Najnovšie recenzie hotelov

Villa Al Parco recenzie

Villa Al Parco

Taliansko - Ischia - Forio

60% Anna B.

23.10.2018

Podlaha v izbe neumyta, v kupelni umyvadlo neciste, taktiez aj pohar na vodu spinavy.

prečítať si celú recenziu
Citara recenzie

Citara

Taliansko - Ischia - Citara

46% Sondria

27.03.2017

Hotel sa nachádza v okrajovej časti mesta Forio, približne pol hodinu od prístavu Ischia Porto, hneď pri hlavnej ceste, cca 6 minút pešo k termálnemu parku Poseidonove záhrady. Vzdialenosť na pláž je 250-300m, po ceste je jeden menší supermarket a obchodíky so suvenírmi a plážovými potrebami. Hotel má dva menšie termálne bazény. Na prízemí kľudový s masážnymi tryskami a ležadlami, na streche hotela s možnosťou plávania, veľká terasa s ležadlami, bar s veľmi príjemnou obsluhou a nádherným výhľadom na more a západ slnka. Pri bazénoch sú samozrejmosťou wc a sprchy. Animácie ani možnosti športu v tomto hoteli nie sú. Vhodnejšie pre páry alebo ľudí, ktorí chcú kľudnú dovolenku bez "hluku" animácií.

prečítať si celú recenziu
Park Hotel Terme Mediterraneo recenzie

Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance

Taliansko - Ischia - Forio

90% Zuzka

03.08.2016

Bola to naozaj skvelá nezabudnuteľná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Park Victoria recenzie

Park Victoria & Nebengebäude

Taliansko - Ischia - Forio

66% Simona

21.01.2014

Dovolenka v tomto hoteli bola fajn, nebola ničím výnimočná, čakali by sme niečo špeciálne, ale v zásade sa nemáme na čo sťažovať. Personál odvážal dobrú prácu, snažili sa. Boli priateľský a pracovití. Niektoré veci im dlhšie trvali, mali na všetko čas. Upratovanie by mohlo byť aj vyššie, ale snažili sa a my sme sa tu cítili pohodlne. Miesto môžeme len odporúčať. Ostrov Ischia je krásny – krásna príroda a je tu toho aj hodne pre milovníkov histórie. Hotel leží vo štvrti zvanej Foria. Je to pokojná a príjemná oblasť. Nie je to ďaleko od centra, ale pritom nie ste priamo v rušnom meste, je to ideálna kombinácia, kedy si môžete užiť relax a pokojný spánok, ale nie je to ďaleko, aby ste mohli vyraziť za zábavou. Boli to práve tieto dôvody, prečo sme sa rozhodli pre tento hotel. Strava bola chutná. Podávali všetko typicky talianske. To sme sa potešili, lebo radi si vychutnávame krajinu aj prostredníctvom jedla. Tu varili veľmi chutne. Odporúčame navštíviť kúpele Negombo. Personál bol milý, najmä obsluha v reštaurácii.

prečítať si celú recenziu
Il Grand Hotel Punta Molino recenzie

Grand Hotel Punta Molino Terme

Taliansko - Ischia - Ischia Porto

70% Max

16.12.2013

V hoteli sa nám páčilo aj vďaka krásnej lokalite, aj vďaka prístupu personálu. Boli veľmi profesionálni a príjemní. Hotel sa nachádza len kúsok od Ischia Ponte a ohromujúceho kláštora. Je ho vidieť zo súkromnej pláže, ktorá patri k hotelu. Izba bola pekná, mala svoj balkón. Bola pohodlná, i keď trochu malá. Kúpeľňa pekná, k dispozícii boli aj župany a papuče. V hoteli bolo hodne rodín so staršími deťmi a staršie páry. Kúpalisko bolo pekné, páčili sa nám aj termálne kúpele a telocvičňa, no hotel by sa mal zamyslieť nad ich rekonštrukciou. Bolo na týchto priestoroch zjavne vidieť, že už sú staršie. Je to krásne miesto na dovolenku, ale neprišiel mi hodný svojej ceny, resp. nezodpovedal počtu hviezdičiek, ktoré sme si našli na internete. Len nejakých cca 5 minút od hotela je pasáž s obchodmi a barmi. Jedlo bolo veľmi chutné, boli sme spokojní a mali sme možnosť ochutnať viaceré talianske vína. Každý večer bol nejaký program, či už spevák alebo klavirista a iné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sorriso Thermal & Resort recenzie

Sorriso Thermae Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

76% Manuel

14.12.2013

Strávili sme v tomto hoteli príjemnú dovolenku. Personál bol veľmi milý. Je to dosť malý hotel, ale pekný, už nejaký čas hotel prechádza rekonštrukciou. Zrekonštruovaný bar bol veľmi pekný a čistý. O celý komplex sa zamestnanci dobre starajú, udržujú hygienu. Izba bola tiež vždy čistá a uprataná. Kúpeľňa bola síce priestranná, ale opotrebovaná. Dúfam, že je tomu tak len preto, že ju ešte čaká rekonštrukcia. Milo nás prekvapila kvalita jedla – čerstvé šťavy z ovocia, mäsové i vegetariánske jedlá, domáce pečivo... Podávali sa predjedlá, šaláty aj dezerty. Obed sme si mohli vychutnať pri bazéne. Jedlo bolo chutné. S personálom sa nám dobre komunikovalo, vždy oceníme, keď zamestnanci ovládajú cudzie jazyky. Zamestnanci boli veľmi priateľskí. Hotel má dva vonkajšie bazény a jeden krytý. Odporúčame navštíviť wellness centrum, vyskúšali sme rôzne procedúry a viacero masáží a je tu aj sauna. Okolie je krásne, my sme si urobili výlet do Paduy. Mestečko je vzdialené cca 10km. Dávam do pozornosti kaplnku Scrovengi – Giottova práca.....nenechajte si ujsť. Blízko sa tiež nachádza pohorie Euganei, ktoré stojí za výlet. My sme si vychutnali vychádzku popri starobylých vilách. Na mnohých miestach tu nájdete aj ochutnávky vín.

prečítať si celú recenziu
Hotel Terme Tritone recenzie

Hotel Tritone Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

70% Karol

14.12.2013

Hotel sa nachádza v pokojnej oblasti. Skladá sa z hlavnej budovy a z vedľajších budov. Odporúčame termálne kúpele, naši známi nám ich odporučili najmä na reumatizmus. Jedlo bolo chutné, no jedálenské priestory sú hodne stiesnené, jeden stôl vedľa druhého, je tam hluk počujete každé slovo hostí, ktorí sedia hneď pri vás. Raňajky podávali formou bufetu. Strava zodpovedala 4 hviezdičkám. Odporúčame Forio, čo je vlastne pešia zóna. Ľahko sem prídete aj pešo. Krásne sú tzv. Poseidonove záhrady. Rozhodne si urobte výlet, či už dostupnou autobusovou dopravou, alebo výlety ponúkala aj samotná cestovka. Hotel má k dispozícii vonkajší bazén, sú pri ňom ležadlá aj slnečníky. Udržiavali ho a pravidelne čistili. Našťastie sa nám nestalo, že by sme si museli ležadlá rezervovať hneď skoro ráno. Bolo ich dosť. Čo sa týka krytého bazénu a šatne pri ňom, tam by som už čo to vytkla. V celom hoteli vrátane izby bolo čisto, no tu by som mala určite nejaké tie výhrady. Personál bol príjemný a priateľský. Aj keď je tento hotel mimo luxusné hotely, aj tak by som ho odporučila.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Park Victoria & Nebengebäude

Taliansko - Ischia - Forio

90% Zita

06.07.2011

jednoznacne by som sa sem este vratila, pre jedinecnost tohto ostrova, pre tu atmosferu a vsetky tie krasy,,,

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ischia

Park Victoria & Nebengebäude recenzie 90%

Park Victoria & Nebengebäude

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance recenzie 90%

Park Hotel Terme Mediterraneo & Dependance

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Parco Hotel Terme Villa Teresa recenzie 78%

Parco Hotel Terme Villa Teresa

Taliansko - Ischia - Forio

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sorriso Thermae Resort & Spa recenzie 76%

Sorriso Thermae Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Hotel Punta Molino Terme recenzie 70%

Grand Hotel Punta Molino Terme

Taliansko - Ischia - Ischia Porto

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Tritone Resort & Spa recenzie 70%

Hotel Tritone Resort & Spa

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Villa Thomas recenzie 60%

Hotel Villa Thomas

Taliansko - Ischia - Forio

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Villa Al Parco recenzie 60%

Villa Al Parco

Taliansko - Ischia - Forio

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Citara recenzie 46%

Citara

Taliansko - Ischia - Citara

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu