Najnovšie recenzie hotelov

La Fenice & Siesta recenzie

La Fenice & Siesta

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Janka

09.07.2019

Po príchode sme zostali frustrovaní maličkými priestormi. Aj napriek tomu, že vedeli, že na izbe budú dve deti, na poschodovej posteli nebola zábrana a dopátrali sme sa k nej až druhý deň. Inak čistučko a veľmi milý personál, ktorý celkový dojem omnoho zlepšil.

prečítať si celú recenziu
Residence Costa Del Sol recenzie

Residence Costa Del Sol

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

93% Ľuibica

10.08.2018

Ubytovanie bolo úplne suprové, izby voňavé, všetko čistučké - kuchyňa, kúpelka. Postele pohodlné, boli sme 4-členná rodina, čiže jedna manž. posteľ a jeden gauč, ktorý sa rozkladal v kuchyni. Kuchyňa bola veľká. Balkóny sme mali dva. Mali sme svoje parkovacie miesto, čiže nebolo obáv chodiť po nákupoch aj na aute, miesto stále čakalo :-). Z ubytovania na pláž to bolo cez jednu cestu a popri jednom hoteli a boli sme tam cca 5 min. More bolo báječné, ja fakt odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Meridianus recenzie

Meridianus

Taliansko - Taliansky Jadran - Lignano Riviera

20% Silvia

31.07.2018

Najhorsia dovolenka, spina, v dezolatnom stave, vobec nezodpoveda 4*, ak mate v plane ist, vyberte si iny hotel. Cele Lignano vybudovane pred 20 rokmi, odvtedy nic. Bazen jeden humus. Jedlo stale to iste, dezerty rozmrazovane. Neochotny personal, bicykle sa rozpadali. Nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Kennedy recenzie

Kennedy

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Sisa

01.10.2017

Sluzby hotela boli primerane, len sme, zial, nemali k dispozicii nase auto, co nam prekazalo, pretoze Jesolo je dost velke a boli sme dalej od centra, chceli sme ho trosku pochodit. Vzhladom na obmedzeny pocet park. miest sme mali auto zablokovane dalsimi autami alebo by sme museli parkovat na verejnych parkoviskach, ktore boli plne aj za poplatok. Inak bol hotel cisty, s bazenom.

prečítať si celú recenziu
Vianello recenzie

Vianello

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

41% Lucia

23.07.2017

Ubytovanie je pre nenarocnych klientov. Bez terasy, len s mini balkonom bez moznosti ususit osusky a plavky. V kuchyni, ak ostalo nejake jedlo, do hodiny tam boli mravce. V sprche chyba zaves, voda po sprchovani bola vsade - na wc, umyvadle. Co si nechate na policke (az 1 policka pre 5 osob), bude mokre. Klimatizacia namontovana v chodbe, cize nefunkcna, je za priplatok, ale neoplati sa, skor sa da urobit prievan.

prečítať si celú recenziu
Alla Rotonda recenzie

Alla Rotonda

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

86% Rusala

19.07.2017

Hotel sa nachadza na kruhovom objazde. Pomaly na konci Lida di jesola. Hudba pred hotelom do polnoci. Takze ak chcete spat s detmi o 22. 00, tak nezaspite. Z balkona je vyhlad na vsetkych susedov vedla a aj pod vami. Vecera je podavana od 19. 30. Pri polpenzii dost neskoro. Napoje k veceri si platite na konci pobytu. Izby v pohode. Ubytuju vas az po 14. 00 h. Majitelka hotela Slovenka, super.

prečítať si celú recenziu
Alla Rotonda recenzie

Alla Rotonda

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Tana

18.07.2017

Hotel sa nachadza pomaly na konci Lida di Jesola. Je presne na kruhovom objazde, 100 m do mora, v pohode. Bazen v hoteli je super, aj ked mensi. Je v centre. Pre male deti ziadne atrakcie. V noci hluk, pred hotelom ziva hudba do polnoci. Z balkonov je vidno do vedlajsich susedov a aj pod Vami. Bez malych deti v pohode.

prečítať si celú recenziu
Hotel Old River recenzie

Hotel Old River

Taliansko - Taliansky Jadran - Lignano Sabbiadoro

0% Smikitova

17.07.2017

Velmi zlý výber hotela, rozhodne neodporucam. Mam cerstvu skusenost z minuleho tyzdna termín od 8.-15.7.17. Hotel sa prezentuje ako rodinny ale majitel deti neznása, nielen ze to dal hned prvý vecer najavo ale poculi sme to od ceských hostí, ktorí sa nad týmto paradoxom pozastavovali. Personál ziadna výhra a dost vám to celý pobyt pokazí, aj ked jej sucastou su 3 slovenky, preto by ste si mysleli ze je to práve dobré, opak je pravdou. Arogancia, nevšímavost, povýšenectvo, slovenská natura sa nezaprie vo svete, to sme nemuseli cestovat viac ako 600 km, aby sme sa o tom presvedcili. Pri príjme vam pomaly vynadaju ze mozte hovorit po cesky ked hvoríte po anglicky, pricom na čele pani nemala napisane akym jazykom hovori so sprievodným kývaním hlavou, akokeby ste mali vediet -neviem odkial- ze hovorí vasou rečou. Prvotné informácie boli zhrnuté asi tak do pol minuty, beda vám ak ste si ich nezapamatali alebo ste si to nenahrali na diktafon, pretoze cokolvek ste sa pytali nasledne tak vam vynadali ze vam to uz hovorili. Nikde nie je nic napisane, takze ak sa nieco dozviete to je len za pochodu. Celkovo tam bolo 5 kusov recepčných, mile boli iba dve talianske a este pani upratovacky. Izbu sme mali pre 4 osoby – miniaturna, skoro sa tam nedalo pohybovat. Kúpelka – sprcha bola oproti WC takze po každom ste celý záchod osprchovali a plávala cela kupelka. Parkovanie – toto je kapitola sama o sebe – uz pri príchode nam oznamili ze nemaju dostatocný pocet miest, takze bud bude niekto nas blokovat alebo mi iných. Preto ak budeme my blokovat ineho musime na recepcii odovzat kluce od nasho auta, ze ked bude chciet odist koho blokujeme a my tam zrovna nebudeme tak nam auto preparkuje niekto z personalu – cize vam ho mozu buchnut, oškreť, alebo si spravit kopiu kluca, proste SEN. Takze sme si odsledovali mimo hotela parkovanie a parkovali sme celý týžden tam. Budem ale objektívna aj k ceským hostom a ich náture – celý hotel je prisposobený im, co by mi az tak nevadilo, personál sa im doslova vnucuje a ostatných skôr trpia. Vadilo mi to, ze asi 3krát som zažila rozhorčenie CZ hostí nad parkovaním SK áut na super zmanažovanom parkovisku samotného hotela, kedy nadávali na Sk hostí ze blbo parkuju, ze kto iný by to mohol takto zaparkovat než slovák. Tak vážení! Nie slovák zaparkoval zle a zámerne alebo bezohladne blokoval vase auto ale to ten sprostý hotel nemá vyriešene a toto rozhodne pri popise ked si cítate o hoteli info ked vyberáte dovolenku a hotel nikde nenájdete napísané ze mozte mat takýto problém, tam len písu ze parkovanie je zabezpecené ani vo sne by nikoho nenalapdlo ze sa tam budu blokovat autá! A mozte byt radi, ze sme celý týžden parkovali my s nasim autom mimo areálu a nezavadzali sme vam. Celý hotel a jeho organizácia je jedna velká psychiatria, ak si nechcete pokazit dovolenku, sem urcite nechodte a to som bola velmi mierna v popisovaní nasich skusenosti. Pozitívum su iba dve veci – bazen pri hoteli a klima na izbe – ktora ale nefunguje vzdy iba poobede.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Taliansky Jadran

Columbus recenzie 100%

Columbus

Taliansko - Taliansky Jadran -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bolivar recenzie 97%

Bolivar

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aldebaran recenzie 96%

Aldebaran

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Domingo recenzie 94%

Domingo

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Residence Costa Del Sol recenzie 93%

Residence Costa Del Sol

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Napoleon recenzie 92%

Hotel Napoleon

Taliansko - Taliansky Jadran - Riccione

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Residence Puerto del Sol recenzie 89%

Residence Puerto del Sol

Taliansko - Taliansky Jadran - Lignano Sabbiadoro

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nautilus Appartement Lido di Jesolo recenzie 89%

Nautilus Appartement Lido di Jesolo

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Benelux recenzie 83%

Benelux

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu