Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
76%
Hodnotenie
76%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Peloponéz, Isthmia  Grécko, Peloponéz, Isthmia

King Saron recenzie 

King Saron recenzie 

2:00 h
28 °C
28 °C
23 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
725 €
725 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 48 %
Šport a zábava 42 %
Izby 86 %
Strava 83 %
Personál 88 %
76%
Celkové hodnotenie
24 recenzií
Natalia Moran
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 06.08.2019 Prečítané 132-krát
47 %
Hotel je na samote, nemáte možnosť prechádzať sa po okolí, škaredá malá pláž, žiadny bankomat nie je k dispozícii a fakultatívne výlety žiadajú platiť v hotovosti. Strava nezodpovedala all inclusive, veľmi malý výber jedál, poludňajší snack bolo pár kúskov bábovky a filtrovaná káva. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 31.07.2019 Prečítané 132-krát
63 %
Poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Izby boli útulné, čisté. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, Stredisko samotné pôsobí na prvý pohľad veľmi príjemne, hotelová záhrada perfektne udržiavaná, obklopená exotickou pestovanou zeleňou. V okolí však nie je možnosť prechádzok. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 31.07.2019 Prečítané 83-krát
63 %
Hotel po rekonštrukcii v dobrom stave, poschodová budova, čisté izby, fungujúca klimatizácia. Strava je super, každý deň niečo nové a chutné, krásna záhrada obklopená exotickou pestovanou zeleňou. Malá pláž cca 1 m piesok, potom pozvoľný vstup do mora, ale vôbec nezodpovedá obrázku nafotenému v katalógu, okolo sú veľké balvany plné ježkov a na oboch stranách murované móla ústiace do mora. Veľmi blízko vstup do Korintského prieplavu zo Saronského zálivu, kde pláva veľa lodí. Oproti hotelu vľavo sa nachádzajú 2 veľké továrne - rafinérie, pri ktorých kotvia obrovské tankery. Hotelový bazén je bez vstupu pre deti, len po rebríkoch, hlboká voda, absolútne nevhodný pre deti. Hotel je orientovaný na francúzskych turistov, ktorí tam majú svojich animátorov, tí sú zamestnancami výhradne ich CK a venujú sa iba svojim klientom, ostatných úplne prehliadajú. Do najbližšieho obchodu sa dá dostať po frekventovanej ceste, cca 10 min chôdze, ale aj popri pobreží, cez bránku záhrady. No na toto sme museli prísť sami. Pobytová delegátka tieto skutočnosti vôbec nevedela, jej prioritou bolo predať fakultatívne výlety, nemala záujem riešiť naše problémy, k delegátke pri transfere z letiska nemáme žiadne výhrady. Najbližšie mestečko s prímorskou atmosférou je na opačnej strane Korintského prieplavu, vzdialené cca 7 km, dá sa prepraviť taxíkom. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 26.11.2018 Prečítané 1452-krát
93 %
Hotel odporúčam všetkým! Krásna poschodová budova v elegantnom štýle, obklopená exotickou pestovanou zeleňou. Interiér je moderný, čistý a elegantný, all inclusive bar má priestory na prízemí s posuvnými sklenenými blokmi, ich odsunutím vzniká priestor s vonkajším posedením pod palmami. Pri pláži je vyvýšená terasa s vonkajším bazénom (tu prebiehajú animačné programy, cvičenie v bazéne). Strava je fantastická, každý deň niečo nové a chutné. Neďaleko je mesto Isthmia, kam premáva taxík (24 hod denne) a 7,-eur. Izby sú priestranné, doporučujem si priplatiť výhľad na more, je to na nezaplatenie. :) čítať celú recenziu
Lienka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 15.08.2018 Prečítané 1467-krát
63 %
Dobrý hotel, čisté veľké izby, fungujúca klimatizácia, super strava (každý deň iná), krásna záhrada. Malá pláž cca 20 m piesok, okolo veľké balvany plné ježkov a na oboch stranách murované móla ústiace do mora. Veľmi blízko vstup do Korintského prieplavu zo Saronského zálivu, kde pláva veľa lodí. Oproti hotelu vľavo sa nachádzajú 2 veľké továrne (snáď rafinérie), pri ktorých kotvia obrovské tankery. Hotelový bazén je bez vstupu pre deti, len po rebríkoch. Hotel je orientovaný na francúzskych turistov, ktorí tam majú svojich animátorov. Do najbližšieho obchodu sa dá dostať len po frekventovanej ceste, cca 10 min chôdze. Najbližšie mestečko s prímorskou atmosférou je na opačnej strane Korintského prieplavu, vzdialené cca 7 km, taxi stojí 13 eur tam, 13 eur späť. čítať celú recenziu
katarina
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 06.08.2018 Prečítané 1132-krát
80 %
Hotel pekný, moderný, prekrásna záhrada s terasami, kde sa dá vypiť káva, drink. Strava výborná a pestrá, pláž malá, ale vstup piesok, more čisté, nad plážou je aj bazén s morskou vodou, nevýhoda, že hotel je mimo mestečka, ale dá sa objednať taxi a mestečko Loutraki. Delegát výborný. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia