Covid-19 v Grécku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Lesbos, Anaxos  Grécko, Lesbos, Anaxos

Štúdia Anaxos Beach recenzie 

Štúdia Anaxos Beach recenzie 

2:00 h
14 °C
14 °C
14 °C
0 €
0 €
cena hotela od
cena hotela od
Celkový dojem 75 %
Pláž a more 93 %
Izby 81 %
Strava 69 %
Personál 89 %
72%
Celkové hodnotenie
15 recenzií
Monika
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 09.01.2016 Prečítané 149-krát
92 %
Hotel bol jednoduchsi, ale zato upratany a cisty, plaz bola len kusok od hotela. Boli sme tam vacsia skupina a kazdy si tam nasiel to svoje, aj deti boli spokojne. Urcite odporucam, ak Vam ide o blizkost plaze. Kuchynka v apartmane by mohla byt vacsia. čítať celú recenziu
Ika šišková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 526-krát
90 %
Kľudný hotel vhodný pre rodiny s deťmi i pre ľudí, ktorí majú radi dobré jedlo, príjemní personál i animátorov. Situovaný v kľudnom prostredí, k moru blízko pešo, no pre pohodlie hostí zaužívaný minibus, ktorým tam i späť vozia k pláži i od nej. Super organizácia - ležadlá so slnečníkom na číslo izby/meno za depozit je výhodou, lebo môžete ísť kedy chcete k moru /netreba zháňať miesto/ a takisto i stôl na obed a večeru podľa prideleného čísla - nachystané 2 karafy - sóda a biele víno - červené si čapujete do ďalšej. Stravovanie výborné - raňajky stačili naše deti jedli croasanty s nutelou, výborná káva zo stroja, dospelý si dávali malé pečivko s vajíčkom a salámou či syrom. Strohé raňajky vykompenzujete bohatým obedom a večerou. Večera je neskoro až 20,00 takže treba využiť čas po piatej pri bare a dať si trošku snacku s nápojmi /výborné olivy, drinky - ostatné dokúpite/. Netreba sa obávať, všade sú Česi i Slováci čašníci - pýtali sme sa, čo máme v All inclusive a super kávičku či gin s colou - no treba im vždy dať kartičku, majú vo zvyku kvôli dani od štátu mapovať, čo kto kúpi. My sme si podľa bločkov potom vyrátali, koľko sme ušetrili, keďže sme mali nápoje v cene. Naozaj sa oplatilo. Pivo Heineken je za 4 eurá. Výborná zmrzlina sa oplatí kúpiť. Izby sú postačujúce-každý deň počas raňajok vymenené uteráky, umyté. Počas dňa nás fotil animátor z Talianska - pri večerných programoch sme sa všetci videli cez dataprojekciu v úvode, potom tancovali deti a super program - škoda že v taliančine. Nám to nevadilo, veľa sa dá pochopiť aj tak. Naše animátorky sa venovali hlavne deťom, no počas dňa všetkým dookola. Páčili sa nám tance, vodný aerobic, disco - všetci milí a v dobrej nálade. Pekné zážitky. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 18.09.2014 Prečítané 543-krát
77 %
Hotel je oficialne 4*, ale treba si uvedomit, ze je rozdiel 4* v Taliansku a 4* napr. v inej destinacii. I napriek staznostiam niektorych ludi si myslim, ze izba zodpovedala 4* na talianske pomery. Samozrejme, hotel disponuje viacerymi typmi izieb. Areal a vilky A-F, kde A a F su najblizsie plazi. Co sa tyka stravy, tak na tu som bola velmi zvedava, nakolko som citala vselijake recenzie na stravu. Pravda je taka, ze strava bola chutna a bolo z coho si vybrat. Jedine, co bolo negativum, ze vecera bola az o pol 8, cize ak ste obedovali o 1 tak do pol 8 sme uz riadne vyhladli. Je pravda, ze tam bol snack, ale z toho sa clovek nenajedol, bol to snack pri bare, ktory pozostaval z cipsov, oliv, slaneho peciva a kuskov pizze (velkost asi 1, 5 cm x 1, 5 cm ). Nastastie blizko hotela je supermarket, kde sme si kupili nieco jest, aby sme neboli hladni do vecere :), inak vyber ranajok, obedov a veceri bol na dobre urovni, chutne. Transfer z letiska trval cca 1 hodinu. Dedegat p. Stiskal, tak ten tam je zbytocny, nechapem, ako on moze robit delegata. Personal mily a ochotny. čítať celú recenziu
Iveta Mokošová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 673-krát
63 %
Rezort sa nachadza v oblasti, ktora este nie je velmi poznacena turizmom. Najblizsie mestecko je Badolato. Ziadna promenada, nakolko rezort sa len rozbieha. Pozitivum - pokojne prostredie, zvlast pre rodiny s detmi. Negativum - ubytovanie nezodpoveda 4 hviezdickam - aspon izba, v ktorej sme byvali. Celkova nespokojnost s delegatom. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 607-krát
53 %
Hotel sa nachádza uprostred ničoho. Neda sa tu požičať auto a v najbližšej dedine, ktorá je vzdialená cca 3 km takisto nie je velmi co na pozeranie. Izby,ktore sme dostali boli v podzemí, bez svetla a nezodpovedali 4 hv. All inclusive trochu slabší ale to mne osobne nevadilo. More krasne, priezracne čiste pri vstupe su kamienky tak odporúčam obuv do vody. Tento hotel je situovaný v oblasti Badolato Marina,ktorá je dost vzdialená od zaujímavých miest kam sa chodí na výlety napr. Tropea je vzdialená cca 3 hodiny autobusom, na Liparske ostrovy trva cesta dokopy cca 5 hodín,čiže celkovo cestujete 10 hodín na výlet. Preto by som odporučila vybrať si radšej oblasť Capo Vaticano,kde je blízko prístav. Areál hotela je udržiavaný. V čase našej dovolenky tam bolo vela Slovákov a Čechov cca 70% hotela,ostatok Taliani a Nemci. čítať celú recenziu
Juro
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 521-krát
80 %
Hotel sa nachádza v kľudnom prostredí v trošku odľahlej časti Kalábrie asi 15-20 min od mestečka Badolato (v ktorom okrem cukrárne trafiky a benzínovej pumpy nič významné ani zaujímavé nie je), čiže na večerné prechádzky promenádami môžete zabudnúť. Cesta do hotela z letiska trvala asi 1, 5 hodiny. Okolie hotela je veľmi pekné čisté a upravené (kobercové trávniky, palmy atď. All inclusive program v tomto hoteli je však trošku slabší ako by mohol byť. Je to skôr taká bohatšia plná penzia s pár drinkami v cene. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 840-krát
83 %
Pekný, veľký a hlavne čistý celý areál, vrátane izieb. Dovolenka vhodná pre rodiny s deťmi a pre tých, čo si chcú užiť kľudnú dovolenku pri krištáľovo čistom mori s ležadlom a slnečníkom pridelenom na začiatku pobytu, bez poplatkov. Personál milý aj SK hovoriaci. Jediné veľké mínus boli raňajky (all inclusive), kde bolo celý týždeň to isté a nebolo moc z čoho vyberať. Na obedy a večere bol výber väčší, ale kto skúsil all incl. v Turecku, Egypte, bude trošku sklamaný, nakoľko v Taliansku je oveľa chudobnejší. Ale hladní sme neboli. Iste by som sa sem ešte vrátila. Pobyt 03. 08. -10. 08. 2014. čítať celú recenziu
frankelis
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 679-krát
93 %
Veľmi príjemný hotel, vhodný pre rodiny s deťmi, vďaka výbornému animačnému tímu sme sa super zabavili, super pláž a prekrásne čisté more. Cesta z letiska cca 1,5 hodinky je zaujímavá svojim okolím. Hotel je v pokojnom prostredí, na pláž sa ide cez peknú alej. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícii na celú dobu pobytu tie isté, takže sa netreba naháňať si obsadiť si ich skoro ráno. Areál hotela čistý, bazény super. Personál na jedničku a s úsmevom. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 694-krát
67 %
Hotel je skor vhodny pre Talianov, ktori navstevuju tento hotel pravidelne koli animacnym programom, slovaci a cesi tim programom jednoduchu nerozumeju. Je to skoda, lebo by sa tu dala stravit kludna dovolenka, more je tu naozaj krasne. Obrovskym minusom je tak isto strava čítať celú recenziu
swako
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1039-krát
37 %
Tomuto hotelu sa odporúčam na kilometre vyhnúť, škoda času nervov a peňazí, rovnako aj každej cestovnej kancelárií ktorá tento hotel označila ako 4 hviezdičkový s all inclusive. Personál ktorý nevie ani slovo po anglicky spoplatnený bar, džúsy a káva z automatu a jedlo na kilometre vzdialené úrovni 4 hviezdičkového hotelu. čítať celú recenziu
marcela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 865-krát
50 %
Dnes som sa vrátila z dovolenky a musím povedať nikdy viac. Bolo to veľmi zle organizované. All inclusive? Ani omylom. Predražená plná penzia. Nebol to hotel, ale bungalov. Okrem pláže a mora služby boli veľmi zlé. Delegátka neschopná a hlavne neochotná. Takže určite každého budem odrádzať. Nie je nič lepšie ako na all inclucive piť víno z plastových pohárov a na raňajky stále to isté, paradajky a vajcia nechcem mesiac vidieť. Na večeru jeden piškótový koláč, okolo ktorého sa robí "ceremónia" a rad pomaly von z reštaurácie. Každý, s kým som sa rozprávala, tento pobyt ľutoval a prvé dva dni predýchaval. Naozaj tento zájazd a túto cestovnú kanceláriu neodporúčam. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 933-krát
63 %
Samotnému hotelu chýbala prezentácia vlastnej krajiny, tradícií, typických produktov a pod. Rovnako tak znalosť angličtiny v prípade personálu bola mizivá a tiež animačné večerné programy pre dospelých boli iba v taliančine a ich úroveň bola veľmi slabá. Prostredie hotela (areál rezortu) bolo veľmi pekné. čítať celú recenziu
Viktoria
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 956-krát
93 %
Hotel vybavený veľmi slušne. Izby útulné, čisté, každý deň menené uteráky a upratané. Okolie hotela udržiavané, zeleň, citrónovníky, okolo kopce, krásna pláž. V rezorte aj detské ihrisko. Každý deň animácie, najmä v taliančine, zastúpenie pre deti aj zo SR. Vzdialenosť pláže od rezortu asi 500 m. Hotel od letiska je vzdialený cca 75 km, autobusom sme to zvládli za 50 minút. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1575-krát
73 %
Hotel je velmi udrziavany, zariadenie je nove, jednoduchsie, ale postacujuce. Je to komplex nizsich jednoposchodovych budov. Vrchne izby maju klasicke balkoniky, spodne izby maju len terasky, ktore nie su oddelene od chodnikov v hoteli. Kedze je vsak hotel v pomerne tichej oblasti, ohradeny, nie je to problem. čítať celú recenziu
Albert
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.12.2013 Prečítané 954-krát
67 %
Je to celkom dobrý hotel, kde za priemernú cenu dovolenky dostanete aj priemerné služby a ubytovanie. Personál bol priateľský, pracovali svedomito. Aj upratovanie bolo v poriadku. Albona je ideálna voľba, ak hľadáte ubytovanie v lacnejšej triede. Dojem z hotela bol pozitívny. Do centra Rabacu to je z hotela cca 2 km. Vďaka tomu, že hotel leží v okrajovej časti mesta, je tu pokoj a boli sme uchránení od hluku a zhonu. Veď ten máme aj doma, tu sme prišli relaxovať. A by sa vám nechcelo toľko prechádzať, tak sa popýtajte na recepcii na vláčik, ktorý chodil do mesta. Je to ten typ turistickej atrakcie, ktorý obľubujú najmä detičky. Deťom sa budú páčiť aj animácie. Program bol pomerne pestrý, zdalo sa, že sa dobre bavia. Ihrisko, na ktorom sa mohli hrať bolo trochu malé, bolo tam až príliš veľa detí. Mali aj detskú diskotéku. Pre dospelých tu vo večerných hodinách hrala živá hudba. Hotel bol dosť zle odhlučnený, bolo počuť prichádzať autá na parkovisko, najmä vo večerných hodinách. My sme pritom ani nemali izbu priamo pri spomínanom parkovisku. Parkovisko malo dosť miest, je bezplatné, ale pozor – nikto ho nestráži. Auto je na túto dovolenku dobrou voľbou – umožnilo nám prezrieť si čo najviac okolia. Dalo sa využiť aj viacero športových aktivít – niektoré sú spoplatnené. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia