Najnovšie recenzie hotelov

Gattarella Resort recenzie

Gattarella Resort & Residence

Taliansko - Apulia - Lama le Canne

63% Ján

09.01.2015

Hneď ako sme pricestovali, sme pochopili, prečo je tento hotel tak obľúbený. Prostredie je dokonalé, ubytovaní sme boli v parku, všade úžasná vegetácia, všade to voňalo, únik od stresu a zhonu. Ubytovanie je len kúsok od pláže a ešte akej, no na toto budeme spomínať ešte dlho. Na môj vkus tu bolo príliš veľa ľudí, ale nie je sa čomu diviť, každý si chcel užiť krásnu pláž. Niektoré rady boli bezplatné, no bolo ťažké sa tam dostať. V hoteli a na pozemnku v okolí je krásne - všetko je dobre udržiavané, izby bez škvrnky a jedlo bolo vynikajúce. Snáď si to udržia, lebo sa sem radi vrátime. Personál bol veľmi príjemný, bez ohľadu na to, kde sme sa s nimi stretli - v jedálni, na pláži, v priestore recepcie. Sú tu na výber tri A la carte reštaurácie a tri bary - všetky veľmi fajn. Výhodou bol hlavne bar na pláži. Poskytujú izby štandardné i rodinné. Animátori robili program pre dospelých aj deti, aj napriek tomu, že boli animácie v taliančine, všetci sa bavili. Večer bol program v amfiteátri, atmosféra skvelá. Pozor - pripojenie wifi sa platí a je dostupné len niekde, takže sme rodine poslali radšej sms.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Serena recenzie

Granserena Hotel

Taliansko - Apulia - Torre Canne

76% Branislav

28.07.2014

Dobré služby až na inkluzíve, čo bolo v talianskej predstave všetko mini aj nápoje kávu espresso len za poplatok. Juice boli nalievané do miniatúrnych umelohmotných pohárikov a minimum výberu alkoholu. Obsluha sa snažila pri bare, ale s porovnaním iných hotelov ponúkané služby na veľmi nízkej úrovni.

prečítať si celú recenziu
Nova Yardinia Resort - Kalidria Thalasso Spa Resort - MGallery Collection recenzie

Kalidria Hotel & Thalasso Spa

Taliansko - Apulia - Castellaneta Marina

83% Emil a Maja

19.12.2013

Hotel sme navštívili s priateľkou. Hľadali sme niečo, kde by sme si poriadne oddýchli. Tento hotel je umiestnený tak trošku mimo všetkého, ale je to ideálne miesto ak chcete kľud a relax. Thalasso bolo úžasné. Všetko fungovalo ako hodinky, všade príjemní ľudia a bolo vidieť, že presne vedia, čo robia. Personál bol veľmi milý. Nemuseli sme riešiť žiadne problémy. Hneď po príchode vás uchváti krásna recepcia. Mali sme polpenziu a vieme, že sa dalo naobedovať v reštaurácii na pláži. My sme to nevyužívali. Nevýhodou bolo, že sme boli cez sezónu a hotel bol v podstate úplne plný. Bolo to cítiť najmä pri raňajkách a večeri. Jedlo bolo síce výborné, ale organizácia v reštaurácii trocha škrípala. Bolo treba čakať na stôl a boli aj rady pri bufete s jedlom. Kvôli tejto zlej organizácii by som ubrala jednu *. Izby sú veľké s dvoma veľkými posteľami a sú veľmi pekne zariadené. Bolo tam dosť miesta na kufre, skrine, stôl s kreslami. V kúpeľni boli k dispozícii aj župany. Upratovali dvakrát denne, čo je možno aj zbytočné. Sem by som rodinám s deťmi neodporúčala, ale skôr susedný hotel, tam toho majú pre deti viac prispôsobené. My sme si v tomto hoteli fantasticky oddýchli.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Masseria Santa Lucia recenzie

Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Taliansko - Apulia - Costa Merlata

73% Boris

19.12.2013

Na dovolenke sme boli s dvoma deťmi tak sme hľadali niečo, čo by mohlo vyhovovať práve im. Potrebovali sme niečo s animačnými programami, aby sa deti nenudili. Kým sa deti hrali, my sme si vychutnávali pokoj. Najradšej sa hrali v bazénoch. Bazény boli výborné a všade bolo dostatok lehátok. V okolí hotela toho veľa nie je. Bary sa zatvárajú už pred polnocou. Po skočení večerných programov - cca o jedenástej, už nie je kam ísť. Určite sa oplatí spraviť si výlet do Ostuni. Mesto stojí za to. Pláž, čo je bližšie k hotelu je skalnatá, takže deti tam ani nechodili a na pieskovú pláž premával hotelový autobus. Stravovanie na hoteli je drahé - o tom nepochybujte. V tomto sa oplatí mať k dispozícii auto a chodiť sa stravovať do reštaurácií v meste, prípadne si niečo nakúpiť mimo hotela. Auto sa oplatí aj preto, že taxikári pýtajú nehorázne sumy. Treba si dať pozor. Ubytovanie je fajn, izby sú dosť veľké, v izbe bol iba sprchovací kút, klimatizácia fungovala na 100%. So sprchou boli občas problémy...akoby klesal tlak a voda potom tiekla veľmi slabo. Bungalovy mali terasy so stolíkom a stoličkami. My sme mali polpenziu. Raňajky boli formou švédskych stolov a večere boli 5 chodové. Strava bola veľmi chutná.

prečítať si celú recenziu
Grand Hotel Serena recenzie

Granserena Hotel

Taliansko - Apulia - Torre Canne

80% zolo

19.12.2013

Hotel je fajn, ponúka kvalitné služby, ale nebolo to asi nič pre nás. Hotel je skôr vhodný pre starších ľudí, ktorí uprednostňujú spa, masáže, rôzne procedúry a zároveň chcú byť pri mori. Poloha hotela je výborná. V hoteli bolo aj zopár rodín s deťmi, ale väčšina klientov boli starší ľudia. Nemôžeme sa však sťažovať ani na služby, či stravu. Všetko bolo v najlepšom poriadku. Nemáme čo kritizovať. Organizačne je všetko veľmi dobre zvládnuté. Zvláštny je však systém nosenia farebných náramkov. Neskôr sme sa dozvedeli, že farba sa líši podľa toho, koľkokrát už klient navštívil hotely siete Bluserena. Pripadalo mi to trochu diskriminačné. Snáď nechceli niekoho uprednostňovať??? Bolo to zvláštne. Animačný tím je veľmi príjemný a nevtieravý. Izby sú priestranné, veľa ich má výhľad na more. Pláž je krásna, udržiavaná. Na pláž je to kúsok cez palmovú záhradu. Jedlo v reštaurácii je skvelé. Nevýhodou bolo, že jedna z reštaurácií nemala klimatizáciu, čo je hlavne počas sezóny neznesiteľné. Čo sa jedla týka, páčilo sa nám, že mali k dispozícii aj kútik s diétnymi jedlami, kútik pre deti a dokonca aj špeciálna strava pre celiatikov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Covo Dei Saraceni recenzie

Covo Dei Saraceni

Taliansko - Apulia - Polignano a Mare

76% Ján

16.12.2013

Krásna lokalita, toto miesto sa nachádza priamo v meste Positano, hotel patrí k tým okúzľujúcim historickým budovám, s typickými obkladmi, ktorých je v oblasti Amalfi množstvo. Celá oblasť dýcha históriou. Hotel mal pekný aj interiér. Naša izba bola priestranná s veľkou terasou, pravidelne uprataná. Mali sme úplné súkromie a pokoj. Výhľad bol priamo na vodu. Len kúsok od hotela premáva trajekt. Vďaka výhodnej polohe sme to mali blízko do obchodov a aj do reštaurácií. S jedlom v hoteli sme boli spokojní, no radi sme vyskúšali aj miestne reštaurácie. Pod hotelom je veľmi dobrá kaviareň, kde sme si pochutili na výbornej zmrzline. Služby sú na vysokej úrovni, personál bol ústretový a priateľský, snažili sa byť veľmi nápomocní, ale nie dotieraví. Rozhodne je v tejto oblasti, čo robiť, nebudete sa nudiť. Môžete sa motať po meste, nakupovať, obdivovať pamiatky, či si užívať pokoj v areáli hotela, pri bazénoch. Pláž je kamenistá, takže sme veľa času trávili v areáli hotela a ocenili sme jeho úpravu a čistotu a dostatok ležadiel. Jediné skutočne negatívum pre mňa bolo pripojenie na internet. Nedalo sa pripojiť na izbe, pripojenie funguje len v hotelovej hale.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gusmay recenzie

Gusmay Resort

Taliansko - Apulia - Peschici

76% Erika

12.12.2013

So službami a celkovým prístupom ľudí, ktorí tu pracovali, sme boli spokojní. Vychádzali nám v ústrety, neváhali sme ich požiadať o pomoc, keď bolo treba a oni to ochotne s úsmevom na tvári vyplnili. V areáli sa nachádza bazén a krásne záhrady. Bazén bol čistý a ideálny aj pre malé deti, čo sa týka prístupu, teploty i hygieny. Páčila sa nám tunajšia pláž. Nachádza sa v prírodnej zátoke. Tento hotel by som rozhodne odporučila pre rodiny s deťmi a to aj pre tie najmenšie deti. Na pláži je veľa plytčín, takže prístup do mora je ideálny. K dispozícii boli ležadlá aj slnečníky. Jedlo nám chutilo, raňajky boli podávané formou bufetu. Raňajky boli chudobné, no na obed a večeru nám to hotel vynahradil. Je známe o Talianoch, že neraňajkujú alebo len niečo malé zahryznú, my sme, bohužiaľ, zvyknutí na poriadne raňajky, ktorými začíname deň, ale to by som nevidela ako chybu. Oplatí sa prenajať si auto a popozerať si aj okolie. My sme si urobili výlet do neďalekej dedinky Peschici. V okolí hotela nie je nejaký extra nočný život, za ním si budete musieť zájsť do Peschici či Vieste. Izba bola pekná, vždy čistá. Wi-fi pripojenie nestálo za nič.

prečítať si celú recenziu
Hotel Maritalia Club Village recenzie

Maritalia Hotel Club Village

Taliansko - Apulia - Peschici

76% Anka L.

11.12.2013

Hotel Maritalia Hotel Club Village sa nám páčil, bol celkom pekný a aj izba, v ktorej sme boli ubytovaní. Príjemná atmosféra. Izba mala aj pomerne veľkú terasu. Dodržiavali hygienu, pravidelne upratovali. Strava bola chutná, ale upozorňujem na to, že v Taliansku nečakajte obrovský výber jedla na raňajky. Tu to nie je ako v iných krajinách, kde ste si nevedeli vybrať. Taliani sa príliš nezameriavajú na raňajky, preto sú prosté a výber obmedzený. Obedy a večere boli chutné. Pochutili sme si najmä na ich rybách a výborných cestovinách pomodoro. Trošku nás zarazilo, keď sme videli, že sa nápoje podávajú len v plastových pohárikoch. Pláž sa nachádza neďaleko hotela, čo bolo výborné. More bolo teplé a čisté. Do mesta to je už ďaleko. Premáva tu kyvadlová doprava, takže nie je problém si urobiť výlet. Všetky priania a prípadné nedostatky stačilo nahlásiť na recepcii a pohotový personál ich hneď vyriešil. Hotel sa orientuje na rodiny s deťmi. Každý deň sa konali animácie. Boli zaujímavé a zábavné, deti si zatancovali. Rozhodne hotel doporučujem rodinám s deťmi, bude sa im tu páčiť, zábava trvá celý deň. Škoda, že sme nestihli vyskúšať kúpele.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Apulia

Kalidria Hotel & Thalasso Spa recenzie 83%

Kalidria Hotel & Thalasso Spa

Taliansko - Apulia - Castellaneta Marina

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Granserena Hotel recenzie 78%

Granserena Hotel

Taliansko - Apulia - Torre Canne

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Maritalia Hotel Club Village recenzie 76%

Maritalia Hotel Club Village

Taliansko - Apulia - Peschici

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gusmay Resort recenzie 76%

Gusmay Resort

Taliansko - Apulia - Peschici

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Covo Dei Saraceni recenzie 76%

Covo Dei Saraceni

Taliansko - Apulia - Polignano a Mare

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Hotel Masseria Santa Lucia recenzie 73%

Grand Hotel Masseria Santa Lucia

Taliansko - Apulia - Costa Merlata

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ostuni Rosa Marina Resort recenzie 73%

Ostuni Rosa Marina Resort

Taliansko - Apulia - Rosa Marina

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pietrablu Resort & Spa recenzie 70%

Pietrablu Resort & Spa

Taliansko - Apulia - Polignano a Mare

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gattarella Resort & Residence recenzie 63%

Gattarella Resort & Residence

Taliansko - Apulia - Lama le Canne

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu