Najnovšie recenzie hotelov

Paradise Village Beach Resort  recenzie

Paradise Village Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

95% Magda

08.10.2019

Velka, cista, rodinna izba, priamo pri jednom zo 7 bazenov, tv sat, wifi, trezor - vsetko v cene, vymena bielizne a uterakov skoro denne,... vana aj sprchovy kut, sampony, mydlo, vyborna kuchyna, neskutocne mnozstvo ryb a plodov mora, plazovy bar, ciste more, naozaj super, ako bonus autobus do hlavneho mesta a spat za 6 eur v pravidelnych intervaloch.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
60% Michal K.

27.09.2019

Celkový pobyt na Afandou beach bol celkom príjemný. Hotel skôr na odpočinok pre ľudí s deťmi alebo starších. Ale inak celkom príjemný hotel. Jedna nevýhoda je, že na pláž sme museli peškovať asi 600 m cca. Jedlo bolo niekedy chutné, niekedy nie, ale vynikajúce dezerty. Personál bol skvelý a vo všetkom nám pomohol a vyhovel. Celkový pocit z dovolenky je z mojej strany veľmi dobrý... no skôr by som hotel odporúčal pre starších ľudí, ktorí si chcú len oddýchnuť. Izby trošku menšie, ale inak celkom dobré, jediné, čo mi vadilo, že v bare sa do 18:00 nepodával žiadny alkohol (veď predsa prišiel som si užívať a nie sa modliť) a ak sa aj alkohol podával, tak bola len vodka, to má trošku sklamalo, ale celkovo na cenu pobytu je to pekný a príjemný hotel a personál. Dalo sa požičať auto aj motorky. No nebolo to za 30€ na deň. Ďakujem za pobyt, cítili sme sa fajn. ;)

prečítať si celú recenziu
Apollo Beach recenzie

Apollo Beach

Grécko - Rhodos - Faliraki

83% Mária

22.09.2019

Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní, hoci bolo ráno. Hotel plne zodpovedal svojej kategórii, dobre udržiavaný, čistý, strava veľmi chutná, pestrá, boli sme veľmi spokojní, počas celého dňa bolo niečo na zjedenie a pitie podľa all inclusive. Potrebovali sme oddýchnuť si, čo v septembri nebol problém, klientela bola väčšinou postaršia, menej detí. Najlepšia pre nás bola hotelová trávnatá pláž (v cene AI), čistá, hneď susediaca s pieskovou plážou tesne pri mori, pláž a more čisté. Izby upratovali denne. Bazény boli 3 vrátane detského, jeden plavecký dokonca krytý, čisté, výborné priestranné fitnes s vybavením. Animácie boli v tom čase len hotelové, ale fungovali slušne.

prečítať si celú recenziu
Evi recenzie

Evi

Grécko - Rhodos - Faliraki

26% Pan W

18.09.2019

Na uvod by som rad uviedol, ze nie sme vobec narocni a zazili sme si vselico od stanov, po spanok v mastali a roznych moznych aj nemoznych podmienkach. Pri vybere dovolenky rozhodlo to, ze partnerka je tehotna, preto sme sa rozhodli pre dovolenku menej dobrodruznu ako doteraz, preto letecky s all inclusive. Chcel som, aby mala aky taky komfort a nemusela sa o nic starat. Transport z Kosic do hotela prebiehal uplne bez problemov. Po prichode na hotel cca o 02:00 v noci nas do pol hodiny umiestnili na izbu. Tu sa, bohuzial bezproblemova dovolenka konci. Po vstupe do izby, ktora vyzerala ako dost zanedbany skolsky internat prisiel prvy sok. Izba o velkosti asi 2,5 x 3 m s polorozpadnutym nabytkom z roku 1960. Priatelka to opisala velmi vystizne "Ti sibe, tu ja nebudem", po chvili som ju ukludnil a radsej jej ani nepovedal o tom, ze nejde tepla voda. Nakoniec ved co na izbe travit cas aj tak nebudeme a na prespatie to staci. Rano okolo 5:30 nas zobudil neprijemny hukot pripominajuci pristavanie lietadla. Ked som sa isiel pozriet na balkon, o co ide, bola to klima z hlavnej hotelovej budovy, inak skutocne vyuzivanej viacucelovo ako kuchyna, jedalen, pracovna, umyvarka aut a socialne zariadenia. Tento zvuk nas budil kazde rano o 5:30 a utichol okolo 23:00 vecer. Ok, clovek si povie zatvorime si balkonove dvere a nebude to az tak pocut, ale to je zas na ukor teploty, ktora aj v noci neklesala pod 26 stupnov. Aha, ved mame klimu, no ta fungovala iba v dvoch rezimoch bud totalny mraz v izbe, alebo nepouzivat. Nehovoriac o tom, ze bola poriadne zaplesnena a dychat to asi nie je ziadne terno. Ok, prvu noc sme prezili, vyspat sa tu da az na nejake drobnosti, tak si nebudeme kazit naladu. Mimochodom, tepla voda stale nejde, tak po studenej sprche hor sa na ranajky. Tu prichadza druhy sok, jedalen, ktora pripominala skolsku jedalen kdesi na Ukrajine, stoly natlacene vedla seba tak, ze sa chrbtami opierate o ludi, ktori sedia za vami. Stolovanie vyzera asi takto - spinavy obrus, na ktorom je polozena akasi papierova plachta, ktora ma stale chut odletiet, pomedzi hosti chodi spinavy upoteny Grek, ktori zbiera jedlo zo stolov pomedzi hosti ako v tom najposlednejsom fastfoode, plus vsade zobrajuce macky. Ok, hovorim si, tu uz aj mna sranda prechadza, ale som hladny, tak sa pustim do hladania, co by som si z ranajkoveho menu vybral: popisem co bolo: 2 druhy tej najlacnejsej salamy, cosi ako u nas parizer, nejaky eidam, maslo, dzem, nutela, nejake cornfleksy, uz na pohlad odpudzujuce volske oko, na ktorom sedia muchy a este omeleta /asi z nejakeho prasku/, pripadne prazenica, ktoru robia na sladko so skoricou a na vode /nejedle/, vajcia natvrdo, tmava voda pripominajuca kavu a to je asi vsetko, este 2 x boli parky, ale na horcicu mozete zabudnut. Takze vyberam parizer, eidam, vajce na tvrdo a tmavu vodu, k tomu pecivo /to musim pochvalit, bolo cerstve a dobre/, trosku budem predbiehat, ale dokazali sme tu nieco jest prve 4 dni, potom sme uz na stravu abdikovali. Ked sme pri tom jedle, spomeniem este obed a veceru, je jedno, o co ide, pretoze to bolo uplne identicke. Menu obed + vecera = uvarene a ciste cestoviny, paradajkovy pretlak, nastruhany syr, to ked ste si zmiesali, mali ste co jest a asi to bolo zdravotne najmenej zavadne. Potom boli kosti s kozou podla dennej ponuky - kuracie, bravcove a raz aj jahnacie s krasnou zelenou patinou, aby bolo jasne nie na raz, ale kazdy den iba jedna masova delikatesa. Bola aj ryba, ale to vam neopisem, bal som sa to dat do ust, islo o nejake file jeden den v zltej omacke a druhy v ich oblubenom paradajkovom pretlaku. K tymto kulinarskym skvostom podavali este hranolky, nedovarene zemiaky, pripadne ryzu, ktoru zmiesali s tym, co ostalo zo vcera. K salatom poviem asi tolko, poriadne stara zelenina, najskor uz davno vyradena a nepredajna, pripadne konzervovana s nejakym jogurtom alebo majonezou. Ja osobne si myslim, ze keby toto bolo na Slovensku, do hodiny ich zavrie hygiena. Uzavriem to tym, ze po par dnoch na hranolkach a cestovinach s pretlakom sme stravu v hoteli uplne zamietli a chodili sme po okolitych tavernach, kde varili fakt velmi chutne, ale je to o cosi drahsie. Pokial ide o dalsie aktivity hotela: bazen, do ktoreho upratovacky metlami zametaju spinavu vodu, s ktorou zmyvaju jeho okolie, aj to pratanie sme si vsimli iba raz, no mozno len preto, ze sme sa vzdy snazili vypadnut skoro rano. Hrdzave a hlucne hojdacky, volejbalove ihrisko /hlina, kamene, odpadky, 2 tycky bez siete/. Bol tam aj bar = totalne neochotny a otraveny personal az na jedneho casnika, podavaju pivo v 2dc plastovych poharoch, nejaky rum, ouzo, vodku a vino. Ochutnal som pivo aj s priatelkou, kedze islo skoro o nealko verziu. Biele vino octova voda, cervene sa celkom dalo pit. Nealko napoje presladene, tak sme pili vodu, ale aspon vam do nej daju lad. Keby som sem siel s partiou kamaratov, tak si viem predstavit, ze by sme boli vcelku spokojni, tyzden opiti, jest vtedy nemusis a vyspis sa hocikde, tepla voda ti nechyba, ale pre normalnu dovolenku to nie je. Opisem este nejake poznatky mimo hotelu, cesta na plaz cca 15 minut, mozete si vybrat z 2 tras, jedna cez skrachovanu ulicu a opustene zariadenia, ktore par rokov dozadu isto zili rusnym zivotom alebo cez pole okolo somarov. Plaz na Faliraki je velka aj celkom pekna, ale dost preplnena, mi sme chodili na plaz Antonyho Quina /ozaj krasne miesto/, boli sme aj na plazi Tsambika, ktoru opisuju ako naj na ostrove, ja ale neviem preco, uplny normal, nic zvlastne. Rodos je inak pekny ostrov a da sa tu isto stravit pekna dovolenka, treba si pozicat auto alebo motorku a pobehat to tam, kazdy si isto najde nieco zaujimave, ale Hotelu Evi sa radsej zdaleka vyhnite.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

100% Jano

16.09.2019

Špičkový, čistý, vynikajúco vybavený hotel s personálom vysokej úrovne. Krásne prostredie, všade čisto a poriadok. Vonkajší bazén s ležadlami a slnečníkmi. Niekoľko bufetov a reštaurácií v areáli hotela, všade dostatok miesta a úslužný kompetentný personál.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
76% inkaa

14.09.2019

Transfer z letiska trval okolo 1 hodiny. Prišli sme v obedňajších hodinách, po príchode na recepciu nás poslali na obed a po obede sme hneď boli ubytovaní. Izbu sme mali na 3. poschodí s výhľadom na jedáleň a dedinku Afandou. Izba štandard, čistá, veľký balkón, upratovanie každý deň, uteráky každý druhý deň. Strava veľmi chutná, pre nás výber dostatočný, vždy sa dalo vybrať, jedlo vždy dopĺňali. Na raňajky od masla, džemu, zeleniny, omelety, párky, salámy, opečenej šunky až po lupienky a ovsené vločky, tvaroh, káva, čaj, limonáda. Na obed vždy 2 druhy mäsa, ryba, kopec zeleniny či dusenej alebo čerstvých šalátov, ryža a zemiaky na rôzne spôsoby. Večera, tiež bohatý výber a k pitiu lokálne pivo /podotýkam veľmi dobré/, miestne biele a červené víno a limonády. Obsluha v jedálni veľmi milá a ochotná, vždy usmiata. Pláž je vzdialená asi 5 minút chôdze od hotela po ceste. Je široká, pieskovo kamenistá, vstup do čistého a teplého mora je kamenistý, asi po 2 metroch sa dá už plávať. More je nádherne priezračné, fakt krásne. Slnečníky za 10 euro na deň. Asi 200 po pláži je bar VAMMOS, kde sa dá kúpiť občerstvenie, drinky a káva. K tomu krásny výhľad na more, grátis. :) Kto sa chce po večeri prejsť, odporúčam navštíviť dedinku Afandou, ktorá je vzdialená asi 20 minút chôdze od hotela. Je tam viacero supermarketov, kaviarničiek a barov, reštaurácii s typickou gréckou kuchyňou a atmosférou. My sme každý večer navštívili zmrzlináreň ARTISTI DI GELATO, ktorá je hneď na začiatku dedinky a robia tam výbornú zmrzlinu, palacinky, wafle, kávu. Je tam vždy plno. Je problém si vybrať z 30 druhov zmrzliny /môj favorit - nutelová:)/. Celkovo to bola pohodová dovolenka v peknom a tichom prostredí s nádherným morom. Radi sa sem zase vrátime.

prečítať si celú recenziu
Dessole Olympos Beach Resort recenzie

Dessole Olympos Beach Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

30% Gabika

12.09.2019

Hotel je starší, zariadenie opotrebované. Minerálky sme dostali iba 2 - 0,5 litrové fľašky pri ubytovaní. Žiadne dopĺňanie chladničky nealko nápojmi počas celého pobytu. Vodu sme si kupovali (ako aj všetci ostatní) v obchodíku na prízemí. Pláž je kamenistá, pri vstupe do mora nohy vkĺznu po členky do kamienkov. Asi 3 - 5 m od brehu sú v mori veľké skaly a balvany obrastené riasami. More proste jedno obrovské sklamanie. Strava otrasná, mäso tvrdé, zemiaky väčšinou nedovarené, polosurové. Všetky izby majú výhľad na more, ale hotel si za tento výhľad aj tak účtuje peniaze navyše. Jediné plus boli animátori. Tí boli skvelí. Tento hotel si nezaslúži 4 hviezdy. Maximálne 2. Toto čo ponúkajú nie je žiadny all inclusive. To je hrôza a hanba.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
80% Gabika

02.09.2019

Hotel je vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, prípadne ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v kľude, nakoľko je to menší a tichší rezort. More bolo teplé a veľmi čisté, nádhernej farby. Dva bazény k dispozícii s ležadlami. Pláž kamienková. Izby boli menšie, taktiež kúpeľňa, no postačovalo napriek tomu, že sme boli dvaja dospelí a jedno väčšie dieťa. Aj tak sme tam trávili málo času. Klíma a malá chladnička na izbe. Upratovali každý deň. Strava bola chutná, jedlá sa obmieňali a bolo z čoho vybrať. Maškrty a zákusky úžasné. Ja, čo mám problémy s trávením, musím priznať, že som tam bola v pohode. Nápoje nealko + alko (pivo, víno, vodka, rum, gin, ouzo) do 23 hod. neustále k dispozícii. Personál veľmi príjemný. 20 minút peši od rezortu je malé mestečko, kde je živo, tam nájdete aj supermarket, aj veľa obchodíkov so suvenírmi, reštaurácie. Boli sme pozrieť aj do mestečka Lindos a Rodos. Zažili sme dobrú dovolenku podľa očakávania.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rhodos

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen recenzie 100%

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villen

Grécko - Rhodos - Kalathos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Manos Pension recenzie 100%

Manos Pension

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Roc Resort Hotel & Bungalows recenzie 100%

Eden Roc Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Kalithea

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mitsis Alila Resort & Spa recenzie 100%

Mitsis Alila Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Faliraki

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Electra Palace recenzie 94%

Electra Palace

Grécko - Rhodos - Ialysos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Ialyssos

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Mediterranean recenzie 93%

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Insel Rhodos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Evita Sun Resort recenzie 93%

Evita Sun Resort

Grécko - Rhodos - Faliraki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu