Recenzie hotelov - Licata (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

90% Juraj N.

03.10.2019

Ubytovanie a za riadenie izby bolo štandardné, upratovanie a čistota bola dobrá. Pokazený trezor (čo sa môže stať) bol po nahlásení vymenený okamžite (príchod pracovníka do 15 minút). Snáď len bezpečnosť trezora je pochybná. Celý je pripevnený na drevotriesku nábytku dvomi skrutkami, takže aj dieťa ho bez problémov vytrhne zo steny!!! Ponuka jedál bola veľmi pestrá. Jediný zlý bod by prináležal oddeleniu grilu, kde väčšina bola pripálená až zhorená. Jediné, čo pomáhalo, bola žiadosť "no black please!". Všeobecne personál vrátane animátorov bol profesionálny a priateľský. Veľmi veľa záleží na delegátke, na ktorú sme mali šťastie, bola jednoducho super!

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

93% Mária

15.08.2019

Parádny rezort pre rodiny s deťmi :), animátori slovenskí a talianski, pozdravujeme Sisu a Denisa :), neoľutujete, keď sa tam vyberiete :), budete spokojní určite. Teplé more, pálivý piesok, famózne jedlá, program super, nie je nuda pre nikoho. ODPORÚČAME.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

86% Miška

09.07.2019

Hotel celkovo - výborný dojem, slušná izba, krásna zeleň, o ktorú sa neustále starali, aj napriek tomu, že sme nikde inde neboli, nám to tu stačilo. Bazén pre deti aj pre dospelých, čisté more. Už pri príchode nachystané občerstvenie... veľmi milé. Jedáleň je trocha masovka. Sedí sa po 8 osôb za okrúhlymi stolmi, čiže sedíte s cudzími ľuďmi, ale vynahradila to kvalita stravy. Hotel ponúka light all inclusive... treba si preštudovať, čo to zahŕňa (nápoje po večeri si už treba zaplatiť)... ešte jeden detail... hodinový transfer autobusom do hotela, ale aj na to sme boli upozornení, takže to bolo ok.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

100% Veronika

08.07.2019

Napriek tomu, že nie som zvyknutá chodiť do rezortov a cez CK, bola som veľmi milo prekvapená. Hotel je situovaný ďalej od mesta, ale pokiaľ idete s deťmi za účelom kúpania sa a zábavy, je tento rezort úžasný. Nádherné prostredie plné zelene, priestranné, nemali ste pocit, že by bolo hlučno, keďže rezort má svoju dennú a nočnú časť. Izby sú veľké, priestranné, a vždy top upratané. Dokonca tu umývajú ešte aj chodníky. V rezorte nenájdete jedinú špinu či fľak, ešte aj puknutá kachlička bola na druhý deň opravená.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

90% Ivka a Petrík s malým Maťkom

08.07.2019

Rezort je vhodný pre rodiny s deťmi. Prvé dva dni sme mali v mori vlny, preto asi nie je vhodné pre úplne najmenších. Zvyšok pobytu však bolo more pokojné. Je tu veľa atrakcií, napr. detské ihrisko, skákací hrad, vodné ihrisko s množstvom striekačiek, animačné programy, dva bazény pre deti s 2 toboganmi, jazda na koni. Pre väčších futbalové a tenisové ihrisko či strieľanie z luku.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

70% Nina

02.07.2019

Pohodová dovolenka v spoločnosti temperamentných Talianov. Celkovo pozitívne hodnotenie. Služby All inclusive je nutné využívať kreditnou kartou, čo mne osobné trošku prekážalo. Ale zvyknete si. Od 19:00 hod. All inclusive služby končia a všetko je výlučne za poplatok. Pivo - 4,50, miešaný kokteil - 5,90€.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

90% Peter

20.09.2018

Areál, more, bazény pekné, čisté. Na pláži, v bazénoch, na športoviskách, na zábavách na vystúpeniach, pri večeri sú stále prítomní animátori, ktorí sa o vás starajú. Bezkonkurenčne najlepší animátori na vysokej a profesionálnej úrovni. Cez deň prebiehajú na rôznych športoviskách súťaže /tenis, lukostreľba, stolný futbal, v kartách, boccia, v spoločenských tancoch, beach volley a pod./. Strava bola super, počasie na 1. :-). Každý večer je v amfiteátri 1,5 hodinové vystúpenie, komediálne scénky, tanečné, hudobné vystúpenia animátorov, celého teamu animátorov, cca 25 ľudí.

prečítať si celú recenziu
Serenusa Village recenzie

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

73% zuzana k.

06.09.2018

Z tyzdnoveho pobytu sme boli v mori, bohuzial, len 2 x, kedze bol vietor, voda bola spinava a plavcik vyhanal pri najmensich vlnach z mora. Kedze sa v mori nedalo kupat, clovek bol zatvoreny v rezorte, kedze z ponuky zajazdov v CK bola na mieste ponuknuta iba Etna. Velke sklamanie, kedze sme prisli v noci a takisto aj odchadzali, nevideli sme zo Sicilie nic. Moznost pozicania auta ziadna ani v meste Licata, jedinom v okruhu, kam sa viete dopravit autobusom. Velmi zle nastavene all inclusive - rozne neprehladne casy, kedy mozete cerpat 3 druhy napojov, zbytocny naramok, kedze musite neustale predkladat karticku, ktora je 1 ks na izbu. Ten, kto nebol na vylete na Etnu, ani nevie, ze je pritomny nejaky slovensky animator ci delegat - ochota 0 bodov. Inak hotel a zahrada krasne, avsak pokial nemate moznost byt v mori a nerozumiete skutocne skvelym talianskym animatorom, nuda a nemate sa kam pohnut. Kedze sme hotel volili ako hotel pre rodiny s detmi, boli sme hlboko sklamani, ked sme museli napriek zaplateniu late checkoutu - 50€ opustit izbu o 14:00. Podotykam, neboli sme jedini, vsetky deti velmi trpeli, lebo boli unavene a 2 rocnemu dietatu nevysvetlite, ze vas z izby vyhodili.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Licata

Serenusa Village recenzie 82%

Serenusa Village

Taliansko - Sicília - Licata

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb6%

Personál86%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie