Recenzie hotelov - Tsilivi (32)

Najnovšie recenzie hotelov

Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
100% Darina

14.07.2021

Skvelý oddychový aj relaxačný pobyt priamo pri mori.Moderne zariadené izby s veľkým balkónom a bočným výhľadom na more. Fantastická strava, úslužný personál. Veľmi čistý hotel, upratovali niekoľkokrát denne, izby každý deň, vrátane výmeny osušiek. Krasne Iónske more, piesočná pláž, vhodné pre malé deti a neplavcov. Profesionálna sprievodkyňa Saturu pani Andrejka. Pokiaľ máte pohybové problémy, neodporúčam. Všade vedu schody, keďže rezort je na miernom kopci.

prečítať si celú recenziu
Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
100% Darina

14.07.2021

Skvelý oddychový aj relaxačný pobyt priamo pri mori.Moderne zariadené izby s veľkým balkónom a bočným výhľadom na more. Fantastická strava, úslužný personál. Veľmi čistý hotel, upratovali niekoľkokrát denne, izby každý deň, vrátane výmeny osušiek. Krasne Iónske more, piesočná pláž, vhodné pre malé deti a neplavcov. Profesionálna sprievodkyňa Saturu pani Andrejka. Pokiaľ máte pohybové problémy, neodporúčam. Všade vedu schody, keďže rezort je na miernom kopci.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
96% S+B

13.08.2019

Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 20 minút. Centrum sa nachádzalo kúsok od hotela. Areál hotela bol pekný. Ubytovaní sme boli v novom saturáckom komplexe. Bazén super, výhľad na more. More teplé s pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre deti.

prečítať si celú recenziu
TUI SENSIMAR Caravel Hotel & Spa recenzie

TUI BLUE Caravel

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

93% Adriana

17.07.2019

Hotel pôsobí veľmi dobrým dojmom. Nakoľko je to hotel pre 18+, je to pokojnejšia destinácia. Obsadenstvo hotela je ale vyrovnané vo všetkých vekových kategóriách /teda nad 18/. Musím zdôrazniť vynikajúcu kuchyňu. Perfektný prístup celého personálu hotela, ochota a príjemné vystupovanie. Jazyk používajú len anglicky. Inak sa nedohovoríte. Hotel sa nachádza priamo na pláži. Pre citlivejších sú potrebné topánky do mora, ale cca 150 m od hotela je čisto piesková pláž. Vždy aj za plnej sezóny sú voľné ležadlá pri bazéne aj na pláži. Čistota hotela aj jeho vybavenie je na úrovni. Každý večer nenásilný tématický program. Dovolenkou v tomto hoteli určite nebudete sklamaní, ale naopak nadšení.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
100% Lucia

04.07.2019

Fantastický hotel v krásnom prostredí s úžasným personálom, kľudná oblasť... celý pobyt bol čarovný, nádherná atmosféra, skvelá kuchyňa všetko tak akurát. Izby krásne a úžasne čisté. Pláž krásna, my sme išli kúsoček ďalej a mali sme ju ako pre seba, more nádherné farby. Tým, že hotel bol umiestnený do kopca, poskytoval nádherné výhľady. Skvelý aj obchodík v hoteli, v ktorom bolo všetko. Jedlo bolo k dispozícii takmer nonstop... aj keď sme prišli z výletu a bolo dávno po obede, k dispozícii bolo jedlo pri bazénovom bare. Zažili sme nádhernú dovolenku, spoznali veľa nových priateľov, ktorí sú tiež nadšení. O rok jasná voľba. Nechápem tie niektoré negatívne recenzie!

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
80% Dana Šimarová

19.08.2018

Hotel je postavený na vyvýšenine nad morom, preto je všade veľa schodov, má dve časti, naša CK má rezervované izby v menšej z nich, pričom my sme si doplatili výhľad na more = bol bočný, ale postačujúci. Izby boli priestranné, upratovali každý deň, osušky menili počas pobytu tri razy, denne dopĺňali kávu a čaj /bol tam varný set/. Hotel je pár km od letiska /časté pristátia a vzlety/. Bary a jedáleň boli dosť ďaleko, ale výber nápojov aj jedla dobrý, obsluha ochotná a úslužná. Pláž pod hotelom bola úzka, ale každé ráno upravovaná a čistená od nánosov. More ráno krásne čisté bez vĺn, postupom dňa pribúdali trávy a boli menšie vlnky. Mínusom bolo zlé internetové pripojenie na izbách. O bazény, aj o tie pri izbách, sa vzorne starali, v hoteli je aj menší obchodík. CK chválim za výber delegáta. Myslím, že hotel je vhodnejší pre starších /ale mobilnejších/ a rodiny s deťmi, je tam celkom kľud, možno pre niekoho až nuda.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort & Spa recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
56% Majka

11.08.2018

Hotel je čistý a pekne zariadený. Strava bieda, stále to isté. Mäsa minimum. Pláž malá a uzučká. Je tam nuda, žiadna zábava ani šport, ani atrakcie. Slabá wifi. Veľa peňazí za málo muziky. Výhľad strašný. More plytké, ale množstvo balvanov a skál. Celkovo sa nám nepáčila.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Alexandra Beach Resort recenzie

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+
65% Katarina

11.08.2018

Hotel je len priemerný. Max 3 a pol *. Strava stále to isté a mäso minimum, aj to podľa mňa nedobre uvarené. Zákusky, ovocie, syry stále to isté a nič moc. Ubytovanie čisté a pekné, len ďaleko od jedálne a barov. Výhľad na more majú len dve bočné izby, aj to len slabý. Program žiaden, zábava nič, športoviská nič. Detská animátorka, ale skôr opatrovateľka. Množstvo schodov všade. Pláž uzučká a malinká, piesok zmiešaný s kameňmi. More plytké bez vĺn a celkovo nuda.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tsilivi

TUI BLUE Zante Maris recenzie 100%

TUI BLUE Zante Maris

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aqua Bay Hotel recenzie 96%

Aqua Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Caravel recenzie 93%

TUI BLUE Caravel

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alexandra Beach Resort & Spa recenzie 85%

Alexandra Beach Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tsilivi Beach Hotel recenzie 85%

Tsilivi Beach Hotel

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Planos Beach recenzie 81%

Hotel Planos Beach

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Planos Beach recenzie 80%

Planos Beach

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI SUNEO Tsilivi Admiral recenzie 57%

TUI SUNEO Tsilivi Admiral

Grécko - Zakynthos - Tsilivi

+

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb25%

Personál70%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie