Recenzie hotelov - Rio (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

86% Ela

30.08.2019

Nesmierna spokojnosť, všetko bolo v poriadku. Hotel je starší ako na foto, ale skutočne čistý. All inclusive štandardný - grécky /v Grécku sme boli niekoľkokrát/, ovocia a zeleniny vždy dostatok. Na stoloch nič nechýbalo, ani keď sme do jedálne prišli neskôr. Pláž v pohode, vstup do vody aj pre deti. Snáď by som vytkla nedostatok ležadiel na pláži, ale pri bazéne ich bolo dosť. Škoda, že nie je viac možností pre šport. Neďaleko je nádherné historické mesto Patras, ktoré je určite treba vidieť. Veľká vďaka patrí animátorkám, hlavne skvelej Saške, vďaka ktorej sme mali po dlhej dobe skutočný oddych. Boli sme s dcérou, ktorá sa doteraz nikdy nezapájala do klubov, ale Saška na ňu nesmierne zapôsobila, bolo vidieť, že ju práca s deťmi napĺňa a tým pádom sme mali o oddych postarané. Keby bolo viac takýchto nadšených zamestnancov. Nie je to hotel v TOP 5, ale zodpovedá 4* aj vďaka ochotnému personálu.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Dana

24.08.2019

Je to hotel starší, ale udržiavaný. Denné upratovanie izieb, denná výmena uterákov, kľudná oblasť. Snáď jedna chyba - žiadny život... nijaká možnosť ísť sa večer prejsť, kúpiť suveníry. Personál ochotný, ústretový. Krásna vychádzka na most Rio, späť sa dá ísť trajektom, pre peších zdarma. Problémy robil manažér hotela, ktorý znemožnil robiť animačné večery pre klientov. Veľké poďakovanie patrí animátorkám Katke a Saške - boli veľmi milé, snažili sa robiť program aj pre deti, aj pre dospelých, aby všetko bolo, ako má byť. A taktiež delegátka Annamária je osoba na pravom mieste. Bola s nami na výlete na Zakynthose a veľmi zaujímavo nám rozprávala o všetkom, čo sme po ceste absolvovali. Má veľa vedomostí o Grécku. Animátorke Laure zas ďakujeme za krásny výlet v Aténach aj s erudovanou a svižnou pani sprievodkyňou. :-)

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

26% XYZ

17.08.2019

Hotel nezodpovedal absolútne tým 4*. V hoteli žiadne suveníry, iba ďaleko od hotela, kde musíte cestovať autobusom. V okolí iba most. All inclusive to určite nie je, je to iba plná penzia s niektorými nápojmi. Nečakajte nič iné, akurát poobede zmrzlina, ak sa Vám ušla po hodinovom čakaní v rade.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Róbert

16.08.2019

Hotel je starší, ale veľmi čistý. Upratovačky chodili na izby pravidelne každý deň. O okolie hotela bolo tiež postarané, až na pláž, nebola síce špinavá, ale mohla by byť čistejšia. More bolo čisté, len vstup by mohol byť menej kamenistý. Animátorky Sasha a Katka boli super, každý deň mali pripravený program pre hostí. Jedlo bolo tiež chutné.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

83% Peter

14.08.2019

Hotel je starsi, ale velmi cisty, upratovanie izieb celkom dobre, uteraky menili skoro kazdy den, upravene okolie hotela, len viac by mohli cistit plaz. Horsie je to uz mimo hotela. More nemalo chybu, pre plavcov super, personal bol velmi ochotny, snazili sa, strava nemala chybu, bolo vsetko, aj napoje super.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

100% Zuzana N.

03.08.2019

Moja super dovolenka, najlepšia, akú som kedy mala. Profesionálny personál, nemám čo vytknúť. Ubytovanie okamžité, všade čisto. Animátorky sa výborne starajú o hostí počas celého dňa. Strava výborná, široký výber, vyberie si každý. Dovolenka pre tých, čo si chcú oddýchnuť.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Helena

01.08.2019

Skvelá dovolenka. Hotel je starší, ale čistý. Fotografie v ponuke CK zodpovedali skutočnosti. Personál ochotný, super animátorky Katka a Saška, ktoré nám robili zábavný program takmer každý večer, my sme boli bez detí, ale jednoznačne kvôli nim odporúčam aj rodinám s deťmi. Konal sa tiež grécky večer - dobrá zábava. Čo sa týka výletov, tam to má nedostatky, boli sme na výlete na Zakynthose, maximálne neochotná delegátka Andrea, odutá, práca ju evidentne nebaví, tak je lepšie od nej nič nechcieť.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

36% Katarina

15.07.2019

Za tu cenu sa to dalo zvladnut. Hotel mozno ohodnotit maximalne na 3*. Ja osobne sa tam uz nikdy nevratim. A neodporucala by som tam dovolenku nikomu. Spinave toalety pri restauracii. Pri bazene spina. Obmedzeny all inclusive. Skor plna penzia. A bar na plazi nie je!!!!!!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rio

Porto Rio Hotel & Casino recenzie 35%

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál68%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie