72%
Hodnotenie

Grand Palladium Garden Beach Resort & Spa recenzie 

  • Taliansko
  • Taliansko
  • Sicília
  • Campofelice di Roccella
14 °C
teplota vzduchu
14 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:45 h
Od letiska
Odporúčanie 63 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 55 %
Izby 77 %
Strava 75 %
Personál 80 %
72%
Celkové hodnotenie
8 recenzií
Dominika, Senec
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 1338-krát
91 %
odporucam kazdemu kto sa chce uvolnit, vypnut zabudnut na vsetko, nechat sa unasat ... ja by som sa tam vratila hned ... mily ochotny ludia uzasny animatori, uzasne prostredie, strava vyborna .... čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 1482-krát
58 %
Celkový dojem - už by som sa tam nevrátila, čo tam bolo naozaj krásne bola záhrada. Ak by som mohla odporučiť, určite by som neodporúčala Garden ale Athenee. Strava tam bola tá istá, ale ubytovanie na krásnej úrovni. Rozdiel v CK na tieto dva hotely pre dve osoby a dieťa do 2 rokov bol 80 Eur. Len na odporúčanie našej CK sme sa nakoniec rozhodli pre Garden, že je výhodnejší pre deti. Nie je to pravda!!!Čo sa týka rušnosti niekde do mesta, tak sklamem. Je to uzatvorený areál a do mesta sa dostanete iba autobusom. Bližšie mestečko je také niečo ako u nás tržnica, Cefalu je mesto, kde sú obchodíky, ale nevýhoda je, že v CK nám povedali, že tak chodí autobus každú chvíľu, čo tiež nebola pravda. Chodí 2x za deň. čítať celú recenziu
Miro, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 01.10.2012 Prečítané 2387-krát
71 %
Celkovo nemusi byt dovolenka v porovnani s miestom pobytu a cenou co ste zaplatili to co ocakavate. Pokial ste fanusik hoteloveho komplexu a nechcete si peso vyrazit mimo areal, nemate s cim porovnavat a nemate vyssie naroky moze to byt Vasa volba. Inak peso sa da vyrazit si maximalne do muzea Himery lebo su tu frekventovane komunikacie a tiez je tu absencia miesta kde to zije v blizkosti. Miesto pobytu je byvale pohrebisko Grekov ktori zalozili mesto Himera a na mieste kde sa komplex nachadza bolo pochovanych okolo 3000 ludi. Samozrejme toto vsetko sa dialo pred 2500 rokmi no ti co vnimaju energie mozno budu pobyt na tomto mieste zvazova a ti co bazia za historiou budu toto miesto volit. Hotelovu klientelu v case nasho pobytu tvorili vacsinou seniori a starsie manzelske pary. Najdete tu ale aj rodiny s detmi a par mladych parov. Osobitnou kapitolou je delegat Karol ktory sprevadza na fakultativnych vyletoch. V ponuke su vylety Palermo (Historia), Etna, ostrov Lipary, Palermo (nakupy). Isto vas prekvapia jeho vedomosti z miestnej hostorie, geografie a historicke suvislosti a co to sa poducite aj o miestej botanike. S Karolom sme si uzili vela srandy. Urcite Vam odporucam spoznat tohto mladeho pana a budte pripraveni na zaplavu informaci takmer bez prestavky pocas kazdeho vyletu.Pobyt v hoteli za cenu co sme zaplatili by som znamym neodporucil. Pobyt v komplexe svojim znamym by som neodporucil aj ked Karol je siroko daleko co sme za poslednych 5 rokov zazili skutocne nas najlepsi delegat a stretnutie s nim bolo potesenim. Nakoniec Karol nas cely pobyt velmi spestril. čítať celú recenziu
zuzana, senec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 07.08.2012 Prečítané 2028-krát
75 %
Komplex dvoch hotelov a bungalovými apartmánmi ktoré sú krajšie ako izby v hoteloch.Poviem vám takú záhradu ako je tam som zatial nikde nevidela.Hotely sú pre všetky vekové skupiny.Dovolenku tam strávite si myslím že príjemnú a peknú.Co sa týka delegátky bola ochotná a vybavila všetko čo sme potrebovali. čítať celú recenziu
Holubok, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 21.07.2012 Prečítané 2070-krát
89 %
Celkový dojem mám z tejto dovolenky skvelý, určite by som sa tam vrátila aj hneď (už len kvôli animátorom :)..). Víkendy tam boli síce rušnejšie, kvôli veľkému množstvu temperamentných Talianov a ich temperamentných detí :D ale v takom veľkom komplexe sa to vždy nejako stratilo... Možno má niekto voči tomuto hotelu námietky, ale netreba zabúdať, že každý si dovolenku vytvára do istej miery aj sám, podľa toho ako sa zapája do programu, ako sa zabáva, komunikuje s personálom a pod.... ;) čítať celú recenziu
Steve J., California
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 11.09.2011 Prečítané 5782-krát
71 %
Keď som išiel do tohto hotela samozrejme som naštudoval všetky negatívne aj pozitívne recenzie, je to super pretože potom sa už toľko nesťažujete (resp. ja vôbec, keďže som na dovolenke riešim len skutočne havarijné situácie a také nenastali v mojom prípade) a beriete veci s rezervou. 1. Na webe CK nájdete, že hotel ma 5* to je vtip :( 5 ma Kempinsky a toto sa ani porovnávať s tým nedá, ten kto to dal na web CK bol riadny humorista. 2 V cestovke vám po zaplatení zájazdu povedia, že hotel má 4* to je tiež vtip :( ako čo už má chudák klient robiť, keď to práve uhradil :) Bol som v 4hviezdičkovom hoteli a verte mi tento sa nato ani nepodobá, sorry. Ak chcete 4ku potom v Cefalú je Artemis, to už je iná liga, nebol som tam, ale už podľa vzhľadu z vonku je to iná pesnička. 3. Realita je taká, že hotel má 3*, a ja som im pridal +, za kvalitných a zábavných animátorov a ich program. ODPORÚČANIA: Takto, ak viete, čo vás čaká a to ja som vedel dosť podrobne z webu, tak už vás toho veľa neprekvapí. Ak nevyhľadávate súboje s delegátkou pobytu, máte pokoj celú dovolenku. A či sem ísť? Nie je to až také hrozné miesto, ako sa píše po webe, záleží to aj od povahy človeka ako je zvyknutý z iných pobytov na rovnakú cenu. Ja som išiel na dovolenku si užívať a nie hadáť sa pre každú somarinu, ale aj taký Slováci tam boli. Posledná veta,, či by som sem prišiel znovu skôr nie a skúsil by som radšej Cefalú, Kampániu nejaké miesto kde sú loďky vodné športy a tak, pretože to tu dosť chýbalo. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.07.2011 Prečítané 4541-krát
49 %
Do tohto hotela sa určite nevrátime a nebudeme ho ani odporúčať. Cestovná kancelária si spravila zlú reklamu. Jediné, čo môžeme pochváliť, je práca animátorov (ktorí im odchádzajú pre príšerné pracovné podmienky) a sprievodcu Karola, ktorý bol ochotný vždy pomôcť. Delegátka Jana takmer nič nerobila. Slnila sa tajne na pláži ďalej od hotela, nebola v posledný deň pri odhlasovaní z hotela, nedalo sa jej dovolať, pomáhal nám Karol. Na letisku, keď sme potrebovali jej pomoc, nepovedala ani slovo po taliansky, všetko sme si museli sami vybaviť, len tam stála a potom sa otočila za inými ľuďmi. Jej služby ako delegátky boli jednoducho absolútne nedostatocné. čítať celú recenziu
Gabriela, Trenčín
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 16.07.2011 Prečítané 3952-krát
95 %
Prežili sme krásnu dovolenku. Okrem menšieho problému, čo sa týka vstupu do mora by som tento hotel každému odporučila a určite sa tam ešte niekedy chcem vrátiť. Ubytovanie, strava, služby výborné a a navyše veľmi milý a ochotný personál. Perfektní animátori a najmä ich manažér - fakt super! Počas dovolenky sme podnikli i fantastické výlety na Etnu a na Lipárske ostrovy - ostrov Vulcano so sprievodcom Karolom, ktorý je naozaj chodiaca encyklopédia. Skutočne klobúk dole pred ním! Dovolenku v tomto hotelovom komplexne skutočne odporúčam!!!!!! čítať celú recenziu
Marcela, Stupava
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 09.09.2010 Prečítané 3867-krát
76 %
V stredisku bolo fajn, služby OK, ale už len kvôli prístupu do mora by som sem druhýkrát neišla. Taktiež musím vyzdvihnúť ochotu animátorov a super sprievodcu Karola. Absolvovali sme pekný výlet na Lipary a Vulkano, na Sicílli je čo pozerať. čítať celú recenziu
Adela H., Šamorín
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 19.08.2010 Prečítané 3583-krát
75 %
výborná dovolenka pre deti s rodinami - uzavretý areál, strážený , pre deti bohatý program až do polnoci ale pre dospelých večer nuda čítať celú recenziu
anna, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 16.08.2010 Prečítané 6110-krát
36 %
Nikomu ani najväčšiemu nepriateľovi by som nedoporučila tuto destinaciu /Campofelice di Roccella- hotel Fiesta Garde Beach/. Bola drahá a vôbec nesplnala to, čo CK prezentovala v katalógu, naopak zavádzala všetkých klientov. Ešte som nezažila na dovolenke, aby väčšina dovolenkujúcich sa tak tešila na návrat domov a keby sme mali meter so sebou, určite by sme si ho strihali. Tých 12 dní pobytu pri mori bolo utrpením a strachom poranenia sa z mora. Ale pochválu si zaslúži delegat Karol, ktorý na tejto hroznej dovolenke bol jediným svetlým bodom, počas fakultatívnych zajazdov. Jeho úžasne vedomosti z historie ná aspoň trochu pomohli zabudnút na strstiplný pobyt pri mori, na ktoré sa vždy tešíme počas celého roka. čítať celú recenziu
Zuzana K., Žilina
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 16.08.2010 Prečítané 3356-krát
45 %
Sicilia je nadherna, no hotel urcite nezodpoveda ****. Keby nebolo sprievodcu Karola, tak odtial odchadzame urcite riadne vytoceni. Nerozumiem, ako si moze dovolit CK ohodnotit hotel 5 slnieckami. Adekvatne su 3. Co sa tyka hotela a jeho sluzieb, toto bola nasa najubohejsia dovolenka. Ak by sme mali zaplatit plnu cenu, tak by to bolo uz privela. V CK mi tuto dovolenku prezentovali ako jednu z ich najdrahsich a teda aby som sa neobavala tych zlych recenzii. Sama som si potom myslela, ze ludia su pravdepodobne moc rozmaznani. Nie su! PS: Urcite uz viac nebudem cestovat s touto CK a vobec uz ani nechcem zistovat, ako boli ludia spokojni na tych lacnejsich dovolenkach. Ja som zatial nevidela tolko nastvanych ludi na tej ich "jednej z nadrahsich". čítať celú recenziu
Ivyna, Šaľa
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 11.08.2010 Prečítané 3851-krát
49 %
Popis hotela v katalógu vôbec nezodpovedá realite. Celkový dojem: po príchode do hotela som bola veľmi sklamaná z toho celého. Túto recenziu som sem pridala hlavne preto, že ak sa sem niekto chystá, aby nedopadol tak ako naša rodina, alebo aspoň nech zhruba vie, že do čoho ide. Boli sme už v mnohých dovolenkových destináciách, preto s poľutovaním musím povedať, že Sicília (čo sa týka hotela) bola jedna najslabšia!Čo sa týka výletov (Etna,Lipary,Palermo,Cefalu,Corleone,Campofelice) by som zaradila Sicíliu medzi najlepšie! čítať celú recenziu
Stanislav, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 03.08.2010 Prečítané 2776-krát
95 %
Celkovo mam z pobytu v tomto hoteli velmi dobry dojem a kludne by som sa tam opat vratil. Ubytovanie je fajn, izba bola pekna, cista. čítať celú recenziu
Anna M., Cadca
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 28.07.2010 Prečítané 2732-krát
76 %
Krasny ostrov, boli sme aj na vyletoch, super delegat, animatori, ucvicite sa tam k smrti, more aj bazeny uplne teple, takze sme sa moc neosviezili. čítať celú recenziu
Elena, Trnava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 27.07.2010 Prečítané 5138-krát
91 %
Celkový dojem veľmi dobrý, kľudne by sme tam išli znova a všetkým doporučujeme. Niektoré fakultatíne výlety, ktoré ponúkala cestovka boli predražené, ale čo je dnes lacné. Animátori - super, delegáti - tiež, sprievodca po výletoch - to bola chodiaca encyklopédia. Boli sme radi, že sme sa ocitli na Sicílii, ostrov je to krásny, ľudia sú tu milí, boli sme v mestách Cefalu, Thaormina a v Palerme, prvé dve boli krásne, no Palermo - nič moc, špinavé, hlučné, asi typické veľkomesto. Takisto údolie chrámov v Agrigente - krása. Výlet na Etnu bol pre nás taktiež zážitok. čítať celú recenziu
Aneta, Žilina
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 21.07.2010 Prečítané 2956-krát
45 %
Tento hotel by som urcite nikomu neodporucila. Je to jedno obrovske sklamanie, zhoda s popisom v katalogu je minimalna. Hotel bol predosle roky vyuzivany ako vikendovy hotel pre talianov,co sa odzrkadluje aj na sluzbach. čítať celú recenziu
Alena, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 17.07.2010 Prečítané 4066-krát
33 %
Sklamanie z prostredia-nedostupnost miest na prechadzky. Prilis vysoke ceny za usporiadane vylety za ktore sa doplaca. čítať celú recenziu
Jozef S., Nitra
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 16.07.2010 Prečítané 3248-krát
58 %
Boli sme šokovaní zo vstupu do mora, lebo v prospektoch je piesočná pláž s kamienkovým vstupom do mora. Keď je pre niekoho kamienok balvan s priemerom 20 centimetrov, tak asi na tej pláži nebol. čítať celú recenziu
Svetlana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 14.07.2010 Prečítané 2707-krát
38 %
ak sa chcete vyhnúť veľkému sklamaniu radšej tam nechodte, lebo CK prezentujú aj na foto majú niečo celkom iné ako tam je čítať celú recenziu