Najnovšie recenzie hotelov

Palazzo di Zante Hotel recenzie

Palazzo di Zante Hotel

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

+
43% Anita

29.08.2019

Pozor, šíri sa tam črevná chrípka. Každý z rodiny mal hnačku, zvracal. Ťažšie prípady skončili v nemocnici. Hygiena na hoteli, zlá. Nepoznajú savo alebo pod. Po príchode nás na to hneď upozornili, napriek užívania liekov sme chorobu dostali. Celá dovolenka pokazená. Ostrov je krásny aj more.

prečítať si celú recenziu
Palazzo di Zante Hotel recenzie

Palazzo di Zante Hotel

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

+
50% Jozef Adamec

29.08.2019

Zakynthos je krásny ostrov, more úžasné, pláž pod spomínaným rezortom super, ale to je všetko, konkrétne ubytovanie a strava... no comment. Celý rezort vyzerá naoko v pohode, ale zatuchnuté izby, plesnivé kúpeľne a strava, z ktorej mal celý turnus žalúdočné problémy, podaktorí skončili v nemocnici na infúzie, vracanie, kŕče, horšie ako v Egypte, škoda písať a to nie som náročný klient.

prečítať si celú recenziu
Palazzo di Zante Hotel recenzie

Palazzo di Zante Hotel

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

+
55% Anita

29.08.2019

Pozor!!! Šíri sa tam črevná chrípka. Každý mal hnačku, zvracanie. Ťažšie prípady skončili v nemocnici. Celá dovolenka pokazená.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zante Imperial Beach Resort recenzie

Hotel Zante Imperial Beach Resort

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

46% Blažej

21.08.2019

Po príchode nám bolo povedané, že je tam viróza, ktorú vraj priniesli Slováci, po dvoch dňoch 3 vnučky v nemocnici na infúziách, zvracanie, hnačky bolesti brucha, vysoké teploty, 3 dni manželka zvracanie, hnačky, vysoké teploty, o ďalší deň som neobišiel ani ja, ale CK sa tvári, že je všetko v poriadku a neinformuje pri zakúpení pobytu o víruse v stredisku, na pohotovosti boli ďalší účastníci pobytu. Tak naša dovolenka bola ležanie v smradľavej izbe, ktorú som reklamoval stále, zapáchajúca kanalizácia, žiadny vláčik pre deti, ktorý je na prezentácii, tak nech sa deti naň netešia ako naša vnučka, dva dni pred odchodom lanovka pokazená, schodov po prvý výťach som napočítal cca 100 a to ešte ďalšie schody do jedálne, ktorých je určite cca 50. Stredisko je veľmi staré. Neodporúčam ani za zľavu, ktorou lákajú turistov. Naposledy s CK T..... .

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
96% S+B

13.08.2019

Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 20 minút. Centrum sa nachádzalo kúsok od hotela. Areál hotela bol pekný. Ubytovaní sme boli v novom saturáckom komplexe. Bazén super, výhľad na more. More teplé s pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre deti.

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

55% Jim C.

11.08.2019

Dovolenka bez oddychu, letite v noci, iba v noci... pridete na hotel o 7:15, cely cas Vam v autobuse vypravaju, ze prideme a priebezne sa budu rozdavat izby, ale ze postupne, ale ze mame ist na ranajky kludne... po ranajkach, kde sa ani nevosli vsetci a s jedlom v ruke som sa 10 minut prechadzal, kym niekto dojedol, aby som si sadol, pritom tam nebolo vela ludi, ale je to extrem male... takisto bazen maly, 8 - 10 ludi je v bazene a je plny... teraz 10:00 nas zacnu zvolavat na nejake info k bazenu... delegatka rozprava to iste, co je v brozure na recepcii... ale do toho povie jednu skutocnost, ze ubytovavat sa zacne najskor o 12:00 a bude to pokracovat priebezne... ale ze bude obed, kludne mozeme ist na obed... cize ten isty scenar ako rano a stale nie som ubytovany... teraz nasleduje to, ze si hovorim, cert to zobral, nebudem sa rozculovat, idem sa prezliect a idem na plaz. Narazil som na velky problem - nemam sa kde prezliect, na recepcii nemaju ziadnu miestnost nehovoriac o tom, ze obyvacku mam taku velku ako tu recepcia... povedia mi, ze tu maju wc, tam sa mozem prezliect... idem tam, vojdem, jedna miestnost, cize vojdem a stojim hned vo WC, viete, ako to tam vyzeralo, ked tam bolo predo mnou asi 60 ludi. A tam som sa mal prezliect :D... normalny vtip... dobre, idem na obed, ledva kam sadnut a teraz hadajte, co bolo, ked som bol po obede? Uz bolo 13:30, ale stale som mal kufre na recepcii a nebol som ubytovany... dalej sa nejdem rozpisovat, lebo to bude mat tolko slov ako ustava sr... cele zle a nezazil som taketo nieco v ziadnom inom hoteli ani v state... a kedze som si odsledoval vedlajsie hotely, ako ubytovali ludi, tak ten nonsens bol iba tu...

prečítať si celú recenziu
Hotel Zante Imperial Beach Resort recenzie

Hotel Zante Imperial Beach Resort

Grécko - Zakynthos - Vassilikos

60% Jozef S.

03.08.2019

Izba nový nábytok, ale isto nie 4*. Kvôli kúpeľni sme museli meniť izbu 713 (smrad, pleseň v kúpeľni) za izbu 712, kde to bolo to isté, ale bez smradu. Ale 700-ky izby boli jednaké. Podľa cestoviek pravdepodobne pre Slovákov dobré. Slovenské cestovné kancelárie by sa mali zamyslieť nad ponúkanými dovolenkami a ponúkať ubytovanie len v hoteloch Palazzio Zante a Royal, ktoré majú jedného majiteľa. Ak by som toto vedel na začiatku, žiadal by som výmenu do týchto hotelov. No ak by sa mal človek zaoberať na dovolenke len ubytovaním, tak by zabil z dovolenky 6 dní len vymieňaním izby. Absolútne nevhodné pre ľudí s pohybovými ťažkosťami, na čo sme neboli upozornení pri kupovaní dovolenky. Výťah končí vysoko nad plážou, dolu teba ísť po veľa schodoch. Lanovka viac nešla, ako šla. Má určený čas, v ktorom má jazdiť, ale kazila sa. Jedlo bolo vynikajúce, ale ku koncu som sa už tešil na kyslú fazuľovú polievku so smotanovým osúchom. Nápojov bolo dosť, pivo slabšie, domáce drinky v pohode. Každý večer program. Všetko toto nahradilo zlý dojem z ubytovania - z kúpelne.

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

90% Katarina

26.07.2019

Izba: ok, kazdy den upratane, uteraky ciste. Strava: na 3* vyborna, len 1 x sme si nic nevyskladali z masa a ryba nebola, ale je dostatok zeleniny, salatu, vyborne pecene zemiaky, kasa... zakusky... Personal: velmi mily, usmievavy, snazia sa vyhoviet... Stredisko: rusne, ale to sme vedeli. Hotel cisto len Slovaci, vecer sedia a piju a deti im o pol noci behaju po hoteli a hucia! Ziadny ohlad na ostatnych hosti! Vylety neodporucam kupovat cez CK, su predrazene. My sme kupovali dole pod hotelom a lacnejsie... odporucam auto si poziciat a prezriet si aj ine plaze. Pol hodina peso od hotela po plazi je ostrovcek Cameo, krasny, romanticky... plati sa vstupne a zly vstup do vody, ale oplati sa ist pozriet si ho...

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu