Najnovšie recenzie hotelov

Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

93% frankelis

14.08.2014

Veľmi príjemný hotel, vhodný pre rodiny s deťmi, vďaka výbornému animačnému tímu sme sa super zabavili, super pláž a prekrásne čisté more. Cesta z letiska cca 1,5 hodinky je zaujímavá svojim okolím. Hotel je v pokojnom prostredí, na pláž sa ide cez peknú alej. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícii na celú dobu pobytu tie isté, takže sa netreba naháňať si obsadiť si ich skoro ráno. Areál hotela čistý, bazény super. Personál na jedničku a s úsmevom.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

66% Veronika

11.08.2014

Hotel je skor vhodny pre Talianov, ktori navstevuju tento hotel pravidelne koli animacnym programom, slovaci a cesi tim programom jednoduchu nerozumeju. Je to skoda, lebo by sa tu dala stravit kludna dovolenka, more je tu naozaj krasne. Obrovskym minusom je tak isto strava

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

36% swako

03.08.2014

Tomuto hotelu sa odporúčam na kilometre vyhnúť, škoda času nervov a peňazí, rovnako aj každej cestovnej kancelárií ktorá tento hotel označila ako 4 hviezdičkový s all inclusive. Personál ktorý nevie ani slovo po anglicky spoplatnený bar, džúsy a káva z automatu a jedlo na kilometre vzdialené úrovni 4 hviezdičkového hotelu.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

50% marcela

03.08.2014

Dnes som sa vrátila z dovolenky a musím povedať nikdy viac. Bolo to veľmi zle organizované. All inclusive? Ani omylom. Predražená plná penzia. Nebol to hotel, ale bungalov. Okrem pláže a mora služby boli veľmi zlé. Delegátka neschopná a hlavne neochotná. Takže určite každého budem odrádzať. Nie je nič lepšie ako na all inclucive piť víno z plastových pohárov a na raňajky stále to isté, paradajky a vajcia nechcem mesiac vidieť. Na večeru jeden piškótový koláč, okolo ktorého sa robí "ceremónia" a rad pomaly von z reštaurácie. Každý, s kým som sa rozprávala, tento pobyt ľutoval a prvé dva dni predýchaval. Naozaj tento zájazd a túto cestovnú kanceláriu neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

63% Silvia

29.07.2014

Samotnému hotelu chýbala prezentácia vlastnej krajiny, tradícií, typických produktov a pod. Rovnako tak znalosť angličtiny v prípade personálu bola mizivá a tiež animačné večerné programy pre dospelých boli iba v taliančine a ich úroveň bola veľmi slabá. Prostredie hotela (areál rezortu) bolo veľmi pekné.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

93% Viktoria

27.07.2014

Hotel vybavený veľmi slušne. Izby útulné, čisté, každý deň menené uteráky a upratané. Okolie hotela udržiavané, zeleň, citrónovníky, okolo kopce, krásna pláž. V rezorte aj detské ihrisko. Každý deň animácie, najmä v taliančine, zastúpenie pre deti aj zo SR. Vzdialenosť pláže od rezortu asi 500 m. Hotel od letiska je vzdialený cca 75 km, autobusom sme to zvládli za 50 minút.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

73% Gabriela

01.07.2014

Hotel je velmi udrziavany, zariadenie je nove, jednoduchsie, ale postacujuce. Je to komplex nizsich jednoposchodovych budov. Vrchne izby maju klasicke balkoniky, spodne izby maju len terasky, ktore nie su oddelene od chodnikov v hoteli. Kedze je vsak hotel v pomerne tichej oblasti, ohradeny, nie je to problem.

prečítať si celú recenziu
Štúdia Anaxos Beach recenzie

Štúdia Anaxos Beach

Grécko - Lesbos - Anaxos

66% Albert

18.12.2013

Je to celkom dobrý hotel, kde za priemernú cenu dovolenky dostanete aj priemerné služby a ubytovanie. Personál bol priateľský, pracovali svedomito. Aj upratovanie bolo v poriadku. Albona je ideálna voľba, ak hľadáte ubytovanie v lacnejšej triede. Dojem z hotela bol pozitívny. Do centra Rabacu to je z hotela cca 2 km. Vďaka tomu, že hotel leží v okrajovej časti mesta, je tu pokoj a boli sme uchránení od hluku a zhonu. Veď ten máme aj doma, tu sme prišli relaxovať. A by sa vám nechcelo toľko prechádzať, tak sa popýtajte na recepcii na vláčik, ktorý chodil do mesta. Je to ten typ turistickej atrakcie, ktorý obľubujú najmä detičky. Deťom sa budú páčiť aj animácie. Program bol pomerne pestrý, zdalo sa, že sa dobre bavia. Ihrisko, na ktorom sa mohli hrať bolo trochu malé, bolo tam až príliš veľa detí. Mali aj detskú diskotéku. Pre dospelých tu vo večerných hodinách hrala živá hudba. Hotel bol dosť zle odhlučnený, bolo počuť prichádzať autá na parkovisko, najmä vo večerných hodinách. My sme pritom ani nemali izbu priamo pri spomínanom parkovisku. Parkovisko malo dosť miest, je bezplatné, ale pozor – nikto ho nestráži. Auto je na túto dovolenku dobrou voľbou – umožnilo nám prezrieť si čo najviac okolia. Dalo sa využiť aj viacero športových aktivít – niektoré sú spoplatnené.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu