Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Rio  Grécko, Peloponéz, Rio

Porto Rio Hotel & Casino recenzie 

Porto Rio Hotel & Casino recenzie 

2:00 h
30 °C
30 °C
24 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
794 €
794 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 67 %
Šport a zábava 50 %
Izby 100 %
Strava 83 %
Personál 50 %
77%
Celkové hodnotenie
1 recenzií
Ela
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 30.08.2019 Prečítané 58-krát
87 %
Nesmierna spokojnosť, všetko bolo v poriadku. Hotel je starší ako na foto, ale skutočne čistý. All inclusive štandardný - grécky /v Grécku sme boli niekoľkokrát/, ovocia a zeleniny vždy dostatok. Na stoloch nič nechýbalo, ani keď sme do jedálne prišli neskôr. Pláž v pohode, vstup do vody aj pre deti. Snáď by som vytkla nedostatok ležadiel na pláži, ale pri bazéne ich bolo dosť. Škoda, že nie je viac možností pre šport. Neďaleko je nádherné historické mesto Patras, ktoré je určite treba vidieť. Veľká vďaka patrí animátorkám, hlavne skvelej Saške, vďaka ktorej sme mali po dlhej dobe skutočný oddych. Boli sme s dcérou, ktorá sa doteraz nikdy nezapájala do klubov, ale Saška na ňu nesmierne zapôsobila, bolo vidieť, že ju práca s deťmi napĺňa a tým pádom sme mali o oddych postarané. Keby bolo viac takýchto nadšených zamestnancov. Nie je to hotel v TOP 5, ale zodpovedá 4* aj vďaka ochotnému personálu. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 64-krát
77 %
Je to hotel starší, ale udržiavaný. Denné upratovanie izieb, denná výmena uterákov, kľudná oblasť. Snáď jedna chyba - žiadny život... nijaká možnosť ísť sa večer prejsť, kúpiť suveníry. Personál ochotný, ústretový. Krásna vychádzka na most Rio, späť sa dá ísť trajektom, pre peších zdarma. Problémy robil manažér hotela, ktorý znemožnil robiť animačné večery pre klientov. Veľké poďakovanie patrí animátorkám Katke a Saške - boli veľmi milé, snažili sa robiť program aj pre deti, aj pre dospelých, aby všetko bolo, ako má byť. A taktiež delegátka Annamária je osoba na pravom mieste. Bola s nami na výlete na Zakynthose a veľmi zaujímavo nám rozprávala o všetkom, čo sme po ceste absolvovali. Má veľa vedomostí o Grécku. Animátorke Laure zas ďakujeme za krásny výlet v Aténach aj s erudovanou a svižnou pani sprievodkyňou. :-) čítať celú recenziu
XYZ
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.08.2019 Prečítané 143-krát
27 %
Hotel nezodpovedal absolútne tým 4*. V hoteli žiadne suveníry, iba ďaleko od hotela, kde musíte cestovať autobusom. V okolí iba most. All inclusive to určite nie je, je to iba plná penzia s niektorými nápojmi. Nečakajte nič iné, akurát poobede zmrzlina, ak sa Vám ušla po hodinovom čakaní v rade. čítať celú recenziu
Róbert
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 127-krát
77 %
Hotel je starší, ale veľmi čistý. Upratovačky chodili na izby pravidelne každý deň. O okolie hotela bolo tiež postarané, až na pláž, nebola síce špinavá, ale mohla by byť čistejšia. More bolo čisté, len vstup by mohol byť menej kamenistý. Animátorky Sasha a Katka boli super, každý deň mali pripravený program pre hostí. Jedlo bolo tiež chutné. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 120-krát
83 %
Hotel je starsi, ale velmi cisty, upratovanie izieb celkom dobre, uteraky menili skoro kazdy den, upravene okolie hotela, len viac by mohli cistit plaz. Horsie je to uz mimo hotela. More nemalo chybu, pre plavcov super, personal bol velmi ochotny, snazili sa, strava nemala chybu, bolo vsetko, aj napoje super. čítať celú recenziu
Zuzana N.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 03.08.2019 Prečítané 200-krát
100 %
Moja super dovolenka, najlepšia, akú som kedy mala. Profesionálny personál, nemám čo vytknúť. Ubytovanie okamžité, všade čisto. Animátorky sa výborne starajú o hostí počas celého dňa. Strava výborná, široký výber, vyberie si každý. Dovolenka pre tých, čo si chcú oddýchnuť. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 01.08.2019 Prečítané 126-krát
77 %
Skvelá dovolenka. Hotel je starší, ale čistý. Fotografie v ponuke CK zodpovedali skutočnosti. Personál ochotný, super animátorky Katka a Saška, ktoré nám robili zábavný program takmer každý večer, my sme boli bez detí, ale jednoznačne kvôli nim odporúčam aj rodinám s deťmi. Konal sa tiež grécky večer - dobrá zábava. Čo sa týka výletov, tam to má nedostatky, boli sme na výlete na Zakynthose, maximálne neochotná delegátka Andrea, odutá, práca ju evidentne nebaví, tak je lepšie od nej nič nechcieť. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 422-krát
37 %
Za tu cenu sa to dalo zvladnut. Hotel mozno ohodnotit maximalne na 3*. Ja osobne sa tam uz nikdy nevratim. A neodporucala by som tam dovolenku nikomu. Spinave toalety pri restauracii. Pri bazene spina. Obmedzeny all inclusive. Skor plna penzia. A bar na plazi nie je!!!!!! čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 0-krát
35 %
Hotel je veľmi starý, na izbách sú staré matrace, z kt. strčia pružiny, v kúpeľni je všade pleseň, kt. aj cítiť. Jedlo je chutné, ale veľmi malý výber a stále sa opakuje. Z ovocia a zeleniny uvidíte len paradajky a melón. Prístup zamestnancov k Slovákom je, ako keby sme boli utečenci a za nič neplatili. All inclusive sa nedá povedať, skôr plná penzia. Každodenný boj o ležadlá, najhoršie je pri bazéne. Nestihnete ani na wc ísť a už Vám balia vaše veci, aby mohli ležadlá prenajať pre domácich. Obsluha žiadna, len pre Grékov. Záchody špinavé a pri pláži sa nedajú dvere ani zamknúť. Určite tento hotel neodporúčam, nechcela som reklamovať, ale tam vás každý deň vytočia. Ak chcete ísť do Grécka, radšej investujte viac alebo choďte do Turecka. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 406-krát
20 %
Hotel je veľmi starý, na izbách sú staré matrace, z kt. strčia pružiny, v kúpeľni je všade pleseň, kt. aj cítiť. Jedlo je chutné, ale veľmi malý výber a stále sa opakuje. Z ovocia a zeleniny uvidíte len paradajky a melón. Prístup zamestnancov k Slovákom je, ako keby sme boli utečenci a za nič neplatili. All inclusive sa nedá povedať, skôr plná penzia. Každodenný boj o ležadlá, najhoršie je pri bazéne. Nestihnete ani na wc ísť a už Vám balia vaše veci, aby mohli ležadlá prenajať pre domácich. Obsluha žiadna, len pre Grékov. Záchody špinavé a pri pláži sa nedajú dvere ani zamknúť. Určite tento hotel neodporúčam, nechcela som reklamovať, ale tam vás každý deň vytočia. Ak chcete ísť do Grécka, radšej investujte viac alebo choďte do Turecka. čítať celú recenziu
Hodnotitel
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 351-krát
30 %
Ja som s hotelom nebola spokojná, boli sme tam ako all inclusive. Zamestnanci odmeraní k all inclusive, bitka s domácimi Grékmi o ležadlá, v izbách šváby, nábytok polorozpadnutý, jedlo nič moc - slabý výber a ešte aby málo nebolo, tak aj to more bolo riadne studené. Jedine animátorky Saska a Katka sú super - kvôli nim sa oplatí aj s deťmi, ale kvôli hotelu určite nie. čítať celú recenziu
Lýdia
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 11.01.2019 Prečítané 1640-krát
43 %
Zo sľubovaného v katalógu boli len 2 veci 100% a to výhľad na most PORTO RIO a Wifi pripojenie. Bar na pláži len pre platiacich, a la carte reštaurácia so stredomorskými špecialitami - nikde, set na prípravu kávy a čaju - nie , bezplatný plážový servis??? Ak ležadlá a slnečníky sú považované za bezplatný plážový servis, tak.... Tento hotel neodporúčam a ak, tak s inou, lacnejšou CK - nie H........ . čítať celú recenziu
Jarunka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.08.2018 Prečítané 1258-krát
73 %
Hotel je pekný, ale vidno, že má svoje roky. Transfer z letiska 1,5 hod. Ubytovaní sme boli hneď. K hotelu patrí bazén, nie s morskou vodou, každý deň cvičenie vo vode. K hotelu patrí pláž, drobné kamienky s pieskom, nie veľmi udržiavaná, slnečníky a ležadlá zdarma, nutné doniesť vlastné osušky /nespoliehať sa na obchod, problém kúpiť/. Vstup do mora horší, vhodné topánky do vody. V hoteli je mini obchodík so základnými hygienickými potrebami, niečo drobné na zjedenie, typické grécke oblečenie, oleje a grécky alkohol. Plienky či vodu na mlieko nemáte šancu kúpiť tu, najbližšie v 7 km vzdialenom meste. Voda nie je pitná, buď si kúpite v markete /na prvý raz sme ho ani nenašli, balenie vody - 6 fliaš - 2 € a samotná 1 fľaša 0, 80 €/, alebo si budete čapovať v jedálni či pri bare. Nebol s tým žiaden problém. V hoteli sa konal každý štvrtok grécky večer s kultúrnym programom, v nedeľu pri bare na terase živá hudba /1 spevák/, v utorok taliansky večer, čo sa týka kuchyne. Pri bazéne i na pláži plavčík. Pre deti žiadne animácie. Izby upratané každý deň, menené uteráky, vynášané smeti. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 12.08.2018 Prečítané 958-krát
83 %
Veľmi príjemný hotel s bazénom priamo na pláži s krásnym výhľadom na most Rio. Cesta z letiska trvala približne hodinu a hneď po príchode sme si začali užívať dovolenku. Veľmi pozitívne nás prekvapila strava podávaná v hoteli, jedlá boli chutné a pekne naservírované, vždy sme si vybrali. Celú dovolenku sme trávili vonku, na pláži alebo pri bazéne, oddýchli sme si, boli sme sa pozrieť v meste Patras (kam sa dá jednoducho dostať autobusom alebo je možné zakúpiť si organizovaný výlet). Tiež sme sa prešli do neďalekej dedinky, kde sa nachádzajú reštaurácie a supermarket (pozor na otváracie hodiny, Gréci dodržiavajú siestu :-D). Zamestnanci hotela boli milí a ochotní vždy pomôcť a poradiť. Grécko je nádherná krajina a dovolenka v hoteli Porto Rio splnila naše očakávania. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.08.2018 Prečítané 827-krát
90 %
Príjemný hotel s pekným výhľadom, s veľkým bazénom a hneď pri pláži. Po prečítaní recenzií s predchádzajúcich mesiacov sme sa trošku obávali, ale asi si ich prečítal aj manažment hotela a musím povedať, že hotel predčil naše očakávania. Celý deň sme trávili na pláži a pri bazéne a naozaj sme si dovolenku užili. :) To, čo ale stojí za zmienku, je super strava počas raňajok, obeda a večere, čo je pre nás základ dobrej dovolenky. Chceli by sme sa týmto poďakovať personálu hotela a cestovnej kancelárii za krásnu dovolenku, určite sa ešte uvidíme. :) čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 11.07.2018 Prečítané 1233-krát
40 %
Hotel dobry, ale nie je hodny 4***... velke sklamanie... skor plna penzia... all inclusive velmi slaby. Jedlo dobre, viac menej to iste s malymi obmenami. Vodu si musite najprv kupit balenu vo flasiach a potom stale chodit do baru pri bazene prosit barmana o doliatie. Dobru kavu si musite kupit v bare, v all inclusive nie je... iba ak prekvapkavana, ktoru si mozete dat iba od 17 do 19. Ziadne moznosti vyzitia v okoli... fitness, sauna, tenis, joga vsetko za poplatok. Ziaden program v hoteli pocas celej dovolenky. Delegatka neschopna. Strasne malo informovana. Vyhlad na okolity most krasny. Bazen a plaz pekna, no verejna. Pristup do vody horsi, zo zaciatku kamienkovy, neskor vacsie kamene. S personalom problem nebol. Celkove hodnotenie, co sa tyka ceny dovolenky a poskytnutych sluzieb, zbytocne vyhodene peniaze. Neodporucam. Cestovka by mala preklasifikovat hotel zo 4* urcite na 3* a all inclusive na plnu penziu. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 30.06.2018 Prečítané 1251-krát
40 %
Cesta z letiska okolo 1,5 hodiny. Krasny vyhlad na more aj nedaleky most, celkom dobre jedlo, aj ked stale to iste dokola s malymi obmenami. Slaby vyber napojov v all inclusive (dzus a kavu s preso stroja sme doplacali). Personal na asi 2 vynimky hrozny, uprednostnovali platiacich klientov, nas ignorovali a otvorene povedali, ze neobsluzia, len platiacich, my sme si museli pre pitie chodit k baru. Plaz, bazeny, cely hotel verejny, kopa 'domorodcov'. Cely hotel smrdi od cigariet (asi z kasina, ale popolniky su vsade aj pri vytahoch, tak tazko povedat). Izby by potrebovali vymalovat a vymenit dosluhujuce vybavenie. Upratovane boli kazdy den. Vyhlad na more z izby krasny, dole z balkonov hrozny na bordel, co maju vo dvore. Posilnovna, tenis atd. za poplatok. Animacie v case nasho pobytu ziadne. Slaby vyber v minimarkete, ziadne topanky do vody, okuliare. Treba si priniest osusky na plaz alebo kupit v minimarkete. Plaz kamienkovo-pieskova aj s velkymi kamenmi, v case nasej dovolenky voda studena, rozburena, dost silne vlny. Na plazi vela drevenych triesok v piesku a vela neporiadku vyplaveneho z mora. Nemaju popolniky pri lezadlach, tak aj kopa spakov, ktore chvilkami na to urceny personal zbieral. Po plazi a v jej blizkost sa potulovala svorka 5 - 6 psov. Ziadne moznosti zabavy. Nedalekom meste Rio z asi 10 podnikmi na promenade, ziadne obchody. Mesto Patras - dostat sa tam busom alebo vlakom, ulicka s obchodmi, kaviarne. čítať celú recenziu
Marko
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 22.06.2018 Prečítané 1596-krát
63 %
More skvelé, šnorchlovanie bolo parádne s množstvom rýb, ktoré neváhajú priplávať a spraviť pedikúru, odporúčame ale obuv, pláž kamenná so zlým vstupom, pri väčšom vlnobití problém vstúpiť do mora, ležadlá zdarma popoludní však zaplnené "domorodcami", hotel plný Rusov a Angličanov, má 3 bary, ale allinclusive platí iba na hlavnom s obmedzeným výberom alkoholu (ouzo, whiskey, vodka, víno, pivo), zmrzlina nie je súčasťou all inc., snack pri bare nehrozí, na požiadanie spravia sendvič, miešané drinky za poplatok, káva iba filtrovaná a frapé, jedlo pestré a keď sme to prestriedali, bola to pohoda, veľké množstvo šalátov, polievky nepodávali každý deň, čo nám trošku vadilo, v ponuke domáce zákusky, celkový dojem z hotela dobrý, nákupné možnosti chabé a suveníry z okolia nehrozia, potešil peší výlet mostom, ktorý je kúsok od hotela. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia