83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

Pegasos Beach Hotel recenzie 

Pegasos Beach Hotel recenzie 

2:20 h
15 °C
15 °C
17 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
433 €
433 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 83 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 75 %
Izby 83 %
Strava 80 %
Personál 88 %
83%
Celkové hodnotenie
189 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 19.07.2019 Prečítané 300-krát
100 %
Pekný, čistý, ekologický, bezbariérový hotel, ktorý je pri pláži, blízko letiska asi 20 min. Upratovačky stále niečo čistili. Personál hotela bol milý. Vedeli anglicky. V hoteli boli viacerí hostia na vozíčku. S kočíkom nebol problém sa dostať k moru. V celom hoteli je wi-fi. Dospelí hostia majú nárok na 15 minútovú masáž v Spa centre. V hoteli sú nádoby na separovaný odpad. Pri bazéne čapujú nápoje do papierových pohárov. V hoteli do skla. V hoteli je aj obchod, zlatníctvo, požičiavajú autá. Strava bola bohatá, veľa ovocia, zeleniny. Automaty s nealkom, vínami. V bare ponúkali asi sedem druhov koktailov, kávu, kapučíno, frapé. Cez deň boli k dispozícii palacinky, wafle, kebab, pizza. Pri hoteli sú tri bazény - jeden s toboganom. Je tam aj detské ihrisko, vonkajšie fitness, volejbalové plážové ihrisko. Animátori pozývajú zahrať si vodné pólo či vodný aerobik, petang, šípky. Pri bazéne aj na pláži sú k dispozícii bezplatné ležadlá so slnečníkmi. Hneď za hotelom ja autobusová zastávka. čítať celú recenziu
peter a ada
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 258-krát
83 %
Pekný hotel, čistý, z druhej strany hotela malá prechádzka a boli ste v rôznych obchodoch, more a bazény čisté, vadil nám len vietor na pláži, potrebujete štipce na zachytenie uterákov, piesok niekedy riadne bičoval do tela, aj sa mu hovorí veterný ostrov. čítať celú recenziu
Štefánia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 03.07.2019 Prečítané 431-krát
83 %
Hotel čistý, izby upratovali každý deň, výmena uterákov takisto. Pláž na začiatku júna super, more kľudné, bolo množstvo ležadiel, od 15. júna ležadlá od rána obsadzované uterákmi a na ležadlách nikto do 16 hod, ale o to sa nikto nestaral. Pri bazénoch mimo sezónu dostatok ležadiel. Pláž pekná, more čisté, priezračné, pred hotelom pri vstupe potrebujete obuv do mora (nie veľmi pozvoľný vstup), ale vľavo asi 20 m od hotela je super pláž s pozvoľným vstupom do mora vhodná pre deti (pieskové podložie). Strava super, raňajky od výmyslu sveta, večere takisto (aj bravčové), obedy ani neviem, lebo namiesto obeda si môžete dať v areáli, kebab, pizzu, wafle alebo palacinky, nealko aj pivo si môžete sami čapovať, pri bare, aj pri palacinkárni. Oceňujem menší rezort, všetko po ruke, nablízku. Zatiaľ naša najlepšia dovolenka, vyrovná sa aj prevyšuje 4* hotely v Turecku, v ktorých sme boli. Animačné programy pre deti (minidisco) aj dospelých každý večer, medzinárodný animačný tím veľmi snaživý. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 01.07.2019 Prečítané 332-krát
97 %
Krásny hotel, ale najkrajšia pláž, more čistučké, pokojné, pre všetky kategórie. Veľmi slušný hotel, čistý, každý deň upratané izby. Určite sa sem vrátime. Okolie nádherné. Krásne upravené záhrady, všade kvety, a čo ma najviac ohromilo, tak je to triedenie odpadu. Poháriky v plážovom bare boli papierové a aj keď mnohí návštevníci asi nerozumejú triedeniu, snahu veľmi oceňujem. Jedine slamky plastové, a klienti, ktorí si uvedomili výhodu, si chodili nabrať nápoje celý deň do tých istých pohárov. Všade rozmiestnené nádoby na triedený odpad, len ľudia nevedia čítať. Jediné, čo ma mrzí, je, že odlet bol tak skoro ráno a na skoré raňajky nám dali len kávu a sušienky. A to sme mali končiť raňajkami. To je jediné mínus. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 18.07.2018 Prečítané 2009-krát
95 %
Celkový dojem z pobytu v danom hoteli bol veľmi dobrý, izby čisté, strava veľmi dobrá, veľa ovocia, zeleniny, vynikajúce koláče, výber nealko nápojov, vynikajúca pizza, veľmi milý personál. ALE... čo bolo veľmi zlé, to bola delegátka z ck, jej práca bola asi len predaj zájazdov a nič viac. Bohužiaľ, počas pobytu som dosť ochorela a potrebovala som zohnať lekára, ja a manžel nevieme po anglicky, poprosila som ju, či by nemohla tlmočiť, no dostala som odpoveď, že tlmočiť nebude a na hotel ani neprišla. Veľmi mi pomohli ľudia z poisťovne G......i, hlavne ich neskutočne ľudský prístup, za čo im veľmi ďakujem. čítať celú recenziu
Lenka S.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 20.08.2017 Prečítané 725-krát
100 %
Hotel hodnotím ako veľmi kvalitný so službami na vysokej úrovni. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Izba bola veľmi vkusne zariadená, čistá. Izbu sme mali s výhľadom na more. Upratovali každý deň, takisto menili aj uteráky, osušky a posteľnú bielizeň. Hotel sa nachádza hneď pri pláži. Ležadlá pri bazéne boli v cene a nikdy nebol problém nejaké ležadlo si nájsť, či už ráno alebo poobede. Na pláži boli ležadlá za poplatok, ale my sme ich nevyužili. Strava bola veľmi pestrá a chutná, veľa ovocia, zeleniny, koláčov, pivo, víno, nealko a vybrané alko nápoje. Stravu dopĺňali v snack bare, kde piekli pizzu, wafle, palacinky a bola tam aj zmrzlina. Na pláži množstvo vodných atrakcií za poplatok. V hoteli bol 1 veľký udržiavaný bazén. V hoteli boli medzinárodní animátori. Slovenskí tam neboli, ale boli tam animátori z Českej republiky, ktorí sa venovali všetkým deťom. V blízkosti hotela sa nachádza zopár obchodíkov. Centrum mesta bol asi 20 min. pešo, kde bolo viac nákupných možností. More bolo veľmi čisté, teplé a pokojné. Pláž je piesočnatá pri vstupe do mora premiešaná s malými okruhliakmi. Každý večer bol po detskej diskotéke aj program pre dospelých. čítať celú recenziu
Dasa
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 08.08.2017 Prečítané 521-krát
83 %
Bali sme sa, ze budeme sklamani, kedze sme chodievali do Turecka a tam je uroven sluzieb na vysokej urovni. Ale boli sme nadmieru spokojni. Hotel je krasny, izbu sme mali s vyhladom na more, krasna, cista, kazdy den upratana. Personal velmi mily. Plaz pieskova s pasom okruhliakov pri vstupe do mora, ale to vobec nevadilo, more nadherne ciste, aj v hlbokej vode vidiet piescite dno. More sme si neskutocne uzili. Syna sme nemohli dostat von. Strava vyborna, dostatok vsetkeho, aj ovocia, kolacov. Pocas dna pecu v plazovom bare pizzu, palacinky, wafle, takze sme boli stale na prasknutie najedeni. V ponuke je aj viacero miesanych napojov, alko, nealko. Proste nic nam nechybalo. Urcite odporucam, bez vahania by sme sli znova a to sme dost narocni. čítať celú recenziu
Dušana
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 04.01.2016 Prečítané 1038-krát
83 %
Veľmi dobrý hotel, krásne prostredie, čistota, milý personál. Niektorí čašníci boli zo Slovenska. Izby boli každý deň upratané. Veľkou výhodou boli osušky na pláž. Úžasná strava. Vždy čerstvé ovocie po celý deň. Ležadlá pri hoteli boli zdarma, ale na pláži stáli 7 €. Pláž je piesočnatá, more krásne priezračné, ale s drobnými kamienkami, ktoré boli dosť nepríjemné. Doporučujem si kúpiť obuv do mora (stojí asi 10 €). čítať celú recenziu
Veronika Kotlarikova
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 725-krát
75 %
Vyborny hotel. Ubytovanie, strava a sluzby boli na urovni. Personal v jedalni neuveritelne mily a ustretovy. Taktiez animatorky Simonka a Katka boli velmi mile a pozorne. Pocasie a more uz nemohli byt lepsie. Taktiez sme boli na vyletoch, kde sme mali fundovane sprievodkyne. Vela sme sa od nich dozvedeli o krajine a o obyvateloch. Pamiatky uzasne. Velmi sa nam pacil vecerny Rodos a vylet do mestecka Lindos nas uchvatil. Rada sa tam este vratim. čítať celú recenziu
PeZat
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 1020-krát
67 %
Ubytovanie na dobrej úrovni okrem toho stáleho vetra na balkóne - ale to je Rhodos - ostrov vetra. Hotelová reštaurácia - bohatý výber jedál, šalátov a zákuskov, personál ochotný a rýchly. Nočný bar, bar pri bazéne a bar pri pláži - dostatočný výber nápojov. Škoda, že hotel nemá svoju pláž - pláž je verejná, kde sa platí - tam boli problémy s ležadlami. Nepríjemne pôsobí na pláži i silný vietor, ale to všetko vyvážil pozvoľný vstup do mora a veľmi čistá voda. Dobrý dojem z dovolenky pokazilo, pred odletom z Rhodosu, vybavovanie na letisku: letenky, váženie zavazadiel, kontrola batožín, pasová kontrola, osobná kontrola,... V dlhých štvor až šesťstupoch sme sa pohybovali vpred ako ovce, pomaly a veľmi dlho - viac ako dve hodiny bez možnosti sadnúť si, bez informácii, kde príslušný štvorstup začína. Organizácia na letisku bola chaotická, nikto nevedel či stojí v dobrej "šóre" a čo bude nasledovať, informačné tabule boli zbytočné - hrubá a dlhá "šóra" vás ďalej nepustila. V malých neklimatizovaných priestoroch sa nás tlačilo najmenej päťsto osôb i chúďatka malé deti, vznikali hádky. Príručné batožiny nikto nemal ešte prekontrolované - v batohoch mohlo byť čokoľvek, z ulice medzi nás mohol prísť ktokoľvek (i s bombou v igelitke) a odísť mohol kedykoľvek. Nevyhovujúce je i sedenie v lietadle - sedadla sú moc nahusto. Ja som mal šťastie, sedel som pri uličke a nohy som mohol vystrčiť do uličky (do priestoru predo mnou sa nezmestili), susede zasa vadilo poprsie a brucho - chudera, nemohla dať stolík do vodorovnej polohy. Cestovky by mali informovať, že doprava v lietadle je len pre štíhlych a nízkych tínedžerov. Keby neboli problémy na letisku a keby boli sedadlá v lietadle od seba trocha ďalej, dovolenka v Pegasos Beach by bola dobrá i napriek stálemu vetru na Rhodose. čítať celú recenziu
V.K.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 712-krát
70 %
K dovolenke pri mori patrí: doprava, ubytovanie, pláž, ostatné služby. Doprava: letecká doprava z Bratislavy na Rodos je mizerná - v lietadle sú sedadlá tak nahusto, že sú určené len pre štíhle a nízke osoby - pri sklopení stolíka, normálne dospelé osoby stolík nedajú do vodorovnej polohy - nedovoľuje tomu priestor medzi sedadlami (stolík sa šikmo opiera o telo sediaceho) - vyššie osoby musia mať nohy šikmo, inej polohe bráni hustota sedadiel. Hotel Pegasos Beach: hotel je dobre vybavený, služby a pestrosť stravy a nápojov je na dobrej úrovni - problém je ale v tom, že na Rodose je stále silný vietor - posedenie na balkóne alebo zavesenie osušiek na usušenie po návrate z pláže nie je možné - vietor to nedovoľuje, vietor všetko berie a zhadzuje. Proti vyvráteniu paliem vetrom, vysoké palmy tam majú ukotvené dlhými lanami. Pláž: pláž nepatrí hotelu Pegasos Beach - je to verejná, spoplatnená pláž. Vstup do mora je pozvoľný, voda je čistá - priezračná. Problém tu tiež robí vietor, ktorý rozviruje piesok do očí i do uší. Pozor si treba dať na ležadlá - buď vplyvom vetra alebo tým, že si sadnete na ležadlo, opierka, na ktorú si máte dať potom chrbát, sa vrhne proti vám a môže vám rozbiť hlavu, okuliare, nos a pod. - videl som to na vlastné oči - opierka ublížila i dieťaťu a nášmu susedovi na pláži rozbila nos, inej dáme rozbila slnečné okuliare. Na osušky potrebujete veľké štipce, ktorými si ich môžete pripnúť k ležadlu, inak vám ich vietor odnesie (tam ich ale nedostanete kúpiť). Letisko Rodos - vybavovanie pri odchode z Rodosu - to je katastrofa, precestoval som toho už dosť, ale toľko zmätkov som ešte nevidel. Na Check In sme čakali v plnej nevetranej a neklimatizovanej hale 40 minút - v hale bolo podľa odhadu 700 ľudí - tam sme stáli v troch "frontách" - pre letenky a na odváženie zavazadiel, potom na kontrolu zavazadiel, ktoré si neberiete do lietadla a na záver v štvorstupe zatočenom aspoň štyrikrát, sme sa ako dobytok (telo na telo - lebo tam bolo málo miesta) blížili pasovej kontrole - to trvalo necelé dve hodiny. Rodičia s deťmi si užili - nebolo miesto ani možnosť niekde na lavičke si odpočinúť - prišli by ste o pozíciu vo fronte, ktorá sa slimačím tempom pohybovala smerom, kde nám kontrolovali príručné batožiny a kde nám robili osobnú kontrolu. Nikto nevedel, kde sa má postaviť, kde začína tá fronta (ten zástup) ku pasovej kontrole (pasy ale nikto nekontroloval). Potom niekto z personálu zakričal, aby cestujúci do Bratislavy išli dopredu - cca zo stopäťdesiatej pozície som sa s manželkou predieral dopredu - tým vpredu nikto nepovedal, že nás majú pustiť na kontrolu - vrčali sme jeden na druhého. VYBAVOVANIE na letisku v Rodose nebolo vôbec zvládnuté a pritom sa vopred vie, ktoré lietadlo, kedy má odlietať. Odlet nášho lietadla bol oneskorený - už v lietadle sme čakali na ďalších cestujúcich, ktorým sa do uši nedostala správa, že cestujúci do Bratislavy majú všetkých predbehnúť smerom k "pasovej" kontrole. TAKÚTO DOVOLENKU NEODPORÚČAM NIKOMU. Cestovky o pobyte a doprave poskytujú málo informácii alebo niektoré informácie zatajujú. A čo je najväčší problém - bojíme sa teroristov - niektoré destinácie sme vymazali z nášho zoznamu. Ale čo keby medzi nás, kde sme boli vo fronte natlačení ako dobytok, telo na tele, keby tam niekto v taške priniesol niečo nebezpečné - všetkých by nás zlikvidoval - pri vstupe do letiskovej haly nikto nič nekontroluje - TEDA ANI DOVOLENKA NA RODOSE NIE JE BEZPEČNÁ. OPAKUJEM - TAKÚTO DOVOLENKU NEPRAJEM NIKOMU! čítať celú recenziu
katarína
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 823-krát
83 %
Hotel obrovský, zrekonštruovaný, izby pekné, čisté, veľa Slovákov v personále hotela, animačný program fajn, slovenské animátorky slabé, len pre deti, strava úžasná, all inclusive na vysokej úrovni, pláž trošku horšia, skalnatá, nevýhoda check out do 12. 00, aj keď odchádzate o desiatej večer. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 800-krát
83 %
Hotel je výborný pre všetky vekové kategórie. Má krásnu pláž, aj keď s platenými ležadlami, výborný vstup do mora, piesok a miestami malé okrúhle kamienky. Slnečníky na pláži sú dosť malé, my sme využívali viac ležadlá v hotelovej záhrade, sú zdarma a pri skorej rannej rezervácii sú pod stromami. Strava výborná, mali sme AI, na obedy sme však chodili len do snacku pri bazéne, úplne postačuje, je tam pizza, špagety a nejaké ďalšie obmieňané jedlo, rôzne ovocie a zeleninové šaláty. Raňajky a večere v hlavnej reštaurácii sú veľmi chutné s dobrým výberom. Boli sme počas vrcholu sezóny, takže ľudí pri pultoch hodne, ale žiadne dlhé rady. Izba nádherná, mali sme rodinnú deluxe, bola pekná, čistá, s 3 balkónmi. Pre deti boli však len rozťahovacie kreslá, dosť nepohodlné, ale deti sa nesťažovali. Animačný program dostatočný, dve šikovné slovenské animátorky, radi pomôžu aj vybaviť, čo treba na recepcii. V areáli je aj detský tobogan, našim deťom sa veľmi páčil. Odporúčam výlet autom okolo ostrova alebo loďou, ktorá váz odvezie spred hotela buď do Lindosu, alebo do Rhodosu. čítať celú recenziu
Zdeněk
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 785-krát
87 %
Poskytol viac ako sme za tu sumu čakali - izby veľmi pekné a účelné, pár metrov od mora - možnosť si vybrať miesto pri bazéne, medzi palmami, na pláži. Celkom slušné možnosti športových aktivít. Strava pestrá -lahodila očiam. Len Internet šiel ako na saniach v lete. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 26.07.2015 Prečítané 760-krát
90 %
Hotel hodnotím veľmi dobre. Strava vynikajúca, stále nové jedlá či už divina, ryby, jahňacie, hovädzie, kuracie, proste všetko, čo len chcete. Sladkosti, teda koláče, boli kus horšie, na mňa príliš umelé, ale tiež len niektoré. Ovocie fajn, až na rozmrazené broskyne. Izby kráse, dostali sme deluxe izbu. Každý deň čisté uteráky plus uteráky k bazénu. Izby klimatizované, pekne zariadené. Personál bol skvelý, priateľský, zábavný a hlavne veľmi slušný a na profesionálnej úrovni. Hotelová bazén bol každé ráno vyčistený aj celé okolie hotela. V detskom bazéne vodu menili každý deň, čo sme veľmi ocenili. Pláž bola od hotela cca 100 metrov. Tiež v celku čistá. More priezračné, avšak nie plytké, už cca 10 metrov od brehu sme nedočiahli. Každopádne hotel odporúčam rodinám s deťmi, pretože boli vynikajúce animácie slovenských animátoriek Katky a Simonky a aj zahr. animátorov, ktorí boli taktiež výborní. Je to ale vhodná destinácia aj pre mladých, keďže je veľký výber nápojov, ktoré sú all inc. a tiež mali možnosť zúčastniť sa večerných animácií. Jedinú výhradu mám, že hotel nemá vlastné sprchy, takže keď sme v posledný deň museli opustiť izbu o 12tej a leteli sme až o 10večer, tak to bolo dosť problematické. Ináč bolo úžasne. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 1507-krát
100 %
Hotel je krásny, zrekonštruovaný, leží priamo na pieskovej pláži. Služby hotela boli na profesionálnej úrovni. Boli sme nad mieru spokojní so všetkým - izba, strava, prostredie. Izbu sme mali veľmi peknú, vkusne zariadenú. Každý deň nám pani upratovačka izbu upratala a vymenila uteráky. Strava bola pestrá, široký výber jedál, každý si príde na svoje. Prostredie hotela bolo tiež veľmi čisté, personál bol veľmi milý - usmievavý. Hotel je vhodný aj pre náročných klientov aj pre rodiny s deťmi. O celodenný program detí aj dospelých sa postarali animátori. Nemám hotelu čo vytknúť - super dovolenka. čítať celú recenziu
Andy
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.03.2015 Prečítané 1940-krát
73 %
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Pomerne veľký. Transfer z letiska bol do hodiny, autobus výborný, šofér milý. Ubytovaní sme boli hneď. Areál hotela veľmi pekný, veľa zelene, čisto. Bazény boli dva, 1 veľký, druhý malý aj s toboganom. Animácie nič moc. čítať celú recenziu
elena
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 2160-krát
77 %
Pri transfere z letiska sme v autobuse nedostali žiadne informácie o ostrove, nie každý sa zúčastní aj fakultatívneho zájazdu. Na letisku sme dostali pokyny, kde bolo iba info o výletoch (mohol tam byť aj kontakt na delegátku, ten bol v hoteli na info tabuli). Stretnutie s delegátkou bolo až na tretí deň, informácie boli iba o výletoch a požičovni áut. Náhodne sme zistili, že pri vedľajšom hoteli sú obchody a lekáreň a nemuseli ste ísť do Faliraki. Klientela hotela bola medzinárodná, žiaden problém s rusky hovoriacimi turistami. Určite sa do tohto hotela ešte vrátime. čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 2498-krát
90 %
Hotel splnil naše očakávania. Transfer z letiska trval do hodiny. Je v peknom, pomerne kľudnom prostredí, ale zároveň veľmi blízko mesta. Autobus chodí každú chvíľu. Izbu nám pratali každý deň, vrátane výmeny uterákov. Strava pestrá, vynikajúca. Každý si príde na svoje. čítať celú recenziu
Evelin
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 2409-krát
80 %
Hotel je vhodný pre menej náročných dovolenkárov, ktorí nepotrebujú 100% luxus. Všetko je zrekonštruovaný, ale nie je to 5*. Mne to však maximálne stačilo a výborne som si oddýchla, no boli i hostia, ktorí si dovolenku ofrflali. Osobne som nemala žiadnu skúsenosť, ktorá by mi znepríjemnila dovolenku. Nepáčili sa mi len príplatky za trezor a vysoké poplatky za wifi na izbe, ktorá je neskutočne pomalá. Transfer z letiska trval asi hodinku. Od centra je hotel vzdialený pešo asi 15-20 minút. Centrum je malé, ale rušné. Všade treba zjednávať ceny, pretože sú nastavené pre Rusov. :D Bazén je udržiavaný a príjemný. Animátori sa nezastavia a sú super. :) čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia