Recenzie hotelov - Campofelice di Roccella (72)

Najnovšie recenzie hotelov

Fiesta Sicilia Resort recenzie

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

86% Michaela

19.07.2019

Príjemný, väčší hotelový rezort. Dobrá poloha. Ubytovanie komfortné s klimatizáciou. Strava pestrá, super káva. Všade čisto. V hotelovej záhrade príjemné prechádzky. Mali sme zakúpený pobyt do Fiesta Garden Beach, ale ubytovali nás v Athenee Palace, čo je jeden rezort. Nejak sme to neriešili, už druhýkrát nám to cestovka spravila. Na kvalite sa to neodzrkadlilo.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia recenzie

Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

63% Miroslava

31.08.2018

Hotel naozaj krásny a na úrovni, poloha hotela veľmi zlá, 2 bazény, oba skôr vhodné pre deti, pláž - veľké kamene, nemožný prístup do mora, voda v mori špinavá, animačný program slabý.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Sicilia Resort recenzie

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

93% Timea

06.08.2018

Hotel je určite vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre páry. Leteli sme do Catanie, transfer trval 2,5 hodiny. Keďže sme doleteli v noci, ubytovní sme boli okamžite. Dostali sme aj večeru s fľašou lahodného červeného vína. Areál hotela bol veľmi pekný, nakoľko tam je nádherná, celoročne udržiavaná záhrada a je tam čisto. Hlavné mesto Palermo je vzdialené cca hodinu autobusom a mestečko Cefalu cca 30 - 40 minút. Ochotný personál a priateľskí animátori. Izby boli každý deň upratané, minibar dopĺňaný každý druhy deň. Celkovo hotel a celú dovolenku hodnotím na výbornú! Všade sa nájdu chybičky krásy, ale tie mi dovolenku nepokazili, pretože neboli závažné.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Sicilia Resort recenzie

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

76% Rollo

05.08.2018

Hotel sa nachádza v tichej oblasti asi 50 km od Palerma a 15 kilometrov od krásneho mestečka Cefalu. Jedná sa o komplex dvoch hotelov so zdieľanou polohou a službami. Ak máte to šťastie a Vaša cestovná kancelária lieta priamo do Palerma, je to skutočne kúsok. Ak nie, pripravte sa na dopravu cez 160 km a teda vyše dvojhodinové cestovanie z letiska. Areál je skutočne krásny a rozľahlý. Aj pri veľkom množstve hostí si nájdete svoje súkromie, ak budete chcieť.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia recenzie

Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

83% Katarína

04.07.2018

Hotel sa rozprestiera v krásnom prostredí botanickej záhrady s tromi vonkajšími bazénmi a jedným krytým. Izby sú priestranné s balkónom, pekne zariadené s príslušenstvom, čisté, denný servis, denne menia uteráky. Hotel má veľa priestoru na kultúrne a spoločenské vyžitie. Komunikácia so zamestnancami je na veľmi dobrej úrovni, sú milí, ochotní vyhovieť hosťom v každom smere. Slnečníky a ležadlá pri všetkých bazénoch a na pláži pri mori sú zdarma. Strava je pestrá, vynikajúca! Stoly sú nádherne naaranžované, jedlo a sladkosti úžasné! Transfer z letiska v Catánii trvá asi 2 hodiny. Po príchode sme boli hneď ubytovaní. Chcela by som vysloviť pochvalu delegátovi Karolovi, ktorý má nesmierne vedomosti z oblasti histórie, výtvarných umení, náboženstva, prírodných vied, športu, je vtipný s výbornou slovnou zásobou. S pobytom sme boli veľmi spokojní. Tento hotel je vhodný úplne pre každého.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Athenee Palace recenzie

Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

100% Vivi

16.07.2017

V hoteli sme stravili dva tyzdne a mozem len doporucit. Personal bol mily, ochotny a vedel po anglicky, co je v Taliansku dost vynimocne. Jedlo bolo vynikajuce ci uz na ranajky, obedy alebo vecere. Kuchari a casnici tiez velmi prijemni. Animacie boli taktiez velmi dobre, pre kazdeho sa tam najde nieco - deti a dospelych. Hotel na 100% doporucujem a vratila by som sa tam znovu.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Sicilia Resort recenzie

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

83% Steve

08.07.2017

Po prečítaní recenzie p. Dušana som si najprv pomyslel, že my sme boli v tom istom termíne v nejakom inom hoteli. Ťažko obviňovať hotel a cestovku, že skoro ráno ihneď neubytujú cca 80 turistov. To by tých izieb museli mať niekoľko stoviek navyše, predsa všade začína pobyt a služby až od 14. hod. Na druhej strane nespomenul, že po príchode sme sa mohli normálne naraňajkovať a v lobby bare taktiež konzumovať nápoje, aj bez náramkov. My sme trpezlivo a bez nervóznych prejavov čakali a v pohode o 11. hod sme boli ubytovaní. My aj naši známi sme dostali izbu na tom istom poschodí ako nespokojný p. Dušan. Vybavenie izby primerané, aj keď opotrebovanie je už poznať - hotel postavený v r. 1994, ale čisto, minibar naplnený a zdarma dopĺňaný každý druhý deň, čo nebýva zvykom aj v drahších hoteloch. Sem tam nejaký holub po balkóne preletel a sadol, aj mravce sme videli, ale nič dramatické to nebolo. Od delegátov očakávam profesionálny prístup a odstup, nepotrebujem sa s nimi skamarátiť, ani aby ma vodili za ručičku. Všetko potrebné spomínaná delegátka vždy vysvetlila a ochotne vedela odpovedať na naše otázky vždy, keď sme ju v hoteli stretli. Strava bola v hoteli vynikajúca, takže sa nepotrebujem napchávať ešte aj v plážovom bare. Výber alko aj nealko nápojov v ňom bol ozaj široký, ale po prvej návšteve som si vedel zapamätať alebo ľahko pozrieť, čo je zdarma. Chcem len dodať, že to nie som ani zamestnancom cestovky, ani priateľom majiteľa a pod.

prečítať si celú recenziu
Fiesta Sicilia Resort recenzie

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

50% Dušan

04.07.2017

Po prvýkrát sme si s manželkou dopriali ultra all inclusive v hoteli Fiesta Garden Beach na Sicílii za cca 1500€ - cena last minute. Doteraz sme strávil dovolenky v hoteloch max 3 hviezdičky, väčšinou s formou služieb Bed and Breakefast, takže sme boli plní očakávania. Preštudovali sme info z cestovnej kancelárie, pozreli hotelové videá, fotogalérie, všetko sa zdalo super, raj na zemi. Bohužiaľ, v deň kúpy zájazdu som natrafil na nie veľmi príjemné recenzie hotela a ubytovania. Po prílete do Palerma sa o nás postarali delegátky, usmernili nás do autobusov a po cca hodine sme sa dostali do hotela. Po príchode sme boli všetci klienti (cca 60 ľudí - Slováci, Česi) oboznámení s tým, že izby ešte nemajú pripravené a podľa pokynov z cestovky - nás ubytujú do 14tej. Ak si predstavíte, že ste na hoteli o pol siedmej ráno, tak spotení a unavení z nočného letu a jazdy vám geometrickým radom klesá nálada. Všetci sme sa teda zložili vo vestibule hotela a dali sme si zraz v zasadačke s delegátkou, ktorá nám povedala základné veci, ponúkla fakultatívne výlety, ktoré sme si mali možnosť okamžite aj zakúpiť. No čakal som pestrejšie informácie, ústretovejší prístup,...odverklíkované teatro delegátkou, ktorá by iste vyhrala súťaž "kamenné tváre", nestál za veľa. Asi to bol jej postoj obrany pred otázkami klientov. Ale keď sa jednalo o zakúpenie zájazdu, tak to mala uši ako lopúchy. Potom nasledovala spomínaná peripetia s ubytovaním. Upozorňujem, že všetci klienti, ktorí si zakúpili last minute, boli ubytovaní v izbách na prízemí, cca 1, 3 m pod úrovňou zeme... vlhko, tma, hmyz - sarančatá. Keďže som o tomto probléme s ubytovaním vedel, dopredu som si nahlásil izbu na vyššom poschodí. S manželkou nás však čakalo prekvapenie. Izba č. 313, krajná na 2. poschodí. Ak si pozriete plánik na zadných dverách izby s únikovými trasami, zistíte, že táto izba napriek tomu, že nie je v podzemí, je najmenšia zo všetkých na poschodí, šialene úzka a krátka. Veľkosti zodpovedala aj posteľ, ktorá bola asi 150 cm široká a max 190 cm dlhá. Matrac na rošte mäkký, pružinový. Keď som si naň sadol, tak sa na druhom konci ešte chvíľu vlnil. Zariadenie izby vyzeralo už dosť opotrebované, odtrhnuté pánty na dverách do chladničky, vešiak v skrini odlomený a prilepený lepiacou páskou. Po zemi behali mravce a balkón bol kompletne o..... holubmi. Kúpelňa bola taká malá, že dvere len pootvoríte, ak si v nej sadnete na záchod... a sprchový kút s plachtou, ktorá sa vám okamžite prilepí na telo je viac než nekomfortný. Navyše nefungoval ventilátor :-), v izbe nefungoval ani vypínač na svetlo nočnej lampy. Poviem pravdu... za 7 nocí sme sa nevyspali ani raz. Posledné dni sme sa tešili do vlastnej postele-domov. Mrzelo ma, že sme si nedoplatili na recepcii 120€ na pobyt za bungalov. V cestovke nám ho ponúkali za doplatok 210€, takže len marža cestovky bola 90€ - pokladám to za úbohé. Keď sme sondovali, kto bol ubytovaní v priestranných izbách na horných poschodiach... boli to všetko Nemci, Francúzi, Indovia, Taliani, Rusi, Angličania. My, úbohá slovač, mala z hotela len to, čo zostalo, nikdy by si nedovolili Nemcov a iných ubytovať do izieb, ktoré boli s úsmevom ponúknuté nám. Verím, že za tým je chyba cestovky, pretože tá si pred sezónou rezervovala práve tieto miestenky s akože perfektnou cenou - no na zaplakanie. Hotelová záhrada, bazény, animátori a strava sa snažili vynahradiť tieto pochybné ubytovania. Hotel vyzerá ako sídlo Vermachtu, betónová tmavá pevnosť, pritom medzi izbami bol počuť s prepáčením aj najmenší prd. Pláž... no tak nechajte si zájsť chuť... to je asi najlepší výraz. O 9tej plne obsadená uterákmi, nakoľko je vás v rezorte viac a samotná pláž. Piesok pod ležadlami, to bolo asi všetko a potom vstup do mora a v mori kamene... žeby si zaplatili stroj, ktorý pláž pekne upraví, zhrabe kamene... na to zabudli... tie lávky do vody, tuším jedna či dve, boli skôr na smiech, ako keď si v záhradke na svojom 30cm hlbokom jazierku spravíte drevený mostík. V bare pri pláži snacky - pizza, hotdog, zapekanka - no poviem vám, z pizze sa dal zjesť vrch syru, inak to bol akýsi nepodarený koláč... hanba slovu pizza, hot dog, prekrojený párok v suchej zapečenej žemli,... keďže tam nebola zdravotná pomoc, tak som ho nedojedol, inak by som sa zadrhol. Z ponuky pri bare musíte vyčmuchať fintu - to znamená, že si môžete objednať len nápoj a snack, ktorý je označený maličkou červenou-bordovou kocôčkou. Niekto vás na to upozorní, iný nie a raz dva sa môže stať, že aj v ultra all inclusive od vás zrazu barmana vypýta keš, ktorý sa ani z ďaleka nerovná vreckovému, ktoré dávate svojim dvom deťom na mesiac. Animátori vás zdravia a otravujú s akciami na každom kroku, ledva nájdete 1m², kde by ste našli pokoj, hudba vrieska, takže s jej utíšením má problém aj šum morských vĺn. Večerné akože tancovačky a hodinové divadlo sú jediným, ale skutočným zážitkom. Inak zabudnite, že niečo v hoteli zažijete. Autobus do blízkeho Cefalu ide 2x za deň (6 € tam aj späť 1 osoba), aj do Palerma sa dá ísť - to však na vlastnú päsť neodporúčam, nakoľko kriminalita je dosť veľká. Zabudnite, že pri tejto dovolenke zistíte, že si ju užívate na krásnej Sicílii, pokiaľ nevycestujete busom, požičaným autom alebo skútrom. Vrelo však odporúčam zakúpiť si fakultatívny výlet kamkoľvek - váš sprievodca Karol je podľa môjho niekoľkoročného cestovania a poznávania jedničkou na trhu. Tak ľudský prístup a doslova more súvislých informácií a poznatkov, skvelých odporúčaní na jedlá, pitie,... miesta nedostanete ani od miestnych.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Campofelice di Roccella

Fiesta Sicilia Resort recenzie 81%

Fiesta Sicilia Resort

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe24%

Čistota izieb26%

Personál86%

Pomer ceny a služieb23%

zobraziť recenzie
Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia recenzie 75%

Fiesta Athenee Palace demnächst Gran Palladium Sicilia

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fiesta Garden Beach recenzie 66%

Fiesta Garden Beach

Taliansko - Sicília - Campofelice di Roccella

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe75%

Čistota izieb80%

Personál72%

Pomer ceny a služieb52%

zobraziť recenzie