Najnovšie recenzie hotelov

Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Dana

24.08.2019

Je to hotel starší, ale udržiavaný. Denné upratovanie izieb, denná výmena uterákov, kľudná oblasť. Snáď jedna chyba - žiadny život... nijaká možnosť ísť sa večer prejsť, kúpiť suveníry. Personál ochotný, ústretový. Krásna vychádzka na most Rio, späť sa dá ísť trajektom, pre peších zdarma. Problémy robil manažér hotela, ktorý znemožnil robiť animačné večery pre klientov. Veľké poďakovanie patrí animátorkám Katke a Saške - boli veľmi milé, snažili sa robiť program aj pre deti, aj pre dospelých, aby všetko bolo, ako má byť. A taktiež delegátka Annamária je osoba na pravom mieste. Bola s nami na výlete na Zakynthose a veľmi zaujímavo nám rozprávala o všetkom, čo sme po ceste absolvovali. Má veľa vedomostí o Grécku. Animátorke Laure zas ďakujeme za krásny výlet v Aténach aj s erudovanou a svižnou pani sprievodkyňou. :-)

prečítať si celú recenziu
Kalogria Beach & Annex recenzie

Kalogria Beach & Annex

Grécko - Peloponéz - Kalogria

+
96% viera

24.08.2019

Na letisku super starostlivost ck H........, transfer z letiska do 10 min, rychle ubytovanie, pohodovy pobyt, areal udrziavany, cisty, v ramci all inclusive k dispozicii pocas dna 3 bary s nealkom, pivo, vino a pitnou vodou, ktore sa dali nabrat aj do flias a odniest na plaz, taktiez bolo mozne zobrat so sebou drobnosti z jedalne napr. ovocie pre deti, prijemne prekvapil vodny svet pre deti aj pre najmensich. Na miestach, kde bol volny pristup k napojom, boli plastove jednorazove pohare, co by mohli v buducnosti vyriesit ekologickejsim sposobom a znizit mnozstvo plastoveho odpadu. Pristup do mora pozvolny, plaz pieskova, lezadla a slnecniky v dostatocnom mnozstve, bezplatne. Odchadzali sme na letisko skoro rano, ocenili sme, ze pre nas pripravili v jedalni ranajky, ziadne balicky s bagetou, ako to riesia ine hotely, osobne nas vyprevadil a rozlucil sa manazer hotela. Z pobytu mame velmi dobry dojem. Dakujeme.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

26% XYZ

17.08.2019

Hotel nezodpovedal absolútne tým 4*. V hoteli žiadne suveníry, iba ďaleko od hotela, kde musíte cestovať autobusom. V okolí iba most. All inclusive to určite nie je, je to iba plná penzia s niektorými nápojmi. Nečakajte nič iné, akurát poobede zmrzlina, ak sa Vám ušla po hodinovom čakaní v rade.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

76% Róbert

16.08.2019

Hotel je starší, ale veľmi čistý. Upratovačky chodili na izby pravidelne každý deň. O okolie hotela bolo tiež postarané, až na pláž, nebola síce špinavá, ale mohla by byť čistejšia. More bolo čisté, len vstup by mohol byť menej kamenistý. Animátorky Sasha a Katka boli super, každý deň mali pripravený program pre hostí. Jedlo bolo tiež chutné.

prečítať si celú recenziu
Aldemar Olympian Village recenzie

Aldemar Olympian Village Beach Resort

Grécko - Peloponéz - Skafidia

53% Misko

14.08.2019

Celkovo ako hotel 3*, ubytovanie - pleseň v kúpeľni, mravce, smrad, celkovo zastaraný bungalov, bez balkónu, žiadne súkromie, strava OK, more čisté, pláž - piesok plný konárikov, potrebná plážová obuv. Pláž čistená len v luxusnejšej časti rezortu. Celkový dojem - predražená dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Porto Rio Hotel & Casino recenzie

Porto Rio Hotel & Casino

Grécko - Peloponéz - Rio

83% Peter

14.08.2019

Hotel je starsi, ale velmi cisty, upratovanie izieb celkom dobre, uteraky menili skoro kazdy den, upravene okolie hotela, len viac by mohli cistit plaz. Horsie je to uz mimo hotela. More nemalo chybu, pre plavcov super, personal bol velmi ochotny, snazili sa, strava nemala chybu, bolo vsetko, aj napoje super.

prečítať si celú recenziu
King Saron recenzie

King Saron

Grécko - Peloponéz - Isthmia

46% Natalia Moran

06.08.2019

Hotel je na samote, nemáte možnosť prechádzať sa po okolí, škaredá malá pláž, žiadny bankomat nie je k dispozícii a fakultatívne výlety žiadajú platiť v hotovosti. Strava nezodpovedala all inclusive, veľmi malý výber jedál, poludňajší snack bolo pár kúskov bábovky a filtrovaná káva.

prečítať si celú recenziu
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Peloponéz - Vrachati

100% Ola D

06.08.2019

Hotel sa nachádza v malej nevýraznej dedinke Vrachati, cca 10 km od Korintu. Takže nákupné možnosti alebo možnosti na zaujímavé prechádzky sú mizivé. Na pobreží je zopár taverničiek, ktoré hojne po večeroch navštevuje miestne obyvateľstvo. Pláž je vzdialená 80 - 100 metrov, je kamienková, vstup do mora rovnako po okruhliakoch, a preto pre citlivejších odporúčam topánky do vody, ktoré predávajú aj v hotelovej predajni, ale veľmi predražené. Po piesku, ktorý sa spomína v prospektoch, sú len stopy po odlive alebo prílive. Takže žiadne tekuté hrady, koláčiky, tortičky pre deti nehrozia. Vstup do mora je pozvoľný, ale dláždený kamením. Voda je skvelá, teplá, nie je priezračná a nie sú v nej nejaké výrazné živočíchy, len mini rybky. Slnečníky a ležadlá sú v hojnom počte a nie je o nich núdza. Osušky za depozit 10 € sú na recepcii hotela. Na pláží je k dispozícii aj bufet s nápojmi, ovocím a drobným občerstvením, sprchy a suché WC. Hotel samotný je rozsiahly. Má 2 vonkajšie bazény a veľa ubytovacích domov rozmiestnených v prekrásnej záhrade. Veľkoryso je riešený vstup do areálu. Ak sa dá, vyhnite sa ubytovaniu na prízemí, na vyššie poschodia idú výťahy. Prízemné izby sú síce väčšie, ale zatuchnuté a nedajú sa vyvetrať. Na poschodí nie je treba v noci používať klímu. Dá sa v pohode spať pri otvorenom balkóne. Hotel má k dispozícii bicykle pre deti i dospelých, na pláži sú vodné bicykle a lodičky. Okrem kúpania a slnenia sa tu nič nedeje. Chýbajú animátori. Večerný život je pokojný, žiadne programy, žiadny hluk. Hostia posedávali v bare pri veľkom bazéne, kde hrala reprodukovaná hudba a podával sa rôzny rozlievaný alkohol. Za pobyt bol jeden jediný večer program - inštrumentalista a speváčka. Je na škodu, že nám hotel nezabezpečil nejaký tradičný grécky večer. Určite by bolo čo ponúknuť. Delegátka síce bývala v našom hoteli, ale nejako jej aktivity nebolo poznať. Zorganizovala 2 výlety a to bolo všetko. Recepcia mala veľmi osobité spôsoby. Chceli sme informáciu o odchode autobusov do Atén na individuálny výlet. Dostali sme však plánik, kde v dedine predávajú lístky na autobus..... Jediné, čo bolo pozitívne, že nám zabezpečili výmenu izby a taxík do Old Korintu. Dovolenka v tomto rezorte je nenáročná, o všetko je slušne postarané, upratovanie a stravovanie bolo na skvelej úrovni. Kto hľadá relax a pohodu, je tu na správnom mieste. Ešte mi nedá nespomenúť transport do hotela. CK uviedla zlé informácie. Transport z letiska v Aténach bol oveľa dlhší. Na hotel sme prišli až o 19:15 hod. Takže sme pobyt UAI začínali až večerou. Celý čas od 11:00 hod. v BA až po príchod do hotela sme nedostali okrem nápoja žiadne občerstvenie! Keď sme túto skutočnosť pripomienkovali, delegátka nám tvrdila, že pri lete lietadlom okolo 2 hod. nie je nárok na občerstvenie. To sa mi zdá zavádzajúce a neférové. Nik nebol na túto skutočnosť upozornený a pripravený. Rovnako nás napr. cestou z letiska delegátka neinformovala, že prechádzame ponad Korintský prieplav..... Všetko si musíte zisťovať sami. Hotel ponúka pobyt vo wellness oddelení, ale v tomto letnom období moc hostí túto možnosť nevyužíva. Ľudia dávajú prednosť pobytu pri mori či bazénoch.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu