Najnovšie recenzie hotelov

Aegeon recenzie

Aegeon

Grécko - Lesbos - Skala Kallonis

75% Peter S.

22.08.2017

Každodenné upratovanie izieb, bufetové raňajky s pestrým výberom, klimatizácia v cene ubytovania. Udržiavaný bazén s barom a hlavne príkemný a ochotný personál.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

91% Monika

09.01.2016

Hotel bol jednoduchsi, ale zato upratany a cisty, plaz bola len kusok od hotela. Boli sme tam vacsia skupina a kazdy si tam nasiel to svoje, aj deti boli spokojne. Urcite odporucam, ak Vam ide o blizkost plaze. Kuchynka v apartmane by mohla byt vacsia.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

90% Ika šišková

31.10.2014

Kľudný hotel vhodný pre rodiny s deťmi i pre ľudí, ktorí majú radi dobré jedlo, príjemní personál i animátorov. Situovaný v kľudnom prostredí, k moru blízko pešo, no pre pohodlie hostí zaužívaný minibus, ktorým tam i späť vozia k pláži i od nej. Super organizácia - ležadlá so slnečníkom na číslo izby/meno za depozit je výhodou, lebo môžete ísť kedy chcete k moru /netreba zháňať miesto/ a takisto i stôl na obed a večeru podľa prideleného čísla - nachystané 2 karafy - sóda a biele víno - červené si čapujete do ďalšej. Stravovanie výborné - raňajky stačili naše deti jedli croasanty s nutelou, výborná káva zo stroja, dospelý si dávali malé pečivko s vajíčkom a salámou či syrom. Strohé raňajky vykompenzujete bohatým obedom a večerou. Večera je neskoro až 20,00 takže treba využiť čas po piatej pri bare a dať si trošku snacku s nápojmi /výborné olivy, drinky - ostatné dokúpite/. Netreba sa obávať, všade sú Česi i Slováci čašníci - pýtali sme sa, čo máme v All inclusive a super kávičku či gin s colou - no treba im vždy dať kartičku, majú vo zvyku kvôli dani od štátu mapovať, čo kto kúpi. My sme si podľa bločkov potom vyrátali, koľko sme ušetrili, keďže sme mali nápoje v cene. Naozaj sa oplatilo. Pivo Heineken je za 4 eurá. Výborná zmrzlina sa oplatí kúpiť. Izby sú postačujúce-každý deň počas raňajok vymenené uteráky, umyté. Počas dňa nás fotil animátor z Talianska - pri večerných programoch sme sa všetci videli cez dataprojekciu v úvode, potom tancovali deti a super program - škoda že v taliančine. Nám to nevadilo, veľa sa dá pochopiť aj tak. Naše animátorky sa venovali hlavne deťom, no počas dňa všetkým dookola. Páčili sa nám tance, vodný aerobic, disco - všetci milí a v dobrej nálade. Pekné zážitky.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

76% Monika

18.09.2014

Hotel je oficialne 4*, ale treba si uvedomit, ze je rozdiel 4* v Taliansku a 4* napr. v inej destinacii. I napriek staznostiam niektorych ludi si myslim, ze izba zodpovedala 4* na talianske pomery. Samozrejme, hotel disponuje viacerymi typmi izieb. Areal a vilky A-F, kde A a F su najblizsie plazi. Co sa tyka stravy, tak na tu som bola velmi zvedava, nakolko som citala vselijake recenzie na stravu. Pravda je taka, ze strava bola chutna a bolo z coho si vybrat. Jedine, co bolo negativum, ze vecera bola az o pol 8, cize ak ste obedovali o 1 tak do pol 8 sme uz riadne vyhladli. Je pravda, ze tam bol snack, ale z toho sa clovek nenajedol, bol to snack pri bare, ktory pozostaval z cipsov, oliv, slaneho peciva a kuskov pizze (velkost asi 1, 5 cm x 1, 5 cm ). Nastastie blizko hotela je supermarket, kde sme si kupili nieco jest, aby sme neboli hladni do vecere :), inak vyber ranajok, obedov a veceri bol na dobre urovni, chutne. Transfer z letiska trval cca 1 hodinu. Dedegat p. Stiskal, tak ten tam je zbytocny, nechapem, ako on moze robit delegata. Personal mily a ochotny.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

63% Iveta Mokošová

15.09.2014

Rezort sa nachadza v oblasti, ktora este nie je velmi poznacena turizmom. Najblizsie mestecko je Badolato. Ziadna promenada, nakolko rezort sa len rozbieha. Pozitivum - pokojne prostredie, zvlast pre rodiny s detmi. Negativum - ubytovanie nezodpoveda 4 hviezdickam - aspon izba, v ktorej sme byvali. Celkova nespokojnost s delegatom.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

53% Barbora

15.09.2014

Hotel sa nachádza uprostred ničoho. Neda sa tu požičať auto a v najbližšej dedine, ktorá je vzdialená cca 3 km takisto nie je velmi co na pozeranie. Izby,ktore sme dostali boli v podzemí, bez svetla a nezodpovedali 4 hv. All inclusive trochu slabší ale to mne osobne nevadilo. More krasne, priezracne čiste pri vstupe su kamienky tak odporúčam obuv do vody. Tento hotel je situovaný v oblasti Badolato Marina,ktorá je dost vzdialená od zaujímavých miest kam sa chodí na výlety napr. Tropea je vzdialená cca 3 hodiny autobusom, na Liparske ostrovy trva cesta dokopy cca 5 hodín,čiže celkovo cestujete 10 hodín na výlet. Preto by som odporučila vybrať si radšej oblasť Capo Vaticano,kde je blízko prístav. Areál hotela je udržiavaný. V čase našej dovolenky tam bolo vela Slovákov a Čechov cca 70% hotela,ostatok Taliani a Nemci.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

80% Juro

24.08.2014

Hotel sa nachádza v kľudnom prostredí v trošku odľahlej časti Kalábrie asi 15-20 min od mestečka Badolato (v ktorom okrem cukrárne trafiky a benzínovej pumpy nič významné ani zaujímavé nie je), čiže na večerné prechádzky promenádami môžete zabudnúť. Cesta do hotela z letiska trvala asi 1, 5 hodiny. Okolie hotela je veľmi pekné čisté a upravené (kobercové trávniky, palmy atď. All inclusive program v tomto hoteli je však trošku slabší ako by mohol byť. Je to skôr taká bohatšia plná penzia s pár drinkami v cene.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

83% Aďa

15.08.2014

Pekný, veľký a hlavne čistý celý areál, vrátane izieb. Dovolenka vhodná pre rodiny s deťmi a pre tých, čo si chcú užiť kľudnú dovolenku pri krištáľovo čistom mori s ležadlom a slnečníkom pridelenom na začiatku pobytu, bez poplatkov. Personál milý aj SK hovoriaci. Jediné veľké mínus boli raňajky (all inclusive), kde bolo celý týždeň to isté a nebolo moc z čoho vyberať. Na obedy a večere bol výber väčší, ale kto skúsil all incl. v Turecku, Egypte, bude trošku sklamaný, nakoľko v Taliansku je oveľa chudobnejší. Ale hladní sme neboli. Iste by som sa sem ešte vrátila. Pobyt 03. 08. -10. 08. 2014.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lesbos

Aegeon recenzie 75%

Aegeon

Grécko - Lesbos - Skala Kallonis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Štúdia Anaxos Beach recenzie 72%

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál89%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Poseidon Lesbos recenzie 69%

Apartmány Poseidon Lesbos

Grécko - Lesbos - Anaxos

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb60%

Personál40%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Sunrise Resort Hotel recenzie 65%

Sunrise Resort Hotel

Grécko - Lesbos - Molyvos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Hotel Tavari Beach recenzie 40%

Hotel Tavari Beach

Grécko - Lesbos - Tavari

Kvalita izieb50%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb60%

Personál50%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu