Recenzie hotelov - Tragaki (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Eleon Grand Resort & Spa recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

80% lili

02.07.2014

Celkové hodnotenie veľmi dobré vhodný aj pre starších, aj pre rodiny s deťmi, ktoré sa chcú odreagovať a zabaviť. All inclusive do 23:00, bazény výborné, more čisté tobogany, super okolie hotela čisté a pekné, možnosť fakultatívnych výletov, neviem, či to bola len náhoda, ale my Slováci sme dostali izby ako poslední, Poliaci, Rakúšania, Angličania boli ubytovaní skôr.

prečítať si celú recenziu
Hotel Eleon Grand Resort & Spa recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

76% Anna

14.12.2013

Hotel sa nachádza v oblasti Tragaki, v juhozápadnej časti ostrova Zakynthos. Tsilivi je známe turistické stredisko na ostrove Zakynthos, nachádza sa neďaleko. Výlet sem jednoznačne odporúčame. Je tu aj veľa barov, reštaurácií a obchodov. Premáva tu miestna autobusová doprava. Ceny nie sú vysoké. Autobusová stanica je cca 150 m vzdialená od budovy hotela. Medzinárodné letisko Zakynthos sa nachádza asi 12 km od hotela. Je to trochu menší hotel. Je v dobrom stave, čistý, pôsobí trochu chladne a neosobne. V okolí nie sú takmer žiadne kvety a čakali sme viac zelene. Väčšinu hostí tvoria Angličania. Do najbližšieho mestečka to boli asi 4 km. Hotel organizuje aj zábavný program. Prebiehal v anglickom jazyku. Hotel má v areáli tri bazény. Voda v nich bola čistá. Posedenie pri nich bolo príjemné, Boli tu zdarma ležadla aj slnečníky. Plocha pri bazénoch bola pomerne upravená a čistá. Ležadlá a slnečníky boli aj na pláži bez poplatku. Hlavné jedlá sa podávajú v hlavnej reštaurácii. Kvalita jedla bola priemerná, niekedy aj menej. Najlepšie boli raňajky. Izba bola dostatočne veľká. Všetky izby boli starostlivo čistené každodenne, a to aj vo večerných hodinách, uteráky boli menené pravidelne.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

85% Zuzana

17.08.2011

Možno tým, že bol novootvorený sa musí ešte trošku zabehať, dotiahnuť posledné úpravy ale potom bude naozaj veľmi dobrý. Odporúčam skôr párom alebo rodinkám, ktorí si chcú užiť dovolenku v tichom prostredí.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

87% Lenka Lenka, Bratislava

06.09.2010

Naozaj odporucam tento hotel take blbosti ze sa tam vrta alebo je to nedorobene nepocuvajte akurat trava je suchsia ako na obrazku niekde este nedorastla ale naozaj je to krasne zelene presne ako na fotkach ODPORUCAM!!!!!!!! Ja nevleziem hoci kam ale tento hotel a naozaj milo prekvapil boli sme velmi smutni ze odchadzame

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

78% Pavel H., Michalovce

30.07.2010

Hotel je veľmi tichý a daleko od hluku.Do dediny Tsilivi sa ide taxíkom za 7 €,do mesta Zakynthos taxíkom za 15 €.Dajte si zavolať taxi z recepcie,firmu RADIO TAXI, je to lacnejšie a príde Vám strieborný mercedes E vo full výbave,luxus a čistota.Je to dovolenka pre tých ktorí si chcú oddýchnuť a nie žiadne diskotéky.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

80% Zlatica, Trnava

22.07.2010

Nový hotel asi tak určite by som tam skôr ako za 3 roky nešla lebo kopa vecí nefunguje a nieje dotiahnutá do konca.Odporúčam ,ale určite nie tento rok a za takúto cenu,ako sme boli my.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Štúdia Lukas

Grécko - Zakynthos - Tragaki

65% Nika

01.07.2009

Ubytovanie v kľudnejšom prostredí, príjemná prechádzka do rušnejšieho strediska Tsilivi. v blízkosti dosť reštaurácií. odporúčam požičanie auta a prejsť celý ostrov - nás zaujal hlavne západ, krásne útesy, malé dedinky, krásne prístavy...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Štúdia Lukas

Grécko - Zakynthos - Tragaki

72% Maja, okres Galanta

01.09.2007

Možno takto zo strohých komentárov a bodových hodnoteni, by niekoho táto recenzia nenadchla, ale ak niekto potrbuje kľud, krásne prostredie, krásny výhľad priamo na more z balkónu, netlačiť sa na pláži, keď o pár metrov sú lehátka ponúkané zadarmo v rámci ubytovania, oddýchnuť si, ale aj pochodiť krajinu a zúčastniť sa fakultatívnych výletov, ísť napr. do Atén, pozrieť si modré jaskyne a Navagio, oplatí sa ísť aj do aquaparku ;o) (Taká menšia rada, nechoďte na fakultatívne výlety ponúkané CK, sú min. o tretinu drahšie a žiaľ to neznamená, že by boli kvalitou lepšie - ba, vraj práve naopak, čo sme sa dopočuli!) Pri ubytovani je dosť reštaurácii a taverní, odporúčala by som hlavne jednu, s príjemných personálom, výborným jedlom, s veľkými porciami a vždy s nejakým prekvapením zadarmo, žiaľ nemala meno, teda je na vás si ju najsť - cca.30m od brány Lukas, smerom od mora :) Odporúčam, ale len ak máte podobnú predstavu o dovolenke ako ja ;o)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tragaki

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa recenzie 82%

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

Grécko - Zakynthos - Tragaki

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb66%

Personál96%

Pomer ceny a služieb56%

zobraziť recenzie
Štúdia Lukas recenzie 69%

Štúdia Lukas

Grécko - Zakynthos - Tragaki

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál70%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie