Taliansko Taliansko
Taliansko, Sicília, Campofelice di Roccella Taliansko, Sicília, Campofelice di Roccella

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa recenzie 

Grand Palladium Sicilia Resort & Spa recenzie 

Taliansko Taliansko
Taliansko, Sicília, Campofelice di Roccella Taliansko, Sicília, Campofelice di Roccella
Teplota vzduchu: 28 °C
Teplota vody: 24 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 2:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 75 %
Poloha 58 %
Šport a zábava 68 %
Izby 80 %
Strava 82 %
Personál 83 %
Miroslava
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 798-krát
63 %
Hotel naozaj krásny a na úrovni, poloha hotela veľmi zlá, 2 bazény, oba skôr vhodné pre deti, pláž - veľké kamene, nemožný prístup do mora, voda v mori špinavá, animačný program slabý. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 04.07.2018 Prečítané 887-krát
83 %
Hotel sa rozprestiera v krásnom prostredí botanickej záhrady s tromi vonkajšími bazénmi a jedným krytým. Izby sú priestranné s balkónom, pekne zariadené s príslušenstvom, čisté, denný servis, denne menia uteráky. Hotel má veľa priestoru na kultúrne a spoločenské vyžitie. Komunikácia so zamestnancami je na veľmi dobrej úrovni, sú milí, ochotní vyhovieť hosťom v každom smere. Slnečníky a ležadlá pri všetkých bazénoch a na pláži pri mori sú zdarma. Strava je pestrá, vynikajúca! Stoly sú nádherne naaranžované, jedlo a sladkosti úžasné! Transfer z letiska v Catánii trvá asi 2 hodiny. Po príchode sme boli hneď ubytovaní. Chcela by som vysloviť pochvalu delegátovi Karolovi, ktorý má nesmierne vedomosti z oblasti histórie, výtvarných umení, náboženstva, prírodných vied, športu, je vtipný s výbornou slovnou zásobou. S pobytom sme boli veľmi spokojní. Tento hotel je vhodný úplne pre každého. Čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 08.02.2018 Prečítané 1123-krát
90 %
Výborná dovolenka s kvalitnými hotelovými službami. Z Košíc sme leteli do Catanie. Transfer trval dlhšie, ale videli sme ostrov naprieč. Oddych pri mori sme striedali s potulkami po nádherných pamiatkach, zákutiach a uličkách miest Sicílie, ktorých je na ostrove veľa a má to svoje čaro. Zažili sme úžasnú dovolenku - odporúčam. Čítať celú recenziu
Vivi
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 739-krát
100 %
V hoteli sme stravili dva tyzdne a mozem len doporucit. Personal bol mily, ochotny a vedel po anglicky, co je v Taliansku dost vynimocne. Jedlo bolo vynikajuce ci uz na ranajky, obedy alebo vecere. Kuchari a casnici tiez velmi prijemni. Animacie boli taktiez velmi dobre, pre kazdeho sa tam najde nieco - deti a dospelych. Hotel na 100% doporucujem a vratila by som sa tam znovu. Čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 29.08.2016 Prečítané 1118-krát
77 %
Prí výbere dovolenky som navštívila práve túto stránk a prečítala som si hodnotenia hotelov. Rozhodla som sa pre Fiesta Garden Beach. Takže delegátka, bez toho aby nás informovala, nás ubytovala v Athénee (až neskôr sme zistili, že sme o hotel vedľa). Delegátka nemastná, neslaná, neochotné. Izbu sme nemali pripravenú pri príchode, museli sme čakať. Ináč hotel ok. Čítať celú recenziu
Nikola
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 219-krát
63 %
Hotel by som odporučila pre nenáročných klientov ako dobrý 4 * hotel a nie 5 * ako uvádzajú slovenské cestovky. Hneď na úvod nás privítala nepríjemná delegátka, ktorá nepodala postačujúce informácie k ničomu. More bolo špinavé a zlý vstup do mora, takže odporúčam obuv do vody, inak ležadlá a uteráky k dispozícií. Personál milý, nemali sme výhrady. Čo sa týka stravy, nie až tak bohatý výber jedla, málo ovocia a keď ste prišli pol hodinu pred záverom, už sa jedlo spratávalo. Čo bolo plus, tak čistá voda v džbánoch bola všade k dispozícií, takže sme nemuseli čakať. Aj minibar bol doplnený každý druhý deň. Izby boli čisté a každý deň upratané. Program cez deň by sme uvítali lepší a večerný bol hrozný. Výlety neskutočne predražené. Boli sme na Etne, odporúčam teplé oblečenie vziať. Delegátka nás na takéto veci neupozornila, no našťastie sa dali požičať bundy. V konečnom dôsledku to bola fajn dovolenka, ale raz stačilo. :) Čítať celú recenziu
Ivana kucejová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.11.2015 Prečítané 693-krát
93 %
Perfektný hotel, klimatizované, výborne zariadené izby s balkónom, čistota na izbách, denne menia uteráky. Výborná strava, chutná aj nápaditá, príjemné okolie hotela. Milý, pohotový personál. Letecky z Bratislavy do Palerma asi 1, 5 hodiny, hneď bol pristavený autobus, do hotela z letiska cesta trvala asi 3/4 hodiny/. Čítať celú recenziu
daniela
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 965-krát
80 %
Hotel/okolie/ personál: Hotel sa nachádza vo veľmi tichej, až nedostupnej oblasti, čo sa týka služieb mimo areálu - v okolí sa nachádzajú len iné hotelové areáli, kde Vás nepustia, ak tam nie ste ubytovaní. Prechádzky mimo hotela Vás tiež nepotešia, keďže do 100 metrov od hotela je iba diaľnica (ktorú z izby nevidieť, ani nepočuť) a žiadne promenády ani mólo a ani rušné mestečko. Na to si musíte zájsť miestnym autobusom, ktorý chodí dvakrát za deň do blízkeho Cefalú a stojí 6 eur tam aj späť, pričom si môžete vybrať, či tam pôjdete na celý deň alebo iba na pol dňa. Areál hotela je však obrovský, posiaty kvetmi, oleandrami, strelíciami, stromami, palmami a bazénmi s ležadlami aj slnečníkmi zadarmo pre všetkých ubytovaných, budete sa cítiť ako na tropickej dovolenke. Na výber máte množstvo aktivít: zahrať si minigolf, zastrieľať si z luku, petang, či tancovať a cvičiť s animátormi, ktorí sa starajú ako o deti, tak aj o dospelých. K dispozícii sú tri veľké bazény s pozvoľným vstupom do vody, bez hlbokého plaveckého bazéna. Každý večer je v hoteli pripravené vystúpenie a zúčastniť sa ho môžete aj vy - aj ako divák aj ako vystupujúci. Slovenský animátor je samozrejmosťou. Sem tam zažijete svadbu alebo oslavu priamo v hoteli, tak sa nečudujte prípadnej uzávierke niektorej z časti hotela. Po troch dňoch Vás už určite opakujúci sa program hotela omrzí, a preto je dobré vyraziť aj na výlety, takže treba rátať s väčším obnosom peňazí - orientačne - sopka Etna autobusom z Taorminy, s výkladom delegáta stojí okolo 120 eur na osobu, ostrovy Lipari s ostrovom Vulkano s čiernym vulkanickým pieskom kombinovanou dopravou - autobus priamo z hotela - loď Vás vyjdú okolo 60 eur, kde a dá aj okúpať v sírnom blatnatom jazierku za poplatok 3 eurá. Prechádzka po najbližšom meste Cefalú Vás vyjde iba 6 euro tam aj späť a tam si môžete nakúpiť v krásnych domácich obchodíkoch aj sicílske vína - občas sú dosť kyslé, treba čítať etikety (8-15eur) syry, olivy, pesto, kapari, korenie, bylinky, kávu, cestoviny (3- 6 eur) za celkom dobré ceny. Prechádzka po Cefalu úzkymi kamennými uličkami s voňavými pizzériami a gelatériami Vás zavedie o 100 rokov dozadu. Je tam pokoj a krásne historické i zábavné vyžitie, výhľady a možnosť vyjsť hore na miestny hrad týčiaci sa na obrovskej skale, samozrejme za poplatok 4 eurá na osobu. V Cefalú sa dá aj okúpať, pláž je vždy plná turistov i domácich a je dlhá a široká, typovo asi ako v Chorvátsku na Makarskej. Výlet do Palerma stál 16 eur na osobu - je to len na pol dňa a organizuje to cestovka, ako aj ostatné zájazdy, kde si môžete odfotiť naozaj nádherné pamiatky, sochy, budovy, najväčšie divadlo Teatro Massimo, veľa úžasných pizzérií a gelatérií. Oplatí sa ochutnať! Ceny v reštauráciách na Sicílii sa pohybujú : pizza od 8-15eur, polievky 6eur, cestoviny 12-18 eur, panni a chlebové jedlá okolo 8 eur, fľaša vína v reštaurácii od 12-30 eur, ryby okolo 15 eur bez prílohy. Samozrejme treba prirátať 2-3 eurá za každú osobu, ktorú si Sicílčania radi účtujú ako servis. Kartou sa dá platiť skoro všade, treba však nosiť aj hotovosť, pretože im nemusí fungovať terminál (čo im zjavne vôbec nevadí). Celkový dojem: Pre rodinu s deťmi výborná dovolenka, pre páry aj mladé aj seniorské je to zaujímavé, keď si dovolenku spestríte výletmi. Pre skupinu priateľov, ktorý potrebujú život, diskotéky a ruch, to nebude to pravé orechové. Čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 2315-krát
73 %
Hotel dvojpodlažný s peknou záhradou a vlastnou plážou. Transfer z letiska v Palerme cca 1hod20min, ubytovanie poskytnuté okamžite po príchode pred polnocou. Izby priestranné, čisté, samostatná klíma, upratovanie denne. Obrovské sklamanie pláž. Síce piesková, ale úzka od mora po záhradu a vstup do mora po štrkových okruhliakoch, čo hotel rieši drevenými mólami cca 1m širokými končiacimi v mori s hĺbkou vody 1m. Nevhodné pre malé deti! Plusom možnosti výberu z viacerých bazénov v záhrade a slovensky animátori poskytujúci celodenný aj večerný program. Strava vynikajúca, dostatok ovocia a jedál z morských plodov. Nevýhoda uzavretý rezort len s možnosťou fakultatívnych výletov, požičovňa áut neskutočne drahá. Čítať celú recenziu
renáta
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1557-krát
63 %
Hviezd by som pridelila štyri viac nie, päť je výmysel CK. Ale hotel je pohodlný, riešený tak, že nikto nikomu nevidí do okien a izby majú veľké terasy, vytkla by som akurát vysoký poplatok za wifi. V každej krčme máte wifi zdarma, iba na Sicílii za 7 eur. Okolie hotela samá tráva, pustatina a koľaj. Zachránili to výlety, ale celkovo spokojnosť. Čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1933-krát
73 %
Velky rezort s peknym prostredim. Transfer z letiska do 1hod. Trochu chaos v letiskovej hale, podla nas zla organizacia delegatiek. Izby ciste, kazdy den vymenene uteraky, kazdy druhy den doplneny minibar (pri all inclusive). Strava priemerna, urcite vsak odporucame all inclusive. Pri polpenzii minimalna alternativa pre obedy, pri veceri si nealko napoje uctovali, dokonca aj vodu. Restauracia na plazi - dost zle. Slaba ponuka, drahota a jedlo jedno velke sklamanie. Plaze tiez dost sklamali, tazky pristup do mora pre ostre kamene - odporucame topanky do vody. Animacie ok, hoci hudba sa opakovala, delegatky ok. Lezadla aj slnecniky na plazi zdarma. Osusky na plaz zdarma (pri all inclusive). Vylety sme dali na vlastnu past - odporucame si auto prenajat dopredu a nie v hoteli (raz taka cena). Late check out do 18:00 je za priplatok - 76 eur. Celkovo dovolenku hodnotime fajn, ale urcite nebola ta najlepsia a uz sa tam nevratime. Čítať celú recenziu
Anita
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1292-krát
83 %
Transfer z letiska je cca 1hodina. Ubytovaní sme boli hneď, napriek nočnej hodine. Bazény sú super, more s veľkými kameňmi. Animácie sú OK. Strava typická - ako pri mori. Personál veľmi milý, hovoria NJ/AJ. Delegátka (Viera) ochotná. Pri výletoch nás sprevádzal Karol, ten je SUPER! Čítať celú recenziu
Margita
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.07.2014 Prečítané 1532-krát
80 %
Cestovné kancelárie na Slovensku uvedený hotel ponúkajú ako 5-hviezdičkový, avšak v skutočnosti má 4 hviezdičky, a aj služby hotela sú adekvátne 4 hviezdám. Okolie hotelového komplexu, súčasťou ktorého je aj hotel Fiesta Garden Beach, je veľmi pekné (botanická záhrada), pochodiť sa dá do 30 minút. Nečakajte však nejakú promenádu s obchodíkmi, suvenírmi atď. Tú nenájdete ani za bránou hotelového komplexu (najbližšie mestečko je cca 5 km a z hotela Vás tam zvezú každý pondelok). Takže vo večerných hodinách vám nič inšie neostáva ako sedieť v bare, resp. sledovať program animátorov, prípadne vyraziť do mesta Cefalú vzdialeného 15 km. Súčasťou hotelového komplexu je len jeden plážový bar so siedmymi stolmi, ktoré boli permanentne obsadené, nehovoriac o rade, ktorú ste si museli vystáť bez ohľadu na to, v ktorú hodinu ste tam zrovna išli. Vybavenie pre deti: ihrisko pozostáva z troch plastových domčekov, nie práve v najlepšom stave a jednej šmykľavky, všetko je to postavené na mieste, kde celý deň praží slnko. Takže je maximálne nevyužité. Inak pre deti od 3 rokov je k dispozícii miniklub s animátormi. Hotel sa pýši tým, že je rodinný hotel, avšak rodinám s deťmi nepristupuje veľmi ústretovo. Za zapožičanie postieľky si musíte doplatiť 10 Eur/deň, nehovoriac o tom, že v deň odchodu je check out o 10. 00 hodine bez ohľadu na to, kedy je váš odlet (my sme odlietali až 22. 30 hod. bez ohľadu na to, koľko dní ste CK zaplatili (my sme pricestovali o polnoci, čo bolo počítané ako prvý deň, mali sme zaplatených 8 dní a na ôsmy deň ráno sme mali izbu opustiť). Samozrejme, že v izbe môžete ostať dlhšie, avšak za príplatok 66 Eur (izbu môžte využívať do 16-tej hodiny) resp. 76 Eur (do 18-tej hodiny). Takže nakoniec sme spomínanú sumu zaplatili (keďže sme boli s 2-ročným dieťaťom, ktoré má určitý režim). Ešte dodám, že odchádzajúci klienti dostali k dispozícii jednu izbu, tá však podľa slov recepčnej neslúži na spanie, ale na osprchovanie sa! Podľa môjho zistenia, táto izba bola do 16-tej hodiny absolútne nevyužitá, takže moje dieťa by sa bolo v kľude aj tu vyspinkalo. Dúfam však, že spomínanou sumou sme prispeli k skvalitnenie služieb hotela. Čítať celú recenziu
Gita
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 2376-krát
97 %
Úžasná dovolenka, nádherná krajina, fantastický hotel a služby. Pri strave sa zastavím osobitne, lebo to, čo nám tam ponúkli, na to nie je počet hviezdičiek. Fantastická kuchyňa. Gurmánsky raj. Okolie je jedna voňavá nádherná záhrada s bylinkami, okrasnými kríkmi, chránenými stromami. Čítať celú recenziu
Oto
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 2920-krát
47 %
Tento hotel, ktory naše ck ponukaju ako 5 hviezdovy, ma oficialne 4 hviezdy a delegatka podotkla, že Talianske. Ak podavaju v niektorom 5 hviezdovom hotely všetky napoje okrem kavy v plastovych poharoch, tak potom neviem. Plazovy bar obnasa 7 plastovych stolov zo stoličkami, ktore najdete na terasach 3 cenovej skupiny u nas. Original colu vidite len, ked si ju zaplatite. To mate, , , ultra all inclusive, , . Klamstva a zavadzanie našich cestoviek nepozna hranice. Sicilia ako taka je prekrasna. Mestecka, plaze, ludia su neuveritelni. Na Siciliu sa určite oplati ist, ale nie do tohto hotelu a nie za tie peniaze. Čítať celú recenziu
Danica
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 2038-krát
77 %
Ubytovanie-krásne a čisté. Strava-vynikajúca, veľký výber jedál, my sme mali polpenziu, bola aj možnosť ultra all inclusive. Legendárny sprievodca Karol nesklamal, je to unikát, naozaj smekáme klobúk pred jeho vedomosťami a nadšením o históriu. Jedinú výhradu máme k pláži,na ktorej sú veľké kamene, takže keď boli veľké vlny, nedalo sa kúpať, lebo nám otĺkli nohy. To ale nepokazilo dojem z dovolenky, boli sme na zaujímavých výletoch: Monreale, Palermo, Lipari, Vulcano, Cefalú a trhy v Campofelice. Sicília ako taká, je nádherný voňavý ostrov a dostala sa nám pod kožu. Určite sa ešte vrátime:-) Čítať celú recenziu
Viktoria Vocelová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 1600-krát
80 %
Základ: Izby dobré až na nejaké nedostatky podrobnejšie popisujem dalej, Strava výborná podrobnejšie rozpisujem dalej a Stredisko menšie než sa zdá na prvý pohlad. Bez animátorov nuda ale robia tu dobru atmosféru. Čítať celú recenziu
Stano
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 1360-krát
70 %
Výborné možnosti výletov s už asi legendárnym Karolom :-). Čistý a pekný areál, priam botanická záhrada. Výborné stravovanie, veľký výber jedál. Super animácie, hlavne večerné predstavenia. Menej atraktívna (použiteľná) pláž s veľkými kameňmi a prebiehajúce stavebné práce. Čistá priestranná izba aj kúpeľňa, ale vyležaný matrac na posteli (reklamácia nezabrala), a jeden krát (z troch) nedoplnený minibar, čo sa dalo prežiť. Veľmi vhodné pre rodiny s deťmi. Čítať celú recenziu