Najnovšie recenzie hotelov

Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Peloponéz - Vrachati

60% Marian

13.09.2019

Nezodpovedá 5*. Boli sme v Grécku vo viacerých i 4* hoteloch, ktoré svojimi službami boli o 2 kategórie vyššie ako tento. Hotel vybavením vhodný pre rodiny s malými deťmi. Žiadne animácie, personál resp. plavčík pri bazénoch alebo na pláži. Transfer z letiska cca 1,5 hod. busom po diaľnici.

prečítať si celú recenziu
Wyndham Loutraki Poseidon Resort recenzie

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Grécko - Peloponéz - Loutraki

+
90% Mirka

13.09.2019

Neskutočne dobrá dovolenka, izba skvelá, veľká terasa, v rohu terasy olivovník a pred terasou limetkovník, nádhera!!! Po prečítaní recenzií som s malou dušičkou čakala, čo bude... neviem, čo tí negativisti píšu, pretože: pochodila som aj ja kus sveta, ale toto bolo TOP! Nikto samozrejme nemôže očakávať 5 hviezdičiek na Balkáne, tak ako na Svk... ale pre nás to bolo super, nádherná kúpeľňa, posteľ, upratovanie, všetko ok.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

100% Dano

09.09.2019

Hotel sa nachadza na mieste "trosku" odrezanom od sveta, ale je velmi blizko maleho letiska Araxos (cca 7-10 min). Je to velmi pekny moderny hotel s velmi peknou pieskovou plazou s pozvolnym vstupom do mora (idealne pre male deti), vlastnymi slnecnikmi a lezadlami, za ktore ubytovani neplatia. V rezorte su viacere bary a bazeny (jeden so smyklavkami). Izby su upratovane a uteraky menene kazdy den. Strava aj napriek mensiemu vyberu oproti inym hotelom je vyborna (zatial ju hodnotim ako najlepsiu / najchutnejsiu z pomedzi dovoleniek, ktore sme zatial absolvovali) a personal v jedalni je naozaj snazivy a odnasa taniere, cisti stoly a doklada jedlo, aby boli vsetci turisti spokojni. Plaz je od plazoveho baru vzdialena cca 100 m. Bazen so smyklavkami sa uz ale nenachadza pri tomto bare, ale bol prestahovany na ine miesto v ramci rezortu (fotky aj google mapy, ktore bazen zobrazuju pri bielom mostiku na plaz, su neaktualne). Jedina vec, ktora nam vadila, boli komare, ktore stipali vecer cca od 20:00 do 21:00 (+/- 30min) a potom uz neboli. V blizkosti barov je velmi vela os a srsnov - najma pri sladkych napojoch - treba dat pozor pri capovani pripadne piti napojov (najma deti a ludia alergicki na ustipnutie). Treba si doniest repelent (krem alebo sprej), prip. sa da kupit aj v obchodiku pri hoteli. Izby su vybavene sietkami proti komarom, takze sa da vetrat aj napriek komarom. V izbe sme mali uz aj nachystany repelent do zasuvky - cize ani netreba nosit vlastny. Na hoteli pracuje recepcna povodom Slovenka, takze nie je ani jazykova bariera pri vybavovani veci. Za pozicanie velkeho plazoveho uteraka sa plati 7 eur na tyzden s moznostom kedykolvek vymenit za cisty. Pri ubytovani na hoteli sa plati aj pobytova taxa (10,50 za 7-dnovy pobyt) a da sa zaplatit kartou. Pri nasom pobyte boli na hoteli pritomni aj slovenski animatori z cestovky, ktori sa starali o program pre deti aj pre dospelych a boli aj velmi ochotni poradit klientom v pripade otazok. Pre deti bol v dispozicii aj detsky klub (kutik) s hrackami. V ramci hotela sa nachadza aj kadernictvo a obchod s roznym tovarom. Hotelova wifi funguje na recepcii a pri kazdom bare (trochu pomalsia, ale funguje). Podla mna TOP Hotel v krasnom prostredi ktory si urcite zasluzi 4*+ hodnotenie. Perfektny pre deti a ludi tuziacich po klude a relaxe.

prečítať si celú recenziu
Airotel Achaia Beach recenzie

Airotel Achaia Beach

Grécko - Peloponéz - Patras

60% evica33

09.09.2019

Hotel slušný, izby čisté, upratovanie každý deň, Mali sme krásny výhľad na more a most. Okolie hotela, to už bolo horšie, chýba tu aspoň malý minimarket /ak ste si doma niečo zabudli, máte smolu/ . Na okolí nič nie je, nekúpite žiadny suvenír. Do mesta Patras je to vlakom 4 zastávky, ale v meste sme tiež nenašli žiadny obchod so suvenírmi. Pláž hotela bola hlavne po víkende dosť špinavá, so zvyškami odpadu z konzumácie domácich, ktorí nám hneď po našom odchode z pláže obsadzovali ležadlá a zanechali po sebe neporiadok. Po upozornení na recepcii sa to trochu zlepšilo. Výhodou boli ležadlá so slnečníkmi a osušky v cene, čo v Grécku nebýva samozrejmosť. Vstup do mora je pozvoľný, voda krásna, ale dobré je mať topánky do vody. Pri hoteli je veľký bazén, aj bazén pre deti, čo sme nevyužívali. Menšiemu hotelu zodpovedala aj ponuka jedál: 3 druhy mäsa. Bolo z čoho vybrať, ak ste neboli obmedzení diétou. Na podnose s mäsom bol aj chlieb, dokonca aj v gréckom šaláte boli kúsky chleba, čo nebolo vhodné pre bezlepkovú diétu. Inak nakrájaná rôzna zelenina, z príloh niekedy zemiaky alebo občas ryža. Na raňajky 1 druh jogurtu, rôzne pečivo a koláčiky, po urgencii aj bezlepkový chlieb. V ponuke nápojov bola vždy na stole voda, mohli sme si vybrať točené pivo, víno, sódu a kávu, prípadne domáce sladké nealko. V plážovom bare, ktorý slúžil aj hosťom mimo hotel, sme si mohli vybrať pivo, nealkoholické nápoje okrem kávy a prípadne uzo /čo nám nechutilo/. Pri jedálni bola pekná terasa, kde sa dalo večerať, ale o 22:00 personál pozbieral všetko zo stolov a zhasli svetlá, čo nám dosť prekážalo vzhľadom na to, že v okolí hotela nič nebolo a nemali ste si kde posedieť. Zvykom je v gréckych destináciách usporiadanie gréckeho večera pre klientov, nič také sa však nekonalo. Keďže nám počasie na konci augusta vyšlo, dalo sa to vydržať. Ale určite to neodporúčam dovolenkárom, ktorí okrem pobytu na pláži a ubytovaní v hoteli očakávajú od dovolenky aj trochu viac. Dobrou voľbou bol výlet na Zakyntos.

prečítať si celú recenziu
Aldemar Olympian Village recenzie

Aldemar Olympian Village Beach Resort

Grécko - Peloponéz - Skafidia

66% j+m

08.09.2019

Ubytovanie nevyhovujuce kategorie 5*, izby ponukane Slovakom su smradlave po stuchline, spinave koberce, celkovy dojem ako stary komunisticky nabytok a zariadenie, pekne more, plaz - dostatok lezadiel, AL-IN v pohode, rezort je zrejme spojenie dvoch hotelov - stareho a noveho, Royal Olympian rezort posobi velmi pekne.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

86% Ela

30.08.2019

Nesmierna spokojnosť, všetko bolo v poriadku. Hotel je starší ako na foto, ale skutočne čistý. All inclusive štandardný - grécky /v Grécku sme boli niekoľkokrát/, ovocia a zeleniny vždy dostatok. Na stoloch nič nechýbalo, ani keď sme do jedálne prišli neskôr. Pláž v pohode, vstup do vody aj pre deti. Snáď by som vytkla nedostatok ležadiel na pláži, ale pri bazéne ich bolo dosť. Škoda, že nie je viac možností pre šport. Neďaleko je nádherné historické mesto Patras, ktoré je určite treba vidieť. Veľká vďaka patrí animátorkám, hlavne skvelej Saške, vďaka ktorej sme mali po dlhej dobe skutočný oddych. Boli sme s dcérou, ktorá sa doteraz nikdy nezapájala do klubov, ale Saška na ňu nesmierne zapôsobila, bolo vidieť, že ju práca s deťmi napĺňa a tým pádom sme mali o oddych postarané. Keby bolo viac takýchto nadšených zamestnancov. Nie je to hotel v TOP 5, ale zodpovedá 4* aj vďaka ochotnému personálu.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

66% Katarina

27.08.2019

Cestovná kanc. H........ to predáva ako rezort priamo na pláži, no ubytovanie dali všetkým v osobitnom areáli (Boutique), ktorý je za cestou úplne mimo rezortu Kalogrie, takže nevhodné pre samostatný pohyb detí. Reklamáciu odmietajú uznať, na mieste sme si tiež nepomohli. Za plnú cenu, ktorú sme zaplatili, to nesplnilo očakávania dovolenky priamo na pláži. Predávajú to ako Kalogria 4*, Boutique je 3*, bez wi-fi, bez baru a recepcie. Inak príroda, more, pláž ok. Pozor - každý večer sa vyrojí nenormálne množstvo komárov, bez repelentu sa to nedá.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

86% Silvia P.

26.08.2019

Dovolenku sme si vyberali na poslednú chvíľu, takže už nebolo z čoho vyberať. Nakoniec to bola ale skvelá voľba. Začalo to celé síce o hodinu odloženým odletom, to sa ale dalo prežiť. Príchod do hotela bol rýchly, za pár minút. Po príchode do hotela už na recepcii boli nachystané kľúče od izieb. Takisto sme mali hneď stretnutie ohľadom základných informácií a výletov. Bývali sme v časti za cestou, čo bolo kúsok ďalej, ale to sa dalo zvládnuť aj s dvoma malými deťmi. Zato sme mali pri našej časti vlastný bazén. Izby čisté, uteráky menené denne. Izba bola dosť malá, ale na spanie ok. Jedlo chutné. Snáď by som len zmenila časy stravovania, chýbali mi neskoré raňajky, obed začínal trochu neskoro pre malé deti (o 12:30) a večera takisto (19:30). Animátori skvelí, aj večerný program - zapájali sme sa ako sa dalo, bola sranda. :) Takisto detské diskotéky - super! Na výber aj výlety, poldenné aj celodenné. My sme boli v Olympii (poldenný výlet), zvládli to aj naše deti (2 a 7). More pekné, čisté, vždy sa dalo nájsť ležadlo. A keď fúkalo, tak sme si užívali vlny. :) Klasická ponuka vodných športov, my sme využili vodný skúter a vodný bicykel so šmykľavkou. Detský klub takisto fajn, deti majú na pamiatku šatky s logom klubu. Večer dosť nepríjemné komáre a celý deň osy pri automatoch s nápojmi. Parádny detský svet (vraj nový) - jeden bazén s troma šmykľavkami, ďalší bazén a ešte taký vodný park (10 cm vody) s mäkkou výstelkou pre najmenších. Všeho všudy skvelá dovolenka, aj personál, aj dovolenkári. :)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Peloponéz

Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie 100%

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Peloponéz - Vrachati

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Paradise Resort recenzie 100%

Paradise Resort

Grécko - Peloponéz - Finikoundas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Štúdia Marina recenzie 92%

Štúdia Marina

Grécko - Peloponéz - Tolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park recenzie 90%

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park

Grécko - Peloponéz - Loutra Kyllinis

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál70%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Pavlina Beach Hotel recenzie 86%

Pavlina Beach Hotel

Grécko - Peloponéz - Kato Achaia

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Grove Seaside Hotel recenzie 83%

The Grove Seaside Hotel

Grécko - Peloponéz - Drepano

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kalogria Beach & Annex recenzie 83%

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Hydra Beach Resort recenzie 80%

Barcelo Hydra Beach Resort

Grécko - Peloponéz - Thermisia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Kalogria Beach recenzie 75%

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+

Kvalita izieb64%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb2%

Personál92%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu