Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Kalogria  Grécko, Peloponéz, Kalogria

Kalogria Beach & Annex recenzie 

Kalogria Beach & Annex recenzie 

2:00 h
30 °C
30 °C
25 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
795 €
795 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 62 %
Izby 83 %
Strava 62 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
3 recenzií
Dano
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 09.09.2019 Prečítané 50-krát
100 %
Hotel sa nachadza na mieste "trosku" odrezanom od sveta, ale je velmi blizko maleho letiska Araxos (cca 7-10 min). Je to velmi pekny moderny hotel s velmi peknou pieskovou plazou s pozvolnym vstupom do mora (idealne pre male deti), vlastnymi slnecnikmi a lezadlami, za ktore ubytovani neplatia. V rezorte su viacere bary a bazeny (jeden so smyklavkami). Izby su upratovane a uteraky menene kazdy den. Strava aj napriek mensiemu vyberu oproti inym hotelom je vyborna (zatial ju hodnotim ako najlepsiu / najchutnejsiu z pomedzi dovoleniek, ktore sme zatial absolvovali) a personal v jedalni je naozaj snazivy a odnasa taniere, cisti stoly a doklada jedlo, aby boli vsetci turisti spokojni. Plaz je od plazoveho baru vzdialena cca 100 m. Bazen so smyklavkami sa uz ale nenachadza pri tomto bare, ale bol prestahovany na ine miesto v ramci rezortu (fotky aj google mapy, ktore bazen zobrazuju pri bielom mostiku na plaz, su neaktualne). Jedina vec, ktora nam vadila, boli komare, ktore stipali vecer cca od 20:00 do 21:00 (+/- 30min) a potom uz neboli. V blizkosti barov je velmi vela os a srsnov - najma pri sladkych napojoch - treba dat pozor pri capovani pripadne piti napojov (najma deti a ludia alergicki na ustipnutie). Treba si doniest repelent (krem alebo sprej), prip. sa da kupit aj v obchodiku pri hoteli. Izby su vybavene sietkami proti komarom, takze sa da vetrat aj napriek komarom. V izbe sme mali uz aj nachystany repelent do zasuvky - cize ani netreba nosit vlastny. Na hoteli pracuje recepcna povodom Slovenka, takze nie je ani jazykova bariera pri vybavovani veci. Za pozicanie velkeho plazoveho uteraka sa plati 7 eur na tyzden s moznostom kedykolvek vymenit za cisty. Pri ubytovani na hoteli sa plati aj pobytova taxa (10,50 za 7-dnovy pobyt) a da sa zaplatit kartou. Pri nasom pobyte boli na hoteli pritomni aj slovenski animatori z cestovky, ktori sa starali o program pre deti aj pre dospelych a boli aj velmi ochotni poradit klientom v pripade otazok. Pre deti bol v dispozicii aj detsky klub (kutik) s hrackami. V ramci hotela sa nachadza aj kadernictvo a obchod s roznym tovarom. Hotelova wifi funguje na recepcii a pri kazdom bare (trochu pomalsia, ale funguje). Podla mna TOP Hotel v krasnom prostredi ktory si urcite zasluzi 4*+ hodnotenie. Perfektny pre deti a ludi tuziacich po klude a relaxe. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 27.08.2019 Prečítané 197-krát
67 %
Cestovná kanc. H........ to predáva ako rezort priamo na pláži, no ubytovanie dali všetkým v osobitnom areáli (Boutique), ktorý je za cestou úplne mimo rezortu Kalogrie, takže nevhodné pre samostatný pohyb detí. Reklamáciu odmietajú uznať, na mieste sme si tiež nepomohli. Za plnú cenu, ktorú sme zaplatili, to nesplnilo očakávania dovolenky priamo na pláži. Predávajú to ako Kalogria 4*, Boutique je 3*, bez wi-fi, bez baru a recepcie. Inak príroda, more, pláž ok. Pozor - každý večer sa vyrojí nenormálne množstvo komárov, bez repelentu sa to nedá. čítať celú recenziu
Silvia P.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 133-krát
87 %
Dovolenku sme si vyberali na poslednú chvíľu, takže už nebolo z čoho vyberať. Nakoniec to bola ale skvelá voľba. Začalo to celé síce o hodinu odloženým odletom, to sa ale dalo prežiť. Príchod do hotela bol rýchly, za pár minút. Po príchode do hotela už na recepcii boli nachystané kľúče od izieb. Takisto sme mali hneď stretnutie ohľadom základných informácií a výletov. Bývali sme v časti za cestou, čo bolo kúsok ďalej, ale to sa dalo zvládnuť aj s dvoma malými deťmi. Zato sme mali pri našej časti vlastný bazén. Izby čisté, uteráky menené denne. Izba bola dosť malá, ale na spanie ok. Jedlo chutné. Snáď by som len zmenila časy stravovania, chýbali mi neskoré raňajky, obed začínal trochu neskoro pre malé deti (o 12:30) a večera takisto (19:30). Animátori skvelí, aj večerný program - zapájali sme sa ako sa dalo, bola sranda. :) Takisto detské diskotéky - super! Na výber aj výlety, poldenné aj celodenné. My sme boli v Olympii (poldenný výlet), zvládli to aj naše deti (2 a 7). More pekné, čisté, vždy sa dalo nájsť ležadlo. A keď fúkalo, tak sme si užívali vlny. :) Klasická ponuka vodných športov, my sme využili vodný skúter a vodný bicykel so šmykľavkou. Detský klub takisto fajn, deti majú na pamiatku šatky s logom klubu. Večer dosť nepríjemné komáre a celý deň osy pri automatoch s nápojmi. Parádny detský svet (vraj nový) - jeden bazén s troma šmykľavkami, ďalší bazén a ešte taký vodný park (10 cm vody) s mäkkou výstelkou pre najmenších. Všeho všudy skvelá dovolenka, aj personál, aj dovolenkári. :) čítať celú recenziu
viera
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 128-krát
97 %
Na letisku super starostlivost ck H........, transfer z letiska do 10 min, rychle ubytovanie, pohodovy pobyt, areal udrziavany, cisty, v ramci all inclusive k dispozicii pocas dna 3 bary s nealkom, pivo, vino a pitnou vodou, ktore sa dali nabrat aj do flias a odniest na plaz, taktiez bolo mozne zobrat so sebou drobnosti z jedalne napr. ovocie pre deti, prijemne prekvapil vodny svet pre deti aj pre najmensich. Na miestach, kde bol volny pristup k napojom, boli plastove jednorazove pohare, co by mohli v buducnosti vyriesit ekologickejsim sposobom a znizit mnozstvo plastoveho odpadu. Pristup do mora pozvolny, plaz pieskova, lezadla a slnecniky v dostatocnom mnozstve, bezplatne. Odchadzali sme na letisko skoro rano, ocenili sme, ze pre nas pripravili v jedalni ranajky, ziadne balicky s bagetou, ako to riesia ine hotely, osobne nas vyprevadil a rozlucil sa manazer hotela. Z pobytu mame velmi dobry dojem. Dakujeme. čítať celú recenziu
Majo.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.07.2019 Prečítané 340-krát
83 %
Každý rok cestujem vždy niekam, kde som ešte nebol... Prvýkrát sa chcem vrátiť na to isté miesto a to hlavne kvôli úžasnému animačnému tímu. Veľká vďaka patrí najmä Laure, ale aj Ivanke, Samovi a Maťovi. Sú to ľudia, ktorí dávajú do toho všetko a robia veci srdcom. Ďakujem... čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 16.07.2019 Prečítané 692-krát
97 %
Hotel je novozrekonštruovaný, personál príjemný a všetci fakt, že makali ako šróby, naozaj o všetko postarané, ako v reštaurácii, tak napr. na pláži. Izby sme mali denne upratané a neviem, ale nenapadá ma nič, čo by mi hneď vyskočilo z pamäte, že niečo bolo strašné. Ok bolo tam veľa komárov, ale s tým sa, žiaľ, nedá nič robiť, len treba repelent, v izbe sme mali aj z domu, ale aj oni nám dali do el. odparovač do zásuvky a dalo sa to prežiť. :) čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 10.07.2019 Prečítané 634-krát
90 %
Veľká spokojnosť. :) Bola to naša prvá dovolenka so synom (12 rokov) a naozaj sme sa zabavili a cítili sa dobre. Najviac sa mi páči panenská príroda a množstvo flóry a fauny, ktorú tam má človek možnosť vidieť. Pozvoľný vstup na pláži bol tiež super, nebála som sa pustiť syna samého do mora. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 05.09.2018 Prečítané 1777-krát
90 %
Hotel bol pekny, cisty. Krasne prostredie. 3 bazeny. Slovaci a rodiny s detmi ubytovani v Butique, co je cast hotela cez cestu. Cize najdalej od mora. Takze sme dcerku museli prehovarat, aby sa jej chcelo ist. Vzdy dostatok volnych miest na plazi. Animatori vyborni, kazdy vecer mini diskoteka pre deti a zatancovali si aj rodicia. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 12.08.2018 Prečítané 1832-krát
83 %
Len včera sme sa vrátili z dovolenky, preto chcem napísať recenziu hneď, kým to mám v mysli... Hotel super, veľmi blízko letiska, let cca 1 hod 45 minút, ubytovanie sme dostali neskôr, ale už sme mohli využívať služby AI, izby menšie, ale postačujúce, vybavenie hotela na 1*, kopa športových možností, 2x bazény, 3x tobogany, more krásne, čisté, o pláž sa starali, čo musím a chcem vyzdvihnúť, je 100% práca animátorov, boli skvelí počas celého pobytu, ako protiklad chcem upozorniť na otravné komáre, ktoré sa tam objavovali vo večerných hodinách, cca na 2 hodiny, potom už vôbec. Ďakujeme CK za úžasnú dovolenku. čítať celú recenziu
Martina Lengvarska
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.08.2018 Prečítané 1302-krát
93 %
Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Prostredie krásne, cca 10 min autobusom od letiska. Bohatý program pre deti, veľmi milí animátori Alžbetka, Lucka, Ninka, Maťo a Mišo - fungovali 100%. Večerná minidisko, programy večer. Areál vybavený tromi bazénmi s dvomi toboganmi. čítať celú recenziu
Róbert
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 29.07.2018 Prečítané 1390-krát
100 %
V rezorte Kalogria Beach sme boli od 21. 7. 2018, je situovaný v blízkosti mora, na pláž sa dostanete cez lavičku potôčika, v ktorom sa dá pozorovať a kŕmiť veľké množstvo rýb a kraby - zaujímavé pre deti aj dospelých. Pláž je čistá s krásnym jemným pieskom, bez kameňov a rias s pozvoľným vstupom do mora. Dlho plytká voda a výborne prehriata. Na pláži dostatočné množstvo ležadiel a slnečníkov. V areáli tri bazény a taktiež tri bary, ktoré poskytujú občerstvenie. Pri jednom bazéne tobogany, dostatok stromov a zelene a tým pádom aj chládku. Celý deň sa o zábavu a program starali animátori CK. Ubytovanie pekné, čisté, klimatizované, každý deň upratané a vymieňané osušky a uteráky. Stravovanie výborné, podľa mojich chutí predčilo aj 5-hviezdičkový hotel v Turecku. Kto má rád ryby a morské príšery, si príde na svoje. Okrem toho sladkosti, ovocie, zelenina, zmrzlina, všetko, čo človeka napadne. Toto je rezort, kde sa oplatí vrátiť. Jedno malé mínus sa objavuje vo večerných hodinách a to sú komáre. Prilietali asi na hodinu a to od 21:00 do 22:00 a potom zmizli. Ľudia to riešili repelentami alebo sme sa na tú hodinu schovali na izbe. Aj program animátori organizovali do deviatej a po desiatej. Doporučujem tento hotel, je zameraný na rodiny s deťmi, takže tam bol super kľud. Cesta s letiska do rezortu je do 15 minút, čo je veľké plus. čítať celú recenziu
Andrejka
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 18.06.2018 Prečítané 2692-krát
97 %
Pockali sme si do poslednej chvile a kupili sme si ultra last minute dovolenku do tohto hotela, je to rozsiahly udrziavany a zrekonstruovany komplex situovany v krasnej oblasti pinioveho lesa. Za tie peniaze sa neda ani negativne hodnotit. My sme boli max. spokojni. čítať celú recenziu
ivana asvaniova
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 20.08.2017 Prečítané 644-krát
70 %
Hotel bol fajn, izby ciste, velmi mile panie upratovacky, krasne more, okolie... vhodne pre rodinky s detickami, bazenove lezadla obsadene stale, nebola sanca, az neskoro poobede, animator Palci... topka, zabavac, mily chalan... ale doteraz rozmyslam, ze naco tam platia delegatku, ktora na nas kaslala... videli sme ju na zaciatku a na konci... vsak plat ide, nie? čítať celú recenziu
Mirka a Peťo
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 599-krát
93 %
Dovolenka v tomto hoteli sa nám veľmi páčila. Je to jednoduchý hotel v krásnom prostredí, žiadny luxus... Pekné prerobené izby, všetko čisté... Okolie len príroda, žiadne obchodíky... Pokiaľ viem, dalo sa ísť autobusom do najbližšieho mesta, ako komu vyhovovalo... čítať celú recenziu
pingu
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 392-krát
57 %
Tichy rezort, nie je tak velkokapacitny. Vzduch je rano sviezi, pri mori aj cez den. Pekny. Minusy. Voda vo vodovode nie je pitna, je potrebne si kupit flasu s vodou za 1 € a potom prosikat o doplnenie na baroch. V hoteloch nikde nie su k dispozicii pitne automaty. Uteraky na plaz len za poplatok 7 € ks na tyzden. Ak chcete vymenit pred 9.30 h, este nemaju ciste a o 11. 30h uz nemaju ciste. All inclusive. Pitie napojov 7UP, pepsi, nejake dzusy, pivo a vino a alkohol, ktory vylozili. Ale kaslat na alkohol, mali sa viac sustredit na ovocne, miesane drinky a kvalitnu kavu. Kava z automatu nie je kava. :( Bola to len zafarbena voda. Ak chcete klasicku kvalitnu kavu, zaplatite alebo miesany napoj, nanuk, nealko z flase, vsetko sa plati a nie malo! čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 348-krát
83 %
Prijemny hotel, kratky transfer, cistota rezortu ok, zrekonstruovane izby, strava ok, animacie v SK jazyku ok, more krasne a teple, pozvolny vstup, dostatok lezadiel, cistota plaze nie uplne, uplne na pozadovanej urovni. Celkovo sme boli spokojni. Najkrajsie bolo samotne more. čítať celú recenziu
Zvolen
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 05.07.2017 Prečítané 329-krát
63 %
Celkovo skôr negatívne pocity, avšak hotel mal aj svetlé stránky... Pozitívne - more čisté, super pre deti, izby čisté, vždy vyupratované. Negatívne - malý výber stravy - na večeru doslova lakťová bitka o jedlo, malý vyber stravy, stále sa opakujúca strava, 4-5 dni sa dá, ak ste na 12 dní... nestíhali dopĺňať prázdne pekáče, z ovocia jedine melóny. Drinky - len klasika Fanta, Pepsi... ľadovú kávu, džús, zmrzlinu si musíte zaplatiť. Neskorá večera - všetky deti už zívali na večeri. Cez deň žiadna strava okrem obeda, o 17h - stále rovnaká bábovka... 12 dní. Čistá pitná voda bola jedine pri bare, na pláž sme si ju museli chodiť tankovať do fliaš, ale možnosť si ju kupovať... na izbách sú chladničky - avšak vždy prázdne. Mali sme pocit, že sme na dovolenke na Slovensku... kopec Slovákov. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 29.06.2017 Prečítané 339-krát
87 %
Veľkou výhodou hotela Kalogria je veľmi krátky transfer z letiska v Araxose (asi 10 minút plus samozrejme nejaký ten čas, kým si všetci nastúpia a naložia batožinu). Po príchode do hotela sme na recepcii hneď dostali náramky all inclussive a mohli tak začať raňajkami. Okolo desiatej boli k dispozícii už izby, personál sa snažil vybaviť najskôr rodiny s malými deťmi. Hotel je celý zrekonštruovaný. Pozostáva z hlavnej budovy, viliek a budovy "boutiqe". Všetko je to umiestnené v krásnej udržiavanej záhrade. Niektoré časti záhrady ešte čakajú na trávnik, tam to možno nepôsobí až tak pekne, neviem, či aj v tej časti ubytovávali. V záhrade nájdete pomarančovníky, citrónovníky, fikusy, bugamvílie, oleandre a mnoho iných. My sme bývali v hlavnej budove, kde bol večer pokoj, žiaden hluk. Budova "boutique" je od areálu samotného hotela oddelená miestnou komunikáciou (vedie len na verejnú pláž a tam končí), má aj vlastný bazén. Ten je prístupný všetkým hosťom Kalogrie. Tiež je tam detské ihrisko, medzi stromami, myslím, že je tam celodenný tieň. V samotnom areáli Kalogrie sú dva bazény so slanou vodou, čo sa nám osobne veľmi páčilo. Pri jedálni je plavecký bazén a bližšie k pláži bazén s troma šmýkačkami. Oba mali dosť teplú vodu na to, aby sme nevedeli deti dostať von. Ležadlá na pláži a pri bazénoch sú v cene, osušky na pláž treba mať vlastné alebo sa dá požičať. Jedna stojí 7 Eur plus 5 Eur sa platí záloha, ktorú vrátia, len si treba odložiť blok. Delegátka na to upozorňuje. Na pláž sa ide spomínanou záhradou, vzdialenosť závisí od toho, kde ste ubytovaní. Hostia z časti "boutique" to majú najďalej. Prechádza sa cez mostík ponad riečku, často tam vidieť na dne kraby, veľa hostí kŕmi rybky. Na čo sa v Kalogrii treba pripraviť, sú komáre. Tých je v určitú hodinu veľa. Ale hlavne v priestore baru pri jedálni. Keď sme si vzali pitie na balkón, tam problém nebol. Skrátka vedeli, kde sa zdržuje najviac obetí :). Zaberal nám Diffusil. V nedeľu bola plnšia pláž, chodilo mnoho miestnych. Mám pocit, že si obsadzovali aj hotelové ležadlá, hoci na ne nemali nárok. Ibaže nikto to nekontroloval. čítať celú recenziu
Karolína
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 23.01.2017 Prečítané 714-krát
67 %
Dovolenka v tomto hoteli bola dobrá, bola fajn. Transfer z letiska (Araxos) trval 10 minút. Musím pochváliť ck, s ktorou sme cestovali, všetko mala perfektne zorganizované a vďaka ním sme sa cítili bezpečne. Klientela hotela sú poväčšine Slováci a Gréci. Ubytovanie je možné vo vilkách alebo v komplexe Christina, kde sme bývali my. Všade sú izby zariadené rovnako. Vo vilkách boli renovované izby v zime 2015 a komplex Christina bol postavený v roku 2015. Bol úplne nový, čistučký, super. S izbou a plážou sme nemali žiadne problémy. Šok nastal pri vstupe do jedálne. Evidentne bola malá a nezvládala kapacitu hotela. Tam bolo zariadenie pôvodné. Stoličky ošúchané, na stoloch nechutné obrusy, špinavé príbory. Avšak jedlo bolo dobré. Museli sme si ale nájsť systém taký, aby sme na raňajky, obedy a večere chodili medzi prvými. Tak sa nám ušlo aj jedla, obrusy boli ako-tak čisté, vždy sme si mali kam sadnúť a pri jedení nás nerušili hlučné grécke rodiny. All inclusive v tomto hoteli - raňajky, obedy, večere, nápoje počas celého dňa a medzi 17:00 až 18:00 bol "snack". Snack obsahoval jeden suchý koláč bez ničoho a červený melón, celých 11 dní to isté, no nevadí, však sú to len 3 hviezdičky :D. Takže, ak by som mala zhrnúť túto dovolenku, tak bola pekná, dobrá, ale nebolo to nič ohurujúce. Odporúčam pre rodiny s menšími deťmi. Pre náročných neodporúčam. Ja osobne by som sa už nevrátila. čítať celú recenziu
Vladimír.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 01.09.2016 Prečítané 355-krát
87 %
Výborný hotel pre rodiny a pre tých, ktorí uprednostňujú kľudnú dovolenku v peknom prostredí. Zrekonštruovaná časť Christina s peknými izbami. Nádherné čisté more s rozsiahlou piesočnatej plážou. Možnosti vodných športov, plážového volejbalu a pod. Strava úžasná. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia