TERMÍN POBYTU: 05.07.2025
PRIDANÉ: 29.06.2025
PREČÍTANÉ: 0-krát
Požehnaní srdečným začiatkom našej dovolenky v nádhernom Grand Palladium Sicilia, mali sme veľké šťastie, že sme sa prvýkrát stretli s Florom, neuveriteľne priateľským a informovaným manažérom.
Natoľko, že si dávam záležať, aby som každé ráno pozdravil Flora, aby som začal svoj deň zdieľaním jeho sršiacej pozitívnej a silnej energie.
Extrémne hladní po prihlásení sme sa rýchlo vybrali do prímorskej reštaurácie PortoFino, kde tím otca a syna Dona Gregoria a Francesca ovláda gril na grilovanie.
Vyžarujú úprimnú a milujúcu vibráciu, sú majstrami show cooking a majú hlbokú vášeň pre poskytovanie maximálnej spokojnosti hostí.
Spolu so špičkovým šéfkuchárom Claudiom sú triumvirátom epikurejskej dokonalosti.
Počas mojich 54 rokov pôsobenia v pohostinstve je Don Claudio najláskavejší a najosobnejší šéfkuchár, akého som kedy stretol.
Podobne ako Julius Caesar, Claudio vedie svoj tím tým, že s nimi pracuje bok po boku.
Grilované chute steakov z miestnej farmy PortoFino, bravčových rezňov, hamburgerov, čerstvo ulovených morských ostriežov, kanic a chňapalov sú ako z iného sveta!
Don Gregorio, majster kulinárskeho umenia, vytvoril pre moju manželku Christine a mňa veľkolepú griglia mixta, ktorá by presahovala štandardy Romana Royala.
Mäso a ryby spárované s Francescovými omáčkami na cestoviny sú neporovnateľné.
Francesco ponúka rotujúce množstvo cestovín al dente, takže jeho lahodné kombinácie sú neobmedzené.
Z celého srdca odporúčam The Grand Palladium Sicilia a ich úžasný tím neuveriteľne milujúcich ľudí!!!
PRÍDAVNÁ RECENZIA: 27. JÚNA
Christine a ja máme za posledných 5 rokov viac ako 8 miliónov zobrazení na Google Maps.
Chiara ~ manažérka služieb pre hostí, odpovedala s najplodnejšou rétorickou vďakou, akú sme kedy dostali!
Po tom, čo sme si naplno užili prvých 8 dní v Palladium Sicilia, nastal čas v programe poskytnúť aktualizáciu.
RICEVIMENTO znamená po sicílsky „prijímať“.
A to je presne to, čo Florov tím vrátane Moa, Andrey a Danily vyjadruje hosťom a prijíma ich s srdečným privítaním pri príchode, ako aj počas ich pobytu.
Na priľahlej stanici Concierge Maria a Daria dôverne poznajú Sicíliu a poskytujú hosťom vzrušujúce výlety a návrhy na večeru.
Tím lobby baru Veronica, Federica a Antonio sú ráno veľmi vítaným pohľadom.
Veronica s bohatou aromatickou kávou Lavazza je kráľovnou cappuccina.
Pri popíjaní rannej čiapky ma zabávajú Salvatore a Giovanni (pán Tick-Tack), ktorí sa delia o svoje múdre slová, zatiaľ čo dokonale upratujú rozľahlú a elegantne zariadenú terasu vo vstupnej hale.
Terasa s výhľadom na Stredozemné more je úžasnou platformou, na ktorej môžeme pracovať s našimi nehnuteľnosťami.
Po splnení našich úloh sa Christine a ja vyberieme na každodennú 5 kilometrovú prechádzku.
Po návrate z výletu hladní ako medvede nás v jedálni PortoFino privítajú potešujúce tváre Carmela a Alby.
Obsluhujúci personál šéfkuchára Claudia, Carmelo a Alba, intuitívne vybavuje požiadavky hostí.
Spolu s Francescom, jeho pôvabnou sestrou Denise a Giovanni Geracim sme prekvapení, ako hladko obsluhujú množstvo hostí.
Po 8 dňoch stolovania v PortoFino nepriberiete ani 1 libru, je to vďaka gurmánskym inováciám Dona Gregoria a jeho syna Francesca.
Domáce teľacie, kuracie, zeleninové, cestoviny a papita od šéfkuchára Claudia sú explóziou chutí sopky Etna!
Aj keď v PortoFino jeme len 1 hlavné jedlo denne, občas sa rozhodneme pre večerné občerstvenie v bufete Sicania.
V jeden majestátny večer sediac pod holým nebom na terase sme mali to potešenie stretnúť sa s Francescom, skutočným občanom sveta.
Francesco vlastnil mačku menom Whisky a bol potešením, keď sa podelil o svoje príbehy plné zábavy.
Požehnaní, že ste zostali v mnohých 5-hviezdičkových hoteloch po celom svete, dôslednosť dokonalosti robí nehnuteľnosť číslo 1.
Grand Palladium spĺňa túto vznešenú značku!
Prečítať celú recenziu »