Najnovšie recenzie hotelov

Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

50% Jozef

26.08.2021

Izba - staršie zariadenie, postačujúce, dlážka umytá každý deň, uteráky za 12 dní boli menené 2x, nedopĺňali toaletný papier podľa potreby. v celom areáli sme nenašli jediný pohár zo skla, to, že všetky nápoje boli podávané v nechutných plastových tenkých pohároch by sa dalo prežiť, keby boli chutné, no všetky nealká a káva chutili slano. Cukor do kávy na požiadanie dal lyžičkou barman, pomiešal a takto podával...kultúra podávania nápojov 0 bodov, od tretieho dňa sme všetky nápoje ( voda, sóda, pivo, víno ) kupovali z obchodu, kúpili sme si aj dva sklenené poháre. Jedlo bolo dobre ochutené, no jedlá sa prakticky celých 12 dní opakovali, ku koncu sme si aj obedy kupovali mimo hotela. Hladní sme ale neboli. Jediné pozitívum hotela bola jeho poloha - blízko na pláž, aj do centra. Cena nezodpovedala kvalite, vysoko sme preplatili.

prečítať si celú recenziu
ARION GREEN RIVIERA HOTEL recenzie

ARION GREEN RIVIERA HOTEL

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

53% Renáta

24.08.2021

Dovolenka bola jedno veľké sklamanie. Jediné čo splnilo očakávanie, bolo,že hotel je malý t.j. žiadne davy. Izby boli čisté, každý deň upratané. Čo by som vytkla je zasúvacia stana na WC a sprche-mohlo byť len jedno z toho uzavreté. V noci sme nemohli mať otvorené okno, raz sme to skúsili a o 5:30 hod. nás zobudil smrad z močovky, ktorú každé ráno o tejto hodine vypúšťali. Jedlo bolo dobré, aj keď skoro stále to isté, len s malými obmenami. Personál veľmi milý a láskavý, až na jedného maximálne neochotného barmana, ktorý sa tváril, že ho obťažujeme. To veľké sklamanie sa týka pláže-nepláže. Po príchode sme zistili, že pláž má kapacitu max. na polovicu ľudí v hotely. Neupravená, lehátka do kopčeka iba v dvoch radoch. Posledný deň bol už len jeden rad lehátok-more sa rozpína. A ešte jedna veľká katastrofa je prístup ku "pláži" strmý kopec, o ktorý sa nikto nestará. Na kopci žiadna rohož, nanosený piesok na ktorom sa šmýka. Určite neodporúčam starším ľuďom a ľuďom, ktorí majú problém s pohybovým aparátom. Na fotkách k hotelu, je odfotená úplne iná pláž-čo je maximálne zavádzajúce. Hlavne kvôli pláži hodnotím tento hotel ako podpriemerný.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Club Marine Palace & Suites recenzie

best FAMILY Grecotel Club Marine Palace & Suites

Grécko - Kréta - Panormos

90% Denisa

23.08.2021

Originalne a netuctovo rieseny hotel, dve plaze - pieskova v malom zalive, kamienkova pri otvorenom mori. Slusne izby, vynikajuca strava, perfektny personal, vynimocni animatori. Dodrziavanie anticovid opatreni.

prečítať si celú recenziu
best FAMILY Grecotel Club Marine Palace & Suites recenzie

best FAMILY Grecotel Club Marine Palace & Suites

Grécko - Kréta - Panormos

90% Denisa

23.08.2021

Zaujimavy, originalne rieseny, netuctovy hotel s niekolkymi bazenmi. Vynikajuca strava, ustretovy personal, slusne izby, servis. Fantasticki animatori. Dve plaze - jedna pieskova v zalive, jedna kamienkova pri otvorenom mori. Nadherna priroda. Odpirucam pre rodiny s detmi.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

90% Sona

13.08.2021

Izby starsie,ale ciste.Bazen bez problemov- ziadna spina.Jedlo velmi dobre,uplne v pohode sa dalo vybrat.Personal perfektny,velmi sa snazia.Plaz 12 min. Peso a dalsia nadherna plaz Ladiko 30 min. Peso,alebo chvilka autobusom.Hotel odporucam ludom ktori si idu uzit plaz,krajinu,skvelu zabavu.Pre bezneho cloveka ktory neporovnava s Tureckom je to parada.

prečítať si celú recenziu
Aldemar Knossos Royal recenzie

Aldemar Knossos Royal

Grécko - Kréta - Anissaras

85% Andrea

13.08.2021

Dovolenku v Aldemar Knossos som strávila so svojou rodinou počas epidémie Covid-u. Do hotela sme pricestovali ráno o 8.00 hod .Ubytovali nás až po 14.00 hod.Vynimku nemali ani rodiny s malými destičkami.Samozrejme All inclusive sme mohli čerpať hneď po registrácii na recepcii ?.Odporucam si zabaliť do prirucnej batožiny uteracik, plavky ,papucky aby ste ich mali hneď pri ruke ?.Okolie hotela je nadherne.Zahradu zdobia samé palmy,kríky,rozkvitnute kvetinky a o celodennu muziku sa postarali hlučne cikady ?.Bazeny boli všetky so slanou vodou ??!Izbu sme dostali hneď na začiatku arealu,takže poloha bola vynikajuca-blizko k bazénom,baru, hlavnej budove,detskému klubu a na večerný program.K moru sme to mali kusocek-menšia prechádzka.Izba bola čistá a na privítanie sme dostali aj fľašku vínka.More bolo krásne s menšími vlnami- my sme sa na ne veľmi tesili a užili si ich.Volne lehátka sa našli počas dňa ako na pláži tak aj pri bazénoch.O naše spokojne bruška sa postaral šikovný sefkuchar,ktorý bol veľmi prísny na pomocných kuchárov.Jedlo bolo naozaj veľmi pestré, úžasne ochutené.Ovocie čerstvé,sladké.Pre detičky zmrzlina.Vzhladom nato,že si rada doprajem sladké koláčiky, musím napísať sklamanie.Zakusky sa opakovali každý deň a rozhodne nebol ani veľký výber ?.Pozitivne hodnotím, že flaskové vody boli vždy k dispozicii v jedálni a mohli sa vynášať z jedálne.Nemali problém ani keď ste si so sebou zobrali ovocie ci koláčik?.K obedu a po večeri ponukali-capovali vínko alebo ste si mohli objednat-za príplatok kvalitnejšie.Miesane drinky sme si vychutnali pri večernom programe a počas dňa tiež.Animatori sa o nás starali počas celého dna-samozrejme v rámci možností ktoré im povolili z hotela.Rada by som vyzdvihla prístup a talent animátora Andreja z cestovnej kancelárie Hydrotour,ktorý nám a hlavne našej dcérke spríjemnil pobyt ?. Pobyt v tomto rezorte odporúčam milovníkom krásneho prostredia,rodinám s detičkami a určite menej náročným klientom.

prečítať si celú recenziu
Maravel Star Art recenzie

Maravel Star Art

Grécko - Kréta - Rethymno

50% saivo

09.08.2021

S touto cestovkou už nikdy viac,totálne zbabraná dovolenka. Cestovka nám pomenila totálne všetko začala termínom,pokračovala odletmi,nakoniec nám zmenila aj hotel. Toto je neslýchané aby si cestovka po vyplatení urobila z klienta rukojemníka. Všetky zmeny tesne pred odchodom.

prečítať si celú recenziu
Ilyssion Beach Resort recenzie

Ilyssion Beach Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

80% Deni

04.08.2021

Bolo nám tam skvelo a myslím, že tento hotel si zaslúži viac ako zlé recenzie od ľudí čo nevedia čítať, Hnevá ma ako sa ľudia rozčulujú nad vecami ktoré su presne uvedené v popise hotela. Je tam mólo a tak sa vstupuje do mora alebo mate 3 minuty na pravo pláž s pozvoľným vstupom do mora. More bolo prekrásne, čisté a teplé a sem tam aj nejaké tie rybky prešli pri šnorchlovaní okolo. Popravde sme mali dojem súkromnej pláže fakt ma tam nikto neotravoval atď, miesta habadej a lehátka sa na "našej" pláži (aka móle) neplatili (takže nielen pri bazéne sú free) Človek si spraví aj kroky navyše kedže tam nie je výťah a všade sa ide schodmi ale tak zase neni to 12 poschodová budova. Jedine pravdive recenzie ktoré sme našli sa týkajú jedla : je tam malinký výber. Očakávať výber 50 jedál jak v Turecku je blbosť :D Vždy je na výber niečo z mäsa a vegetarianské + prilohy a čosi sladké (mega dobré pesto a dosť sme si ujíždeli na Porku - the best one). Ak máte radi paradajkove omáčky su fakt TOP. Celý hotel ma dosť priateľsku/rodinnú atmosferu - ak sme dobre pochopili od mega barmana (Cristos myslím že sa vola) pracuje tam takmer celá rodinka. Jediné čo mne sa moc nepozdávalo bolo to že ani na terase nehrala hudba, nečakala som žiaden program animačný ale dufala som aspon v prijemnu hudbu na terase (nuž čo, infiltrovali sme sa na vedlajši hotel na program a bolo vybavene) :D Za mna veľmi príjemná dovolenka ! A izby čistili každý deň P.S. : ak máte problémy s klbami, skuste pohladat inde naozaj sa ide aj do izby aj do jedalne a vsade len schodmi :) Inak sme stretli mega zlatých ludi, prevažne SK a CZ (mladí v našom veku na nás kašlali) a o to zaujímavejšie sme mali debaty kedze sme sa bavili s rodinkami s detmi a s dochodcami :) :) :)

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu