Najnovšie recenzie hotelov

Apollo Blue Hotel recenzie

Apollo Blue Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivka

17.08.2020

Hotel bol vo výbornej lokalite priamo v mestečku Faliraki, do centra len pár krokov, od letiska cca 25 min. Nádherný hotel, pôsobil veľmi čistým dojmom, mimoriadne milý a ochotný personál. Izby priestranné, svetlé, čisté a príjemné. Areál udržiavaný, veľké bazény, dobrý bar a naozaj výborná strava. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel odporúčam aj pre tých, ktorých si chcú oddýchnuť, je to veľmi pokojné prostredie. Tento hotel je naozaj výnimočný, určite ho odporúčame. Špeciálne chcem vyzdvihnúť, že hotel sa snaží byť maximálne ekologický, používa minimum plastov a čo najviac recyklovateľných materiálov.

prečítať si celú recenziu
lti Amada Colossos Resort recenzie

lti Amada Colossos Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

+
96% Bea

10.06.2020

Krásny vynovený hotel v peknom prostredí s vynikajúcimi službami. Pre náročných i oddelenia pre rodiny s deťmi a miesta len pre dospelých. Hotel stojí v tichšom prostredí, ale nie je problémom sa prejsť do centra Faliraki. Hotel má i vlastný menší aquapark, ktorý je oddelený od hotela a je bezplatný pre klientov hotela.

prečítať si celú recenziu
Eri Beach & Village recenzie

Eri Beach & Village

Grécko - Kréta - Hersonissos

+
70% Lukáš

24.05.2020

Taká dobrá čistá trojka. Všetko treba odrážať od ceny, ktorú človek zaplatí. My sme boli hneď na začiatku sezóny v júni 7. - 14. 6. 2020, keď tu bolo málo ľudí. So stúpajúcim dátumom bolo vidieť pribúdajúcich hostí hlavne v jedálni, v reštaurácii a to uberalo komfortu pri stolovaní a čakanie pri bufetoch. Vonku sa to nejako stratilo. Určite by som sem nešiel v júli a auguste, je tu plno (podľa recepčnej aj 1500 ľudí) a stojí to 675 + 200 eur za letenky. Nás to stálo na osobu 175 eur (pobyt) + 200 (za letenky) = 375 na osobu. Nečakal som zázraky, no bolo čisto, jedlo sa dalo aj nápoje sa dali, personál ešte vrelý a neunavený po celej sezóne. Dobrá dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Thinalos recenzie

Thinalos

Grécko - Korfu - Acharavi

35% renata

21.02.2020

Neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

86% Veronika

22.11.2019

Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

86% Veronika

22.11.2019

Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka.

prečítať si celú recenziu
Letsos Hotel & Luxury Suites recenzie

Letsos Hotel & Luxury Suites

Grécko - Zakynthos - Alikanas

93% David

18.11.2019

Za primeranú cenu skvelé služby. Milý personál. Čisté izby a krásne okolie a najmä neskutočný ostrov s nádhernou prírodou. V okolí veľa možností na vyžitie a veľmi nás potešilo veľké množstvo výletov, ktoré bolo možné absolvovať a vybrať si to, čo nám vyhovovalo.

prečítať si celú recenziu
Bomo Olympus Grand Resort recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

65% Martina H.

16.11.2019

Zdieľam sklamanie z dovolenky, ktorú som absolvovala s mojím priateľom. Pred tromi mesiacmi sme boli za sumu 1700€ pre dve osoby na 7 nocí na Olympskej riviére v Grécku ubytovaní v smradľavej, opoužívanej, starej izbe plnej lietajúcich mušiek. Tento hotel sa na vstupnej fasáde pýšil až 5* a tomu zodpovedala maximálne pláž. Strava all inclusive bola obstojná (nie ultra all inclusive, ako bolo uvádzané), no izba bola príšerná. Ani sme sa nevybalili do skríň, pretože zapáchali ako skrine z minulého storočia. Po žiadosti o výmenu izby, prišla pani a nastriekala neznámu látku na spodok stien. Delegátka CK bola nepríjemná a vôbec nebola ochotná pomôcť. Výmenu izby sme si museli vybaviť sami, čo trvalo tretinu dovolenky a náhradná izba bola rovnako stará, opoužívaná, no trochu menej zapáchajúca. Delegátka pokračovala v znepríjemňovaní dovolenky obštrukciami ohľadne spísania písomného záznamu. Vymýšľala si požiadavky na podpísanie papiera, na ktorom chýbalo vyjadrenie hotela a jej, plus požadovala podivných 48 h na vyjadrenie sa. Podivnosti pokračovali, keď v 4. deň našej dovolenky sme videli komplet vypratanú našu pôvodnú izbu. Zrejme sme neboli jediní sťažujúci sa na zápach. Boli sme veľmi sklamaní a po príchode domov sme dali dohromady komplexnú reklamáciu aj s fotodokumentáciu a aj s linkom na video z izby a poslali to CK K...... Odpoveď bola zdrvujúcu. Izbu nám vraj vymenili za akceptovateľnú, ako náhle bola voľná, pričom v reklamácii sme písali, že izba nebola v poriadku. V zásade sa CK odvolala na všeobecné podmienky. CK nás oboznámila, že sme si zakúpili last minute zájazd, kedy ide o posledné izby. Ďalej nám ozrejmili skutočnosť, že neexistuje medzinárodná stupnica na hodnotenie hviezdičiek hotela. Vlastne si môže každý ohodnotiť svoj hotel, ako chce. Ani zmienka o ospravedlnení od delegátky alebo jej vyjadrenia. Celkovo odpoveď na našu reklamáciu pôsobila umelo a ako predpripravená pre prípadných sťažovateľov. Žiadna sebareflexia. Strašná a drahá skúsenosť, pričom sme vraj ušetrili 627€ vďaka akcii last minute. Súhlasím, že s touto CK nikdy viac!

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu