Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Skafidia  Grécko, Peloponéz, Skafidia

Aldemar Olympian Village Beach Resort recenzie 

Aldemar Olympian Village Beach Resort recenzie 

2:00 h
30 °C
30 °C
24 °C
cca 4:45 h
cca 4:45 h
792 €
792 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 71 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 63 %
Izby 68 %
Strava 65 %
Personál 82 %
77%
Celkové hodnotenie
7 recenzií
j+m
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 08.09.2019 Prečítané 76-krát
67 %
Ubytovanie nevyhovujuce kategorie 5*, izby ponukane Slovakom su smradlave po stuchline, spinave koberce, celkovy dojem ako stary komunisticky nabytok a zariadenie, pekne more, plaz - dostatok lezadiel, AL-IN v pohode, rezort je zrejme spojenie dvoch hotelov - stareho a noveho, Royal Olympian rezort posobi velmi pekne. čítať celú recenziu
Misko
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 141-krát
53 %
Celkovo ako hotel 3*, ubytovanie - pleseň v kúpeľni, mravce, smrad, celkovo zastaraný bungalov, bez balkónu, žiadne súkromie, strava OK, more čisté, pláž - piesok plný konárikov, potrebná plážová obuv. Pláž čistená len v luxusnejšej časti rezortu. Celkový dojem - predražená dovolenka. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 28.09.2017 Prečítané 1900-krát
85 %
Izba super-bungalov so zdielanym bazenom, co bolo super, aj ked sme si ho nezaplatili, ale rakuska cestovka ma asi lepsie izby, lebo ti co isli cez slovensku cestovku byvali v hlavnej budove, ktora bola pri hlavnom bazene kde boli vsetky animacie a hudba, takze tam bol celkom hluk. Takze kto chce klu, radsej bungalov v zahrade dalej od recepcie... Strava-najslabsia stranka na tak velky a vychyteny hotel...jedla sa dost opakovali, niektore dni slabsi vyber jedal... Ale vela zeleniny a ovocia, ranajky super vyber. Plaz super, voda plytka, idealne pre male deticky, vedla ziadny dalsi hotel, takze sa dalo daleko prechadzat po plazi...lehatok vzdy dostatok. Animacie posudit neviem-nevyuzili sme Vecerny program-kazdy den nejaka ina tema-vacsinou spev s tancom-take amaterske ale pre deti zabava a pre dospelych spestrenie ak ste nechceli uz o 9 spat:) Hotel urcite odporucam pre rodiny s detmi super, ale aj bezdetne pary si pridu na svoje:) čítať celú recenziu
Emilia
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 498-krát
100 %
+ ideál pre rodiny s deťmi - rôzny vek - detský kútik so slovenskými animátorkami (ďakujeme Petra), decká sa pýtali do kútika (môžete ich tam nechať a baby sa o nich postarajú - pekné priestory + detský vonkajší bazén, program majú pripravený pre deti na celý týždeň) + elektrické golfové autíčka - ideál pre roznos batožiny i ľudí (ak majú toho decká veľa), čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 1462-krát
93 %
Prvý raz prispievam do recenzií, ale musela som, keď som čítala tie negatívne, ktorým teda nerozumiem veľmi a to som nebola prvý raz pri mori a ani v tých najlacnejších hoteloch. Hotelový komplex dosť veľký, čo beriem ako pozitívum, keďže sa dala spraviť malá prechádzka po večeroch. Transfer z letiska trval 45-60 min. Prišli sme o 8:00 ráno a bola som milo prekvapená, keďže hneď sme mali raňajky na hoteli. Ubytovali nás medzi 13:00-14:00. Dovtedy sme trávili čas na pláži. V komplexe sa nachádza veľa bazénov, aj detské ihrisko a miniclub. Budúci rok sa tam určite vrátime! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 15.07.2017 Prečítané 478-krát
47 %
Ubytovanie sme mali v bungalovoch, tam nám menili len uteráky a utreli okolie umývadla a vysypali smeti, podlahy vôbec neumývali. Hotel mal byť 5 hviezdičkový, ale bol slabo 3 hviezdičkový. Strava bola priemerná a obsluha hrozná a v jedálni hrozná špina. Na večeru sme stáli pred jedálňou v rade, kým nás pustili na večeru. Delegátka, bola veľmi zlá, nedala nám za celý čas informácie, v ktorých reštauráciach sa môžeme stravovať, mala len záujem nám predať oleje od nejakého domáceho "dobrého" výrobcu. Dala nám zavádzajúce informácie ohľadom fakultatívneho výletu na Zakyntos, podľa informačného letáku sme mali navštíviť továreň na výrobu oleja, z toho boli stánky s vyloženým olejom na slnku 24 hodín denne, scenéria najkrajšej Navagio pláže pozostávala z kopca s bordelom, sme si mohli z mostíka pláž odfotiť. Spýtali sme sa, či je to vhodné pre deti a povedala, že áno. Cesta tam a späť trvala autobusom, trajektom 6 hodín s hodinovou prestávkou v meste. Sľúbené kúpania v jaskyniach, boli skoky z loďky do mora na 15 minút pri jaskyni. Za tento výlet sme zaplatili jedna rodina 4 x 60 E a deti 2 x 30 E, t. j. 300 EUR, čo na sedenie v autobuse a na trajekte je dosť. Nedoporučovala by som túto destináciu s touto delegátkou a vôbec nie výlety. Najlepšie čo bolo, boli naše slovenské animátorky a taktiež taliansky animátori, tí sa venovali a boli zlatí. čítať celú recenziu
Zlata a Palo
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.05.2017 Prečítané 1124-krát
97 %
Super dovolenka. Tento rok ideme do uvedeneho hotela desiatykrat. Myslim, ze sa povazujeme za narocnych klientov, ale toto nam neskutocne vyhovuje. Plaz a more su fantasticke. Krajsiu plaz a more sme este nezazili a to sme toho pocestovali dost. Pre nas sa toto s Tureckom neda porovnat. čítať celú recenziu
Vivija
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 1132-krát
70 %
Rezort bol asymetrický, na jednom konci bola recepcia s hlavnou reštauráciou a na druhom konci boli bungalovy a jednoposchodové budovy na ubytovanie. Nepáčila sa mi pomalosť a pohodlnosť Grékov v rezorte, nechali nás príliš dlho čakať pred zatvorenými dverami na stretnutí s delegátkou. Keď pršalo a chceli sme odviesť elektromobilom ku izbe, neboli ochotní. Mimo rezortu ma prekvapila špina a neporiadok, jedným slovom smetisko okolo ciest. čítať celú recenziu
Vivi
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.08.2015 Prečítané 1414-krát
87 %
Rezort je velmi velky rodeleny na niekolko casti. Ubytovanie poskytuju v klasickych hotelovych izbach alebo bungalovoch. My sme boli ubytovani v hotelovej izbe standardne zariadenej. V izbe bolo cisto, kazdy den nam menili uteraky, umyvali kupelnu a v pripade potreby upratali izbu. Co sa tyka stravy naozaj si kazdy vyberie to, co ma rad. V ponuke bufetovych stolov boli tradicne gracke pochutky, ale aj jedna, na ktore sme zvyknuti z domu. V ponuke nikdy nechybala cerstva zelenina, ovocie, sladkosti, maso a rozne cestoviny. Co sa tyka poobednych snackov v ponuke bol vzdy gyros, pizza, ktoru pripravia podla priania a opat rozne ine druhy jedal. Co sa tyka plaze a mora, tak k tomu by som povedala len tolko, ze more bolo prijemne teplucke. Plaz vzdy upratana a cista, k dispozicii sme mali zdarma lezadla priamo na plazi. Samozrejme bolo potrebne si ich rano obsadit vzhladom k tomu, ze pocas nasej dovolenky bol hotel dost plny. Okrem mora rezort poskytoval moznost kupania sa v bazenoch. Bazeny boli ciste a udrziavane. Co sa tyka zabavy medzinarodny animacny team pocas dna vymyslal rozne druhy zabavy ako napr. coctailove hry, vodne polo, sipky, vodna gymnastika, pilates, bachata, zumba, salsa, cvicky na brusko, volejbal. Myslim, ze kazdy si moze vybrat naozaj to, co ho bavi. Pocas 7. dnovej dovolenky sme lezali na lezadlach naozaj len vtedy, ked sme sa chceli opalovat :). Vecerne programy, ktore organizoval animacny team, boli fajn, niektore boli vynikajuce, niektore menej. V kazdom pripade ludia z animacneho teamu boli naozaj velmi mili, o hosti sa zaujimali a clovek nemal pocit, ze je to z povinnosti. Bolo vidiet, ze ich praca bavi a naplna. Napriek tomu, ze rezort je najma orientovany na rodiny s detmi myslim, ze aj bezdetne pary si najdu to svoje a preziju naozaj prijemnu dovolenku v krasnom prostredi. čítať celú recenziu
Marta M
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 1054-krát
63 %
Starý, ubytovanie v starých zatuchnutých vilkách, kúpelňa plesnivá, tesnenie okolo vani v hroznom stave, úroveň ubytovania ani zďaleka nebola hodná na 5*. Chladnička, teda "bar" v chladničke úplne prázdny, trezor síce v izbe bol, ale kľúč bolo nutné si vypýtať na recepcii. čítať celú recenziu
Adrián
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.08.2015 Prečítané 347-krát
96 %
Starší hotel s udržiavanými izbami. Ak ste viac početná rodina (4 a viac tak odporúčam rodinnú izbu) Na izbách čisto aj o bazény sa výborne starajú. Výborná delegátka od CK a výborné animátorky čítať celú recenziu
Mira
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 957-krát
87 %
Po štyroch rokoch dovolenkovania v Turecku sme sa rozhodli pre Olympian Village v Grécku. Hotel je starší, ale pekný a dobre udržiavaný. Transfer z letiska trval asi 45 minút, my sme boli ubytovaní asi o štrnástej. Tí, ktorí mali pripravenú izbu, boli ubytovaní hneď. Areál hotela je naozaj krásny, pláž je nádherná a napriek množstvu ubytovaných hostí, nebola preplnená. Jediné mínus - ak sa chcete hneď po príchode vykúpať, vezmite si osušku z domu, k plážovým osuškám sa dostanete len od 10 do 11 dopoludnia alebo od 17 do 18 popoludní. Animátori sa snažili, starali sa o hostí - musím pochváliť Sarah a Zuzku - animátorky Klubu Markíza - sú milé a ochotné pomôcť. Vďaka patrí aj delegátke Dominike, ktorá sa o nás starala. Izbu sme mali v hlavnej budove (2+1), nábytok bol starší, ale čistý a upratovačka sa naozaj každý deň snažila. Strava nám chutila, nemali sme problém si vybrať a bolo jej naozaj dostatok. My sme si dovolenku naozaj užili a boli sme spokojní. čítať celú recenziu
Rodina s čiatočne dospelými deťmi
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 675-krát
73 %
Celkový dojem z pobytu je dobrý, ale museli sme sa on postarať na mieste. Objednali sme sme 2 lôžkovú izbu s doplatkom s výhľadom na more, no izbu nám pridelili v hlavnej budove na 1 poschodí s výhľadom na strechu baru tesne pred budovou a iba 10% výhľadu tvorilo more, k tomu špinavý koberec na izbe, tak sme hneď žiadali výmenu a ochotne nám vymenili za krásnu izbu Premium v novej budove. Aj keby sme mali výhľad na more, ubytovanie v tejto časti budovy určite nedosahuje parametre 5*hotela (staré zariadenie, špinavý koberec a kúpeľňa si svoje tiež odžila). Po tejto výmene ubytovania sme mali s ubytovaním už len dobre skúsenosti. Pláž a more čisté. Hotel sme nazvali ako " ruský kinder hotel", lebo bolo v ňom asi 80% Rusov a rodiny s malými deťmi od asi 3 mesiacov. čítať celú recenziu
sandra
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.08.2015 Prečítané 670-krát
70 %
Bývali sme v bungalove so vstupom do bazéna. Izba obyčajná, ale čistá. Vodu na izbu nedokladajú, treba si pre ňu chodiť. Pláž takisto čistá. Chýbali toalety v blízkosti pláže. Areál veľmi pekný, veľký, mali sme všade pocit súkromia. Výber stravy skromný, samé cestoviny a croisanty, v každom jedle kôpor, chuť jedla mdlá. Personál nie je jazykovo zdatný, na recepcii len anglicky a rusky, recepčné kamenné tváre. Vo fitku je asi 5 bežeckých pásov, nejaké stroje na nohy a činky, takže vrchnú časť tela si chlapi nezacvičia. Zamestnanci CK - Zuzka, Sarah a Dominika - super, postarajú sa o všetko, čo potrebujete, vrátane programu. Veľa barov, takže každý to má blízko. čítať celú recenziu
LenkaB
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 496-krát
97 %
8-dňový pobyt sme absolvovali v úplných horúčavách, keď cez deň bolo stále cez 40 C. Strava skvelá, veľký výber, stále dopĺňali, i keď večer po 21.00 toho bolo pomenej. Čašníci kmitali a odprátavali zo stolov veľmi rýchlo. Personál bol veľmi príjemný a milý. Pláž čistá, upravená a nakoľko bola dlhá, to množstvo hostí sa stratilo. Bývali sme v úplne novej časti hneď vedľa hlavného komplexu a mali sme blízko úplne všade. Animátorky Zuzka a Sarah boli skvelé. Takisto Dominika ako delegátka bola úžasná. Absolvovali sme 2 výlety (Zakyntos a Olympia), a tak skvele spracované a pripravené sme ešte nezažili. Sprievodkyne (najmä na Zakyntose) boli úžasné. V rezorte bolo vcelku ticho, žiadne excesy hotelových hostí. 2 dni po sebe nám poobede (zrejme kvôli extrémnym teplám a všade zapnutej klíme) vypadla na izbe elektrina. Barmani na pláži veľmi milí a aj jazykovo vcelku zdatní. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 802-krát
77 %
Cesta na hotel z letiska trvala cca 1 hod. hneď nás ubytovali, hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi, nakoľko tam je veľa animátorov a aj Slovensko malo 2 super animátorky Sarah a Zuzku, ktoré robili program počas dňa nielen deťom, ale aj pre dospelým a aj večerný, program bol každý deň zaujímavý. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 679-krát
87 %
Hotel všeobecne nás nesklamal, prišli sme sem už po tretí raz po 4 a 5 ich rokoch. Takýto areál hotela nájdete málokde a tiež tú dlhú, krásnu a pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora. Okrem toho, i keď skresali oproti minulosti drinkový all inclusive, stále je nadštandardný. Všade množstvo obsluhujúceho personálu a čistota. Jedine na izbách v starších budovách hotela cítiť určité opotrebenie, nepokazilo to celkový dojem z areálu a ostatných služieb a ponúk. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 2282-krát
63 %
Hotel Olympian Village je krásny rezort, čistý, upravený, človek v ňom má naozaj súkromie a samozrejme, väčšinová klientela sú Rusi, ale veľmi kultivovaní, nehluční a nenechávajú po sebe neporiadok, resp. ho personál stíha upratovať. Jedlo OK. Problém: Naša izba (č. 615) bola v staršej časti, čo by neprekážalo a neprekážalo nám ani to, Plesňový puch nielen v kúpeľni, ale aj v izbe. Samozrejme, pri žiadaní o výmenu izby sme nepochodili. Mamina, alergik, ja operovaná na prínosné dutiny - išli sme sa preliečiť, namiesto toho sme dýchali 7 nocí plesne. O výmenu sme žiadali najprv delegátku CK, potom aj personál na recepcii, žiaľ, NIČ! To nás sklamalo a pokazilo celkový dojem inak dobrej dovolenky. čítať celú recenziu
Vlada M.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1539-krát
83 %
Hotel je vzdialeny cca 50 min. autobusom od letiska Araxos. Ubytovani sme boli ihned po prilete, na recepcii sme uz mali pripravene karty a mohli sme sa ubytovat. Registracny formular nam dala delegatka uz na letisku, cestou do hotela sme ho vyplnili a odovzdali neskor na recepcii. Je to rozsiahly upraveny komplex, vsade vela zelene. Pozvolny vstup do mora, piesocna cista plaz, netreba obuv do vody. Idelane pre rodiny s detmi. Dostatok lezadiel na plazi aj pri bazenoch. Bazeny su ciste a udrziavane. K dispozicii su plazove uteraky bez depozitu. V areali su dve detske ihriska aj s detskymi bazenmi (pri Minicluboch). Nestihli sme vyuzit. :-) Priestranne ciste izby (2 pristelky sa krasne vosli). Kupelna je velka (vana aj sprchovaci kut). Izba ma trezor aj chladnicku (bez dalsich poplatkov), minibar za poplatok. K dispozicii je niekolko restauracii a barov. Pocas 7 dni pobytu je mozne vyuzit dve tematicke restauracie. My sme boli v talianskej a greckej. Stoji za to ist vyskusat ine jedlo. Celkovo kvalitu jedla hodnotime velmi pozitivne. Kazdy by si mal vybrat, co mu chuti. Ci su to deti alebo vegetariani, rozne druhy zeleninovych salatov, samostatnej zeleniny, ovocia, syrov, masa, cestoviny. Co sa tyka barov, nie v kazdom mali vsetky miesane napoje (alko alebo nealko) z all inclusive ponuky, nam to vsak neprekazalo. Vyber dzusov, kavy a vody nam postacoval. V hoteli je vela rusky hovoriacich hosti, niekomu prekazali, my sme s nimi nemali ziadne problemy. Vacsina bola s malymi detmi a nam prisli mili a nehlucni. Do najblizsieho vacsieho mesta Pirgos je to asi 10km (taxi 20, - €/jednu cestu). Okrem obchodikov tam nie je velmi co pozriet. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1052-krát
83 %
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi - pláž s dlhým vstupom do mora, detské kluby, súťaže, večerný program. Od letiska je vzdialený asi hodinku autobusom. Vynikajúce bolo, že 8 dní bolo naozaj 8. Prvý deň nás ihneď po príchode ubytovali asi o 15, 00 hod. a stihli sme sa ešte kúpať v mori. Posledný 8. deň bolo potrebné odovzdať izbu do 12, 00 hod. a autobus na letisko odchádzal o 12, 10 hod. Doobeda sme sa kúpali, pobavili, najedli a v kľude odišli. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia