Najnovšie recenzie hotelov

Apollo Beach recenzie

Apollo Beach

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Krejči

01.09.2020

Transfer z letiska cca 20 min. Ubytovanie ihneď po príchode, personál na recepcii veľmi milý a ústretový. Izby v hlavnej budove sú staršieho dáta, ale čisté a vyhovujúce. Strava veľmi dobrá. Priamo v hoteli malý obchodík s najnutnejšími vecami a nápojmi, takisto požičovňa áut. Hneď oproti hotelu je autobusová zastávka smerom do mesta Rhodos.

prečítať si celú recenziu
Virginia Family Suites recenzie

Virginia Family Suites

Grécko - Rhodos - Koskinou

73% Lucia

24.08.2020

Hotel je vhodný tak pre mladých, starších ako i rodiny s deťmi. Je to však skôr pokojnejšia dovolenka - široko ďaleko žiadne nákupy alebo iné večerné vyžitie (corona?!?). Kopec k pláži môže byť náročný pre starších, cesta, po ktorej sa ide k pláži, nebezpečná pre malé deti. Hotel je ináč dobre vybavený. Transfer z/na letisko prebehol rýchlo a bez problémov. Vzdialenosť od hlavného mesta 10 minút - 20 minút autobusom.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

83% Daniela

19.08.2020

Krátky transfer z letiska, ubytovanie ihneď po príchode. Hotel priamo na pláži, personál ústretový, vždy usmiaty. Izby sú zariadené starším nábytkom, ale vyhovujúce. Strava fantastická. Tá sa nedá slovami ani opísať :), pláž perfektná. Odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Apollo Blue Hotel recenzie

Apollo Blue Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivka

17.08.2020

Hotel bol vo výbornej lokalite priamo v mestečku Faliraki, do centra len pár krokov, od letiska cca 25 min. Nádherný hotel, pôsobil veľmi čistým dojmom, mimoriadne milý a ochotný personál. Izby priestranné, svetlé, čisté a príjemné. Areál udržiavaný, veľké bazény, dobrý bar a naozaj výborná strava. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel odporúčam aj pre tých, ktorých si chcú oddýchnuť, je to veľmi pokojné prostredie. Tento hotel je naozaj výnimočný, určite ho odporúčame. Špeciálne chcem vyzdvihnúť, že hotel sa snaží byť maximálne ekologický, používa minimum plastov a čo najviac recyklovateľných materiálov.

prečítať si celú recenziu
lti Amada Colossos Resort recenzie

lti Amada Colossos Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

+
96% Bea

10.06.2020

Krásny vynovený hotel v peknom prostredí s vynikajúcimi službami. Pre náročných i oddelenia pre rodiny s deťmi a miesta len pre dospelých. Hotel stojí v tichšom prostredí, ale nie je problémom sa prejsť do centra Faliraki. Hotel má i vlastný menší aquapark, ktorý je oddelený od hotela a je bezplatný pre klientov hotela.

prečítať si celú recenziu
Paradise Village Beach Resort  recenzie

Atlantica Paradise Village Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

95% Magda

08.10.2019

Velka, cista, rodinna izba, priamo pri jednom zo 7 bazenov, tv sat, wifi, trezor - vsetko v cene, vymena bielizne a uterakov skoro denne,... vana aj sprchovy kut, sampony, mydlo, vyborna kuchyna, neskutocne mnozstvo ryb a plodov mora, plazovy bar, ciste more, naozaj super, ako bonus autobus do hlavneho mesta a spat za 6 eur v pravidelnych intervaloch.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

60% Michal K.

27.09.2019

Celkový pobyt na Afandou beach bol celkom príjemný. Hotel skôr na odpočinok pre ľudí s deťmi alebo starších. Ale inak celkom príjemný hotel. Jedna nevýhoda je, že na pláž sme museli peškovať asi 600 m cca. Jedlo bolo niekedy chutné, niekedy nie, ale vynikajúce dezerty. Personál bol skvelý a vo všetkom nám pomohol a vyhovel. Celkový pocit z dovolenky je z mojej strany veľmi dobrý... no skôr by som hotel odporúčal pre starších ľudí, ktorí si chcú len oddýchnuť. Izby trošku menšie, ale inak celkom dobré, jediné, čo mi vadilo, že v bare sa do 18:00 nepodával žiadny alkohol (veď predsa prišiel som si užívať a nie sa modliť) a ak sa aj alkohol podával, tak bola len vodka, to má trošku sklamalo, ale celkovo na cenu pobytu je to pekný a príjemný hotel a personál. Dalo sa požičať auto aj motorky. No nebolo to za 30€ na deň. Ďakujem za pobyt, cítili sme sa fajn. ;)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen recenzie 100%

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen

Grécko - Rhodos - Kalathos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis Alila Resort & Spa recenzie 100%

Mitsis Alila Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Roc Resort Hotel & Bungalows recenzie 100%

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Kalithea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Electra Palace recenzie 94%

Electra Palace

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Mediterranean recenzie 93%

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Evita Resort recenzie 93%

Evita Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu