no izba bola ako taká kutica – žiadne prirodzené svetlo a všade bolo cítiť potuchlinu. To, čo nás však skoro zabilo, bola všadeprítomná pleseň! Áno, v 4 hviezdičkovom hoteli sme mali pleseň nielen v kúpeľni, ale aj v spálni. Čo sa týka čistoty, tak hneď ako sme na izbu prišli, tak sme našli chlpy/vlasy na posteli a tiež na záchode. Delegátka nám povedala, že sa im to stáva často, že sa ľudia sťažujú na izbu a že aj samé delegátky mali plesnivú izbu. Pleseň je zdravotne škodlivá a to, že majú viac takýchto plesnivých izieb, ma doslova ohromilo. My sme si našťastie inú izbu vydobyli, ktorá bola svetlejšia a bez plesne. Tiež mala v lepšom stave kúpeľňu, no žiaľ, interiér bol na úkor exteriéru - výhľad sme totiž mali na preplnené parkovisko a priestor, kde mal hotel asi všetky odpadkové koše. Jednoducho na tom veľkom balkóne ste nechceli tráviť čas (to je však naša smola, izieb je tam veľa a ktorú dostanete, proste neviete). Strava bola podpriemerná. Osobne som nemala pocit, že bol výber nejaký malý, avšak jedlo bolo nekvalitné. Na prvý pohľad bolo vidno, že väčšina zeleniny bola z polotovaru. Cestoviny boli dosť slabé na to, že je to Taliansko. Stravovanie bolo ultra all inclusive, ale ja som mala pocit, že skôr máme light all inclusive, nakoľko snacky boli tak biedne, že by som to ani nerátala za jedlo. Už som zažila v 4 hviezdičkovom hoteli snacky a boli v štýle, že ste si mohli vybrať jedlá ako sendvič, mini pizza, hranolky a pod. a všetko spravili čerstvé (cca 6 jedál na výber). Tu sme dostali doobeda sladké pečivo, čo ostalo z raňajok (dva druhy, s džemom a s čokoládou) a poobede bolo niečo ako koláčová pizza podobná focacciu – zoschnutá a nechutná (buď s cesnakom, alebo s paradajkovým pretlakom). Tento snack bol rovnaký každý deň po celý náš pobyt (čiže asi každý deň celú sezónu). Žiadne normálne, plnohodnotné jedlo. Takisto aj raňajky boli celý pobyt úplne rovnaké. Čo musím vyzdvihnúť je asi výber ovocia – ovocie bolo každý deň, asi 3 druhy vždy. Ak ste náhodou vegetarián alebo nebodaj vegán absolútne neodporúčam. Studené bufety nemali žiadne označenie ani názov jedál, takže ste netušili, čo v jedle môžete nájsť. Pri hlavných (teplých) jedlách bol názov jedla, ktorý Vám však nemusel nič hovoriť, keďže išlo napr. o tradičné talianske jedlo – ak som sa snažila vyzistiť napr., či sa v jedle nachádza mäso alebo ryba, nedalo sa. Asi 99% personálu nerozumelo ani medzinárodným slovám ako je „fish“ alebo „meat“. Neviem, či je tak zložité a namáhavé urobiť pár označení ako vegetarian / gluten free a pod. Komunikovať s personálom bolo teda naozaj problematické či už v kuchyni, alebo mimo nej. Výnimkou boli asi len plavčíci. Keď už som pri jazykovej bariére, tak treba upozorniť na to, že hotel má zahraničných zákazníkov úplne na háku. Všade po hoteli boli rôzne tabule s rozpisom alebo nejakými informáciami a zo všetkých tých tabúľ som našla možno 2, ktoré boli preložené aj do angličtiny. Jednoducho hotel je vyslovene talianskym hotelom, kde je väčšina turistov Talianov. A aby som nezabudla, v jedálni bolo milión ľudí a obrovský ruch, proste romantická večera nehrozí. Cítila som sa tam ako v školskej jedálni. Hrozné niečo. Program vyzeral celkom rôznorodo a myslím, že sa niečo dialo takmer každý deň. Žiaľ, aj tu šlo zase raz o kvantitu na úkor kvality. My Slováci sme mali pocit, že skôr ide o paródiu. Každý večer vystupovala spevácka skupina – chlap a dievča, ktorí však spievali možno tak dobre ako každý jeden priemerný človek v tom hoteli. Bolo to celkom smiešne. V hoteli bolo asi 60% starých ľudí a 30% ľudí tvorili rodiny s deťmi, 10% ľudí bolo mladých. Ešte pripomeniem, že 90% programu bolo po taliansky a teda sme nerozumeli takmer nič. Areál hotela bol celkom pekne upravený, v tomto smere nemám čo vytknúť. Poloha hotela bola však dosť o ničom, nakoľko najbližšie mestečko bolo 40 minút pešo, kde však nebolo takmer nič. Trošku väčšie mestečko bolo asi hodinku a pol chôdzou od hotela. Takže večerné prechádzky po mestečku neboli veľmi možné. Čo ma však celkom nahnevalo bolo to, že o 21:00 nás vyhodili z pláže. Nevysvetlili nám to – iba proste plavčík povedal, že má také nariadenie i keď sám tomu veľmi nerozumie. Plast, plast a plast. Neviem, či som vo svojom živote zažila neekologickejší hotel ako tento. Ako by sa vám páčil drink Sex on the beach v mini plastovom poháriku? A čo by ste povedali na čapované pivo v plastovom dvojdecovom poháriku? Alebo Prosecco, tiež v plaste. Dokonca aj kávu dávali v bare iba do plastu. Veľmi často sa stávalo, že do plastu ste si museli dať nápoj aj na večeru alebo na raňajky, keď sa sklenené poháre vychytali. Toto bol pre mňa šok – ako si mám užiť večer drink, keď ho dostanem do plastového poháru? A ako zaujímavosť – keď som chcela byť eko a vypýtala som si drink do toho istého pohára, tak to barmani odmietli. A verte tomu, že keď neviete po taliansky a oni ani prd po anglicky, tak sa s nimi jednoducho dohodnúť neviete. Bolo vidno, že nalievať hosťom opakovane do toho istého pohára majú zakázané. Beach bar. Ste zvyknutí, že v all inclusive máte v plážovom bare na výber všetky možné alko aj nealko nápoje? V tomto hoteli to tak nie je. V plážovom bare dostanete iba čistú vodu – výsmech pre hostí. Hluk. Hotel má kapacitu cca 800 hostí, takže ak hľadáte oddychovú dovolenku a myslíte si, že večer si v pokoji posedíte pri bazéne, tak na to hneď zabudnite. Hlavne na večer je v okolí bazéna, teda na mieste, kde sa všetko deje, milión ľudí a veľa ruchu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
96% Juraj

09.09.2018

Tento rok sme si vybrali dovolenku v talianskej Kalábrii, pretože sme tu ešte predtým neboli a chceli sme spoznať nové kúty. Po prečítaní negatívnych recenzií som mal trochu strach z tejto lokality, ale zlé skúsenosti určite nemáme. Hotel je situovaný pri píniovom lesíku, ktorý je vďaka chládku príjemným schladením a taktiež stále čistý areál je udržiavaný a rozkvitá všeličím vrátane banánov. Je pravda, že je izolovaný od sveta a večer sa prakticky nedá nikam prejsť, zvykli sme si na to. Cez lesík totiž vedie cestička do Nicotery Mariny, čo je dedinka, kde nie je nič pekné, ale pešo sa dá prejsť až do Nicotery - mesta, ktoré vidno aj z hotelovej pláže. Na prechádzku je lesík ako stvorený, keď si odmyslíme odpadky (talianska mentalita). Z hotela by som určite vyzdvihol krásnu pláž, o ktorú sa starajú plavčíci, ktorí dávajú pozor. More takisto perfektné, bar a atrakcie taktiež ako z popisu cestovky. Je tu tak 85% talianskej klientely, zvyšok Slováci, takže sme mali pocit, že sme naozaj v zahraničí. Určite je vhodný pre rodiny s deťmi, je tu o ne dobre postarané. Slovenské animátorky som síce videl asi raz, ale deťom sa asi venovali. Pre starších ľudí tiež vhodný. Transfer z letiska trval asi hodinku a štvrť po diaľnici, takže pohoda. Vytkol by som asi len množstvo plastov, ktoré sa tu spotrebuje, to sa mi nepáčilo, inak nič.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nicotera Beach recenzie

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+
46% Alex

31.07.2018

Absolútne neodpovedá kvalita cene, plesne v izbách, hudba reve celý deň a to len talianska, do ktorej ešte bliakajú hudobne neškolení animátori. V jedálni nedostatok personálu, rady na jedlo, pitie. Na pláži neurotickí plavčíci, zo 14 dní sme sa kúpali 4.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Nicotera

Hotel Nicotera Beach recenzie 68%

Hotel Nicotera Beach

Taliansko - Kalábria - Nicotera

+

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb5%

Personál81%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie