Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Mendi Beach recenzie

Hotel Mendi Beach

Grécko - Chalkidiki - Kalandra

+
85% Simi

07.08.2018

Dovolenka splnila naše očakávania. Hotel čistý, izby čisté, bohužiaľ, menšie.., strava chutná, no jedlá sa stále opakovali. Sklamaním bol nulový program pre hotelových hostí, žiadna hudba ani možnosť niekam sa prejsť, keďže hotel je uprostred prírody. Najbližšia dedina 40 min. peši, čo s malými deťmi nedáte. Ešteže fungoval detský klubík, v ktorom sa mohli deti trochu vyhrať po večeroch. Veľké plus je nádherná čistá voda, žiadne riasy, medúzy... len priezračná voda s pozvoľným vstupom do mora. Pláž pieskovo kamienková, takže odporúčam topánky do vody, hoci kamene sú nádherné okruhliaky a zvládli sme to aj bez nich. Bazén dosť veľký, bez šmykľaviek, s morskou slanou vodou, takže je fajn, že tam nik neskáče do vody a nešpliecha tu slanú vodu do očí.

prečítať si celú recenziu
Apartmánový dom Noulis recenzie

Apartmánový dom Noulis

Grécko - Chalkidiki - Polychrono

53% JAN

05.08.2018

Absolútne neodporúčam toto ubytovanie. Na balkóne nám behali jašterice. WC špinavé. Šváby. Neodtekala nám voda pri sprchovaní, problém sme nahlásili hneď v prvý deň pobytu, ale nič sa nedialo. Domáci len chodil a usmieval sa, že má v tomto bordeli zas naivných Slovákov, ktorí sa dali oklamať kategóriou 3+. Ten apartmán nemá ani jednu hviezdičku. Neodporúčam vám ísť do tohto humusu. Do Noulisu nikdy.

prečítať si celú recenziu
Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
63% Eva a Maros

19.07.2018

Prvych par dni celkom slusna dovolenka, ale v polovici pobytu "zrusili" bezplatny odber pitnej vody (5* hotel!) - nebol sice problem ju zakupit, ale toto sa nam v 5* hoteloch este nikdy nestalo... asi si ck S.... dokladnejsie vybera hoteli, lebo chodime vacsinou s nimi- takze vieme porovnavat. Napriek uvedeniu v pokynoch ck - chladnicky na izbach boli - no bez pitnej vody a slubovaneho kavoveho setu. Prvu kavu sme si mohli dat na ranajkach - nebola moc chutna a potom az v bare pri bazene od 10 hodiny - tam ceska casnicka Kristina robila celkom dobre presso. Doteraz v kazdom hoteli, co sme boli, bola moznost dat si kavu v Lobby bare pri recepcii a jedalni (bola tam aj terasa na jej vypitie), no prekvapivo tento bar fungoval az v podvecernych hodinach. Casnik v nom obsluhujuci moc ochotou nesrsal. Tvaril sa vzdy tak, ze my sme tam pre neho, nie on pre nas. Bar pri bazene - slaba 3* - rozbity stary nabytok, na ktory sme si mali problem sadnut, ci sa pod nami nezruti. Ale obsluhujuca Kristina - velmi ochotna. Bar na plazi - asi omyl v informaciach predavajuceho.

prečítať si celú recenziu
Aristoteles Beach recenzie

Aristoteles Beach

Grécko - Chalkidiki - Afitos

+
73% Vladimir

18.07.2018

Po precitani recenzii sme mali trochu obavy, ale chvalabohu sa nenaplnili. Hotel pekny s krasnym vyhladom, more teple ciste, strava chutna, izba velka priestranna bez priplatku aj vyhlad na more z terasy. Animacie pre deti aj dospelych. Plnu cenu by sme asi nedali, ale ako last minutka super. Akurat ze je to na samote. Do najblizsieho mestecka sa vsak pohodlne odveziete taxíkom za 6 E.

prečítať si celú recenziu
Štúdiá Sofia recenzie

Štúdiá Sofia

Grécko - Chalkidiki - Polychrono

73% Katarina R.

17.07.2018

Izba pre nenarocnych, staci, my sme spokojni, na prespatie staci, more ciste, krasne, prestravovat sa da, spokojna som aj s celou rodinou, akurat sme tu jul 2018, odporucam pre rodinku s detmi, kludna ulica, kusok k moru, obchod aj mesto kusok od hotela.

prečítať si celú recenziu
Athos Palace recenzie

Athos Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

90% M.M.

15.07.2018

Je to moja prvá dovolenka v Grécku a bola som veľmi milo prekvapená. Všetci zamestnanci hotela Athos Palace - manažment, recepční, obsluhujúci personál v jedálni, chyžné i milí, mladí, usmievajúci sa zamestnanci v bare pri bazéne - pozdravujem. :-) "Bayleis" :-D - sú veľmi milí, úctiví, slušní a na vysokej profesionálnej úrovni. CK uvádza pobyt 7 nocí, 8 dní, ale posledný deň bol odchod už 5:20 hod. ráno - takže mínus 1 deň pobytu. Náramky all inclusive nám nedali hneď po príchode, ale až okolo obeda. Hneď po príchode sa nám personál recepcie postaral o batožinu a boli nám pridelené izby a batožinu nám priniesli až na izbu. Hotel pekný a zaujímavý. Izby čisté, každý deň upratané, každý deň vymenené uteráky a osušky. Klíma fungujúca, ktorá sa dala regulovať, v noci prípadne vypnúť. Jedáleň veľmi pekná a priestranná. Strava rozmanitá a veľmi chutná, každý deň iná národná kuchyňa. Pláž, ktorá patrí hotelu, síce menšia a trochu zlý prístup - kamene, síce okrúhle, ale šmykľavé - obuv do vody, ale tesne popri "bójkach" sa dalo vojsť aj na boso. To ale nevadí, lebo hneď vedľa za mólom je krásna dlhá piesočná pláž s veľmi dobrým pozvoľným vstupom do mora, piesočné dno a krásna priezračná voda, ktorá veľmi ďaleko siaha tak po plecia. More fantastické, teplé. Slnečníky a ležadlá v čase našej dovolenky - v polovici júna - dostatok, ale v hlavnej sezóne to asi tak nebude. Okolie hotela veľmi pekné, čisté, krásna záhrada - park. Pekný hotelový bazén, mohlo by byť viac ležadiel. Žiadna promenáda, diskotéka, ale je tu možnosť odviesť sa taxíkom (5 € za taxi, nie na osobu) do neďalekého mestečka Kalithea. Na výťahy sa musí trochu čakať a treba si dať pozor na stlačené poschodie, najmä pri vyšších poschodiach, lebo niekedy zhasnú - treba znovu stlačiť, inak sa výťah pohne smerom nadol a trochu sa povozíte. Mala som izbu na najvyššom poschodí orientovanú od mora, uvítala by som s výhľadom na more, krásny výhľad, ale žiaľ, už nebola voľná. Trochu mi vadilo, že každú noc bolo veľmi, veľmi počuť hudbu zo vzdialenej diskotéky v inom rezorte, ktorá s pribúdajúcimi hodinami naberala na decibeloch až tak cca do 5-tej ráno, Mám rada hudbu, ale toto bolo dosť počuť aj pri zavretom okne. Je to hotel, ktorý v značnej miere navštevujú mladé rodiny s deťmi. Celkovo hodnotím hotel Athos Palace veľmi dobre. Je tam pohoda, relax, kľudná, oddychová dovolenka. Ďakujem krásne všetkým zamestnancom hotela Athos Palace. :-)

prečítať si celú recenziu
Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa recenzie

Porto Carras Grand Resort - Sithonia Thalasso & Spa

Grécko - Chalkidiki - Porto Carras

83% Alena Slezáček Bohúňová

02.10.2017

Hotel starší, ale čistý, dobre riešený,vybavený dostatočne výťahmi. V našom termíne plný rodín s malými deťmi, čiže o tichej a pokojnej dovolenke sa nedá hovoriť. Všade krik a plač malých detičiek, ktoré behajú nekontrolovane po jedálni. Transfer cca 1,5 hodiny. Obrovský rezort pozostáva z dvoch hotelov /pre milovníkov pokoja vhodný skôr hotel Meliton/. Do centra mestečka Neos Marmaras to bolo 20 minút pešo popri pláži alebo vodným, či autotaxíkom. Ale nakoľko v rezorte prebieha samostatný život, do mestečka nás vôbec neťahalo. Obrovský kopcovitý areál rezortu je zvlášť vhodný k športom rôzneho druhu /beh, jazda na koni, golf, bicykel/. Všade zeleň, krásne vinice, po časti areálu chodí zdarma vláčik. Bazény super, hoci som sa v nich nekúpala ani raz, ale bolo ich dostatok, jeden dokonca s morskou vodou, detské, plavecké, s barom. Pláž kamienková, s ležadlami a slnečníkmi problém nebol. Keď som pred dovolenkou sledovala recenzie, bolo veľa negatívnych, ktoré kritizovali práve nedostatok ležadiel a slnečníkov. Nie je to pravda, akurát sú kúsok ďalej, nie hneď pod hotelom, tie sú obsadzované ako prvé. Takisto bola v recenziách kritizovaná strava. Som náročná stravníčka a musím povedať, že strava bola skvelá. Obrovský výber rôzne a veľmi chutne pripraveného mäsa /kačacina, pečené prasiatka, hovädzina, kuracina, ryby za pobyt 5 x ustrice a slávky, ktoré milujem/. Šaláty, moc dobrá pizza, zapečené zeleniny, prílohy od výmyslu sveta, cestoviny s rôznymi omáčkami, koláčiky, panna cotty, torty atď. A kto si nevyberie, je možnosť využiť 3 ala carte restaurant. A keď niekto nie je spokojný s týmto výberom, tak neviem si predstaviť, čo tí ľudia jedia doma. Dobrý animačný program so skvelým teamom medzinárodným aj slovenským. Takýchto animátorov som nezažila ešte nikde a to už sme niečo pochodili. Program od najmenších až do dôchodcov, fakt sme sa nenudili ani sekundu. Po rannom behu v zelených kopcoch sme absolvovali jogu s profesionálkou a potom sme celé dni hrali medzinárodný beach volejbal. Atmosféra v stredisku absolútne skvelá. Jedna s najlepších dovoleniek nielen pre mňa, ale pre väčšinu ľudí, ktorí tam boli v našom termíne a mali sme možnosť sa rozprávať.

prečítať si celú recenziu
lti Theophano Imperial Palace recenzie

Theophano Imperial Palace

Grécko - Chalkidiki - Kallithea

+
76% Ingrid

02.10.2017

Určite nie 5*, ale priemerne 4*, aj to jedine kvôli izbám. Nábytok starší, ale udržovaný. Čistota izieb aj s riadením a výmenou prádla /každé 2 dni/ dobrá. podstate Vás nenahnevá, ale čakáte lepšie. Dovolenku sme kúpili ako last minute, takže sme nereptali. Iné by to bolo v plnej taxe. Ako klad podotýkam, že nás ubytovali hneď po príchode na hotel, čo bolo ráno o 8. 00 hod. Transfer z letiska trvá asi 1 hod., takže je to v poriadku. Ako uvítanie boli nachystané akési sladké vody, ktoré málokto ochutnal, nakoľko väčšina chcela vodu, no tá k dispozícii nebola. Až od 12:30 sme mohli využívať služby all inclusive. S tým časom je to v poriadku, ale pár dcl vody mohli podávať. Okrem tohoto úvodu bolo všetko, ako má byť. Na recepcii sa dohovoríte angl., ale i rusky a nemecky. Personál je ochotný a snažia sa vyhovieť požiadavkám, aspoň v našom prípade to tak bolo. Okolie hotela je v záhrade s bazénmi a občerstv. altánkami. Káva je z kávomatou a chutí priemerne, pokiaľ chcete dobré espresso, tak si ho kúpite za 2,20. Ostatné nápoje ako všade inde. Personál reštaurácie je milý, ochotný a vyhovie Vám vo všetkom. Strava bola veľmi dobrá. 10 dní je tak akurát na premiešanie ponúkaných jedál. Ryby, hydina, hovädzie a bravčové, samozrejme nie každý deň všetko, ale sa to striedalo. Zeleniny a šalátov mohlo byť viac, ale stačí. Ovocia široký výber, čo sme boli prekvapení. Hrozno-biele, tmavé, slivky, jablká, broskyne, hrušky. Tiež aj zmrzlina. Čo sa týka pláže, tak pri hotelovej časti máličko horšie, ale naozaj málo, lebo hneď po 20 m úplne krásny vstup do mora, ktoré bolo čistučké, priezračné, proste skvelé. Boli sme v septembri, takže žiadny ruch, ale asi ani cez prázdniny to tam nie je preľudnené. Do Kalitey je to zhruba 40 min. pomalej chôdze a taxíkom sa odveziete za 5 €. Je to malinké mestečko, ale pokiaľ zháňate nejaké suveníry, tak len tam, lebo v okolí našich hotelov sú asi 4 suvenírové obchodíky. Dovolenku na tomto mieste s čistým svedomím môžem odporučiť, ale nečakajte luxus, normálny dobrý hotel, s dobrým jedlom a ochotným personálom.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu