Najnovšie recenzie hotelov

Airone Bianco recenzie

Airone Bianco

Taliansko - Emilia Romagna - Lido delle Nazioni

30% Ivana

01.08.2019

Ubytovanie sme mali vo vile, ktorá mala prízemie a poschodie. Na prízemí bola kuchyňa, izba a kúpeľňa. Na poschodí bola izba. Na fotkách, ktoré ponúkajú, je krásne ubytovanie, prehozy na posteľ, vyzerá to priestranné. Realita bola malá tmavá kutica, nefungovali sieťky na oknách, plieseň na stenách, nefunkčná umývačka, rozpadnuté kľučky, špinavé vankúše... Nemali sme v cene ani prikrívky, ani obliečky na tie vankúše, toaleta... . Keď sme prišli, tak nám povedali, že sme si mali obj. dopredu a stojí to 5 eur na jednu posteľ. Personál v komplexe bol bez záujmu. Nevedeli poriadne po anglicky a ani sa neusmiali... Animácie len pre Talianov. Našlo sa pár animátoriek, čo sa snažili po anglicky. Tie musím pochváliť. Tie boli príjemné. Pre deti každý večer program, ale vo veľkom stane, kde bolo milión komárov. Takže sa tam nedalo sedieť. More bolo ďaleko. Asi 1 km. Ale to nebola naša pláž. Naša pláž bola veľmi, veľmi ďaleko. Autom asi 6 min. Chodilo 9-miestne auto a to zvážalo na pláž zadarmo. Bolo treba sa prispôsobovať časovo zvozom. Žiadne promenády ani bary. Je to taká väčšia dedina. Pláž bola čistá, more teplé a krásne. To bolo skvelé. Mali sme zapl. raňajky. Tie boli každé ráno rovnaké. Na osobu 8 eur. Biele pečivo, tousty, vajce, šunka, syr, saláma, syrokrém, maslo, nutela, kroasanty polotovar, kávu si musíš objednať... Celý pobyt žiadna zelenina. Dalo sa z toho vybrať, ale za tie peniaze sme čakali aj niečo lepšie. Za mňa túto oblasť neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Silvia recenzie

Hotel Silvia

Taliansko - Emilia Romagna - Rimini - Viserba

0% dasa

11.07.2018

Dobrý deň, volám sa Dáša a bola som na dovolenke v Taliansku, destinácia Viserba a hotel Silvia - doporučený cestovnou kanceláriou. Táto dovolenka, teda tomu sa nedá povedať dovolenka, to bol skôr zlý sen, už cesta na dovolenku bola veľmi divná, prišiel pre nás autobus starý s inou špztkou ako mi nahlásila pani z cestovky a keď som sa spýtala šoféra, kde je náš autobus, odpovedal, že v Nitre a tam doňho presadneme, že už tam čakajú ďalší dovolenkári, aj to tak bolo. Potom sme šli smer Bratislava a toto isté sa opakovalo aj na spiatočnej ceste. Po príchode do hotela sme čakali na izbu a delegátka nám povedala, že aj keď nás ešte nedajú na izbu, budeme mať obed. Obed nebol, lebo delegátka si pomýlila hotel, tak nám o jednej oznámili, že sa musíme ísť najesť mimo hotela. No a potom nám dali izbu, tá na internete vyzerá veľmi pekne oproti tej reálnej. Okolo postele 15 cm priestor, okno sme otvárali len, keď sme šli z izby preč a skriňa sa nám nedala otvoriť, keď bolo otvorené okno, také stiesnené priestory tam boli, na hotel veľmi nepohodlné. Ďalej nám nešiel televízor, ten nám v nedeľu večer zobrali a vrátili až v stredu večer. Veľký šok sme mali na prvých raňajkách, na stole mal každý z nás tanierik s dvoma kolieskami salámy, žiadne švédske stoly, v dvoch džbánoch zarobená sirupová voda, v jednom čistá voda a káva z automatu. Poobede prišla delegátka a to mala veľký šok aj ona, keď sme na ňu všetci začali rozprávať a sťažovať sa, tá sa na nás pozerala, že čo od nej vôbec chceme. Ja keď som povedala, že by tam mala byť nejaká zelenina k raňajkám, tak schytila katalóg, nalistovala hotel Silvia a čítala, že žiadna zelenina tam nie je nikde napísaná, no všetci sme na ňu s nechuťou pozerali. Obedy a večere neboli nikdy načas, každý deň sme mali na obed aj večeru cestovinu, iba dvakrát nám dali namiesto cestoviny rizoto a dokonca varili aj recepčná a upratovačka!!! Jedla bolo málo a keď sa jeden pán spýtal, koľko gramov má jedlo na osobu, všetci sa tvárili, že to nepočuli a to ste nevideli náš "open bar", ako to tam bolo napísane na obraze vo vestibule pri TV "GRUPPO SLOVENO OPEN BAR", to zabilo všetko. V džbánikoch naliata sladká voda, čistá voda, červené a biele víno a ešte pivo naliate z plechoviek, káva v termoske podotýkam už osladená a to bolo na stolíku na recepcii, po ktorom pobehovala kopa mravcov, škoda, že mi ich mobil nezachytil. More na zaplakanie, voda po členky, keď bola po kolená, som jásala od radosti, pláže boli stále špinavé, nikto sa o ne nestaral, vo vode plávalo kopu papierikov a igelitov, zdochnuté kraby, dokonca raz okoloidúci vyťahoval obrovskú mŕtvu medúzu, nechutné, na takúto dovolenku by som neposlala ani nepriateľa a to všetko all inclusive, tak dúfam, že tento hotel už nikdy neuvidím. Bola by som rada, ak by ste vykonali nápravu za túto nevydarenú "dovolenku", ktorá ani zďaleka nebola hodná 843,20 EUR! Ešte doplniť k sťažnosti na dovolenku, spomenula som si, že popri odovzdávaní kľúčov od izby sme museli platiť poplatok za pobytovú taxu a to som ešte nepočula, aby si človek v hoteli s all inclusive mal priplácať nejakú pobytovú taxu, dúfam, že moju sťažnosť vybavíte rýchlo a urobíte nápravu a na záver by som len chcela dodať, aby ste neponúkali klientom hotel, o ktorom nič neviete, takéto veci by sa naozaj nemali stávať!!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Parkhotel Kursaal recenzie

Parkhotel Kursaal

Taliansko - Emilia Romagna - Misano Adriatico

90% majkaJ

26.07.2017

Hotel je situovaný blízko pri pláži. K dispozícii na jednu izbu je jeden slnečník a 2 ležadlá. Izby sú vybavené minikuchynkou, trezorom a TV. Jediná nevýhoda - poschodové postele. Čistota v hoteli - pravidelné upratovanie. Prístup pracovníkov recepcie a čašníkov - super. Jedlo vynikajúce a maximálne dostačujúce. Animácie pre deti aj pre dospelých - aqua gym, dance, miniclub. Bazén pri hoteli s ležadlami. O svojich hostí sa príkladne starajú, prípadné potreby sa riešia. Som veľmi spokojná. Odporúčam. :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Lungomare recenzie

Lungomare

Taliansko - Emilia Romagna - Cervia

96% Janas27

15.07.2016

Pekný hotel, strava, pláž aj s plážovým servisom, ihriská hneď na pláži za lezadlami, ubytovaní sme boli veľmi rýchlo, centrum mesta cca 500m, bezplatné parkovisko - ohradené okolo hotela, hotel vhodný pre všetky vekové skupiny, neďaleko hotela sú kúpele, raz za týždeň tradičná talianska večera, 1 dieťa do 14,99 rokov bolo zdarma. Boli sme veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mon Reve recenzie

Mon Reve

Taliansko - Emilia Romagna - Rimini - Torre Pedrera

26% Martina

17.05.2015

Toto určite nepatrí do kat. hotelov, strava hrôza, izby bez teplej vody, prasknutá doska na WC, keď sme sa sprchovali voda bola všade, určite nevhodný hotel pre rodiny s deťmi, tie nám doslova hladovali, inak lokalita RIMINI super - pláže super, ale hľadajte iné ubytovanie a nie tento hotel! Personál otras ani kávu nevedeli urobiť a ani venovať vrelý pohľad a úsmev, majiteľ ťažký Taliansky boss ktorému trčala "slama z vrecka"!

prečítať si celú recenziu
Family Hotel Marina Beach recenzie

Family Hotel K2 & Strand Marina Beach

Taliansko - Emilia Romagna - Lido Adriano

53% Filip

12.02.2015

Pekné, útulné miesto, na tri hviezdičky fakt fajn hotel. Nič špeciálne neponúkali, no ten základ, ktorý bol v popise hotela sedel. Atmosféru hodnotím pozitívne, animátori sa snažili deckám venovať, dospelí mali kľud, nebolo tu ani moc hlučno, pretože je to jednak dobrá dovolenka a tiež animácie boli len poobede, takže tam doobeda bolo ticho. Super sme sa vyspali, všade ticho, pokojná oblasť. Izba bola jednoduchá - dve postele, nejaká tá skriňa na odloženie vecí (mohlo by byť aj viac), účelne zariadená, jednoduchá, posteľ celkom fajn, spalo sa nám dobre aj v skromnejších podmienkach, osušky nám menili pravidelne za čisté, upratovanie fajn. Z výletov by som odporučil výlet do historickej časti mesta Ravenna. Centrum je veľmi pekné a aspoň sme len neleňošili, ale sa aj trocha vzdelávali. A ešte jedno upozornenie musím napísať, ono je síce pekné, že je napísané, že hotel je priamo pri pláži, ale pred hotelom je ešte areál a trošku sa prejdete, v mnohých rezortoch to tak je, len niektorých to zaskočí. Inak pláž stojí za to, pekná piesočnatá sa dobrý vstup je veľkým plusom.

prečítať si celú recenziu
Perla Verde recenzie

Perla Verde

Taliansko - Emilia Romagna - Milano Marittima

66% Alenka

11.02.2015

V prvom rade by som chcela vyzdvihnúť animácie, my sme dovolenku trávili aj s dvoma deťmi, medzi ktorými je veľký vekový rozdiel a bavili sa veľmi dobre obe a aj my dospelí si animácie pochvaľujeme. Animátori boli zlatí, venovali sa všetkým počas celého dňa a to odhodlane a s radosťou. Aj ostatný personál bol milý, príjemný. Ubytovávanie po príchode prebehlo pomerne hladko, čakali sme ani nie pol hodky, izba bola čistá a nachystaná na nás, nových obyvateľov. Nevýhodou bola jej veľkosť, trochu sme mali problém sa tam zmestiť. Neriešili sme to, ani sme si izbu nevymenili, veď sme aj tak väčšinu času trávili vonku mimo budovu hotela. Areál bol pekný, zeleň priestor na posedenie, chládok i slnečné miesta, bazén, ležadlá, teraska, bar, reštaurácia, vírivka, fitnes slabé, pre lenivcov a vegeťákov (teda pre nás) stačí. Na pláž sme si robili malú prechádzku, potom už len piesok a krásne more, jasné, sem tam neporiadok, ale buďme úprimní, za to môžu nevychovanci, hotel to môže len zmierňovať upratovaním :-(.

prečítať si celú recenziu
Hotel Miami Beach recenzie

Hotel Miami Beach

Taliansko - Emilia Romagna - Milano Marittima

66% Rišo

11.02.2015

Tento hotel sa nachádza v snáď najlepšej časti strediska Milano Marittima. Môžete zaparkovať auto a ísť do centra alebo na pláž a všetko je dostupné po vlastných nohách, stačí si urobiť prechádzku po promenáde a hneď sme aj nakupovali a bavili sa, vyskúšali miestnu reštauráciu za zvládnuteľnú cenu jedla. píniový les obkolesujúci celé toto miesto je úžasný, aspoň tá výstavba nepôsobí ako masovka, ale je to tu všade príjemné a krásne tak, ako má na dovolenke byť. Ešte keď sa nadýchate aj dobrého vzduchu od mora, tak nie je čo dodať. Treba si dovolenku vychutnávať a nie riešiť nejaké tie chybičky, veď tie sú všade. My my sme si oddýchli, chválime prístup miestnych ľudí a nezabudnite navštíviť aj neďaleký park plný zábavy - Moirabilandia či golfové ihrisko. Hotel výzorovo nepôsobí nejak nóbl, na 4 hviezdy by mohol byť aj krajší, bazén je čistý, ale tiež si s dizajnom nedali veľkú námahu, ale služby, prístup a jedlo dopomohli k tomu, aby sme aj my hodnotili hotel na 4 hviezdičky. Veď sme aj tak boli stále v meste či na pláži. Na more sme sa tešili celý rok a bola to paráda, krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do vody. Odporúčame.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Emilia Romagna

Hotel Lux recenzie 90%

Hotel Lux

Taliansko - Emilia Romagna - Rimini - Torre Pedrera

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál0%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Lungomare recenzie 85%

Lungomare

Taliansko - Emilia Romagna - Cervia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kemping Fontanelle recenzie 83%

Kemping Fontanelle

Taliansko - Emilia Romagna - Riccione

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Parkhotel Kursaal recenzie 83%

Parkhotel Kursaal

Taliansko - Emilia Romagna - Misano Adriatico

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Airone Bianco recenzie 76%

Airone Bianco

Taliansko - Emilia Romagna - Lido delle Nazioni

Kvalita izieb50%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Senior Hotel recenzie 70%

Senior Hotel

Taliansko - Emilia Romagna - Cattolica

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Yes Hotel Touring recenzie 70%

Yes Hotel Touring

Taliansko - Emilia Romagna - Miramare di Rimini

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Miami Beach recenzie 66%

Hotel Miami Beach

Taliansko - Emilia Romagna - Milano Marittima

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Perla Verde recenzie 66%

Perla Verde

Taliansko - Emilia Romagna - Milano Marittima

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu