Najnovšie recenzie hotelov

Zante Inn recenzie

Zante Inn

Grécko - Zakynthos - Aghios Sostis

95% Ingrid

05.11.2018

Kto si vyberie tento hotel, neobanuje. Celý hotel je zrekonštruovaný, vkusný, izby sú vybavené novým nábytkom, čistota, chutné jedlo a fantastické dezerty a veľmi príjemný personál. Úžasná poloha, hneď pri teplučkom a čistom mori s prekrásnym výhľadom. Čo viac si priať?

prečítať si celú recenziu
Hotel Montreal recenzie

Hotel Montreal

Grécko - Zakynthos - Alykes

20% Eva

08.09.2018

Dobrý deň, chcela by som všetkých upozorniť na podvodníkov, ktorí prevádzkujú tento hotel (ak sa to dá vôbec nazvať hotelom), ktorý nie je vhodný absolútne pre nikoho, ani pre nenáročných klientov! Nič z toho, čo prezentujú, nie je pravda. Fotky absolútne nezodpovedajú realite. Strava je veľmi zlá. Zvoliť si "all inclusive" v hoteli Montreal*** bola doposiaľ moja najhoršia voľba v živote. Vzhľad hotela a služby, ktoré poskytuje, sú naozaj úbohé. Pri popise je síce uvedená poznámka, že hotel je jednoduchý a vhodný pre nenáročných klientov. No to všetko, čo sme tam zažili, prekročilo očakávania aj nenáročného klienta. Hneď z príchodu ma zarazilo, že na hoteli nie je uvedený počet hviezdičiek, ba dokonca ani názov hotela nebol kompletný (povypadávané písmenká), nieto ešte aby mal ***, ako druhé ma prekvapil mini hotelový bazén, ktorý je na fotkách na nete obrovský, ale to sa ešte dá tolerovať, veď nepotrebujem sa kúpať v bazéne, keď som pri mori. No kde som sa pohla, stále ma čakalo nové a nové nie moc milé prekvapenie. Hneď na uvítanie nás na izbe čakal neznesiteľný smrad, vyrážala im tam kanalizácia. Čo sa týka izby, malá neútulná, bola tam jedna mini skriňa, nebolo kam uložiť veci, až "jedna" nočná lampa, sprcha v kúpeľni otvorená bez akéhokoľvek krytu alebo závesu. V umývadle namiesto bežného odtoku jedna veľká diera, splachovanie na záchode pokazené, išlo mi zlomiť palec, zakiaľ sa mi podarilo spláchnuť, fén taktiež nefunkčný. Hotelová smradľavá jedáleň, na pohľad celé zle, ako stará školská jedáleň. Jedlo, ak sa to vôbec dá nazvať jedlom, bolo umiestnené (vystavené) v starých priesvitných vysúvacích plastových vitrínach. Na prvý pohľad sa vám obrátil žalúdok, ešte skôr ako ste tomu "jedlu" dali šancu. Ako prvé prišli na rad raňajky, na výber bol až jeden druh salámy a jeden druh syra, margarín, nejaké pečivo - vôbec nie čerstvé, výber naozaj biedny, vajcia na tvrdo - až tak na tvrdo, že boli sfarbené až dozelena + zvoliť sa dalo ešte volské oko - naložené v oleji a biely jogurt - to bolo asi jediné, čo sa dalo. Každý deň absencia ovocia a zeleniny. Hneď moje prvé hotelové raňajky som mala šťastie a naložila som si na tanier pokazený zatuchnutý kyslý salám, čo ma dosť zaskočilo, takže pri voľbe ďalšieho jedla som už bola radšej opatrná, no chcela som tomu ešte dať šancu, ale ono to pokračovalo i ďalej a pre zmenu som si na obede našla v cestovinách chrobáka. Ešte aj pri písaní tejto recenzie, keď si na to pomyslím, sa mi obracia žalúdok. K večeri sa už radšej ani nebudem vyjadrovať, stále dookola to isté, všetko sa topilo v oleji. Som si istá, že hotel nespotrebované ingrediencie z raňajok (zostatkový syr, párky, salám atď), používa na prípravu obedného menu a taktiež večere. Nakoľko to jedlo bolo staré, zosušené, okydané olejom alebo namočené v nejakej omáčke, aby to nebolo poznať. Po dvoch dňoch sa pridružili po tých skúsenostiach z jedálne zdravotné problémy. Celú noc sme mali obidve s maminou žalúdočné problémy (hnačku a zvracanie), ktoré sa stupňovali až natoľko, že som musela kontaktovať pani delegátku s tým, že potrebujeme lekára, ktorý nám podal infúziu s antibiotikom. Nasledovné dni, sme hotelovú jedáleň zďaleka obchádzali, napínalo ma, čo i len pri pomyslení na to, že by som tam mala ešte niečo skonzumovať. Takže ľudia, VEĽKÝ POZOR! Tento hotel by nemal mať 3 hviezdičky ani omylom. Skorej by ho mali dočasne zavrieť, pokým sa tam nezmení viacero vecí alebo minimálne by takúto prevádzku mal niekto skontrolovať. Je to hanba slovenského a českého cestovného ruchu, nakoľko tento hotel má zazmluvnený nemenovaná CK a sú v ňom ubytovaní len českí a slovenskí turisti.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort recenzie

SENTIDO Alexandra Beach Resort

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

65% Katarina

11.08.2018

Hotel je len priemerný. Max 3 a pol *. Strava stále to isté a mäso minimum, aj to podľa mňa nedobre uvarené. Zákusky, ovocie, syry stále to isté a nič moc. Ubytovanie čisté a pekné, len ďaleko od jedálne a barov. Výhľad na more majú len dve bočné izby, aj to len slabý. Program žiaden, zábava nič, športoviská nič. Detská animátorka, ale skôr opatrovateľka. Množstvo schodov všade. Pláž uzučká a malinká, piesok zmiešaný s kameňmi. More plytké bez vĺn a celkovo nuda.

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos

90% Veronika

05.08.2018

Celý hotel pôsobí veľmi útulne a myslím, že zodpovedá aj cene, izba pekne zariadená, čistá. Mali sme aj výhľad na more. V izbe bola aj menšia skriňa na oblečenie, stačilo to však. Jedlo bolo super, najlepšie však pre mňa boli raňajky, množstvo jedla na výber, vždy bol aj koláč, kedykoľvek, koláče výborné, jednoduché. Na pláž asi 15 sekúnd. Personál vždy ochotný či už na recepcii, bare, alebo v kuchyni. Majitelia sú super, majiteľova manželia je Češka, vždy milá, usmiata. Avšak delegátka Katka, z CK Hydrotour už nebola taká príjemná. Zarába na ľuďoch a predáva výlety o dosť drahšie ako sú na pláži, prípadne u iných delegátov.

prečítať si celú recenziu
Astir Beach recenzie

Astir Beach

Grécko - Zakynthos - Laganas

50% Tomáš K.

02.08.2018

Napriek nádhernej pieskovej pláži a plávaniu s karetami bol celkový dojem otrasný. Ako turisti z východného bloku sme boli ubytovaní v zapustených izbách do zeme v suteréne, načo nás v CK neupozornili. Pri požiadavke na zmenu izby sme zistili, že na prvom a druhom podlaží je príplatok od 10€ do 22€ na deň za izbu, samozrejme, s informáciou, že CK objednala práve tie izby v suteréne. Počas pobytu sme boli taktiež neustále rušení hlukom a nevhodným správaním anglických tínedžerov počnúc vrátením sa medzi 3 až 5 hodinou rannou z nočných klubov, vykrikovali na seba pod balkónmi, skákali z balkónov. Po ich prebudení a obede, ktorý je pre nich prispôsobený hotelom (začína o 13:30) sa začalo hlučné popíjanie zo sklenených fliaš v detskom bazéne. Večer to pokračovalo ich prípravou do nočných klubov, s ktorou začali tak o 22 až 23 hodine na svojich izbách. Zamestnanci hotela na to po celú dobu vôbec nereagovali, aj napriek viacerým upozorneniam sa tvárili, že to je v poriadku. Na záver: ostrov je krásny, je čo vidieť. Všetko je o prístupe či už cestovnej kancelárie, alebo personálu hotela.

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos

75% Viera

17.07.2018

Ubytovanie zodpovedajuce kategorii hotela, strava velmi dobra, personal velmi mily ako aj majitelia, krasna plaz, stredisko Laganas ponuka mnozstvo aktivit.

prečítať si celú recenziu
Zante Imperial Beach recenzie

Zante Imperial Beach

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

65% Alena

10.07.2018

Len čo sa otvorili dvere autobusu pri hoteli, ovial nás smrad fekálií a moču... na izbu sme čakali cca 3 h... s 3-mi deťmi (1r, 4r, 8r). Mali sme priplatenú rodinnú izbu s výhľadom na more - to spĺňala č. 026, ALE izba, kde mali spať deti, bola bez okien a smrdela potuchlinou, navyše sa tam vôbec nedalo dostať s kočíkom pre veľa schodov a zdravotné ťažkosti manžela... 2. izba č. 706 bola totálny horor, tlačili sme sa v plesnivej, mokrej kutici... na wc nedržala doska... okolo vane pleseň... zo stredu v kúpeľni, kde bol odtok, vytekala voda... vetralo sa len cez balkónové dvere... klíma horor, šiel z nej smrad... pri 3. izbe sme to už vzdali... zasa pleseň, mokré izby, smrad v skriniach, vankúšoch - proste všade... všetko v dezolátnom až havarijnom stave... opadávala omietka na stenách... Zantino World katastrofa - nebezpečenstvo úrazu isté... výťah na pláž skôr nefungoval... každý večer hlučné disko do 2 h... neodporúčam hotel rodinám s deťmi... výlety a ostrov super.

prečítať si celú recenziu
Planos Beach recenzie

Planos Beach

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

80% Darina

09.07.2018

Veľmi príjemný hotel pri krásnej piesočnej pláži. Čisté izby, dobrá strava, milý a priateľský personál. V okolí nákupné možnosti. Odporúčam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Zakynthos

Zante Maris Hotel & Spa recenzie 100%

Zante Maris Hotel & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aqua Bay recenzie 96%

Aqua Bay

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Zante Inn recenzie 95%

Zante Inn

Grécko - Zakynthos - Aghios Sostis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Bay Hotel & Suites recenzie 92%

The Bay Hotel & Suites

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Klelia Beach recenzie 90%

Klelia Beach

Grécko - Zakynthos - Kalamaki

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Hotel Anastasia Beach recenzie 90%

Hotel Anastasia Beach

Grécko - Zakynthos - Zakynthos

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Štúdia Stonebridge recenzie 90%

Štúdia Stonebridge

Grécko - Zakynthos - Alykanas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Apartmánový dom Christina recenzie 89%

Apartmánový dom Christina

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Kozanos II Hotel recenzie 89%

Kozanos II Hotel

Grécko - Zakynthos - Ammoudi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu