Najnovšie recenzie hotelov

Mendi recenzie

Mendi

Grécko - Chalkidiki - Kalandra

90% Andrea

16.08.2018

Nasli sme tento hotel nahodou, ked sme hladali last minute, ale boli sme velmi spokojni. Izbu sme mali s vyhladom na more (bez nejakych priplatkov). Kazdy den upratane a vymenene uteraky. Strava v jedalni bola chutna a pestra, kazdy den sme ochutnali nieco nove. Niektori pisali, ze im chybalo viac druhov ovocia. Kazdy den sme mali melon bud zlty, alebo cerveny (fantasticky) a broskyne. Nakolko sme mali all inclusive, nemuseli sme riesit napoje, na vyber sme mali alko aj nealko. Co sa tyka plazovych uterakov, za depozit 10€ vam kazdy den daju cisty. Lezadla na plazi boli za poplatok (3€ aj s drinkom), ale da sa lezat na lezadlach medzi bazenom a plazou pod stromami a mate to blizko aj na plaz, aj do bazena. Personal je velmi prijemny, vzdy usmiaty. My sme sa tu citili vyborne, plaz nebola preplnena, more bolo teplucke s pozvolnym vstupom a vsade bolo cisto. Nam vyhovovalo aj to, ze naokolo nebol iny hotel a nablizsia dedinka bola asi 20 minut pesi. Prechadzali sme sa po plazi (dalo sa ist 1-2 km na kazdu stranu) alebo po okoli, pomedzi olivovniky a borovice. Pre deticky robili animatorky program aj cez den, aj vecer, pre dospelych bolo sportove vyzitie (vodny aerobic, volejbal, basketbal). Delegatka bola mila a okrem vyletov, o ktorych sa snazila podat co najviac informacii, s nami bola aj pri odlete. My by sme sa tam urcite niekedy radi vratili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mendi Beach recenzie

Hotel Mendi Beach

Grécko - Chalkidiki - Kalandra

85% Simi

07.08.2018

Dovolenka splnila naše očakávania. Hotel čistý, izby čisté, bohužiaľ, menšie.., strava chutná, no jedlá sa stále opakovali. Sklamaním bol nulový program pre hotelových hostí, žiadna hudba ani možnosť niekam sa prejsť, keďže hotel je uprostred prírody. Najbližšia dedina 40 min. peši, čo s malými deťmi nedáte. Ešteže fungoval detský klubík, v ktorom sa mohli deti trochu vyhrať po večeroch. Veľké plus je nádherná čistá voda, žiadne riasy, medúzy... len priezračná voda s pozvoľným vstupom do mora. Pláž pieskovo kamienková, takže odporúčam topánky do vody, hoci kamene sú nádherné okruhliaky a zvládli sme to aj bez nich. Bazén dosť veľký, bez šmykľaviek, s morskou slanou vodou, takže je fajn, že tam nik neskáče do vody a nešpliecha tu slanú vodu do očí.

prečítať si celú recenziu
Apartmánový dom Noulis recenzie

Apartmánový dom Noulis

Grécko - Chalkidiki - Polychrono

53% JAN

05.08.2018

Absolútne neodporúčam toto ubytovanie. Na balkóne nám behali jašterice. WC špinavé. Šváby. Neodtekala nám voda pri sprchovaní, problém sme nahlásili hneď v prvý deň pobytu, ale nič sa nedialo. Domáci len chodil a usmieval sa, že má v tomto bordeli zas naivných Slovákov, ktorí sa dali oklamať kategóriou 3+. Ten apartmán nemá ani jednu hviezdičku. Neodporúčam vám ísť do tohto humusu. Do Noulisu nikdy.

prečítať si celú recenziu
Štúdiá Sofia recenzie

Štúdiá Sofia

Grécko - Chalkidiki - Polychrono

73% Katarina R.

17.07.2018

Izba pre nenarocnych, staci, my sme spokojni, na prespatie staci, more ciste, krasne, prestravovat sa da, spokojna som aj s celou rodinou, akurat sme tu jul 2018, odporucam pre rodinku s detmi, kludna ulica, kusok k moru, obchod aj mesto kusok od hotela.

prečítať si celú recenziu
Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa recenzie

Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa

Grécko - Chalkidiki - Porto Carras

83% Alena Slezáček Bohúňová

02.10.2017

Hotel starší, ale čistý, dobre riešený,vybavený dostatočne výťahmi. V našom termíne plný rodín s malými deťmi, čiže o tichej a pokojnej dovolenke sa nedá hovoriť. Všade krik a plač malých detičiek, ktoré behajú nekontrolovane po jedálni. Transfer cca 1,5 hodiny. Obrovský rezort pozostáva z dvoch hotelov /pre milovníkov pokoja vhodný skôr hotel Meliton/. Do centra mestečka Neos Marmaras to bolo 20 minút pešo popri pláži alebo vodným, či autotaxíkom. Ale nakoľko v rezorte prebieha samostatný život, do mestečka nás vôbec neťahalo. Obrovský kopcovitý areál rezortu je zvlášť vhodný k športom rôzneho druhu /beh, jazda na koni, golf, bicykel/. Všade zeleň, krásne vinice, po časti areálu chodí zdarma vláčik. Bazény super, hoci som sa v nich nekúpala ani raz, ale bolo ich dostatok, jeden dokonca s morskou vodou, detské, plavecké, s barom. Pláž kamienková, s ležadlami a slnečníkmi problém nebol. Keď som pred dovolenkou sledovala recenzie, bolo veľa negatívnych, ktoré kritizovali práve nedostatok ležadiel a slnečníkov. Nie je to pravda, akurát sú kúsok ďalej, nie hneď pod hotelom, tie sú obsadzované ako prvé. Takisto bola v recenziách kritizovaná strava. Som náročná stravníčka a musím povedať, že strava bola skvelá. Obrovský výber rôzne a veľmi chutne pripraveného mäsa /kačacina, pečené prasiatka, hovädzina, kuracina, ryby za pobyt 5 x ustrice a slávky, ktoré milujem/. Šaláty, moc dobrá pizza, zapečené zeleniny, prílohy od výmyslu sveta, cestoviny s rôznymi omáčkami, koláčiky, panna cotty, torty atď. A kto si nevyberie, je možnosť využiť 3 ala carte restaurant. A keď niekto nie je spokojný s týmto výberom, tak neviem si predstaviť, čo tí ľudia jedia doma. Dobrý animačný program so skvelým teamom medzinárodným aj slovenským. Takýchto animátorov som nezažila ešte nikde a to už sme niečo pochodili. Program od najmenších až do dôchodcov, fakt sme sa nenudili ani sekundu. Po rannom behu v zelených kopcoch sme absolvovali jogu s profesionálkou a potom sme celé dni hrali medzinárodný beach volejbal. Atmosféra v stredisku absolútne skvelá. Jedna s najlepších dovoleniek nielen pre mňa, ale pre väčšinu ľudí, ktorí tam boli v našom termíne a mali sme možnosť sa rozprávať.

prečítať si celú recenziu
lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

76% Ingrid

02.10.2017

Určite nie 5*, ale priemerne 4*, aj to jedine kvôli izbám. Nábytok starší, ale udržovaný. Čistota izieb aj s riadením a výmenou prádla /každé 2 dni/ dobrá. podstate Vás nenahnevá, ale čakáte lepšie. Dovolenku sme kúpili ako last minute, takže sme nereptali. Iné by to bolo v plnej taxe. Ako klad podotýkam, že nás ubytovali hneď po príchode na hotel, čo bolo ráno o 8. 00 hod. Transfer z letiska trvá asi 1 hod., takže je to v poriadku. Ako uvítanie boli nachystané akési sladké vody, ktoré málokto ochutnal, nakoľko väčšina chcela vodu, no tá k dispozícii nebola. Až od 12:30 sme mohli využívať služby all inclusive. S tým časom je to v poriadku, ale pár dcl vody mohli podávať. Okrem tohoto úvodu bolo všetko, ako má byť. Na recepcii sa dohovoríte angl., ale i rusky a nemecky. Personál je ochotný a snažia sa vyhovieť požiadavkám, aspoň v našom prípade to tak bolo. Okolie hotela je v záhrade s bazénmi a občerstv. altánkami. Káva je z kávomatou a chutí priemerne, pokiaľ chcete dobré espresso, tak si ho kúpite za 2,20. Ostatné nápoje ako všade inde. Personál reštaurácie je milý, ochotný a vyhovie Vám vo všetkom. Strava bola veľmi dobrá. 10 dní je tak akurát na premiešanie ponúkaných jedál. Ryby, hydina, hovädzie a bravčové, samozrejme nie každý deň všetko, ale sa to striedalo. Zeleniny a šalátov mohlo byť viac, ale stačí. Ovocia široký výber, čo sme boli prekvapení. Hrozno-biele, tmavé, slivky, jablká, broskyne, hrušky. Tiež aj zmrzlina. Čo sa týka pláže, tak pri hotelovej časti máličko horšie, ale naozaj málo, lebo hneď po 20 m úplne krásny vstup do mora, ktoré bolo čistučké, priezračné, proste skvelé. Boli sme v septembri, takže žiadny ruch, ale asi ani cez prázdniny to tam nie je preľudnené. Do Kalitey je to zhruba 40 min. pomalej chôdze a taxíkom sa odveziete za 5 €. Je to malinké mestečko, ale pokiaľ zháňate nejaké suveníry, tak len tam, lebo v okolí našich hotelov sú asi 4 suvenírové obchodíky. Dovolenku na tomto mieste s čistým svedomím môžem odporučiť, ale nečakajte luxus, normálny dobrý hotel, s dobrým jedlom a ochotným personálom.

prečítať si celú recenziu
Porto Carras Grand Resort - Meliton Thalasso & Spa recenzie

Porto Carras Grand Resort - Meliton Thalasso & Spa

Grécko - Chalkidiki - Chalkidiki

83% Lívia

30.09.2017

Bola to naša prvá dovolenka v tejto destinácia, no radi sa na toto miesto určite vrátime.

prečítať si celú recenziu
Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa recenzie

Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa

Grécko - Chalkidiki - Porto Carras

80% Katarina

07.09.2017

S dovolenkou v tomto hoteli sme boli nadmieru spokojni. Areal ponuka mnozstvo moznosti, ale aj klud. Co musim vyzdvihnut ako prve, je krasne priezracne more, kludne a s pozvolnym vstupom. Plaz denne upratovali. Lezadiel bolo dost, no ako vsade, tie, co boli najblizsie k hotelu, boli poobsadzovane. Plaz vsak nie je kilometrova, takze, ci sme boli sto-dvesto metrov od hotela, pre nas nehralo ziadnu rolu. Strava bola vyborna, velky vyber, vela ovocia aj zeleniny, rozne druhy masa, musle, ktore robili priamo na terase, kolaciky. V ponuke boli aj vodne sporty, pozicovna bicyklov, animacne programy, vylety, hotelovy vlacik (cca hodinova jazda s roznymi zastavkami, premaval pocas celeho dna - zdarma), letne kino v pristave (kazdy vecer premietali detske rozpravky). K hotelu patria 3 bazeny (detsky, hlavny, plavecky). Co sa tyka lezadiel, tak tych bolo pri bazenoch pomenej. Sucastou arealu bolo aj pekne detske ihrisko, druhe ihrisko bolo pri hoteli Meliton. Resort Porto Carras je rozsiahly komplex s dvoma hotelmi, golfovym arealom, konikmi, pristavom, vinarstvom. Vylety sa dali robit aj v ramci resortu ci uz prechadzka alebo bicyklovy vylet popri mori s krasnymi zatokami alebo vylet vlacikom do vinarstva. Z pristavu premavala aj lodka do blizkeho mestecka (6 eur – spiatocna cesta, deti, myslim, do 6 rokov zdarma). Mestecko ale nestoji za vela, taka klasika s obchodikmi, kaviarnami (ziadna grecka architektura), ale fajn spestrenie. Animatori aj delegat boli velmi ochotni, usmievavi a aktivni. Ponukali mnozstvo aktivit pre deti, ale aj pre dospelych (joga, aqua gym, sutaze a pod.). Vecerny program, pre deti mini disco. Hotelova klientela boli najma Srbi, Slovaci, Rusi.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Chalkidiki

Štúdiá Sokratis recenzie 96%

Štúdiá Sokratis

Grécko - Chalkidiki - Sarti

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Venus Fourka recenzie 96%

Hotel Venus Fourka

Grécko - Chalkidiki - Fourka

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Portes Beach recenzie 95%

Portes Beach

Grécko - Chalkidiki - Nea Potidea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Philoxenia Hotel recenzie 93%

Philoxenia Hotel

Grécko - Chalkidiki - Psakoudia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Charis recenzie 92%

Apartmány Charis

Grécko - Chalkidiki - Polychrono

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Štúdiá Kula recenzie 90%

Štúdiá Kula

Grécko - Chalkidiki - Sarti

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mendi recenzie 90%

Mendi

Grécko - Chalkidiki - Kalandra

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Mendi Beach recenzie 85%

Hotel Mendi Beach

Grécko - Chalkidiki - Kalandra

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Athos Palace recenzie 83%

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu