Recenzie hotelov - Zakynthos (mesto) (15)

Najnovšie recenzie hotelov

ARION GREEN RIVIERA HOTEL recenzie

ARION GREEN RIVIERA HOTEL

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

46% Sona

31.08.2021

Nechcem sa opakovať, predchádzajúce recenzie vystihujú moje dojmy z dovolenky prednedávnom. Išla som si oddýchnuť k moru, veľké sklamanie, jednoznačná chyba cestovnej kancelárie HYDROTOUR, ktorá dáva do katalógu nepravdivé foto pláže, nikde sa nespomína prístup na pláž, pre deti a starších ľudí obzvlášť nebezpečný. Uvedomujem si teraz, prečo vo foto galérii sú len zábery z hotela a nie z pláže, aké by asi boli? Odpovie nám CK HYDROTOUR?

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

50% Jozef

26.08.2021

Izba - staršie zariadenie, postačujúce, dlážka umytá každý deň, uteráky za 12 dní boli menené 2x, nedopĺňali toaletný papier podľa potreby. v celom areáli sme nenašli jediný pohár zo skla, to, že všetky nápoje boli podávané v nechutných plastových tenkých pohároch by sa dalo prežiť, keby boli chutné, no všetky nealká a káva chutili slano. Cukor do kávy na požiadanie dal lyžičkou barman, pomiešal a takto podával...kultúra podávania nápojov 0 bodov, od tretieho dňa sme všetky nápoje ( voda, sóda, pivo, víno ) kupovali z obchodu, kúpili sme si aj dva sklenené poháre. Jedlo bolo dobre ochutené, no jedlá sa prakticky celých 12 dní opakovali, ku koncu sme si aj obedy kupovali mimo hotela. Hladní sme ale neboli. Jediné pozitívum hotela bola jeho poloha - blízko na pláž, aj do centra. Cena nezodpovedala kvalite, vysoko sme preplatili.

prečítať si celú recenziu
ARION GREEN RIVIERA HOTEL recenzie

ARION GREEN RIVIERA HOTEL

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

53% Renáta

24.08.2021

Dovolenka bola jedno veľké sklamanie. Jediné čo splnilo očakávanie, bolo,že hotel je malý t.j. žiadne davy. Izby boli čisté, každý deň upratané. Čo by som vytkla je zasúvacia stana na WC a sprche-mohlo byť len jedno z toho uzavreté. V noci sme nemohli mať otvorené okno, raz sme to skúsili a o 5:30 hod. nás zobudil smrad z močovky, ktorú každé ráno o tejto hodine vypúšťali. Jedlo bolo dobré, aj keď skoro stále to isté, len s malými obmenami. Personál veľmi milý a láskavý, až na jedného maximálne neochotného barmana, ktorý sa tváril, že ho obťažujeme. To veľké sklamanie sa týka pláže-nepláže. Po príchode sme zistili, že pláž má kapacitu max. na polovicu ľudí v hotely. Neupravená, lehátka do kopčeka iba v dvoch radoch. Posledný deň bol už len jeden rad lehátok-more sa rozpína. A ešte jedna veľká katastrofa je prístup ku "pláži" strmý kopec, o ktorý sa nikto nestará. Na kopci žiadna rohož, nanosený piesok na ktorom sa šmýka. Určite neodporúčam starším ľuďom a ľuďom, ktorí majú problém s pohybovým aparátom. Na fotkách k hotelu, je odfotená úplne iná pláž-čo je maximálne zavádzajúce. Hlavne kvôli pláži hodnotím tento hotel ako podpriemerný.

prečítať si celú recenziu
ARION GREEN RIVIERA HOTEL recenzie

ARION GREEN RIVIERA HOTEL

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

65% L.B.

27.07.2021

Celkový dojem určite nespĺňali avizované 4hviezdičky. Celkovo hotel a izby boli čisté, personál príjemný. Čo nám vyhovovalo bolo, že hotel je skutočne malý a rodinný, mojim odhadom nie viac ako so 120 hosťami. Sme nenároční klienti, ktorí už toho precestovali celkom dosť a preto si dovolím ostro kritizovať stravu a pláž. čo sa týka stravy, bola celých 12 dní jednotvárna, bezo zmeny, s minimálnym výberom. čo sa týka napr. sladkých raňajok, celých 12 dní boli iba croissanty, jeden jediný krát palacinky. Obed a večera: výber asi zo 7-8 teplých jedál, ktoré ale nikdy neboli teplé, ale iba vlažné, pretože jedlo sa nosilo uvarené s vedľajšieho rezortu a s výnimkou raňajšej praženice, nič sa nepripravovalo priamo v hoteli. Pokiaľ ide o ten výber, v rámci ,,teplých jedál“ boli hranolky, nejaká ryba (nie chutná) väčšinou kura, cestoviny,a ďalej ohriata kukurica, karfiol, hrášok, brokolica príp. baklažán zapečený. Uznajte, na 4 hviezdový , nie lacný hotel slabota. Veľmi stručne k pláži. Fotky pláže k zájazdu sú zavádzajúce pretože tá pláž vôbec nie je hotelovaá a pochybujem, že sa tam niekde aj nachádza. Pláž patriaca hotelu mala 15 slnečníkov, išlo sa k nej v podstate po okraji mora, na dĺžku mala asi 2.5 metra a bola do kopca, čiže sa na tú šikminu ledva zmestilo ležadlo, na ktorom keď ste ležali? Sedeli? Mali ste pocit že ide o vertikálnu pláž. Samozrejme žiaden bufet napláži nebol, čiže aj po jedno pivo alebo vodu ste museli šlapať do hotela. Ako ste zišli z hotela k moru, bola tam veľmi pekná pláž aj s reštauráciou, ale nie hotelovou, takže ak ste chceli ležať pod slnečníkom tam, museli ste niečo konzumovať alebo piť, čiže si za to platiť, čo sme my hneď od druhéhé dňa aj robili, keďže sme si chceli užiť more a pohodlné ležanie na pláži, kvôli ktorému sme na dovolenku cestovali.

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

55% Jim C.

11.08.2019

Dovolenka bez oddychu, letite v noci, iba v noci... pridete na hotel o 7:15, cely cas Vam v autobuse vypravaju, ze prideme a priebezne sa budu rozdavat izby, ale ze postupne, ale ze mame ist na ranajky kludne... po ranajkach, kde sa ani nevosli vsetci a s jedlom v ruke som sa 10 minut prechadzal, kym niekto dojedol, aby som si sadol, pritom tam nebolo vela ludi, ale je to extrem male... takisto bazen maly, 8 - 10 ludi je v bazene a je plny... teraz 10:00 nas zacnu zvolavat na nejake info k bazenu... delegatka rozprava to iste, co je v brozure na recepcii... ale do toho povie jednu skutocnost, ze ubytovavat sa zacne najskor o 12:00 a bude to pokracovat priebezne... ale ze bude obed, kludne mozeme ist na obed... cize ten isty scenar ako rano a stale nie som ubytovany... teraz nasleduje to, ze si hovorim, cert to zobral, nebudem sa rozculovat, idem sa prezliect a idem na plaz. Narazil som na velky problem - nemam sa kde prezliect, na recepcii nemaju ziadnu miestnost nehovoriac o tom, ze obyvacku mam taku velku ako tu recepcia... povedia mi, ze tu maju wc, tam sa mozem prezliect... idem tam, vojdem, jedna miestnost, cize vojdem a stojim hned vo WC, viete, ako to tam vyzeralo, ked tam bolo predo mnou asi 60 ludi. A tam som sa mal prezliect :D... normalny vtip... dobre, idem na obed, ledva kam sadnut a teraz hadajte, co bolo, ked som bol po obede? Uz bolo 13:30, ale stale som mal kufre na recepcii a nebol som ubytovany... dalej sa nejdem rozpisovat, lebo to bude mat tolko slov ako ustava sr... cele zle a nezazil som taketo nieco v ziadnom inom hoteli ani v state... a kedze som si odsledoval vedlajsie hotely, ako ubytovali ludi, tak ten nonsens bol iba tu...

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

90% Katarina

26.07.2019

Izba: ok, kazdy den upratane, uteraky ciste. Strava: na 3* vyborna, len 1 x sme si nic nevyskladali z masa a ryba nebola, ale je dostatok zeleniny, salatu, vyborne pecene zemiaky, kasa... zakusky... Personal: velmi mily, usmievavy, snazia sa vyhoviet... Stredisko: rusne, ale to sme vedeli. Hotel cisto len Slovaci, vecer sedia a piju a deti im o pol noci behaju po hoteli a hucia! Ziadny ohlad na ostatnych hosti! Vylety neodporucam kupovat cez CK, su predrazene. My sme kupovali dole pod hotelom a lacnejsie... odporucam auto si poziciat a prezriet si aj ine plaze. Pol hodina peso od hotela po plazi je ostrovcek Cameo, krasny, romanticky... plati sa vstupne a zly vstup do vody, ale oplati sa ist pozriet si ho...

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

20% Andrea

25.06.2019

Tento hotel by vôbec nemal byť v ponuke slovenských CK, nespadá pod žiadne štandardy hygieny, ktoré máme doma. Je to hotel pre Grékov a nikoho iného. All inclusive tam vôbec nie je!!!!! POZOR! JE TO PODVRH!!!! Zarobili na nás a 12 dní sme sa stravovali vonku od pitia až po jedlo. FUJ!

prečítať si celú recenziu
Plaza Bay Hotel recenzie

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

100% Gabriela

24.06.2019

V tomto hoteli všetko ok, boli sme spokojní so všetkým, nie je čo vytknúť. Pláž blízko, strava výborná, bazén čistý, izby každý deň upratané a okolie prekrásne, more teplé, čisté, majitelia hotela priateľskí a delegátka taktiež.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Zakynthos (mesto)

Hotel Anastasia Beach recenzie 90%

Hotel Anastasia Beach

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Plaza Bay Hotel recenzie 62%

Plaza Bay Hotel

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

Kvalita izieb54%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál63%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
ARION GREEN RIVIERA HOTEL recenzie 55%

ARION GREEN RIVIERA HOTEL

Grécko - Zakynthos - Zakynthos (mesto)

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál73%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie