Najnovšie recenzie hotelov

Club Valtur Garden Club Toscana recenzie

Life Resort Garden Toscana

Taliansko - Toskánsko - San Vincenzo

83% Ida

12.07.2017

Súhlasím so všetkým, čo je tu popísané v recenziách. Hotel, ubytovanie, strava, animátori, všetko bolo úžasné, až na to more... špinavé, žlto-zelené, keby sme vedeli, aké bude, tak vyberieme iný hotel. K moru sa chodí na dovolenku hlavne kvôli moru, vôbec sme si kúpanie neužili. Pre tých, ktorí nevyjdú z areálu celý pobyt, hlavne deti, tak OK. Nevhodný pre tých, ktorí chcú nasať taliansku atmosféru po večeroch, okúpať sa v priezračnej vode.

prečítať si celú recenziu
Club Valtur Garden Club Toscana recenzie

Life Resort Garden Toscana

Taliansko - Toskánsko - San Vincenzo

60% JHH

02.07.2017

Hotel je vhodný pre rodiny z deťmi, pre ktoré je pripravený denne úžasný program. Ani dospelí sa nenudia, aj pre nich sú pripravené zaujímavé animačné programy. Celkove sú služby na dobrej úrovni. Izby pekné, čisté. Pestrý výber jedla a nápojov. Výrazným nedostatkom je čistota mora, v ktorom sú premnožené riasy a voda je hustá a zelená ako tráva. Väčším problémom sú však nečistoty, ktoré v nej plávajú (igelitové tašky, plastové fľaše... ale o veľa horšie sú výkaly a pod... odpady). Po takomto objave sme už do mora nešli. Organické znečistenie bude pravdepodobne aj dôvodom takéhoto stavu vody. Väčšina ľudí iba smutne pozerala na more z brehu. Pláž inak čistá, dostatok ležadiel a slnečníkov, ale okolo hrozný neporiadok! Navyše bezpečnejšia hĺbka vody do 1, 60 m, iba úzky pásik, inak nevhodné pre neplavcov. Pre pobyt v mori - úplná katastrofa! Ako klubová dovolenka pri bazénoch - môže byť, ale za takou netreba cestovať zo Slovenska preč.

prečítať si celú recenziu
Golf recenzie

Golf Hotel Punta Ala

Taliansko - Toskánsko - Punta Ala

60% Majo

19.12.2014

Hotel by som ohodnotil medzi 3 - 4-mi hviezdičkami, má dosť chýb, ktoré by ale stáli za nápravu. Pozitívna bola poloha, všade navôkol zeleň - borovicový les, v blízkosti je golfové ihrisko, na pláž premával autobus zadarmo, väčšina personálu skvelá a optimisticky naladená. Strava chutná, výber veľmi dobrý a chutný, medzi hlavnými chodmi snack, vyberalo sa z bufetových stolov, takže sme nikdy neboli hladní. Pláž pekná, súkromná, takže aj upravená. More krásne čisté, táto oblasť je známa krásnym priezračným morom, preto sme si túto lokalitu napokon vybrali. A teraz k negatívnym dojmom. Tak ako bol niektorý personál skvelý, tak boli takí, že najradšej by som sa rovno zbalil domov. Je tu aj dosť draho, najlepšie je mať všetko v cene a nič tam už nekupovať, my sme nikomu nedávali ani žiaden tringelt. Problémom bola wifi. Všeobecne internet bol problém, wifi len v určitých častiach, ale nefunkčné a dostať sa do miestnosti na internet na kábel bolo snáď nemožné. A tiež mi prišlo dosť divné, že sa toľko platilo za golf, som to bral ako samozrejmosť.

prečítať si celú recenziu
Garden Club Toskana recenzie

Life Resort Garden Toscana

Taliansko - Toskánsko - San Vincenzo

53% Šaňo

29.11.2014

Bola to celkom dobrá dovolenka, na strednú triedu je to tu fakt pekné. Poloha super, krásne, všade príroda stromy a kvety. Do mesta len na skok a pritom oblasť, kde stojí hotel je pokojná a krásna. Hotel má niekoľko reštaurácií a barov, takže ponuka nápojov a jedál je pestrá, tu nemám čo dodať, dosť kvalitné na tri hviezdy. Areál dobre riešený - ihriská na volejbal, basketbal, tenis, bocciu, bazén pre dospelých, pre deti bazén s toboganom. Hotel mal aj fajn wellness centrum. Pláž ok, ide sa na ňu cez píniový les, je to taká fajn prechádzka, je súkromná, čo je výhoda, za ležadlá sa tým pádom nemuselo platiť, niekedy si bolo treba privstať. Pláž bola piesočnatá. Pri hoteli je aj požičovňa bicyklov. Ponúkajú sa tu rôzne atrakcie, športy, kurzy, výlety, takže sa tu nudiť určite nebudete. Služby sú fajn, ale nie je to Hilton, izba skromná, ale nepricestovali sme sem na to, aby sme sedeli v izbe. Personál ústretový, niekedy pomalé tempo, ale priateľský, ako tak sme sa dohovorili anglicky, ale nie sú na tom s jazykmi ktovieako dobre.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel La Pace recenzie

Grand Hotel & La Pace

Taliansko - Toskánsko - Montecatini Terme

63% Hugo

27.12.2013

Grand hotel la pace je trochu izolovaným miestom ležiacim na kopci. Exteriér hotela pôsobí dokonalo, no po vstúpení do haly nám bolo jasné, že hotel má už čo to za sebou. Celý areál je pekný, je vidno, že sa personál o všetko vzorne stará. Všade bolo čisto – v priestoroch hotela aj v celom komplexe. Rovnako starostlivo pristupovali aj k izbám – pravidelné upratovanie, čisté uteráky, hygiena v kúpeľni. Izba bola priestranná. Hotel nie je ideálne odhlučnený. Počuli sme hlučných susedov i to, čo sa konalo v komplexe hotela. Služby v jedálni boli priemerné, jedlo celkom dobré. Podávalo sa formou bufetu, Chcelo by to väčší výber, niečo, na čom by sme si skutočne pochutili, možno nejaké miestne špeciality. Raňajky boli trochu nudné a všedné. Personál bol rôzny. Stretli sme aj príjemných zamestnancov, ale aj takých, ktorých zjavne ich práca obťažovala. Bazénová časť sa nám javila ako malá, hlavne, keď bol hotel plne obsadený a bol čas, kedy všetci dovolenkári trávili čas pri bazéne. Odporúčame kúpele, dali sme si výborné masáže a rôzne procedúry za veľmi prijateľné ceny. Hotel odporúčame pre menej náročných dovolenkárov, ktorým stačí priemerné ubytovanie a služby. Lokalita a areál stáli za videnie.

prečítať si celú recenziu
Fattoria di Castiglionchio recenzie

Fattoria Di Castiglionchio

Taliansko - Toskánsko - Rignano sull`Arno

70% Ben

27.12.2013

Ak si chcete vychutnať to pravé Toskánsko, rozhodne odporúčame tento hotel. Atmosféra tejto oblasti je neopísateľná. Hotel je obkolesený olivovými hájmi, vinicami a kopcami. Navštívili sme mestá, ktoré nie sú ďaleko ako Siena, Pisa, Florence či Arrezo. V rámci služieb na tom hotel nie je tak, ako sme si predstavovali. Ani s hygienou sme neboli úplne spokojní. Nečakali sme luxus, veď je to stredná trieda hotelov, no čistejšie prostredie by sme vítali, čisté uteráky sme si museli pýtať a izba nebola dostatočne vyčistená. Chýbalo aj základné vybavenie kúpelne, čo by sa stávať nemalo. Obrázky a popisy v katalógoch cestoviek a na internete sú prehnané. Hotel síce po príchode pôsobil krásne, ale keď sme sa prizreli bližšie, mal hodne nedostatkov. Je to škoda, lebo výhľad z okna bol úžasný. Ubytovanie je v starom objekte, teda nečakajte ani klimatizáciu ani wi-fi na izbe. Jedlo bolo veľmi chutné, podávalo sa formou bufetu. Nápoje sme si kupovali, boli tiež v poriadku. Ochutnali sme aj miestne vína. Hotel je určite vhodný aj pre rodiny s deťmi. Už od samého rána sa zamestnanci hotela venovali deťom, robili im program. Personál bol nápomocný, dalo sa na nich obrátiť, takže aj keď sme narážali na nedostatky, aspoň sme sa tu stretli s ochotou ich riešiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Piccadilly recenzie

Piccadilly

Taliansko - Toskánsko - Lido di Camaiore

70% Maťo

27.12.2013

Dôvodom, prečo sme si vybrali práve tento hotel bolo, že je tu krásna toskánska atmosféra, ale súčasne je hotel umiestnený priamo na promenáde plnej ruchu a života. Je tu veľa obchodov, barov, reštaurácií a kaviarní. Hotel sa nám na prvý pohľad zdal byť maličký, no je to len dojem. Naša izba bola veľká a priestranná, zaliata slnkom. Raňajky boli chutné, mohlo byť viac druhov jedla, no dalo sa vybrať. Obedy a večere boli štandardné, miestne jedlá. Jedlo zodpovedalo cene pobytu a hviezdičkám hotela, takže sme nemohli frfľať. V celom hoteli udržiavali čistotu a poriadok. Užívali sme si cestu na pláž, lokalita je krásna. Celá oblasť dýcha históriou a tradíciou a súčasne prepája moderné prvky. Izba bola pekná a pravidelne uprataná. Personál bol natoľko príjemný a ústretový, že keď sme potrebovali uteráky či podušky navyše, nebol problém požiadať a o chvíľu sme všetko dostali. Odporúčame posedenie v bare pri bazénoch. Posedeli sme si v príjemnej atmosfére, kde nás rýchlo a príjemne obsluhoval čašník a boli tu aj veľmi chutné malé jedlá. Samozrejme, stane sa, že nestíhajú, a tak si musíte chvíľu počkať, ale to sme nevideli ako nedostatok. Hlavne buďte pripravení na to, že do jedálne treba chodiť v odeve a nie priamo z pláže, na tom hotel trvá. Potom sa vám nestane ako niektorým hosťom, že vás ako malé deti otočia a budete sa cítiť nepríjemne. Jednoducho to treba rešpektovať. V hoteli bola príjemná atmosféra a okolie je nádherné, takže odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Acapulco recenzie

Acapulco

Taliansko - Toskánsko - Forte dei Marmi

73% Júlia

27.12.2013

Celá oblasť je plná zelene, veľmi pekná lokalita priamo v oblasti Forte dei Marni. Je to veľmi tiché, pokojné miesto. Hotel je vhodný aj pre deti, keďže je tu aj detský bazén, teda mimo iné bazény, ktoré sú v komplexe. Na deti myslí hotel aj čo sa týka celej plochy v okolí hotela, ľahko prístupný terén a bezpečný, čo sa nám páčilo. Bazény boli čisté. Animátori boli zanietení a bolo vidieť, že prácu s deťmi robia radi. Venovali im veľa času. Hotelová záhrada je rozľahlá, radi sme si pochutnávali na drinkoch v bare pri bazéne v záhrade. Je vidieť, že hotel prešiel pred nedávnom rekonštrukciou, všimli sme si to najmä na kúpeľni. Inak to bola štandardne zariadená izba, skôr účelne. Z okna sme mali krásny výhľad. Boli sme trochu prekvapení, že je to opäť jeden z tých hotelov, kde sa aj napriek all inclusive musí priplácať za niektoré služby (napr. capuccino). Pláž bola pekná, no v mori stále niečo plávalo. Neďaleko sa pracuje s drevom, tak sme predpokladali, že to bolo príčinou malých kúskov plávajúcich na hladine. Možno to bola len sezónna záležitosť a možno nie. V hoteli je aj vírivka jacuzzi. Personál bol priateľský, aj upratovacie služby boli zvládnuté výborne. Jedlo bolo pomerne strohé, tu vidíme nedostatky hotela, obsluha príjemná a snaživá.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Toskánsko

Fattoria Belvedere recenzie 83%

Fattoria Belvedere

Taliansko - Toskánsko - Casino di Terra

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villaggio Turistico La Cecinella recenzie 80%

Villaggio Turistico La Cecinella

Taliansko - Toskánsko - Cecina Mare

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Acapulco recenzie 73%

Acapulco

Taliansko - Toskánsko - Forte dei Marmi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Borgo Di San Martino recenzie 73%

Hotel Borgo Di San Martino

Taliansko - Toskánsko - Riparbella

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villaggio Girasole recenzie 73%

Villaggio Girasole

Taliansko - Toskánsko - Follonica

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fattoria Di Castiglionchio recenzie 70%

Fattoria Di Castiglionchio

Taliansko - Toskánsko - Rignano sull`Arno

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Piccadilly recenzie 70%

Piccadilly

Taliansko - Toskánsko - Lido di Camaiore

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Hotel & La Pace recenzie 63%

Grand Hotel & La Pace

Taliansko - Toskánsko - Montecatini Terme

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golf Hotel Punta Ala recenzie 60%

Golf Hotel Punta Ala

Taliansko - Toskánsko - Punta Ala

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu