Recenzie hotelov - Laganas (19)

Najnovšie recenzie hotelov

Louis Zante Beach recenzie

Louis Zante Beach

Grécko - Zakynthos - Laganas

95% Janka

17.07.2021

Prijemny,cisty hotel s milym personalom.My sme maliall inclusive.Jedlo bolo chutne ,ovocie,zelenina,maso,cestoviny,vyborne kolace,maso,mnozstvo korenin a dresingov,zmrzlina,pizza...neskutocne mnozstvo.Napoje-vino,pivo,miesane drinky,destilaty,likery,soda,kava,kapucino,cokolada..V ramci all inc.sme mohli vyuzivat dva bary na plazi-jeden pri bazene,v kt.prebiehali aj animacie(aqua dancing a pod.)a druhy na opacnej strane,tam bola aj moznost najest sa..mnozstvo jedla a napojov nebolo obmedzene,mohli sme si na tacke nosit,kolko nam hrdlo racilo?plaz bola taka normalna,lehatka a slnecniky za poplatok,ale!!bazenove lehatka,slnecnimy,osuska boli bezplatne a dalo sa tam lenosit s vyhladom na more,kt.bolo par metrov.takze urcite neodporucam kupovat lehatko na plazi.more bolo skvele,plytke,dobre aj pre neplavcov,teple,ciste,pokojne.izby ciste,zo 7 dni pobytu nam upratali 6x.do mestecka,resp.miesta ,kde su stanky,obchody(nie historicke pamiatky)to bolo pesou chodzou(dali sa aj popri plazi ist)cca 10min.Urcite povinne odporucam vylet na Navagio plaz,je prenadherna.Da sa tam dostat len clnom,v ramci fakultativneho vyletu.Prenajali sme si stvorkolku-60e/den a o.i.sme navstivili Banana Beach.ta je tiez velmi pekna.Pocasie ukazkove,slnieckove,od 30-35stupnov na oblohe ani mracik.Boli sme od 5.7.do 12.7

prečítať si celú recenziu
Astir Palace recenzie

Astir Palace

Grécko - Zakynthos - Laganas

70% juraj

01.07.2019

Izby zastaralé, skôr 3 hviezdičkové, 32 stupňov a klimatizácia za poplatok, chladnička za poplatok, jedlo celý týždeň rovnaké, raňajky, obedy, večere bez chuti... na All inclusive chudobné. Delegátka celý týždeň nebola. Zájazd objednaný u delegátky v meste o 30 percent lacnejší. Skrátka... cestovky klamú každého.

prečítať si celú recenziu
Majestic Hotel & Spa recenzie

Majestic Hotel & Spa

Grécko - Zakynthos - Laganas

+
70% Lukas

19.06.2019

Hotel je pekny, len mna zarazilo, ze tam prevlada anglictina, s nemcinou bez sance, ale inac super hotel, pekne izby, co sa tyka stravy, ta bola perfektna s velkym vyberom a co sa tyka hosti, je tam prevazne anglicka klientela, mladi Anglicania, ktori sa chcu zabavat a pit, diskoteky a podobne. More a plaz je od hotela 400 metrov do 10 minut a plat je pekna a nie velmi zaludnena a vylety su, najlepsie si prejst ostrov lodou alebo autom, ci skutrom a alebo vylet lodou, je to zazitok, mne sa tam osobne pacilo a bazen pri hoteli je velky, priestranny.

prečítať si celú recenziu
Astir Beach recenzie

Astir Beach

Grécko - Zakynthos - Laganas

50% Tomáš K.

02.08.2018

Napriek nádhernej pieskovej pláži a plávaniu s karetami bol celkový dojem otrasný. Ako turisti z východného bloku sme boli ubytovaní v zapustených izbách do zeme v suteréne, načo nás v CK neupozornili. Pri požiadavke na zmenu izby sme zistili, že na prvom a druhom podlaží je príplatok od 10€ do 22€ na deň za izbu, samozrejme, s informáciou, že CK objednala práve tie izby v suteréne. Počas pobytu sme boli taktiež neustále rušení hlukom a nevhodným správaním anglických tínedžerov počnúc vrátením sa medzi 3 až 5 hodinou rannou z nočných klubov, vykrikovali na seba pod balkónmi, skákali z balkónov. Po ich prebudení a obede, ktorý je pre nich prispôsobený hotelom (začína o 13:30) sa začalo hlučné popíjanie zo sklenených fliaš v detskom bazéne. Večer to pokračovalo ich prípravou do nočných klubov, s ktorou začali tak o 22 až 23 hodine na svojich izbách. Zamestnanci hotela na to po celú dobu vôbec nereagovali, aj napriek viacerým upozorneniam sa tvárili, že to je v poriadku. Na záver: ostrov je krásny, je čo vidieť. Všetko je o prístupe či už cestovnej kancelárie, alebo personálu hotela.

prečítať si celú recenziu
Aktipis recenzie

Aktipis

Grécko - Zakynthos - Laganas

56% Dovolenkára

15.08.2017

Transfer v pohode. Na ubytovanie sme čakali min. 3 hodiny! Od centra 5 min. Areál nič moc, bazén vo vedľajšom štúdiu k dispozícii. Upratovanie raz za tri dni, škoda, lebo wc papier treba hádzať do koša a po jednom dni, nič moc! Ale pre menej náročných zákazníkov sa to dá vydržať!

prečítať si celú recenziu
Astir Palace recenzie

Astir Palace

Grécko - Zakynthos - Laganas

83% vierka

15.10.2016

Hote velmi pekny, priamo na plazi, vsade cisto, izby krasne priestranne. Kazda izba ma balkon. Hotel vzdialeny od letiska 4km a je vhodny aj pre rodiny s detmi. Hotel je v kludnom prostredi, ale mate blizko ulicky s obchodikmi a tavernami. My sme tam boli iba raz, lebo nam vadil ruch stvorkoliek a mopedov, ktorych je tam az privela a nemozete si vychutnat atmosferu taverien.

prečítať si celú recenziu
Hotel Poseidon Beach recenzie

Poseidon Beach Hotel

Grécko - Zakynthos - Laganas

100% Slávka O.

14.07.2016

Celkovo to bola veľmi vydarená dovolenka. Stredisko Laganas patrí medzi rušnejšie, ale my sme si ho preto vybrali. Hotel je pekný, čistý s ochotným personálom a poskytuje veľmi dobré služby

prečítať si celú recenziu
Hotel Astir Palace recenzie

Astir Palace

Grécko - Zakynthos - Laganas

50% Andrea

06.08.2015

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska cca 10 minút, vzdialenosť od centra cca 5 minút. Ostrov je nádherný, ale do tohto hotela už nikdy viac, ubytovali nás ako posledných, neskôr sme zistili prečo....izba bola úplne na prízemí, kde parkovali autá, vyzeralo to tam ako v pivnici, žiadny balkón, nebolo kde sušiť uteráky, recepčné - obrovská neochota, až na druhý deň sme cez delegátku dostali izbu z opačnej strany hotela, tiež nad parkoviskom, ale aspoň s balkónom, ale taktiež odpovedalo tak 2*, kúpelňa stará, pôvodný stav, klíma nefungovala, záchodová doska total prasknutá a oblepená priesvitnou páskou, otras.. nečakajte výhľad na more, pokiaľ si nepriplatíte za morskú stranu. Chýbali animácie. Strava bola ale výborná, bolo z čoho vybrať, all inclusive služby v poho, odporúčam VÝBORNÉ osviežujúce frapé, vypili sme ho na litre :), pláž čistá, more nádhera, videli sme aj malé korytnačky, centrum - kopec obchodov, barov, diskoték, inak v centre špina, všade pohádzané plechovky, papieriky, fľaše, ulice sa tam asi nezametali poriadne dlho. Mám precestovaného veľa, ale takýto bordel som v živote nevidela na uliciach. Nakoľko to bola naša svadobná cesta, boli sme sklamaní. Zakynthos by som ešte navštívila, ale Laganas už nikdy a ani hotel Astir palace. Odporúčam vybrať iný hotel.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Laganas

Louis Zante Beach recenzie 95%

Louis Zante Beach

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Astir Palace recenzie 73%

Astir Palace

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál75%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Štúdia Zefiros recenzie 66%

Štúdia Zefiros

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb80%

Personál60%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Zante Park Resort & Spa, BW Premier Collection recenzie 63%

Zante Park Resort & Spa, BW Premier Collection

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Majestic Hotel & Spa recenzie 62%

Majestic Hotel & Spa

Grécko - Zakynthos - Laganas

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb65%

Personál55%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Galaxy Beach Resort, BW Premier Collection Hotel recenzie 61%

Galaxy Beach Resort, BW Premier Collection Hotel

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Poseidon Beach Hotel recenzie 59%

Poseidon Beach Hotel

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb20%

Personál60%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Aktipis recenzie 56%

Aktipis

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Astir Beach recenzie 50%

Astir Beach

Grécko - Zakynthos - Laganas

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie