Najnovšie recenzie hotelov

Il Gattopardo Terme & Beauty Farm recenzie

Il Gattopardo Terme & Beauty Farm

Taliansko - Ischia - Forio

30% Vala

07.10.2019

Izby v hoteli sú zastaralé, nemoderné, zodpovedajú dvom hviezdičkám. Najprv nás ubytovali v prízemnej izbe, ktorá nebola súčasťou hlavnej budovy, izba mala výhľad na vinič. Tieto izby sú maličké, s maličkým oknom a veľmi tmavé. Po reklamácii nás veľmi neochotne dali do hlavnej budovy, izba bola o niečo lepšia, avšak kúpeľne sú veľmi staré, napríklad sprchovacia hlavica normálne pichá, pretože je aspoň 30 ročná a zanesená vodným kameňom. Takéto sprchy sú aj pri bazéne. Vnútorný bazén a jeho priestory nevzbudzovali dôveru, nezdali sa veľmi čisté, koberec pred vírivkou zakrýval hrdzavý poklop. Na chodbe pri izbách veľká plieseň a opadaná stena. Vstupné priestory aj dvor hotela je celkom v poriadku, hotel je umiestnený v ovocnom sade. Personál hotela je veľmi nevľúdny, nikdy sa neusmieva a až na pár výnimiek, ani nezdraví. Raňajky veľmi úbohé (hlavne cca 10 džemov), jeden druh šunky, občas aj saláma a za týždeň 2x praženica. Večere výber z menu, ale tie boli dobré. Okolie hotela je dosť neupravené. My sme boli na poznávaco-rekreačnom pobyte, takže verejnú pláž sme nevyužili, dvakrát sme sa boli kúpať v Poseidonových záhradách, ktoré sú úžasné. Delegátky CK boli fantastické. Ischia je krásna...

prečítať si celú recenziu
Galidon Terme & Village recenzie

Galidon Terme & Village

Taliansko - Ischia - Forio

80% Andrej Svitana

21.09.2019

Hotel je obklopený južnými stromami a množstvom kvetín. Vyhovuje dôchodcom trpiacim na kĺbové ochorenia, pretože v bazénoch je termálna voda. Dostupnosť z letiska až do hotela je pomerne zložitá, ak je zabezpečená doprava je potrebné počítať okolo 2 hodín. Ubytovanie je v centrálnej budove a v množstve ubytovanie bungalovového typu.

prečítať si celú recenziu
Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance recenzie

Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance

Taliansko - Ischia - Forio

86% Ivana K.

11.07.2019

Môžem vyjadriť maximálnu spokojnosť s ubytovaním v tomto rezorte, po všetkých stránkach. Celý areál je krásne udržiavaný, všade vysadené nádherné stromy, kry a kvety. Tiché prostredie vhodné pre niekoho, kto hľadá kľud a pokoj. Ubytovaní sme boli mimo hlavnú budovu, v bungalovoch. Zariadenie izby bolo jednoduchšie - účelné, ale bolo tam všetko, čo treba. Klimatizácia je samozrejmosťou, všade bolo čisto a poriadené - úplne postačovalo. Strava výborná a veľmi milý personál. Súčasťou areálu je aj bazén s "normálnou" aj teplou vodou. Maximálna spokojnosť.

prečítať si celú recenziu
Villa Al Parco recenzie

Villa Al Parco

Taliansko - Ischia - Forio

60% Anna B.

23.10.2018

Podlaha v izbe neumyta, v kupelni umyvadlo neciste, taktiez aj pohar na vodu spinavy.

prečítať si celú recenziu
Citara recenzie

Citara

Taliansko - Ischia - Citara

46% Sondria

27.03.2017

Hotel sa nachádza v okrajovej časti mesta Forio, približne pol hodinu od prístavu Ischia Porto, hneď pri hlavnej ceste, cca 6 minút pešo k termálnemu parku Poseidonove záhrady. Vzdialenosť na pláž je 250-300m, po ceste je jeden menší supermarket a obchodíky so suvenírmi a plážovými potrebami. Hotel má dva menšie termálne bazény. Na prízemí kľudový s masážnymi tryskami a ležadlami, na streche hotela s možnosťou plávania, veľká terasa s ležadlami, bar s veľmi príjemnou obsluhou a nádherným výhľadom na more a západ slnka. Pri bazénoch sú samozrejmosťou wc a sprchy. Animácie ani možnosti športu v tomto hoteli nie sú. Vhodnejšie pre páry alebo ľudí, ktorí chcú kľudnú dovolenku bez "hluku" animácií.

prečítať si celú recenziu
Park Hotel Terme Mediterraneo recenzie

Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance

Taliansko - Ischia - Forio

90% Zuzka

03.08.2016

Bola to naozaj skvelá nezabudnuteľná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Park Victoria recenzie

Park Victoria & Nebengebäude

Taliansko - Ischia - Forio

66% Simona

21.01.2014

Dovolenka v tomto hoteli bola fajn, nebola ničím výnimočná, čakali by sme niečo špeciálne, ale v zásade sa nemáme na čo sťažovať. Personál odvážal dobrú prácu, snažili sa. Boli priateľský a pracovití. Niektoré veci im dlhšie trvali, mali na všetko čas. Upratovanie by mohlo byť aj vyššie, ale snažili sa a my sme sa tu cítili pohodlne. Miesto môžeme len odporúčať. Ostrov Ischia je krásny – krásna príroda a je tu toho aj hodne pre milovníkov histórie. Hotel leží vo štvrti zvanej Foria. Je to pokojná a príjemná oblasť. Nie je to ďaleko od centra, ale pritom nie ste priamo v rušnom meste, je to ideálna kombinácia, kedy si môžete užiť relax a pokojný spánok, ale nie je to ďaleko, aby ste mohli vyraziť za zábavou. Boli to práve tieto dôvody, prečo sme sa rozhodli pre tento hotel. Strava bola chutná. Podávali všetko typicky talianske. To sme sa potešili, lebo radi si vychutnávame krajinu aj prostredníctvom jedla. Tu varili veľmi chutne. Odporúčame navštíviť kúpele Negombo. Personál bol milý, najmä obsluha v reštaurácii.

prečítať si celú recenziu
Il Grand Hotel Punta Molino recenzie

Punta Molino Beach Resort & Thermal Spa

Taliansko - Ischia - Ischia Porto

70% Max

16.12.2013

V hoteli sa nám páčilo aj vďaka krásnej lokalite, aj vďaka prístupu personálu. Boli veľmi profesionálni a príjemní. Hotel sa nachádza len kúsok od Ischia Ponte a ohromujúceho kláštora. Je ho vidieť zo súkromnej pláže, ktorá patri k hotelu. Izba bola pekná, mala svoj balkón. Bola pohodlná, i keď trochu malá. Kúpeľňa pekná, k dispozícii boli aj župany a papuče. V hoteli bolo hodne rodín so staršími deťmi a staršie páry. Kúpalisko bolo pekné, páčili sa nám aj termálne kúpele a telocvičňa, no hotel by sa mal zamyslieť nad ich rekonštrukciou. Bolo na týchto priestoroch zjavne vidieť, že už sú staršie. Je to krásne miesto na dovolenku, ale neprišiel mi hodný svojej ceny, resp. nezodpovedal počtu hviezdičiek, ktoré sme si našli na internete. Len nejakých cca 5 minút od hotela je pasáž s obchodmi a barmi. Jedlo bolo veľmi chutné, boli sme spokojní a mali sme možnosť ochutnať viaceré talianske vína. Každý večer bol nejaký program, či už spevák alebo klavirista a iné.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ischia

Park Victoria & Nebengebäude recenzie 90%

Park Victoria & Nebengebäude

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance recenzie 88%

Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Galidon Terme & Village recenzie 80%

Galidon Terme & Village

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Parco Hotel Terme Villa Teresa recenzie 78%

Parco Hotel Terme Villa Teresa

Taliansko - Ischia - Forio

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sorriso Thermae Resort & Spa recenzie 76%

Sorriso Thermae Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Punta Molino Beach Resort & Thermal Spa recenzie 70%

Punta Molino Beach Resort & Thermal Spa

Taliansko - Ischia - Ischia Porto

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Tritone Resort & Spa recenzie 70%

Hotel Tritone Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villa Al Parco recenzie 60%

Villa Al Parco

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Villa Thomas recenzie 60%

Hotel Villa Thomas

Taliansko - Ischia - Forio

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu