Recenzie hotelov - Lindos (12)

Najnovšie recenzie hotelov

COOEE Lindos Royal recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

70% Jana

26.08.2019

Hotel spĺňa 4*, výborná strava, pekná záhrada, kamenistý vstup do mora, avšak sklamanie z ubytovania, niektorí mali izby pekné, iní staršie. Slovenská CK nás ubytovala s výhľadom na stavbu, samozrejme hluk k tomu grátis. Delegát, čo sa týka výmeny izby, maximálne neochotný.

prečítať si celú recenziu
COOEE Lindos Royal recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

66% Michal

12.07.2019

Hotel celkovo výborný, služby na 4 *, strava dobrá, grécka, izby a areál hotela pekný. More tiež. Z jednej strany hotela je stavenisko už druhý rok, čo kazí oddych, je tam hluk a čo v CK veľmi dobre vedia a neoznámia to klientom. Ubytovaní sme boli dosť neskoro, z večerného letu o 6 hodine ráno! Nemysliteľné. Nemali sme ani 7 nocí!

prečítať si celú recenziu
Lindos Royal Resort recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

53% Adriana

02.10.2017

Hotel už je dávno za zenitom. Svoje má už odžité a je to na ňom značne poznať. Klimatizácia funguje len na niektorých izbách. Izby sú staré, škaredé. Výmenu izby si budete domáhať, ale žiadnu Vám nevymenia, nakoľko sa budú tváriť, že nemajú nič voľné. Upratovanie na izbách veľmi biedne, uteráky vymenia raz za čas, aj to za zadubené. Strava celkom dobrá, no jedáleň je ako na študentskom internáte. Chaos, humbuk, málo miesta. Po večeri si nemáte ani len kde posedieť. Nie je tam nič, trápne animácie hlavne pre talianske detičky. V okolí hotela nie je nič - iba jeden malý obchodík. My sme chodili večer taxíkom z recepcie do mestečka Lindos posedieť si pri dobrom vínku a nadýchať sa atmosféry - veľmi pekné. Sú tam aj menšie nákupné možnosti. Je to cca 4 km. Hotel vlastne nemá svoju pláž. Ale blízko je pláž mestská. More hodnotím ako jediný bonus - no v júni ešte chladné. Pláž je kamienková - treba obuv do mora. Tento hotel odporúčam nenáročným dovolenkárom alebo rodinám s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Lindos Royal recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

76% Bobi a Mimka

17.09.2017

Bali sme sa, ci nepojde len o nejaku "cestovkou" vykreslenu plesnivu dieru. No urcite nie... hotel, plaz, strava absolutne splnila vsetko, co je na fotkach v cestovke---bolo super, len kratko. Cas tam leti velmi rychlo. Oddych tu zarucene bol. 2 negativa boli - 2 hodiny zvoz na letisko a snad to, ze cestovka dost zle prisposobila odchod, na co sa stazovali vsetci z nasho datumu dovolenky. Predsa odchod o 3:30 rano je hrozny, najma ked cakate do 11 na odlet. Inak absolutne super. Toto miesto odporucam.

prečítať si celú recenziu
Lindos Royal recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

73% Bobi a Mimka

12.09.2017

Bali sme sa, ci nepojde len o nejaku "cestovkou" vykreslenu plesnivu dieru. No urcite nie... hotel, plaz, strava absolutne splnila vsetko, co je na fotkach v cestovke---bolo super, len kratko... cas tam leti velmi rychlo. Oddych tu zarucene bol... 2 negativa boli - 2 hodiny zvoz na letisko a snad to, ze cestovka dost zle prisposobila odchod, na co sa stazovali vsetci s nasho datumu dovolenky... predsa odchod o 3:30 rano je hrozny, najma ked cakate do 11 na odlet.. Inak absolutne super...Toto miesto odporucam.

prečítať si celú recenziu
Lindos Royal recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

60% Adriana

28.06.2017

Hotel Lindos Royal - hodnotím ako hotel priemerný, až podpriemerný. Dlhý transfer z letiska, malé deti boli v autobuse už nervózne. Hotel by som doporučila /aj to len kvôli peknému moru/ veľmi nenáročným, alebo začínajúcim dovolenkárom. Z ponuky rôznych výletov si určite vyberiete. Nečakajte však zázraky, ale na spestrenie nudy stačí. Zhrnutie: Rhodos - ako ostrov pekný, ale volila by som iný hotel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Royal & Lindos Village recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

63% pavuk181

27.08.2016

Hotel pre rodiny i jednotlivcov. Ubytovanie prebehlo bez problémov, ale nebolo možné získať izbu s výhľadom na more, ani za príplatok. Transfer z letiska cca 45 min. Pláž vzdialená asi 50 m od hotela, drobné kamienky. Malý vstup do mora priamo v areáli. More krásne a teplé. Free WIFI len v bare pri bazéne, veľmi slabá, Nepríjemný zápach v bare pri bazéne. V prípade celodenného výletu dostanete kávu, čaj a tvrdý koláč. Žiadne balíčky na cestu. Zaradenie hotela do 4-tej kategórie absolútne nezodpovedá poskytovaným službám.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Royal & Lindos Village recenzie

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

100% Dominika

17.07.2016

Hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie, trasfer cez hodinku, ubytovani celkom rychlo, areal upratovali kazdy den, aj bazeny cistili, pre deti mini club cez den aj vecerne animacie, pre dospelych volleyball vo vode a aqua gym, petang, ping pong, animatori sa snazili, boli tam najma Francuzi a Taliani, pocas pobytu sa nam ziadne neprijemnosti nevyskytli.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lindos

Lindos Royal Resort recenzie 81%

Lindos Royal Resort

Grécko - Rhodos - Lindos

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál76%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
AquaGrand Exclusive Deluxe Resort - Erwachsenenhotel recenzie 70%

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie