Najnovšie recenzie hotelov

Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

100% Dano

09.09.2019

Hotel sa nachadza na mieste "trosku" odrezanom od sveta, ale je velmi blizko maleho letiska Araxos (cca 7-10 min). Je to velmi pekny moderny hotel s velmi peknou pieskovou plazou s pozvolnym vstupom do mora (idealne pre male deti), vlastnymi slnecnikmi a lezadlami, za ktore ubytovani neplatia. V rezorte su viacere bary a bazeny (jeden so smyklavkami). Izby su upratovane a uteraky menene kazdy den. Strava aj napriek mensiemu vyberu oproti inym hotelom je vyborna (zatial ju hodnotim ako najlepsiu / najchutnejsiu z pomedzi dovoleniek, ktore sme zatial absolvovali) a personal v jedalni je naozaj snazivy a odnasa taniere, cisti stoly a doklada jedlo, aby boli vsetci turisti spokojni. Plaz je od plazoveho baru vzdialena cca 100 m. Bazen so smyklavkami sa uz ale nenachadza pri tomto bare, ale bol prestahovany na ine miesto v ramci rezortu (fotky aj google mapy, ktore bazen zobrazuju pri bielom mostiku na plaz, su neaktualne). Jedina vec, ktora nam vadila, boli komare, ktore stipali vecer cca od 20:00 do 21:00 (+/- 30min) a potom uz neboli. V blizkosti barov je velmi vela os a srsnov - najma pri sladkych napojoch - treba dat pozor pri capovani pripadne piti napojov (najma deti a ludia alergicki na ustipnutie). Treba si doniest repelent (krem alebo sprej), prip. sa da kupit aj v obchodiku pri hoteli. Izby su vybavene sietkami proti komarom, takze sa da vetrat aj napriek komarom. V izbe sme mali uz aj nachystany repelent do zasuvky - cize ani netreba nosit vlastny. Na hoteli pracuje recepcna povodom Slovenka, takze nie je ani jazykova bariera pri vybavovani veci. Za pozicanie velkeho plazoveho uteraka sa plati 7 eur na tyzden s moznostom kedykolvek vymenit za cisty. Pri ubytovani na hoteli sa plati aj pobytova taxa (10,50 za 7-dnovy pobyt) a da sa zaplatit kartou. Pri nasom pobyte boli na hoteli pritomni aj slovenski animatori z cestovky, ktori sa starali o program pre deti aj pre dospelych a boli aj velmi ochotni poradit klientom v pripade otazok. Pre deti bol v dispozicii aj detsky klub (kutik) s hrackami. V ramci hotela sa nachadza aj kadernictvo a obchod s roznym tovarom. Hotelova wifi funguje na recepcii a pri kazdom bare (trochu pomalsia, ale funguje). Podla mna TOP Hotel v krasnom prostredi ktory si urcite zasluzi 4*+ hodnotenie. Perfektny pre deti a ludi tuziacich po klude a relaxe.

prečítať si celú recenziu
Airotel Achaia Beach recenzie

Airotel Achaia Beach

Grécko - Peloponéz - Patras

60% evica33

09.09.2019

Hotel slušný, izby čisté, upratovanie každý deň, Mali sme krásny výhľad na more a most. Okolie hotela, to už bolo horšie, chýba tu aspoň malý minimarket /ak ste si doma niečo zabudli, máte smolu/ . Na okolí nič nie je, nekúpite žiadny suvenír. Do mesta Patras je to vlakom 4 zastávky, ale v meste sme tiež nenašli žiadny obchod so suvenírmi. Pláž hotela bola hlavne po víkende dosť špinavá, so zvyškami odpadu z konzumácie domácich, ktorí nám hneď po našom odchode z pláže obsadzovali ležadlá a zanechali po sebe neporiadok. Po upozornení na recepcii sa to trochu zlepšilo. Výhodou boli ležadlá so slnečníkmi a osušky v cene, čo v Grécku nebýva samozrejmosť. Vstup do mora je pozvoľný, voda krásna, ale dobré je mať topánky do vody. Pri hoteli je veľký bazén, aj bazén pre deti, čo sme nevyužívali. Menšiemu hotelu zodpovedala aj ponuka jedál: 3 druhy mäsa. Bolo z čoho vybrať, ak ste neboli obmedzení diétou. Na podnose s mäsom bol aj chlieb, dokonca aj v gréckom šaláte boli kúsky chleba, čo nebolo vhodné pre bezlepkovú diétu. Inak nakrájaná rôzna zelenina, z príloh niekedy zemiaky alebo občas ryža. Na raňajky 1 druh jogurtu, rôzne pečivo a koláčiky, po urgencii aj bezlepkový chlieb. V ponuke nápojov bola vždy na stole voda, mohli sme si vybrať točené pivo, víno, sódu a kávu, prípadne domáce sladké nealko. V plážovom bare, ktorý slúžil aj hosťom mimo hotel, sme si mohli vybrať pivo, nealkoholické nápoje okrem kávy a prípadne uzo /čo nám nechutilo/. Pri jedálni bola pekná terasa, kde sa dalo večerať, ale o 22:00 personál pozbieral všetko zo stolov a zhasli svetlá, čo nám dosť prekážalo vzhľadom na to, že v okolí hotela nič nebolo a nemali ste si kde posedieť. Zvykom je v gréckych destináciách usporiadanie gréckeho večera pre klientov, nič také sa však nekonalo. Keďže nám počasie na konci augusta vyšlo, dalo sa to vydržať. Ale určite to neodporúčam dovolenkárom, ktorí okrem pobytu na pláži a ubytovaní v hoteli očakávajú od dovolenky aj trochu viac. Dobrou voľbou bol výlet na Zakyntos.

prečítať si celú recenziu
Aldemar Olympian Village recenzie

Aldemar Olympian Village

Grécko - Peloponéz - Skafidia

66% j+m

08.09.2019

Ubytovanie nevyhovujuce kategorie 5*, izby ponukane Slovakom su smradlave po stuchline, spinave koberce, celkovy dojem ako stary komunisticky nabytok a zariadenie, pekne more, plaz - dostatok lezadiel, AL-IN v pohode, rezort je zrejme spojenie dvoch hotelov - stareho a noveho, Royal Olympian rezort posobi velmi pekne.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Patras

86% Ela

30.08.2019

Nesmierna spokojnosť, všetko bolo v poriadku. Hotel je starší ako na foto, ale skutočne čistý. All inclusive štandardný - grécky /v Grécku sme boli niekoľkokrát/, ovocia a zeleniny vždy dostatok. Na stoloch nič nechýbalo, ani keď sme do jedálne prišli neskôr. Pláž v pohode, vstup do vody aj pre deti. Snáď by som vytkla nedostatok ležadiel na pláži, ale pri bazéne ich bolo dosť. Škoda, že nie je viac možností pre šport. Neďaleko je nádherné historické mesto Patras, ktoré je určite treba vidieť. Veľká vďaka patrí animátorkám, hlavne skvelej Saške, vďaka ktorej sme mali po dlhej dobe skutočný oddych. Boli sme s dcérou, ktorá sa doteraz nikdy nezapájala do klubov, ale Saška na ňu nesmierne zapôsobila, bolo vidieť, že ju práca s deťmi napĺňa a tým pádom sme mali o oddych postarané. Keby bolo viac takýchto nadšených zamestnancov. Nie je to hotel v TOP 5, ale zodpovedá 4* aj vďaka ochotnému personálu.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

66% Katarina

27.08.2019

Cestovná kanc. H........ to predáva ako rezort priamo na pláži, no ubytovanie dali všetkým v osobitnom areáli (Boutique), ktorý je za cestou úplne mimo rezortu Kalogrie, takže nevhodné pre samostatný pohyb detí. Reklamáciu odmietajú uznať, na mieste sme si tiež nepomohli. Za plnú cenu, ktorú sme zaplatili, to nesplnilo očakávania dovolenky priamo na pláži. Predávajú to ako Kalogria 4*, Boutique je 3*, bez wi-fi, bez baru a recepcie. Inak príroda, more, pláž ok. Pozor - každý večer sa vyrojí nenormálne množstvo komárov, bez repelentu sa to nedá.

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

86% Silvia P.

26.08.2019

Dovolenku sme si vyberali na poslednú chvíľu, takže už nebolo z čoho vyberať. Nakoniec to bola ale skvelá voľba. Začalo to celé síce o hodinu odloženým odletom, to sa ale dalo prežiť. Príchod do hotela bol rýchly, za pár minút. Po príchode do hotela už na recepcii boli nachystané kľúče od izieb. Takisto sme mali hneď stretnutie ohľadom základných informácií a výletov. Bývali sme v časti za cestou, čo bolo kúsok ďalej, ale to sa dalo zvládnuť aj s dvoma malými deťmi. Zato sme mali pri našej časti vlastný bazén. Izby čisté, uteráky menené denne. Izba bola dosť malá, ale na spanie ok. Jedlo chutné. Snáď by som len zmenila časy stravovania, chýbali mi neskoré raňajky, obed začínal trochu neskoro pre malé deti (o 12:30) a večera takisto (19:30). Animátori skvelí, aj večerný program - zapájali sme sa ako sa dalo, bola sranda. :) Takisto detské diskotéky - super! Na výber aj výlety, poldenné aj celodenné. My sme boli v Olympii (poldenný výlet), zvládli to aj naše deti (2 a 7). More pekné, čisté, vždy sa dalo nájsť ležadlo. A keď fúkalo, tak sme si užívali vlny. :) Klasická ponuka vodných športov, my sme využili vodný skúter a vodný bicykel so šmykľavkou. Detský klub takisto fajn, deti majú na pamiatku šatky s logom klubu. Večer dosť nepríjemné komáre a celý deň osy pri automatoch s nápojmi. Parádny detský svet (vraj nový) - jeden bazén s troma šmykľavkami, ďalší bazén a ešte taký vodný park (10 cm vody) s mäkkou výstelkou pre najmenších. Všeho všudy skvelá dovolenka, aj personál, aj dovolenkári. :)

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Patras

76% Dana

24.08.2019

Je to hotel starší, ale udržiavaný. Denné upratovanie izieb, denná výmena uterákov, kľudná oblasť. Snáď jedna chyba - žiadny život... nijaká možnosť ísť sa večer prejsť, kúpiť suveníry. Personál ochotný, ústretový. Krásna vychádzka na most Rio, späť sa dá ísť trajektom, pre peších zdarma. Problémy robil manažér hotela, ktorý znemožnil robiť animačné večery pre klientov. Veľké poďakovanie patrí animátorkám Katke a Saške - boli veľmi milé, snažili sa robiť program aj pre deti, aj pre dospelých, aby všetko bolo, ako má byť. A taktiež delegátka Annamária je osoba na pravom mieste. Bola s nami na výlete na Zakynthose a veľmi zaujímavo nám rozprávala o všetkom, čo sme po ceste absolvovali. Má veľa vedomostí o Grécku. Animátorke Laure zas ďakujeme za krásny výlet v Aténach aj s erudovanou a svižnou pani sprievodkyňou. :-)

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

96% viera

24.08.2019

Na letisku super starostlivost ck H........, transfer z letiska do 10 min, rychle ubytovanie, pohodovy pobyt, areal udrziavany, cisty, v ramci all inclusive k dispozicii pocas dna 3 bary s nealkom, pivo, vino a pitnou vodou, ktore sa dali nabrat aj do flias a odniest na plaz, taktiez bolo mozne zobrat so sebou drobnosti z jedalne napr. ovocie pre deti, prijemne prekvapil vodny svet pre deti aj pre najmensich. Na miestach, kde bol volny pristup k napojom, boli plastove jednorazove pohare, co by mohli v buducnosti vyriesit ekologickejsim sposobom a znizit mnozstvo plastoveho odpadu. Pristup do mora pozvolny, plaz pieskova, lezadla a slnecniky v dostatocnom mnozstve, bezplatne. Odchadzali sme na letisko skoro rano, ocenili sme, ze pre nas pripravili v jedalni ranajky, ziadne balicky s bagetou, ako to riesia ine hotely, osobne nas vyprevadil a rozlucil sa manazer hotela. Z pobytu mame velmi dobry dojem. Dakujeme.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Peloponéz

Paradise Resort recenzie 100%

Paradise Resort

Grécko - Peloponéz - Finikoundas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Štúdia Marina recenzie 92%

Štúdia Marina

Grécko - Peloponéz - Tolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park recenzie 90%

Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park

Grécko - Peloponéz - Kastro

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál70%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Pavlina Beach Hotel recenzie 86%

Pavlina Beach Hotel

Grécko - Peloponéz - Kato Achaia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Grove Seaside Hotel recenzie 83%

The Grove Seaside Hotel

Grécko - Peloponéz - Drepano

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kalogria Beach & Annex recenzie 83%

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Metochi

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Hydra Beach Resort recenzie 80%

Barcelo Hydra Beach Resort

Grécko - Peloponéz - Thermisia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Kalogria Beach recenzie 75%

Hotel Kalogria Beach

Grécko - Peloponéz - Metochi

+

Kvalita izieb64%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb2%

Personál92%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Aldemar Olympian Village recenzie 74%

Aldemar Olympian Village

Grécko - Peloponéz - Skafidia

Kvalita izieb71%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb13%

Personál82%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu