80%
Hodnotenie

Lindos Royal Resort recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Lindos
15 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 62 %
Izby 75 %
Strava 88 %
Personál 82 %
80%
Celkové hodnotenie
100 recenzií
Jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 57-krát
70 %
Hotel spĺňa 4*, výborná strava, pekná záhrada, kamenistý vstup do mora, avšak sklamanie z ubytovania, niektorí mali izby pekné, iní staršie. Slovenská CK nás ubytovala s výhľadom na stavbu, samozrejme hluk k tomu grátis. Delegát, čo sa týka výmeny izby, maximálne neochotný. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 502-krát
67 %
Hotel celkovo výborný, služby na 4 *, strava dobrá, grécka, izby a areál hotela pekný. More tiež. Z jednej strany hotela je stavenisko už druhý rok, čo kazí oddych, je tam hluk a čo v CK veľmi dobre vedia a neoznámia to klientom. Ubytovaní sme boli dosť neskoro, z večerného letu o 6 hodine ráno! Nemysliteľné. Nemali sme ani 7 nocí! čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 852-krát
53 %
Hotel už je dávno za zenitom. Svoje má už odžité a je to na ňom značne poznať. Klimatizácia funguje len na niektorých izbách. Izby sú staré, škaredé. Výmenu izby si budete domáhať, ale žiadnu Vám nevymenia, nakoľko sa budú tváriť, že nemajú nič voľné. Upratovanie na izbách veľmi biedne, uteráky vymenia raz za čas, aj to za zadubené. Strava celkom dobrá, no jedáleň je ako na študentskom internáte. Chaos, humbuk, málo miesta. Po večeri si nemáte ani len kde posedieť. Nie je tam nič, trápne animácie hlavne pre talianske detičky. V okolí hotela nie je nič - iba jeden malý obchodík. My sme chodili večer taxíkom z recepcie do mestečka Lindos posedieť si pri dobrom vínku a nadýchať sa atmosféry - veľmi pekné. Sú tam aj menšie nákupné možnosti. Je to cca 4 km. Hotel vlastne nemá svoju pláž. Ale blízko je pláž mestská. More hodnotím ako jediný bonus - no v júni ešte chladné. Pláž je kamienková - treba obuv do mora. Tento hotel odporúčam nenáročným dovolenkárom alebo rodinám s deťmi. čítať celú recenziu
Bobi a Mimka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 17.09.2017 Prečítané 1106-krát
77 %
Bali sme sa, ci nepojde len o nejaku "cestovkou" vykreslenu plesnivu dieru. No urcite nie... hotel, plaz, strava absolutne splnila vsetko, co je na fotkach v cestovke---bolo super, len kratko. Cas tam leti velmi rychlo. Oddych tu zarucene bol. 2 negativa boli - 2 hodiny zvoz na letisko a snad to, ze cestovka dost zle prisposobila odchod, na co sa stazovali vsetci z nasho datumu dovolenky. Predsa odchod o 3:30 rano je hrozny, najma ked cakate do 11 na odlet. Inak absolutne super. Toto miesto odporucam. čítať celú recenziu
Bobi a Mimka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 288-krát
73 %
Bali sme sa, ci nepojde len o nejaku "cestovkou" vykreslenu plesnivu dieru. No urcite nie... hotel, plaz, strava absolutne splnila vsetko, co je na fotkach v cestovke---bolo super, len kratko... cas tam leti velmi rychlo. Oddych tu zarucene bol... 2 negativa boli - 2 hodiny zvoz na letisko a snad to, ze cestovka dost zle prisposobila odchod, na co sa stazovali vsetci s nasho datumu dovolenky... predsa odchod o 3:30 rano je hrozny, najma ked cakate do 11 na odlet.. Inak absolutne super...Toto miesto odporucam. čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 28.06.2017 Prečítané 948-krát
60 %
Hotel Lindos Royal - hodnotím ako hotel priemerný, až podpriemerný. Dlhý transfer z letiska, malé deti boli v autobuse už nervózne. Hotel by som doporučila /aj to len kvôli peknému moru/ veľmi nenáročným, alebo začínajúcim dovolenkárom. Z ponuky rôznych výletov si určite vyberiete. Nečakajte však zázraky, ale na spestrenie nudy stačí. Zhrnutie: Rhodos - ako ostrov pekný, ale volila by som iný hotel. čítať celú recenziu
pavuk181
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 27.08.2016 Prečítané 623-krát
63 %
Hotel pre rodiny i jednotlivcov. Ubytovanie prebehlo bez problémov, ale nebolo možné získať izbu s výhľadom na more, ani za príplatok. Transfer z letiska cca 45 min. Pláž vzdialená asi 50 m od hotela, drobné kamienky. Malý vstup do mora priamo v areáli. More krásne a teplé. Free WIFI len v bare pri bazéne, veľmi slabá, Nepríjemný zápach v bare pri bazéne. V prípade celodenného výletu dostanete kávu, čaj a tvrdý koláč. Žiadne balíčky na cestu. Zaradenie hotela do 4-tej kategórie absolútne nezodpovedá poskytovaným službám. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 17.07.2016 Prečítané 577-krát
100 %
Hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie, trasfer cez hodinku, ubytovani celkom rychlo, areal upratovali kazdy den, aj bazeny cistili, pre deti mini club cez den aj vecerne animacie, pre dospelych volleyball vo vode a aqua gym, petang, ping pong, animatori sa snazili, boli tam najma Francuzi a Taliani, pocas pobytu sa nam ziadne neprijemnosti nevyskytli. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.02.2015 Prečítané 1491-krát
97 %
Hotel odporúčam každej vekovej skupine, my sme boli vekovo 25-28. Transfér z letiska bol o niečo dlhší, nakoľko sme išli až na juh, no stálo to zato. Ubytovaní sme boli behom pár minút, no nestihli sme večeru, obslúžili nás však v hotelovom bare. Neďaleko hotela je možnosť vo večerných hodinách vidieť pasúce sa - zrejme daniele. Každý večer nás animátori zabávali programom a počas dňa nás lákali na dáky šport a zabávali deti rôznymi súťažami. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.11.2014 Prečítané 999-krát
100 %
Strava bola veľmi pestrá a chutná. Každý deň čistá a uprataná izba. Možnosť zapožičania motorky u súkromníka hneď pri hoteli na celý deň za 20 €. Mierne horší prístup do mora priamo pred hotelom, ale o niekoľko metrov ďalej máte klasickú kamenistú pláž. Túto dovolenku hodnotím veľmi dobre. čítať celú recenziu
Vilo T.
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 07.02.2014 Prečítané 1678-krát
67 %
Dovolenka v tomto rezorte mala aj nejaké tie mínusy, ale plusy rozhodne prevažovali. Je to opäť hotel, kde internetové pripojenie nepatrí k samozrejmosti služieb. Internetový kútik je len k dispozícii a to nie zadarmo. O wi-fi na izbe ani nesnívajte. Ak teda potrebujete počas dovolenky kontrolovať emaily, budete musieť ísť do určených priestorov a niečo vás to bude stáť. Nič z toho nám dovolenku nepokazilo. Hotel a prostredie je krásne a služby sú na dobrej úrovni. Izba sa nám páčila. Mali sme výhľad na krásne more. Veľkosť bola veľmi fajn, bola priestranná a krásne zaliata slnkom. Hygiena bola dostačujúca. Uteráky nám pravidelne vymenili. V prípade, že sa nám niečo nepáčilo alebo sme potrebovali nejaké informácie, stačilo sa obrátiť na zamestnancov hotela, resp. recepcie. Jazykové schopnosti boli rôzne, ale anglicky sa dohovoriť sme zvládli. Strava bola výborná, raňajky, obedy aj večere podávali formou švédskych stolov. Tie boli bohaté. Myslím, že na stavu sa nikto nemohol sťažovať. V cene boli zahrnuté aj nealkoholické a alkoholické nápoje (miestne i medzinárodné). Animačný tím bol kvalitný, deťom sa tu páčilo. Detský klub bol fajn. Večer bol program pre deti aj dospelých. Hrala príjemná hudba. V hoteli bolo ubytovaných viacero rodín s deťmi. Do centra mesta to nebolo ďaleko. čítať celú recenziu